Just take the led

Hej igen! Ska snart ut eller ja upp till centrum och köpa cola... :) Har tyvär fått lite feber nu också,så det kanske inte blir någon skola för mig imorgon heller men konfan måste jag gå på!
Pratade nyss med pappa, han är i malmö och just nu och sleepa dära haha. Men han har köpt nått klädesplagg åt mig! :) Åhh kommer springa ner på torsdag när han kommer hem på natten eller så hittar jag det hängandes på min garderob haha. Låter som största fjanten, men han köper alltid saker till oss när han e där :)
Juste det dära med våffelgärnet, det kostslute sig så hela köket la av, men ringde pappa så han guidade mig när jag bytte säkringarna x]
Btw så är min mobil trasig, blev det förra torsdagen så den är och lagas hos våran kompis just nu (han jobbar på sony ericsson) Men har fått äkta hitec mobilen, typ en sån liknande jobbtelefon, windows mobil...Har välidgt svårt att fatta den men kan ta bilder och skriva sms ifall! :]
Hare / michaelaaaaaa

 Nästan så ser den ut!   emma och jag <3

riktigt läskigt!

Hej och förlåt för att jag inte bloggat på två dagar! Men jag är sjuk så har inte orkat sätta på datan
Ifall nyss hände en sjukt läskig sak. Jag hade precis duschat och innan hade jag gjort våffelsmet för jag ville ha lunch och så gjode jag den ställde in den i kylen gick och dusha sen när jag ska sätta in våffelsladden i elutaget så bara bliktrar det till och hela saken hoppar och jag blir skit rädd för jag fick typ en stöt! Så jag sprang till telefonen för att ringa mamma men den funkar inte så jag springer upp på mitt rum och provar telefonen där men den funkade inte heller dom bara blinkade även fast dom har fullt batteri! Så nu vågar jag inte stoppa in våffelsaken föräns jag har ringt mamma! Hon svarar inte, har ju mobilen som tur är ju :)
Aa läskigt menmen. Var hemme igår också, kollade på film hela dagen, 4 filmer blev det! Sen idag har jag sett på tre filmer hitils! Såg nyss på Wild child och den var skit bra!
Men nu ska jag dra
Över och ut


tandsten och sugslangar

Hejsan bloggisar! Idag vare en skit skön dag i skolan. Det var så pass varmt ute att man itne behövde ha jacka. Och så slutade jag efter lunchen också. Skulle egentligen haft spanska efter men jag skulle till tandläkaren.
Där gick det skit bra, som vanligt. Haha, nej men faktiskt så har jag alltid haft "fina och bra" tänder. Och jag har aldrig haft ett hål. Fast jag har dock börjat få tandsten :/ Så nu måste jag börja andvända min elischtandbortisch.
Efter tandläkarn så åkte jag och mamma hem. Jag kolla lite på reprisen från Gossip Girl. Sen å åkte jag och mamma ner till Coop. Där eställde jag två tårtor som jag ska ha på fredag, för gissa vad som händer då? BAM, BAM, BAAM! Jag fyller år! Haha, fast egentligen så gillar jag itne att göra det. Eller det är kul med att träffa släkten och få presenter men jag gillar inte att bli äldre. Vill vara barn för alltid. Haha, okej kanske itne föralltid men ett bra tag.
Sen så har jag inte gjort så mycket emr idag. Men nu msåte jag dra för jag ska kolla på 2 and ½ men som redan har börjat ser jag!

xoxooo balle



Haha en bild på mig och Sofie ifrån sportlovet ;P

rubrikbrist

Jag ber om ursäkt för att jag inte har bloggat på flera dagar men jag har haft annat att göra och jag ahr inte orkat sätta på datan. Men iaf som gottgörelse så tänkte jag att ni får lite bilder ifrån veckan. Och så berättar jag lite kort om vad som har hänt sen sisst.

I onsdags så vare skit mysigt i skolan, eller iaf på lunchen. Jag och Jt, Mathidla; Julia och louise satt och sola mot tegelväggen på skolan och käka vindruvor och lyssna på mucik. Och det var så himla varmt!
Sen efter skolan vare ju voffeldagen, eller det avr det hela dagen men ja, och jag och syster-yster var själva hemma så vi stod och grädda skit goda våfflor! Till hade vi grädde, blåbärssylt och färska hallon. Mums! Sen ahde jag träning.

I torsdags så kommer jag inte ihåg vad jag gjorde. Eller jo jag plugga och hade träning.

I fredags så åkte jag till Blacksta, ligger nära Gnesta, direkt efter skolan. Skulle fira min kusin som fyllde år. Sov där till lördan.

Igår så vaknade jag upp upp i Blacksta. Men vi åkte hem ganska tidigt för jag hade lagfotografering 1 i kvarnberga. Det gick nog bra tror jag. Haha. Fick se en av bilderna efetråt och alla blev faktiskt bra. Förutom jag men whatever. Och så fick vi göra en spex bild också som vi ska ha på hemsidan. Sen efter det hade jag träning. Lovisa var med och tränade också och det gick jätte bra! Så jag hoppas att hon börjar för vi behöver verkligen folk så om det är någon som är bra och sugen på att spela fotboll så kan du gärna börja i laget! Haha.
Eftersom träningen slutade ganska sent, på kvällen, så hade jag ingentinf för mig så jag åkte med mamma och pappa över till några kompisar. Och där var det vell helt okej. Och jag håller inte ALLS med Michaela! Nej, Earth Houer kan inte rädda jorden men det spelar stor roll och man gör det för att visa politikerna att man bryr sig och faktiskt vill rädda världen! Självklart var vi med på det och släkte ner hela huset.

Idag har jag inga planer alls mer än att ha min tv-kväll. Båda mina favvoserier går på söndagar, dirket efter varandra också! Det är nämligen One Tree Hill och Gossip Girl. Och efter det komemr ju Wipeout som jag också tycker är sjukt kul så det blir 3 timmars tv. I love Sundays!

Jaja. Här får ni bilderna. Puss och kram / Alice



Från i onsdas, Lousie Julia, Mathilda, Jag och Jt. Och jag vet inte vad jag håller på me, men den bjuder jag på haha.




Från i tisdas när jag var på bio med Amanda, på bussen.




Haha i måndas. Marcus och Amanda sitter och sminkar sig ;P




saturday night

Hejhej! Sitter i min soffa och nös nyss, fyfan känner mig sjuk!
Idag gick jag upp 7 (!!!) för jag och josefin skulle vara funktionerer på sista chansen (friidrotts tävling) skulle gärna vart med men har ju somsagt fortfarande bandage på foten hehe..Vi gick till kebabtorget och köpte med oss kebab som vi sedan åt på bussen påväg till frunkan, där har jag inte varit sen typ skolavslutningen i 6an då jag gick i ks. vi solade där i 20 minuter, fick lite färg iallafall! Ska kankse sola imorgon också men jag börjar tpy få ett munsår så kanske inte gör det. Sen åkte vi iallafall till huddinge och gick in på hm hitta slingfärg men vi hade inga pengar så vi åkte hem till mig och hämtade mitt bankomatkort och vi köpte slingfärg till jossan som jag ska färga imorgon vill också men vågar inte haha.
Sen köpte jag två skit fina tunikor på hm också! Sen åkte hon hem till älvsjö och jag hem! Pluggade lite matte fixade naglarna åt middag var med mamma och pappa jag och crippa gick upp till centrum och köpte coca cola (igen hehe...)
Och nu sitter jag och dricker cola och äter popcron framför 2 and a half men! Älskar det programet!

Det här med Earth hour tycker jag är överskattat släck lamporna i en timme så räddar vi jorden balbalbal. Jorden är redan körd så what to do what to do.. Aja HARE / miiiiickis

scary film på g

Om 3 minuter börjar I know what you did last summer och den ska jag se! Har försökt hyra den i många veckor nu men aldrig gjort det. Ifall vet ni, det är 3 gången inom loppet på 1 dag jag har skurit mig på mina fingrar. Igår slank jag med osthyvlen över mitt finger så det är fett äckligt just nu, djupt och shit sen slog jag upp nagelbandet idag på en vass låda och sen råkade jag ta min egna nagel rakt över mitt långfinger så där är det äkta rivmärket som blöder -.- har 3 plåster på fingrarna, ett bandage på vänstra foten och två plåster på högra foten -.- tycker synd om mig själv!
Pussen michaela


friday afternoon

Hejhej bloggen!
Sitter och lyssnar på finaste låten Saga - snow fell! Handlar om hitler typ
Alice är påväg till blacksta föressten men hon kommer hem imorgon! :)
Idag var det skola iallafall. Skulle ha engelska men nej då kommer hon inte, sen vare kemi. Haha vi hade en typ tråd som var magnesiom och gerogetta(läraren) tände en tändsticka och så brann den dära tråden upp och så vill vi göra igen och så säger hon att vi får det men precis då sätter branlarmet igång haha bara för att det komm så mycket rök i den dära saken så hela skolan fick gå ut x] Aja fortsatte lektionen en stund till sen so där vi kollade på film lunch och sen svenska! Åkte hem och köpte med mig en cocacola på vägen också! Har legat i soffan och kollat på Naby cis, super bra faktiskt!
Men nu ska jag dra höres / michaela

sofijah

 pussen / michaela

skolan

hej och sorry för att jag inte blogga igår men jag hann inte. bloggar sen när jag kommer hem. Men nu måste jag ra för jag ser att min lektion har börjat! / balle

borta som vinden

Atjena! Skrev jag igår? För jag kommer inte ihåg haha
Anywhay så var det bara skola idag. Åkte hem efter lunch för jag har as ont i halsen. Mm jag skolkar ju tydligen tycker en person. Kul!
Ikväll ska jag prata med mamma om skolan osv sen ska jag göra våfflor :)
Igår var jag och pappa och handlade föressten! Blev två par skor och ett par pjäxor, as fina! Kan lägga upp dem sen. Men ett ett par rosa ballerina och svart typ tygskor! Sen idag var jag på h&m och köpte tre tröjor :)
Men nu ska jag gå / michaela


garv och popcorn i stora lass!

Hellu! Kom precis hem rån bion med Amanda. Som sagt så såg vi En shoppaholics bekännelser och den var skit bra! Mycket garv, och det är det som jag gillar bäst med filmer. Det ska vara humor i dom, och det hade verkligen den här. REKOMENDERAS ATT SE.

Snart så kommer det några desperata hemmafruar i rutan som jag ska kolla på, sen så kommer det att bäa av till sängen för min del. Pussar / alice

shoppaholic!

Nejmen tjenare vänner! Today, it's Tisdag. Hände inte så mycket i skolan. Jag och Julia hade våran sista bildredigering.
Nu sitter jag här med Amanda. Vi ska till Heron och kolla på biiooo :) Och Amanda ska köpa hörlurar där också. Vi ska 5-bussen ifrån stuvsta. Och guess with movie we're gonna see? En shoppaholics bekännelser! Den verkar så jäkla kul!

Amanda har hittat ett blondinskämt också som hon vill att jag ska lägga in;

Varför blev den blonda horan arg?
- Hon fick reda på att alla andra fick betalt.


Och så en bild på blondinen själv ;P





xoxo balle

big bad manday

Hejsan allihopa! Allt bra? Anledningen till att jag inte skrev igår är för att jag inte pallade :) Så vare med det.
Idag har jag gjort nada. Skulle egentligen kanske gått på bio med Amanda men hon dissade mig för sin träning. What a bitch! Haha, joke :) Så jag gick hem istället. Fick sällis med Max och Geron.
När jag kom hem slappa jag bara. Och det är i stort sett my day. So long / balle


momiiiu

Världens bästa jävla band!/ michaela

put you hands up

Hej sprry för dålig uppdatering på min sida men har inte orkat skriva

Torsdag: Inget speciellet skolan osv hade träning på kvällen och det var riktigt kul!

Fredag:Skola, tog tåget hem dirket och pluggade en stund också sen på kvällen kommer jag inte ihåg vad jag gjorde? Haha

Lördag: Gick upp ganska tidigt typ 9 för vi skulle till landet, på landet eldade vioch grillade korv och sådära. Tog 1 färjan till gustavsberg d'r vi handlade mat, åkte hem duschade och fixade mig. Tog 16.54 tåget tiöll huddinge dät mötte matilda mig med zico(hennes assöta hund!) gick hem till henne och hälsa på alvin sanna och kim (alvin är lillbrorsa sanna storesyrra kim sannas kille) Vi lekte med Alvin, vi var barnvakter åt honom, spelade badminton. Åt tacos lekte med alvin i mattis rum, hennes säng var en båt och golvet var en haj ungefär haha så båten gick sönder hela tiden och vi byggde kojjor och sånt i sängen eller ja vi försökte. Kul vare iallfall. Vi kollade på robinsson och alvin sprang runt och ville leka med typ alla haha. Aa pallar inte berätta vad vi mer gjorde menmen. Vaknade typ vid 9 vi log kvar i sängen tills typ halv elva då vare frukost, blev våfflor choklad våfflor tog jag och mattis  :) sen packade vi och mattis packa för hon bytte till pappa idag. Vi gick hem till mattis pappa och jag skulle egentligen få stjus hem men då bestämde vi att jag skulle följa med att spela golf med dom :) har aldrig gjort det förut tpy bara för 5 år sen. Vi åkte till Årsta golf, det var utomhus. Mattis hjälpte mig och hon hade fått nya klubbor och dom är rosa svarta och lila, sjukt fina! Jag var faktiskt kanske bra om jag får säga det själv, eller aa ganska iaf! Sen stjusa dom hem mig och så fixa jag och pappa min data eftersom min virussak gått ut och aa!
Har ätit kinamat, älskar det!
Men nu ska jag kolla på film puss påre/ mickis

darin - see you at the club

Jag har alltid hatat Darin with heart and soul. Men nu på senaste tiden har jag faktiskt börja att "inte-hata" honom lite mer. Hans nya låt tycker jag iaf är skit bra! Bjussar på den / balle



sjukt roligt!

Har som sagt bara slappat ikväll. Gick upp till ICA och köpte lite nachos som snacks. My favourite! Sen när jag kom hem vare Robinsson. Helt okej. Men sen efter det så bytte jag till trean och där började det ett nytt program som heter "Jag vet vad du gjorde förra lördagen" som jag har kollat på nu. Och fyfan va kul det var! Haha det kan jag varmt rekomendera. Oh jäklar vad vuxen jag lät där! :P Haha. Men nu ska jag gå och kolla på American Pie. Kommer troligtvis somna i soffan för jag är skit trött och börjar känna mig lite små febrig igen. Puss! / balle

the latigaste weekend

Har precis, eller det var ifs 2 timmar sen men ah, kommit hem från träningen. Jag kollade ju bara på för jag hade feber igår och kände mig super mega förkyld imorse. Och Lovisa var ju med och kolla! :) Och lät faktiskt sugen på att kanske börja. Super duper mega bananas kul!!! :DDD Haha.

Men nu har jag bara börjat känna mig segare och segare så jag stannar hemma ikväll. Orkar inte åka iväg. Ska käka pannkakor med vanlijglass och kolla på Robinsson istället. Kul? Nja, men jag orkar faktiskt verkligen inte göra någit annat :'(

Hade / alice



Haha bilden är på Lovisa. Hon är så jäkla gullig och den mest genomsnällaste personen jag känner.



Emma är i bakrunden också ;)


 


hallon och blåbär

är så sjukt gott i yoghurten! Äter det nästan alltid numera till frukost. Ville bara säga det.

Matchen igår vill jag inte prata om. Det gick inge bra, om vi säger så..
Och som grädde på moset så började jag känna mig febrig när jag kom hem. För jag var redan förkyld innan. Så jag tog en alvedon och gick och la mig vid tio. Haha vilken vild freda kväll..! :P

Idag så har jag precis varit och kollat på min systers innebandy match. Dom vann med 3-1.
Har inte så stora planer för idag mer än träning. Fast jag ska bara kolla. Heh, e ju lite småsjuk.. Och så ska Lovisa följa med och kolla! :D Så det är därför jag ska dit också.

Tror jag inte orkar göra så mycket ikväll så jag vill helst ligga hemma i soffan och kolla på tv. Men jag vet inte, jag är bortbjuden på kalas, haha, så jag vet inte om jag kanske ska på det. Men vi får se..

Aja ha det bra! / Balle with a big B



Haha jag tycker inlägg är så tråkiga utan bilder eller någonting, med bara text. Så här får ni en über mega cool bild på mig med min absolut seriösaste min!


 


fan vilka vårkänslor

Fredag idag, my very beloved day.. :) Hände inte så mycket i skolan. Killarna, eller två vissa av dom var "jätte" roliga och tog mina nycklar, tröck upp sina händer i ansiktet på mig och ja.. Det var när skolan slutat och jag hade egentligen brottom hem till min lillastsyer, för hon ville inte va hemma själv. När jag äntligen fått tag i mina nycklar och kan gå hem så ringer jag upp henne och säger att vi möts på ICA istället så skulle jag bjuda henne på en glass.
När jag kommer ner dit så är Geron där, haha en av dom "vissa två". Och jag var fortfarande sur på honom. Och så kommer min syster dit och jag viskar till henne att hon ska vara lite taskig mot honom och när han ser henne så säger han; "Heeej Vicki!" och sträcker upp handen i ett "gimme five". Haha och hon total dissar honom och går rakt förbi och Geron blir så jäkla ägd..! :P
Jaja nog om det. Vi gick in på ICA och köpte varsin ny magnum glass Smaskens!
Nu när vi har varit hemma har vi inte hittat på så mycket. Jag har match ikväll. Ska samlas om en timme. Vi möter Bajen. Usch, inte roligt att möta Laget man hejar på.. Haha. Matchen slutar typ vid 8. Så egentligen skulle jag typ ut med Amanda och Mirre och typ några fler efter det men jag såg precis att jag har ¨fått ett sms av Amanda där det stod att det icke blev inget :(

Men nu måste jag gå och göra mig i ordning och fylla vattenflaskan! xo baaaallle



Ni får denna underbara låt också med Tom Petty, när jag lyssnar på den får jag så himla mycket vårkänslor!



me love chai latte

Haha jaaa, jag vet! Jag har tjatat om det tusen gånger men jag kan verkligen inte låta bli. :P Jag sitter här en en gång och dricker en chai latte. Och det är så gott! Men nu var det fan väldigt länge sen sisst. Haha, roligt inlägg om chai? Mja. Men jag har ju inget annat att skriva om! Ge mig förslag. Vad som helst som ni skulle tycka vara roligt att jag/vi skrev om.

Jaja whatever. Det börjar bli sent (för mig) och det är dags för mig att sleepa. åter igen, xo balle





Seriöst, ser det inte lite frestande ut..?

CHECKA ALLA GAMLA INLÄGG!

Jag sitter och har bläddrat igenom massa inlägg och gamla bilder ifrån i sommras och dom allra första inläggen när vi startade bloggen. Shit, det är nästan ett år sen.. Fast man kan säga att vi började att blogga "på riktigt" i sommras. Men det är så himla kul att läsa vad man gjorde typ den 15 Augusti och minnas tillbaka till den dagen, och nu längtar jag bara ännu mer till sommaren!
Jaja, jag tyckte iaf att det kanske skulle vara kul för er läsare att kolla på dom också. Och om ni gör det, kolla speciellt på inlägget från Maj 2008, finns bara ett där. Och det är så jäkla roligt! ha det bra! / xo balle


mí smoothica!

Sho bre zombreros! Today vare helt chilli pill in tha plugg. Nej jag skija bara, eller jag vet inte. men det var en väldigt lång dag men inte så jobbig så, ja? Jaja skit samma. Hände iaf inget speciellt värt att blogga om. Efter skolan gick jag, Amanda, Jt och louise ner till ICA, där jag handlade min första gb-glass för i år! Jag provade en av dom nya magnum glassarna. Amanda handlade 5 för 10 bröd och Jt nån läsk. Nyttiga ligan...
När jag kom hem bestämde jag mig för att göra en smoothie. Jag jag vet, MATVRAK! tänker ni. Men so what? I am, no big deal. I like food, a lot :)
Kollade på Pug och Elliot 2 också, skit bra film :)
Inget speciellt planerat för ikväll förutom att plugga lite. Får skippa träningen ikväll för jag har varit riktigt förkyld hela veckan och det är match imoron så jag vilar mig till den.

Have it great! / alice


Och jag vet att det här inte är alls min grej och jag tycker egentligen att det är helt onödigt att lägga upp bilder på sin mat, men jag gör det endå! Haha enjoy...




schlager schlager, älskade schlager!

Haha not! Men jag har faktiskt kollat på den i år. Och jag tänkte bara slänga in ett litet inlägg om finalen som var i lördags, då jag var i fjällen. Så kunde inte göra det då.
Men seriöst så sätter jag bara ett stort jävla frågetecken på den. Seriöst? Hur tänkte "svenska folket"? Att den ens kunde ha en chans att vinna är, eller var, omöjligt i mina tankar. Min pappa har bojkottat festivalen i alla år och säger att det bara är skit. Och nu är det bestämt, jag bojkottar den också! Iaf den stora Eurovision i år. Jag tänker fan heller stödja det bidraget. Just nu skäms jag över att vara svensk. Haha okej, vafan fick jag allt det där ifrån? Sååå intresserad är jag inte? Haha såhär upprörd brukar jag itne bli. Men det kanske bevisar att detta år var vinnarlåten oerhört riktigt jävla dålig.
Jaja, ni får ett klipp på den bästa låten som var med i finalen, bortsett från Alcazar. xo alice




you love is my love

Amen tjenare! Är på t0pphen humor just nu vet inte varför, kanske för att det börjar bli vår? Tåls att fundera på
Idag var det iallafall skola. Började 8.35 med träslöjd men nej han var tydligen sjuk och det fick vi ingen information om nejnej så vi fick sitta i korridoren tills 10.15. Inte helt fel det heller eftersom dörren till lärarrummt var upplåst så vi gick in och nalla kakor :] Sen kemi, vi hade läxförhör/prov det var väldigt lätt faktiskt tror jag får alla rätt! Hade spanska sen. Hatar spanska jag fattar ingenting. Alla säger att dom inte fattar språket osv men jag suger, jag fuskar på varje liten sak och kollar bara på emmas hela tiden. Älskar mitt liv om jag får byta till svenengelska x] Hade lunch sen, åt fyra mackor för det ca äcklig fisksoppa. Sen på rasten så är pontus sjukt sur på mig tydligen. Han stör sig på mig och kan inte äns säga det till mig och vågar inte ens kolla på mig. Jag stör mig på dig med och du är grymt jäfla jobbig och har vart det sen typ i feburari. Palla va dig med dina jävla bilder och skit. Väx upp!
Musik, vi skrev om Coldplay blablabla efter hade vi elevens val sjutk tråkigt.
Tappade glöden till att skriva nu för att jag är så sur på pontus och hatar honom just nu.
Ikväll ska jag ut hejdå/ michaela


today it's onsdag, vänner

Skolan var vanlig. Hade håltimme på slöjden. Då satt vissa små pöjkar och kollade på lite "roliga" saker på datan. Geron berättade en sak som jag fick en riktigt obehaglig bild av i skallen. Behöver inte gå in på det mer...
Sen när våran nästa lektion ska börja så får vi veta att vi inte hade nån vikarie till den. OCh det var våran sista lektion för dagen, så då hade vi suttit där i en timme och väntat i onödan -.-
Efter tha plugg skulle jag och the trippletower hem till Tha Tildo Dildo och plugga. Men vi var tvugna att kuta till busshållsplatsen för bussen skulle typ gå om 1 minut. Men vi hann! :)
Hemma hos Mathilda så pluggade vi och snacka. Sen tog jag bussen hem rätt så tidigt för min lillasyster låg sjuk hemma och mamma skulle iväg på ett möte. Men vad gör man inte för sin underbara lilla syster? (a)
Hemma har jag itne gjort mycket alls. Så det är inget intressant att skriva om.

Ha det så bra tills vidare / balle



...

 Robert pattinson sjunger verkligen så jävla fint! Älskar hans röst pussen / michaela

våren e på g

Hejsan alla mí amigos! Nu är jag hemma från my very beloved Orsa Grönklitt. Eller jag kom faktiskt hem redan i söndags men jag har inte orkat sätta på datan. Men nu har jag gjort det! :)
Jag hade det absolut bäst. Mycket skidåkning, men framför allt annat. Jag orkar inte berätta om allt. Men rolig sak var när jag och alla andra barn, alltså jag var den äldsta av "barnen", den som var äldst efter mig var 97:a tror jag, och så var det blandade åldrar från det till typ 03, det var 9 barn sammanlagt + mig, tog en luftmadrass som hade gått sönder och vandrade upp för en av backarna sent på kvällen. Det var plast på undersidan av den. Och vi vandra och vandra. Men tillslut var vi uppe. Och du får tre chanser att gissa vad vi gjorde. Haha! Lämna madrassen åp toppen och gick ner igen. Haha nej ofcourse inte. Vi svischa ner på den! Fyfan vad det var kul.. Jag sjöng kareoke på afterskiin också! Med mammas kompis Maria. Haha I have no idea of hur vi lät men haha kul var det iaf. Tror jag.
Men jag är riktigt deprimerad just nu. Jag hade det verkligen så himla bra! Men veckan gick så himla snabbt! Där känner jag mig verkligen hemma, och jag lever verkligen livet när jag är där. Haha ok, det där lät förjävla töntigt, but that's the truth. Och jag ar så himla deprimerad när vi kom hem i söndags, för jag ville bara tillbaka, och nu så börjar den deprissionen gå över, och nu är jag deprimerad över det! Haha hänger du med? ;P Jaja.. ni får lite bilder i slutet av inlägget.

Yesterday hände inte så mycket intressant. Så jag skriver lite om idag.

Tha plugg var som vanligt. Efter skolan åkte jag hem till Mathilda med Julia och Luoise. Vi hade det mysigt. Vi drack te och käka mackor och kollade på House. Men jag skulle egentligen tagit halv fem bussen hem för min syster hade ett framträdande i sin skola som jag skulle kollat på. Men vi glömde helt bort tiden för det var så himla ljust ute. Så när vi kolla på klockan var den 20 över 5 -.- Så typiskt. Hade lovat henne att komma och allt. Så jag småsprang ner till bussen. Men den kom inte förens 17.36. Medans jag väntade så ringde mamma och sa att det redan var slut. Åååh. Bajsis..
Men nu är jag hemma iaf och jag ska plugga lite spanska nu. My favourite. Not -.-

Haha men ni får ha det så bra! / xoxo balle



Mina och mammas skidor




I Orsa brjörnpark som ligger brevid har dom tigrar. I en lite alägsen backe kund eman se dom




Hahahaha! Jag garvar fortfarande åt det här. På vägen hem så låg alla i bilen och sov, förutom pappa som körde. Men sen när jag vaknar så ser jag att Vicki, Linn och Sacha har somnat lite roligt. Haha! Så jag kunde inte låta bli att ta ett litet kort..


Nu får ni inga fler bilder för jag orkar inte ladda in några fler!


michaela är c00l

Funny moments with Rob
 så söööööt


this is a story of a girl

Tja! Pallade inte skriva igår, hade inte tid heller.
Men iaf igår stjusade jag och mamma sebban till ks för han ska skulle till falun me 9an och nåra åttor, skönt att slippa honom :) mamma stjusa me till min skola och jag kom typ 40 minuter innan vi börja. Slutade halv fyra åkte hem och pluggade lite.
Idag hade vi sovmorgon till 9. Hade so engelska idrott lunch matte sen efter matten åkte jag hem. Har pluggat kemi en stund ska snart göra det igen sen jobba lite matte och läsa svenskaboken.
Nu ska jag dra puss påre / michaela

 förlåt för idag. jag älskar dig


london

Har smsat till alice för en stund sen, Du jag och london i sommar :) Vi två har pratat om det ett bra tag nu och så men vi får se. vill inget hellre än att åka bort med min bästavän!

dom kommer kliva på mig igen

HAR DU ? ..
Folköl i kylen:
Finns öl iaf
Något husdjur: Hund kanin fågel
Någon favoriträtt: Oxfïle med bea
Någon flick/pojkvän: Nope
Puder på dig: Nej
Några framtidsplaner: Aa asså vet inte
Någon sjukdom: Skulle inte förvåna mig om jag har nåt i huvudet
Gymkort: Nä men vill
Några kärleksproblem: Nää
En homosexuell kompis: Man undrar ju ibland
Duschat idag: Ne igår
Någon kompis som snarkar: Aa
Någon vän som spelar i ett band: Band och band
Några mvg:n: Har inte betyg
Någon som förstår dig: Yes
Tuff kompis som kan försvara dig: Det har jag, men kan försvara mig själv
Något beroende: Musik
Fikat idag: Nej
Nagellack: Skrikrosa
Någon vän som bor i ett annat land: Japp

VEM ? ..
Avskyr du: Oj det finns mycket
Hånar du: Djurgårdare
Delar du mest minnen med: Det är många men Alice och Lovisa och mona typ
Längtar du mest efter: När jag åker till götet om 4 veckor typ :]
Stör du dig på: Haha dom vill jag inte ens nämna
Gosar du med: M sara fan
Lagar mat: Idag ska mamma & pappa laga
Diskar: Diskmaskinen
Tror att den är någon: Haha..

VILKEN ? ..
Tidning läser du: Ingen
Buss åker du oftast: 706 och 704
Frisyr har du: Mellanlångt brunt hår
Dag fyller du år: Idag 15 mars :)
Årstid föredrar du: Summer
Stad är du uppväxt i: Liiite uppväxt i tyskland, Men stockholm

VAD ? ..
Gör du nu:
Väntar på att mamma och pappa ska komma hem
Gör dig till en bra människa: Många saker
Gör dig till en dålig människa: Vet inte. Är ganska elak
Vill du arbeta med: Kustbevakare
Är roligast just nu: Inget
Har du på dig nu: Mjukisar och en t-shirt
Har du för smink idag: Inget alls
Äger du för skor: Uggs Två gympaskor moonbots springskor och sjukt många sommarskor
Har du för storlek i skor: 38
Läser du för bok: Om jag kunde drömma
Ska du göra nu: Kolla på film


happy birtday



Btw så kommer alice hem idag :]

its my day to day

Idag fyller jag 14 år! :] Alltså min dag och då får jag bestäma allting vi ska göra osv. Men har tyvär inte hunnit göra det eftersom jag har typ pratat i hemtelefonen hela morgonen, mormor & morfar farmor grannarna släktingar i danmark kompisarna i tyskland kompisarna i usa pappa & mammas kompisar. Gud alla dom har ringt nu under morgonen -.- har fått prata mycket engelska och försöka förstå danskan haha. Iaf nu på morgonen så fick jag Koss hörlurar röda, två filmer och presentkort. Det va från mamma & pappa :) sen kommer gäster på kvällen såååååå. Nu ska jag gå för det ringer puss /m

i dont care if i break down

Hejhej! Sitter i soffan och retar min brorsa för att han har hicka haha.
Iallafall igår var jag med sara emma & mattis. Pallar inte berätta vad vi gjorde men ungefär samma sak som förra gången haha, fast vi var lugnare igårnatt haha. Vi sov typ bar 3 timmar inatt -.- Menmen, när dom åkte hem så tränade jag en stund sen duschade jag osv. Vart uppe i centrum med min brorsa och gått ut med hunden och skit. Ikväll ska jag bara vara hemma och kolla på melodifestivalen :) puss påre / m

fredags morgon

Hej allihoppa! Ligger i sängen och kollar på vakna med the voice, ska snart upp och byta om!
Skrev ingenting igår för jag hade ingen ork. Men det var bara en helt vanlig dag med skola och träning!
Idag äre ju fredag den 13 bhuuuu... Haha nej men kommer säkert hända något otur, förvånar mig inte. Men efter skolan ska jag och tjejerna till kungens kurva och hanlda inför kvällen :) mer berättarjag icke. humor :)

Herrå nu ska jag sätta på mig kläder / m


whats done its done

Tja! tänkte börja inläggen med något annt än hejhej..
Today var jag i skolan, hade slöjd sen no och vi bytte till kemi idag och vi har Gerogetta, haha hon är från rumäninen och hon är sjukt skön! Iaf sen hade vi språk i 20 minuter. vi va typ 50 pers i det lilla klassrummer för andra spanskagruppen va me också haha. vi hade pankakstävling på lunchen men jag är inte så bra på det..Typ vi 12 åkte vi in till söder och gick på i taket lyser stjärnorna , världens minsta salong -.- aja gck hem plugga osv.

Är just nu hemma själv för alla ë på hockeymatch men jag fick ikke följa me till ekerö för det va fullt i bilen -.- thats life
Ska tagga nu cya / m


allt är svart

Hejhej ligger i min säng och kollar på casino royal.
Var i skolan idag och det gick ganska snabbt. Sv so eng idrott lunch matte klassråd. Mamma hämta mig så satte jag mig och kolla på tv. Ska snart rätta alla felen som jag hade på min saga, fick tillbaka den idag för att jag skulle rätta den..Sen ska jag läsa svenska boken.
Imorgon ska vi på bio me vår klass, i taket lyser stjärnorna. Jag skäms seriöst över våran klass! menmen what do to
Herrå /m


haha söt jag e...


monday is dark

Hejhej bloggen. Sitter i köket och är grymt sur på mamma för hon tvingar mig byta klass mitt i terminen?! Känns som jag kommer börja gråta som jag gör när jag är arg.
Idag var det skola och det hände inget speicellt. Tog bussen hem och där var det skönaste killen haha! Pallar inte förklara.
Ikväll ska jag plugga, ska försöka komma till sida 150 i boken.
Alice är i orsa nu föressten, och hon skickade en bild på blåbäret (en stor figur som står vid början av blåbärsstigen i backen) och det var jätte mycke snö!!! Jag skulle kanske egentligen dit typ nu på onsdag men det var fullt i huset så det funka inte :( men jag har faktiskt varit med där 2006 och haha det är minnen :)) Hej då / michaela

boktips... hahahh

Jag vet det låter jätte kul men alla måste seriöst läsa den här boken. Äcklig av Constance Briscoe. Det är en sann berättelse, hon lever i england har jag för mig och hennes mamma slår misshandlar henne flyttar från henne skiter fullständigt i henne.Hon är runt 10 år när hon tar sitt första jobb tror jag för att kunna betla mat hyra elecketritet osv.
Jag tog hem boken från landet idag, köpte den i sommras när jag var i skåne. Och gud jag kunde verkligen inte slita mig från den, den är verkligen grymt hemsk, läs verkligen den här!  / Michaela



väntar på iPoden

Jag sitetr på att min iPod ska ladda klart, alltså jag laddar den via datan. Så jag bjussar på en lista som avsked! Sen måste jag verkligen i säng för jag ska ju upp så tidigt imorgon, snyft :'( Puss och kram / balle

HAR DU ? ..
Folköl i kylen:
Inte vad jag vet, isånnafall stark öl
Något husdjur: Ja, min älskade hund
Någon favoriträtt: Oxfilé me like
Någon flick/pojkvän: Nope
Puder på dig: Nope
Några framtidsplaner: Just nu, åka skidor
Någon sjukdom: Kan vara så
Gymkort: Haha nop
Några kärleksproblem: Njej, eller det beror på hur men menar? Jag är singel, men jag vill va det just nu också.
En homosexuell kompis: Inte vad jag vet
Duschat idag: Japp
Någon kompis som snarkar: Jag tror det, men jag sover alltid på natten så jag hör inte det
Någon vän som spelar i ett band: Jao
Några mvg:n: Har inte betyg
Någon som förstår dig: Ja
Tuff kompis som kan försvara dig: Jaa.. men jag kan försvara mig själv
Något beroende: Musik
Fikat idag: Ja, jag åt lite glass efter maten :)
Nagellack: Ja, just nu rosa fast som är nästan het avskavt. Men brukar ha svart och ska ha det när jag har orkat ta bort det här.
Någon vän som bor i ett annat land: Japp

VEM ? ..
Avskyr du: Rugg-Ugglan m.f
Hånar du: Djurgårdare
Delar du mest minnen med: Oj, många. Michaela, Sofie, min syster mest tror jag. Men det finns nog fler.
Längtar du mest efter: Venne
Stör du dig på: Dryga djurgårdare
Gosar du med: Min Sachi :)
Lagar mat: Today, daddy
Diskar: Diskmaskinen
Tror att den är någon: Vissa personer..

VILKEN ? ..
Tidning läser du: För det mesta VeckoRevyn
Buss åker du oftast: 705 och 710/703
Frisyr har du: Mörkbrunt med ca 2 cm blond utväxt och ganska så långt. Har väldigt mkt självfall egentligen men brukar platta det nästan varje dag.
Dag fyller du år: 3 april
Årstid föredrar du: Sommar och Vinter
Stad är du uppväxt i: Stuvsta, men det är ingen stad så Stockholm

VAD ? ..
Gör du nu:
Väntar på att iPoden ska ladda klart och skriver den här listan -.-
Gör dig till en bra människa: Jag är nog oftast glad
Gör dig till en dålig människa: Jag har jävligt dåligt självfortroende
Vill du arbeta med: No idea?
Är roligast just nu: Inget
Har du på dig nu: Mjukisar och en t-shirt
Har du för smink idag: Inget alls
Äger du för skor: Stövlar (inga gummistövlar), vita tygskor, svarta converse, moonboots m.m.
Har du för storlek i skor: 39
Läser du för bok: Gossip Girl
Ska du göra nu: Logga ut och gå och lägga mig


det är som jag aldrig funnits

Har jätte ont i axeln, tycker synd om mig :(
Ikväll tåg jag halv nio tåget till huddinge och mötte mattis och hennes hund, vi gick hem till sara och hämta henne sen gick vi hem till mattis. Älskar zikko(tror den stavas så) zikko är mattis hund!
Vi satt framför datan tog kort med saras system och jag älskar den! Den tar verkligen fina bilder. Åt chips och drack cola.
Pappa hämtade mig vid halv elva annars skulle jag typ behöva ta tåget hem själv så det ville jag inte.
Sitter nu och kollar på Wallander - Luftslottet, ganska bra faktiskt.
Imorgon då ska jag läsa lite i en bok som jag måste läsa för svenskan, har läst typ 30 sidor och den ska vara utläst och uppgifterna klara på torsdag.. Men har lovat mig själv att komma hem varje dag efter skolan och plugga, ni kan ju få se mitt schema :) Måndag: Matteläxan så lång tid det tar, läsa svenskabok 30 sidor Tisdag: Matte igen matteläxan om den inte blivit klar svenskabok 30 sidor, spanska läsa på dom 92 glosor vi har till på torsdag Ondags:Spanska läsa glosor skriva ner osv svenskabok 40 sidor Torsdag: Då är alla läxor typ gjorde men får ju nya under veckan så blir juj mera på schemat och vet inte vad jag har tills på fredag men tror inte vi har nåt eftersom vi ska på bio ungefär hela dan.

Aa jävligt mycke plugg om jag får säga det menmen. Juste jag måste byta till bklassen mot min vilja eftersom mina lärare är borta nästan varje vecka och vi får aldirg vikarier osv. Min mentor/svenska/spanska lärare (har henne i det) åkte hem under en lektionen för hennes dotter som hon hade med sig hade tröttnat på att vara där?! Så hon åkte hem med henne och var bort i 3 dar..... Sjukt. Och vi har typ bara haft 5 gymnastik lektioner under den här terminen. Dåligt, jag vill faktiskt ha betyg!

Men nu ska jag gå och försöka få bilderna av sara :) puss Michaela

my beloved orsa grönklitt, here I come!

Har inte gjort så mycket idag annat än tränat, packat och kollat lite på melodifestivalen. Seriös? Snälla snälla snällaaaa kan du inte mogna upp lite? Rugg-Ugglan, som hoppar runt på scenen som en fem åring, står som om hon hade skitit på sig, ser ut som hon aldrig tvättat håret, har nattlinne och stövlar på sig, och har btw en riktigt jävla dålig låt, GÅR TILL FINAL ? Herregud? Vad har hänt med Sverige? Min haka var nere i golvet när jag såg henne uppträda, och min syster satt och as garva. Jaja, jag är för glad för att bli sur över det nu.
Åker imorgon tiidigt på morgonen. 8 lämnar vi Stuvsta. Kommer hem nästa Söndag någon gång. Kommer icke ha tillgång till internet där så jag kommer icke att blogga den här veckan. Men jag kommer ha det super bra i mitt absoluta favorit fjäll! Ha de bra gott folk! I'm out / xoxo balle

im home

Eller jag kom hem för någon timme sedan, har hunnit duscha och så!
Det var jätte mysigt på landet, vi fika och gick runt på ön! Tyvär hade isen smält på havet men på straden och en liten bit ut var det is. Ni ska få bilder i det här inlägget.
Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, ska vara me sara och kanske emma & mattis också. Men nu ska jag ta en macka efersom jag inte ätit lunch! / michaela

jag och sara

mattis sara jag

sara & jag

emma sara jag

jag älskar mitt kök på landet :)

jag på landet

mamma och pappa haha

you raise me up

Skrev inte igårkväll men jag var med sara emma och mattis, vi var på hockeymatch i segeltorpshallen och satt och skötte klockan osv. med mina föräldrar eftersom det var min bror som hade match. Vi åkte hem någon gång runt tio halv elva, sen åkte dom hem.
Föressten ni undrar säkert varför jag är uppe men det är så att jag ska följa me mamma och pappa till landet och vi ska ta 11 färjan så. det ska bli mysigt att komma ut dit har ju inte vart där sen i november typ. Jag bodde där hela sommarn föressten och jag och pappa ska flytta dit i maj typ, så vi får hoppas att det är fint väder då! Och då kommer jag någ inte ha internet faktiskt. Men jag kommer ju vara hemma någon gång i veckan också faktiskt!

Iallafall nu ska jag äta frukost och ta ett varmt glas oboy!
Btw jag älskar mitt rum det är så mysigt fast det är inte riktigt klart än ska ha ett bord och sätta upp nåra tavlor.
Cya michaela

 Fan vad jag vill åka till seyshellerna nu! Kolla bara, vilket paradise!


finally Friday!

Och så äntligen allas favvo-dag! FREDAG. Me like :) A lot. För på söndag åker jag till mitt älskade fjällen. Som jag har längtat. Har gått och saknat det nästan ett år tillbaks nu.
Idag hände det inte så mycket i skolan. Efter skolan vare egentligen tänkt att jag skulle till huddinge c med Amanda, Tilda och Julia. Men vi åkte hem till Tilda istället. Där så käkade vi lite och kolalde på House samtidigt. Men Efter ett tag gick Mathilda och Amanda upp och körde gh rock band. Men jag och Julia satt kvar fastklistrade. Men när det var så slut så gick vi upp och rockade med dom också :) Men tog bussen hem vid 4 redan för Tilda skulle på träning.
Ikväll så ska jag inte göra så mycket. Nicke kommer hit. Ska packa lite också.

Have it great! / balle

fridaayyyyyy

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej.
Ligger i min säng och kollar på fresh prince i bel air haha. Har äntligen fått den jäkla boxern som jag aldrig orkar koppla in i teven.
Idag var det skola, engelska, no, so,lunch svenska. Daddy cool hämtade mig när vi slutade. Skulle egnetligen till båtmässan me pappa idag men vi pallar inte idag. Så ska kanske ringa någon och se vad jag kan göra ikväll.
Nej men nu ska ni få världens bästa låt, jag lovar er har någ lyssnat på den här låten i nästan ett halvår varje dag. Låten är från min favoritserie desutom :) eller den är med där... Puss / michaela

carolina liar

Jag har funnit mitt ny favorit band! Nej jag skoja bara, jag kan inte överge U2, men gud vad bra musik dom gör!
Här får ni en låt med dom som heter Show Me What I'm Looking For. Enjoy / balle



snart helg! :)

Tjosan i galoschen! Today it's Torsdag, alltså nästan helg och me like that. För på söndag åker jag till mitt kära orsa Grönklitt! Är en av mina två favorit platser på hela jorden. Tror nästan att Orsa slår det andra faktiskt.
Och jag ber om ursäkt för att jag inte blogga igår men I had no time to do it so..
Men iaf, idag hade vi två (!) prov. Ett matte prov och ett i engelska. Gick vell sådär.. eller jag vet ju inte riktigt hur det gick än men det kändes iaf så. Och å fick vi tillbaks våra SO-prov! Jag låg på vg nivå och hade bara 1,5 poäng från mvg! ÅÅÅh, så segt -.- Jaja whatever, blev rätt så nöjd iaf.
Efter skolan så gick jag hem ganska dirket för me an mommy and my sweet little sister skulle till farsta.
Men när vi står i hallen så står Geron på min tomt (?) Haha men när han ser att mamma är hemma så springer han iväg så en jävla höna. Haha. Och så ser man att dom andra står nere vid vägen och vinkar med min mamma (?) Haha så jävla humoristiskt!
I Farsta så hittade jag ganska mycket faktiskt! Skidjacka, 2 skor, lite smink saker från H&M och tre jätte fina armband från Glitter! :) Mamma betala dick allt.. tack så mycket! :)))))

Ikväll ska jag inte göra så mycket, vet inte om jag kanske följer med och grattar min mammas kompis som fyller år senare. Ska iaf äta snart. Mina planer än så länge haha! Pussar och kramar! / balle


hata rubriker

Hejhej!
Hade ingen tid till att skriva igår för jag kom hem åt midda och åkte direkt till konfan.

Igår: Vakande hade skola, slöjd no håltimma lunch musik elevens val. Åkte till c med resten av "gänget" (gillar inte att kallas gäng för vi är bara många bästavänner) Satt där till fyra eftersom och gick och mötte mamma så åkte vi hem och åt sen drog vi och hämta upp alice så åkte vi till kyrkan. Fick äntligen träffa amanda igen :) så där satt vi i 45 minuter och lyssna på vår lärare sen gick vi upp till kyrkan och hade megamässa, ganska kul faktiskt. När jag kom hem satte jag ihop första tvbordet :) blev en massa svärdomar och jag var nära på att börja gråta för jag var så arg på möbeln för inget ville funka och mamma ville inte hjälpa till.

Idag: Gick in till mamma på morgonen och bönade att jag skulle få stanna hemma idag för jag hade världens magvärk men nej det fick jag inte. Så åkte till skolan gick på livvskunskap och spanskan sen åkte jag hem, eller jag satt me mattis & tilda i korridoren för jag skulle vänta på att min buss skulle gå men den kom aldirg o_0 dom gick på lektion så jag satt där och fick vänta på nästa buss men my kom ner för hon fick sitta där nere me mig , vi hade matte så :)
Kom hem så åt jag lunch för jag har helt tom i magen, fyfan vad hungrig jag va. Sen börja jag med rummet och det är as fint nu tycker jag :) men det är inte riktig klart för jag måste ha en bord!

Men nu ska jag gå ner och dricka pusshej / michaela

ice cub<3



Skriver om dagen imorgon puss / michaela

åh yes

Hejhej bloggen, sitter just nu med ont i magen eftersom jag tror jag förstört min mammas kväll. Det började med att mamma åkte iväg för att hämta min ena brorsa på hans hockey träning i segeltorp men jag trodde mamma sa att hon skulle hämta sebban (min andra brorsa) som också var på hockey men det jag inte visste va att han hade tydligen vart på hockeymatch i eskilstuna och där är han just nu så ringer sebban hem och frågar efter mamma men då säger jag att hon är och hämtar honom *smarT* så han trodde väl säkert att mamma är påväg -.- så jag ringde pappa för jag behöver tränarns nummer och då blir pappa skit sur och är är liksom i sundsvall och sover så han blev ännu surare, så jag lägger på och ringer mamma och ger telefon nummret och balblabla så jag ringde henne nyss och tränarn sa att pehan trodde att sebbe också va på donken med resten av laget ochd et hoppas jag på!

Iaf idag vare skola, inget speicellt med det. När jag hade ätit midda så åkte jag och mamma till ikea och köpte ett övertäcke eller vad det heter sånt som man lägger övanför täcket så att allitng inte blir smutisgt och två st "tvbord" till mitt rum. Kom hem packade upp maten som vi även köpt och så gick jag direktupp till rummer och börja städa, så det har jag gjort i ungefär två och en halv timme :) ganska skönt faktiskt, ut med det gamla. Och har rensat bland alla mina kläder igen så lite mera att slänga. Ska föressten göra om i mitt rum det är darför jag städar och tar bort lite möbler :P

Men nu ska jag damsuga pusshej / michaela

kalas!

Tisdag idag dåra. Hade plugg as usual. Som sista lektion hade jag och Julia fotoredigering. Hon och jag gjorde klart våra sista bilder. Dom andra har typ redan börjat på sin "hemsida".
Jaja, nu till något myckeet intressantare! Mathjlda fyllde ju år igår. Och jag och tjejerna har planerat att överaska henne i typ 3 veckor. Men vi har ju inte kunnat skriva någonting om det i bloggen för Mathilda läser ju dom så ja. Men iaf. Haha, vi har gjort flera tabbar. Te.x så har vi gjort ett jättefint kort till henne. Och så påväg till lunchen någon dag så pratade jag och Julia om det, och så sa jag att jag hade gjort typ en ny grej till den, och så frågar Mathilda "Vad är det som är nytt!?" Haha och Julia svarar "Alice har gjort en ny design till bloggen!" Samtidigt som jag svarar "Vi har en ny taktik i laget!". Haha fyfan, hur jävla dumma får man vara? ;P Haha Men så hörde Mathilda inte vad Julia sa så hon fortsätetr och frågar mig "Ahaa.. vad är det för taktik då?" Jag "Eeeh.. det är svårt att förklara." Och hon fortsätter "Okey.. men försök!" Jag "Nej man asså det är ju hemligt, jag kan ju inte avslöja våran taktik!" Hon "Näääää.. juste, haha!" Asså hur lyckas man? Jaja.
Vi tog hem henne till Louise, hon trodde att vi bara skulle vara med varandra. Men istället så överraskade vi henne med ostar och kolasås och bröllop och jag vet inte vad ;P Haha.
Men jag var tcungen att vara hemma ganska tidigt för jag har massa plugg. Och så när jag skulle börja plugga kom jag på att jag ahde glömt böckerna, eller ja, boken hamma hos Louise -.-
Jaja, that's my problem.. men ni får ha det så bra! xoxo balle



We today, + Amanda!

michaaaaaaaaaaaaaaaEla

Är ditt 10:e sms ifrån och vad står där? Mattis, jag hatar pia :@ <3
Pratar du med på msn just nu? Är inte inne på msn
Ringde dig senast? Dolt nummer -.-
Pussade dig senast? Emma
Vill du kasta en sten i huvudet på? Ingenaning
Saknar du mest just nu? Nåra
Ska du träffa imorgon? Vet ej
Sov du med senast? Sara och Mattis
Festade du med senast? Haha, sara och mattis
Vem fick du senast sms av? My

Svarar du i telefonen: Aa de e michaela hallå de michaela
Gör du när du är kär i fel person: Hmm..
Tycker du om gul-bil-leken: Hatar den
Mycket pengar har du i plånboken just nu: är pank
Mycket är klockan: 21.30
Många kontakter har du på msn: Vet inte

JA- OCH NEJ-FRÅGOR

Cyklat utan händerna:
 Yes
Gråtit en hel natt: Nä
Druckit så du spytt: vattenleken när man va liten...:)
Åkt vattenskidor: Aa jag e bäst påre
Åkt rullstol: Nepp
Gjort en bakåtkullerbytta: Ja
Köpt lösgodis för över 50 kr: Alltid
Haft träningsvärk: Aaaa
Sett din kompis i rosa kanindräkt: Nääh haha

im back :)

Tänker inte skriva jag är ledsen för det är så överskattat, har man inte tid så han man inte. Jag har faktiskt ett liv!

Lördag: Åkte till skärholmen med sara och pontus. Köpte tre tröjor örhängen och ett nagelkit sak. Åkte hem åt midda sen stjussa pappa mig till sara och där var matilda också, vi gick hem till matilda och hade kul. Gick till statoil typ vid 10 eller något och när vi kom hem kolla jag på rocksystrar och sara och matilda satt vi datan men dom kolla imellanåt :) vi sov där, och vid ett på natten typ så kommer hennes syrra hem med sin kompis och dom hade fått lite för mycke i sig så det va kul att höra på dom haha. Pappa hämta mig vid halv ett så åkte vi hem. minns typ inte mera av söndagen

Idag var det skola och vi hade en liten sovmogron så jag åkte hem till sara och så tog vi cykeln till skolan haha. Hade idrott so lunch språk, det hann jag med innan jag åkte hem eftersom jag hade sjukt ont i huvudet. Kollade på yes man när jag kom hem och så sommnade jag och aa åt midda och så, nu sitter jag här och pluggar sååå cya / michela


everybody's changing

Nu mina, eller ja, våra läsare, så ska ni få en skit bra låt. Skit bra va? :) Den heter Everybody's Changing och det är Keane som sjunger den. Lyssna! En stor fet blöt puss från balle



tjenare på typ tusen år

Hehe, har inte bloggat så mycket men jag har varit hos Sofie hela helgen :)
I lördags så kollade vi på film hela dagen. Bl.a He's the girl och den var så himla bra, och killen var så himla snygg.. :) Haha. Sen så gick vi och la oss rätt så tidigt för vi hade cup dagen efter (söndag,igår) så vi skulle upp halv 7. men jag kunde inte sova, jätte konstigt för jag brukar alltid kunna sova. Så totalt fick jag bara 2 ½ timmars sömn -.- Skit kul! Så på cupen så var jag lite lost. Men det gick ganska bra endå. Vi vann! :) Skit kul!
Sen idag så måste jag ju bara säga GRATTIS MATHILDA HEDBECK! som fyller fjortis idag! Hoppas du har en bra födelsedag.
Har inte gjort så mkt idag. Har värst träningsverken i benen från igår. Ska plugga också för nästa vecka är jag i orsa och åker skidor! :D

Ni får ha det så bra bajskorvar! xo balle
 

SÖTASTE FJORTISEN :)





RSS 2.0