Don't worry, be happy

Hej hej hallå. Anledningen till att jag sitter vid datan nu och inte är ute som alla andra är för att jag sitter på landet. Lika bra det, har aldrig tyckt om valborg särskilt mycket. Tycker det är riktigt överskattat.
Men hade parad i skolan idag ju. Och jag hatar våran klass. Så jäkla lama. Ingen klädde typ ut sig förutom jag och julia thilda louise henke och lovisa & co. Tråååk -.-
Efter skolan åkte jag och Louise hem till Mathilda. Vi hade hyrt 2012 som vi kollade på.
Efter ett tag kom mamma och hämtade mig och sen åkte vi till landet.

P&B / Balle



MANNEN

TOKIO HOTEL - Automatic

Säger god natt med dagens låt. Det här r typ den enda låten jag har lyssnat på med Tokio Hotel förutom Monsoon. Men tycker den r rätt bra faktiskt :) Listen & Enjoy / balle


if we ever meet again

Yalla walla broder min. Sitter och lyssnar på min sommar lista på Spotify. Kan beskriva med 3 ord: OM jag längtar! Har nog aldrig längat så här mycket efter sommaren. Har typ tusen saker som jag ska hitta på. Okej inte riktigt tusen men nästan. Denna sommar kommer bli galen mina vänner. Den ska bli galen.
Men idag iaf var jag tvungen att skippa träningen för jag slutade sent och träningen var tidig + att jag var tvungen att plugga. Så det är min dag.
Imorgon ska våran klass klä ut oss till zoombies. Vi har vårparad i skolan och alla klasser klär ut sig. Hoppas alla satsar, så jäkla gay med folk som inte gör det :O Inget illa mot bögar, jag älskar bögar.

Pussar & bananer / alice


Idag

My man



JAG DÖR!!!

God morgon bloggen. Jag drömde världens bästa dröm alldeles nyss och måste bara berätta! (den är lite halv wierd)

Men det började med att Macke skulle typ gå och klippa sig. Och på den salongen så jobbade typ 30 seconds to Mars. Och vi var några som gick förbi där och då såg vi Macke så vi gick in. Och då såg jag the love of my life (Jared Leto). Fast asså det var lite konstigt för vi visste att de jobbade där(?) Och faaan nu har jag redan glömt bort lite :( Men har för mig att vi typ började dansa alla där inne? Och jag fick världens kram av Jared. I love you. Och sen helt plötsligt så hade dom en mini konsert för oss i frisör salongen (som va typ en rock håla med en liten scen och så). Och gud jag smälte. Sen så blev vi alla som var där fett med bra buddies med dom. Sen helt plötsligt var jag, Julia och Louise och Mathilda på ett hotellrum med fyra sängar. Sen så gick vi på en liten konsert TSM hade i typ något litet centrum. Men det var bara vi som var där + någon pansionär. Efteråt så gick vi fram och pratade med dom och jag frågade om jag fick ta ett kort med Jared. Och han var lite osäker för det var något med deras säkerhets grej och han fick egentligen inte ta kort men bara för att det var jag så fick jag. Sen så började jag, och tjl att gå. Och då så kommer dom (TSM) efter oss och Jared går fram och pratar med mig och s har dom köpt massa fina presenter åt oss- Och så säger jag att det inte behövs. Men så insesterar han. Och så ler han sitt jävla leende som gör att man dör och jag tror jag log i sömnen. Så jäkla söt!! Och precis när han typ ska fråga om jag ville följa med honom så kommer pappa och bankar i trappan så jag vaknar!! :'( Whyyyyyyyyyyyy!?!?!?
/ alice

go your own way

usch vad uttråkad jag e, är trött som fasiken också.
jag hatar verkligen skolan, mår dåligt över att vara där. det ända bra med skolan som kommit nu på senaste är att i tisdags fick jag vg på mitt hk prov och idag fick jag vg på mitt religonsprov, det är det ända positiva. Varför går jag ens till skolan? så jävla ovärt

idag åkte jag my och emma till farsta, trevlans. köpte ett par trosa och en vårjacka eller nåt skit den va från gina och det var verkligen ett impulsköp eller vad man säger. Skinnjackan är så jävla varm att gå i så det va verkligen nödvänigt!
nu ska jag typ gå och lägga mig. kanske är trött som bajs
hejdå pussen michaela


happy birthday

Grattis till min kära my som fyller 15 idag :D loveu puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss

trough thw wire

sitter med ett leénde på läpparna :)
Först vill jag gratta min kära kusin Malin som fyller 18 bast idag :) stor flicka
sitter och pratar med henne just nu, fick vet att hon ska flytta tillbaka till stockholm!! hon flyttade till göteborg för kanske 10 år sedan för att bo med sin mamma men nu har hon hittat en lägenhet i huddinge och älvsjö. Så hos henne har jag nu planerat att bo hos hela sommarn :)

måste plugga engelska nu tror jag. Har 16 verb jag ska kunna tills imorgon, wish me luck
byebye / michaela

hahahaha

hahah förlåt men jag kan inte sluta garva och tycka synd om en människa.
Loggade in på msn alldeles nyss för Emma ska skicka en grej till mig och då ser jag att Matilda är inne. Hon är min förra vän. En vän som sviker, som lämnar en till att bli våldtagen och dö. Visst låter det som en bra vän? Nej verkligen inte. Men iaf för att komma till saken så har hon iaf slutat i vår skola och när hon sa "hej då" till oss så sa hon att vi skulle fortsätta hålla kontakten och prata och sådära så alla vi har försökt prata med henne men nej hon leker ball. Så jag skrev nu på msn och fråga hur det är i nya skolan då blockar hon mig. Jaaaaaaa trodde hon hade växt upp men tydligen inte :) Hon har dubbelmoral och jag gillar henne verkligen inte, en hemsk männsika som sviker och ljuger till sina bästavänner. Give me a break liksom. Aja ifall hoppas du har det toppen i nya skolan och många nya vänner....pffff pussilurran

Dagens


Tröja- H&M
Tjol - JC

PÖSSPÖSS / alice

reach out and touch me

Yo fellas. Bloggade jag igår? Har för mig att jag inte gjorde det och då ber jag om ursäkt men kommer faktiskt inte ihåg :P Men idag vart det som vanligt i skolan. Hände icke ett skit ut över det vanliga. Det är Kungis det.
När jag kom hem la jag mig på studsmattan och läste nya VeckoRevyn. Yeah. Sen pluggade jag lite och pratade med Michael i tele. Käkade nyss, I LOVE MAT!!, och nu sitter jag här. Ska på träning om typ 45 minuter. Pussar! / alice

see the ground below

usch jag mår verkligen inte bra just nu :(
bölat ett par gånger idag och vridit mig av smärta. uschabusha vilken hemsk smärta jag har
vandrade till skolan idag och jag får världens äckliga mensvärk på första lektionen, kämpar mig igenom till so där jag inte pallade mer. ringde till mamma och sen efter det börja jag böla, gud så hemsk jag måste sett ut haha. Blev iaf hämtad av pappa, snälla rara pappa <3
hatar detta iaf och känns även som någon sågar i min svank så vet inte vad jag ska mig till. Har aldrig haft såhär ont. Nu ska jag sluta berätta om såna här saker känns fan lite wierd att skriva ut sånt här i bloggen. Bajs på er

Ska ut med hunden nu, yeeeeyyy.. Men när jag kommer tillbaka ska ni få jätte söta bilder på mig och kyros från idag :)
great.
På återseende hlsn michaela


stackars dig

ja du va ju rolig. sitter i mitt lilla mörka rum och skrattar för mig själv

idag blev jag hämtad av my. vi käka middag, prövade massvis med kläder tog några ba sådära, gick ner och köpte den asgoda nya b&j glassen på pinne, solade, vandrade hem och körde moppe, pappa kom så drog vi hem.
En väldigt trevlig kväll med andra ord!

När jag kom hem ringde jag brallan och snacka usa, najzzzzzzzzz. cant't wait. håller tummarna för att allting går som det ska!

nu ska jag lyssna på musik, pussen

säger bara sommarn 08 med alice... HAHAHA

30 seconds to mars - A call to arms

Yo sugarpies :) Var länge sen jag körde dagens låt. För länge sen. Så jag tänkte vara bussig och släga in en grym låt. Listen & Enjoy / balle


geekmaster

bloggen, vi träffas igen. ha-ha kul.
kalla mig vad fan du vill men jag tittar på twilight, igen? trodde jag gett upp den filmen men icke. har dock inte sett den på kanske 5 månader så dags att se den igen :)

hursomhaver igår var jag på landet hela dan och hade det trevligt med vårstädning, as kul! Crippa sebbelito jag pär och pernilla åkte hem med 5 färjan. Fick jätte bråttom eftersom jag behövde duscha och hela kittet. tuff som man e hann man på mindre än en timma.
Flickorna kom runt 7 och vi beställde pizza till dörren :)

skulle egentligen åkt till landet idag men crippa palla inte så istället ska jag hem till My och käka middag, köra moppe och sola! låter som en toppen söndagsavslutning eller nåt.

Byebyeeeeeeeeeeee


sommras på landet

all i wanna say is that they don't really care about us

Nämen tjaaaaa :) Sorry för ingen blogg igår nu när jag äntligen blivit så duktig och lyckas att blogga varje dag. Men städade rummet och rensa garderoben lite och sen åkte jag till Razmus och hans kusiner. Så det var där jag spenderade min lördags kväll. Eh, hände inte så mkt där alls faktiskt... fick reda på att jag suger på pang pang spel iaf. Och for the record, när jag kom hem tryckte jag i mig en halv kladdkaka. Yeah.


Bestis festis. Snart är vi in the US om allt går som det ska. Can't wait!! :D

i know your type, you're daddy's little girl

Yoooooooooooooooooooooooooooo. Vänner, bekanta och främlingar. Kära bloggläsare. Idag har jag varit mer mina fina vänner Mathilda, Julia och Louise. De var gött. Har käkat typ en hel godisfabrik också. Det är galet vad en kvinna kan få i sig när man har roliga veckan. Lyckades för en gångs skull hålla det kort :P
Alice signar ut



Alltid samma gamla fullt seriösa fina min :)

blah blah blah

hej jag glömde ringa alice ikväll. bajs också. men ringde henne idag när jag sluta med fick icke ett svar :(
kollar på hockey, paus just nu sen blire sudden death.

Är helt slut i kroppen, hjälp. I måndags, hör och häpna så var jag ute och sprang i en jävla timme i skogen. trött som en pannkaka blev man men så äckligt skönt! I tisdags så cyklade jag 15 på cykel. bajs dö jobbigt.Idag simmade vi på gympan, usch vad jobbigt det va i armarna. Sen ikväll cyklade jag en 25 minutare på motionscykeln och körde lite med gymmet.
Och det här är endå inte att träna mycket, min brorsor och pappa tränar dubbelt så mycket som det här så klaga inte tack!

Har religons prov imorgon. Kan jag? Ja hälften. Hej då data hej plugg hela natten
Eftersom man e lite små cool så kan jag gå upp åtta imorgon :)

puss /mmichaela

....

nej jag är verkligen deprimerad. vet inte varför. ååååhhh

hörde nyss att bingo rimer kommer vara på waxholm i sommar, kul. kanske man får se till lilla nya barnet

bajs

usch är verkligen så där irreterad på alla. vad man än läser på facebook t.ex som vill jag bara skjuta alla.

Varför kan det inte bara bli oktober så jag och Alice kan få åka iväg till USA? nej utan det ska vara 7 jävla månader kvar -.-

saknar dig alice. du är bäst och jag ska ringa dig ikväll så se till att svara för du är dålig på det puss på dig! <3

forza bajen

Tjeeeeeena. Skolan va rätt så trevlig idag. Pannkakor till lunch. Gjorde hela dan. I skolan alltså. Efter skolan gick Mathilda hem till mig. Vi äka och lyssna på musik och fixa en aaaasaviktig sak och jag är F U C K I N G rädd! På riktigt. Men ni får se senare i bloggen.... haha. Sen iallefaaaall så åkte jag in till globen och käkade på Star. Sen vare bajen matchen. My god, älskar första bajen matchen. Det bästa är när hela söderstadion står upp och sjunger just idag är jag stark, och just idag mår jag bra och så har man solen i ansiktet och står med halsduken i luften. Det är gåshudframkallande. Men kom hem vid 10 iaf och nu ska jag sova.
P&B / alice

so what if this world just pulls me off the edge?

Hey :) Vi tar och glömmer det förra inlägget. Idag har jag icke gjort mucho mycket. Hade utvecklingssamtal i skolan och det gick gr8! När jag kom hem kollade jag på Tyra. Fierce! Sen har jag pluggat och käkat. Så jäkla kul måndag, visst?
Är livrädd (med viss överdrift), ska ha fys med damerna ikväll på träningen. Den är sen också, slutar 10 -.-
Nu tar jag sats / alice


Varför så seriös? :)


mental breakdown

Åt helvete med det här. Absolut ingen aning om varför jag skriver det här i bloggen och kommer förmodligen att radera det här inlägget senare men jag orkar inte mer. Vill liksom göra någonting mitt liv och jag vill inte bli någon jävla svennebanan med ett vanligt jobb och att det ska vara såhär för alltid. Jag får panik när jag tänker på framtiden. Hatar mitt iv, så jävla ovärt. Saknar min bästa vän som typ inte ens vill träffa mig längre. Har typ världens största dröm också som jag vet att det är i stort sett omöjligt att den blir sann. Hatar mitt liv och jag hatar det här. Vill bara bort här ifrån. Orkar inte gå runt och le och innanför gör det så jävla fucking ont........................ bajs. Kommer förmodligen inte stå för det här senare för jag skäms men mår så jävla piss.


nodding my head like yeah, moving my hips like yeah

Nämen tjaaa bloggen. Börjar ju bli riktigt duktig på det här med uppdatering. Tredje inlägget för idag va? Men drog iaf hem till Henke och mötte Julia och Lojjs där. Men efter nån timme blev dom alergiska för han har en katt klan i sitt hus, så då vandrade vi hit. Dom gick nyss och nu ligger jag och lyssnar på musik och äter popcorn.
Puuuusssar / alice

it's my life, don't you forget

Yo. Kom nyss hem från stan. Jackan fanns tyvärr inte i min storlek och dom skulle få in nya vecka 19 så skrev upp mig på en lista. Den är så nedrans popurlära :( Men en bra sak är att jag får kenza väskan på köpet. Tummen upp! :D Det belv ingen picknick som ni kanske förstår... istället blevre Subway. Gotteligottgott. Sen gick vi och kolla runt lite överallt. Henke köpte Happy Socks. Of course. Sen blev det även en fika på Wayne's. Tjoho. Ska äta snart. Grillad oxfilé. Mumma. Sen drar jag hem till Henke.

Pööööööööööössar / alice


DAGENS + ANSIKTELOOK :))))))))))))))


Svarta jeansleggins -  Vero Moda
Vitt linne - Gina
Vit kofta - MQ, 365 sun
Skärp - H&M


morning morning

Bloggen. Trevligt. Jag förstår inte riktigt men jag har börjat vakna så jäkla tidigt på helgerna, iaf jämfört med vad jag vaknade förut. Brukade typ sova till 12, halv 1. Men nu, nu ska jag vakna vid 9. Gick iof och la mig rätt tidigt igår men i alle faaall... Nu blev detta ett riktigt tråkigt inlägg men jag ville bare säge goe morgen :) Det där var inte ens norska.. Men det blir stan för min del idag ju. Och solen är framme så det kanske blir picknick iaf :)
Puuuuuuuuuuuuuss / alice


BOOOYS....PAY ATTENTION!

Eeeeftersom jag inte har mycket att göra så tänkte jag bjuda på lite plus och minus. Och som ni kanske fattar så handlar det om boysen :) Vi börjar med det bästa då.

PLUS

Killar som är bra med barn. Okej det låter helt fel men ni fattar. Det är fan galet manligt och it melts my heart.

Killar som kan sjunga och spela gitarr. Så om du ska ha en chans måste du ha fin röst och va bra på att spela. Känn ingen press! Haha skämt åsido, it turns me on.

Hockeypöjkar & fotbollsgrabbs. Det är någonting med dom, kanske är det dom snygga magmusklerna, de tyffa kläderna, jag vet inte. Men sånt här gillar vi.

Irrländsk accent. Så jävla sexxxigt. Så snyggt att det till och med är värt 3 x.

MINUS

Killar som bara går runt i mjukisbyxor och tjocktröja.
Tyck att jag är ytlig om ni vill men killar som har snygga kläder är mer attraktiva. Sen kanske man inte behöver ta på sig fin galoscherna, gucci tröjan och hela köret, men ta iaf på dig ett par jeans.

Killar som rakar benen. Men fag fag fag! Inget illa mot bögar nu. Men det är manligt med hår på benen och man vill inte att ens killes ben är lenare en ens egna. Tummen ner på det.



Var allt för denna gång men har fler på lager.................. just so u know :) puss / alice

we're one but we're not the same

Yo! Sitter på rummet och gör absolut ingenting. Förutom lyssnar på musik. Har bajstråkigt och det kommer vara bajstråkigt hela kvällen. Ska inte göra ett skit. Hatar när det inte händer något. Vilket det i och för sig inte oftast gör. Men det ska det bli ändring på, jag har stora planer mina vänner.
Imorgon ska jag iaf till stan med Julia, Lojjsan och Hanky Panky. Ska köpa kenza-jackan! :D Sen så ska vi ha typ picknick eller nått någonstans men vet inte om det blir så för det ska tydligen regna imorgon :( Tummen ner på de. Tummen enda ner så att den petar djävulen i arslet. Kind of. Jag älskar solen!
Löööööööööööööööööööööve Alice


fool me fool me, oh how you do me

Hey bloggaaah! Haha. Idag har det varit en... typ helt vanlig dag. En jävligt tråkig en iaf. Slutade 4 och då var det raka vägen hem. Slänge i mig lite yoghurt sen vare träning kvart i 5 men kom lite sent... not my fault. Efter träningen vare spelar möte. Toppenkul! Handlade typ bara om 94orna. När jag kom hem så hoppade jag in i duschen och rakade benen som jag typ inte har gjort på 100 år. Alltså jag pallar inte när man endå bara går med långbyxor men nu när det är vår så känns det lite fräschare med lena ben faktiskt :)
Haha wtf nu blev detta en inlägg om att raka benen? Nu ska jag iaf plugga lite och sen blire go natt och hej för mig :) Pussar & bananer / alice


hockeeeey

nu är det dags för final i slutspelen. HV71 vs DIF
ska bli spännande.
Nästa måndag ska jag på final 3 i globen, längtar!!!
puss michaela

torsdag

tjenare. har ont i huvudet :(
pappa kom nyss hem, skönt det! Pappa skulle egentligen sovit borta idag men eftersom vulkanmolnet kommit över hela norden så får han icke flyga! Pappa kom även hem med papper på hur röken har spridits och hur den kommer spridas och imorgon kommer den vara över nästan hela europa! COOLT!

hade utvecklingssamtal idag och ja det gick ju strålande! Fick bara massa beröm, det va längesen! Hon vill dessutom att jag ska bli författare eller journalist av något slag för hon tycker jag skriver så bra. Nej tack haha

nu ska jag plugga hk och sen duschhaaaaa. trevalans
hare pussen michaela


robinsson look a like haha. höstlovet 09.........

jalleballe

hejhopp faderallaa
kom nyss hem från mona där jag vart en stund, trevligt trevligt! den nya kattungen är så jädrans söt!
iaf mamma och jag åkte ju och shoppa och jag hittade iaf klänningen/tunikan/linnet som jag tronat efter ett tag! happy face, köpte även en sån där liten väska som alla går runt med nu förtiden och ett par jätte söta trosor! hjälpte mamma att shoppa också, jaaaaaaaaa det va det.
har pluggat hemkunskap hela dan idag och usch vad trött jag e på det. blääää

idag när pappa kom hem så blev ju kyros lika galen som vanligt och "ylar" skäller whatever kalla det va du vill och då blev jag galen också så jag stod och hoppade(lekte liten inför kyros liksommmm) samtidigt kom crippa hem och då flippade kyros för han blev jätte glad för då var hela familjen hemma! Hjälpte pappa att ta in hans rullväska snäll dotter som jag e :)

ikväll kommer sandhamn också
ska gå pusshej

/michaela


dadaaaaaaa

vacker väder det är idag.väldigt.
idag när jag kom hem gick jag ut med hunden i det fina varma vädret. Satte på mig en av mina nya ballerina skor och vandrade iväg. GÅ ALDRIG PÅ LÅNGPROMENAD MED HUNDEN OM DU HAR NYA SKOR!!!!!!!
har en jätte äcklig blåsa på ena hälen min lilltå är söderskavd :(
hursomhaver när jag kom hem poppade jag popcorn för jag hade inte fått nån man på hela dan :( tog ett glas jordgubbs saft, datan hörlurarna laddarn och filten och satte mig på altanen och kollade på avsnitt 17 av The Vampire Diaries! Underbart det va :)
sen kom mamma hem och störde mig, taskigt!!
Nu ska jag tydligen med mamma till kungens vurpa och shoppa losss!!! vet exakt vad jag ska ha, hoppas att det finns kvar bara!
SÅÅ.. ha en najs dag puss michaela

satt på samma plats idag hahahahhahaha........

har satt lösen på bloggen för tillfället. så just nu läser ingen men ändå. Anledningen är för att mamma idioten läser. vill inte att hon ska läsa om mitt liv, skaffa ett eget liv för gudsskull.

 

/ michaela


every day i, die again and again and reborn

Howdi bloggen. Vet, ingen uppdatering från mitt håll men har mått piss i helgen. Men det är bara att ta nya tag, Alice, det är du bra på.
Idag var det i alla fall skola igen efter den lååånga skööööna ledigheten. Bajs på de. Efter skolan gick jag hem och plugga. Sen vid 7 gick jag och mamma upp till skolan igen. Det var föräldra möte om våran klassresa och jag hade snällt anmält mig från klassen tillsammmans med jt och josefin att "representera" oss. Typ. Och herregud säger jag bara men har aldrig mött en sån bitetrfitta förut. Hon var liksom bara där för att klaga och sen så vill hennes barn kanske inte ens med...? Ah men det låter ju toppen, sörru!
Nej känner att jag tar ut min depresion lite för mycket här i bloggen. Tjing! / ääliice...


cross the sea

är så äckligt trött på varenda liten människa just nu. har varit det sen i söndags men jag försöker hålla humöret uppe. Elak jag är ibland. Speciellt mot Emma. Förlåt för att jag ofta tar ut min ilska över dig men det är för att du är med mig hela tiden så jag måste skälla på någon, du är bäst förlåt <3

idag när jag kom upp från tåget vid pressbyrån så ser jag den vackraste scootern jag någonsin sett. Smalt när jag såg den. Stannade en stund och kollade på den tills jag kände att det var dags att vandra hemmåt. Fick aldrig kläm på namnet dock men när jag kom hem gick jag in på google och sökte på namnet jag sett iaf.
Gosh vad gla jag blev när jag hittade den, as snygg. Svart och vit och maffig va den. Vill inte ha någon skrutt moppe som är jätte liten utan jag ska ha en stor som väger cirka 84 kg :) exakt en som jag ska snart beställa!

ikväll är det äntligen dags för maria motazmai igen, va ju inget förra veckan :(
hon e den skönaste bruden jag vet!

och jag är ännu gladare för att jag slipper vara själv på crippas studentsskivas middag med hela hans klass + familjer. SOM tur är går ju Jens(monas brorsa) i samma klass som crippa så då kan jag och mona busa till det riktigt ordentlig på skivan :) dock är det bara middagen vi får vara med på :(

men nu ska jag gå och ha ihjäl alla dubbelmorals personer!
PUSSSSSEEEN

jätte gulliga jag 07

sötunge

sitter med ton av foton runt mig på min äldsta brorsa när han va ett litet barn. Gud jag har aldirg sett en så söt och bedårande unge! Isblåa kristallögon som typ täcker hela ansiktet, usch han va tillochmed sötare än mig som barn.
Han tar ju studenten nu i sommar och jag och sebbe försöker hitta den perfekta bilden, har hittat två som jag smälter av, den ena tycker både mamma pappa jag och sebbe att vi ska ha och den andra tycker jag och pappa att vi ska ha. dilemma!

ah nä nu ska jag gå och smälta lite mer av bilderna :)
hare bra puss hej / michaela


moped

har äntligen hittat min moped som jag ska ha! har letat ända sen i sommras men inte hittat den rätta. va inne på en Raptor, den blåa förut och den är skit snygg men sen när jag satt på den kändes den så ynklig.
men tyvär ska jag leka storbloggare och inte säga vad det är för moppe för då kommer ni bara ha samma! hahahahha

sitter med ny dhuschat hår och tråkar. har sett två avsnitt av The Vampire Diaries, kärlek till den <3
mina planer för dagen har gått i spillo, lack på mina föräldrar och ingenting vill funka idag. snark på livet

herrrrrrrrrrråå puss mickis


vill ha KFC!!! mami och jag i köbenhavn i sommras ;)

drömmarnas värld

sitter uttråkad som vanligt och det är snart söndag. tummen ner på de
idag va jag i skäris med mina vänner och köpte ett par leggings och ett par klackskor!
drömmer mig bort till Azorerna igen, gosh vad underbart fint det är där. det är som en örörd plats överallt. Vill tillbaka :(
har dock bara två bilder på denna data från azorerna men kan ju visa dem ;)


tvillingsjöarna. den ena är blå och den andra är grön vilket man knappt ser


"varma källor" egentligen vulkaniska källor. dom stinker bajs men dom bubblar coolt

puuuuuuuuuss och kram michaela

dadadaaaa

sitter här med mina tre bästavänner. dom e knäppa. känner jag verkligen dem??????????????+
näääääääe inte vad jag vet inte. va nä jag sa inget:))))
OH NO SHE DIDN'T!!!

bye fuckers michaelaaaaaaaaaaaaaaaalala

real wild child

hej hopp tråkiga bloggfan.
sitter i detta dysrta väder och letar recept, awesome!
min vänner kommer hit idag och sover, asnajs!

jag har förövrigt bestämt mig vad mina barn ska heta. Alec och Kayla eller Tony och Maya
as fina namn tycker jag
men nu ska jag ut med hunden :(
herrååå puss mickis

the hills



längtar!!

 

pussen / mickis


L.A told me you'll be a pop star. All you have to change is everything you are.

Nej men tja bloggen! Alice NOLIFE Stahre här. Mina föräldrar kom hem imorse. Me like! :) Jag är ingen vanlig tonåring, för jag tycker faktiskt om min mami & papi. Dom har ju vart i drömmarnas stad Las Vegas. Dom hade köpt fina presenter till mig och Vicki också. Fick en rosa mjukis tröja från Juice Couture och ett par vita Converse.
När dom hade stuckit till jobbet åkte jag och Vicki till Farsta. Hitta finfina grejjer.
Nu sitter jag och gör absolut nada............................... P&B / alice



tröjan från Juice Couture


Tröja, trosor och armband från H&M




Mjukisbyxor från BikBok

daiii

kände för att göra ett inlägg som är superkul att göra. nat
ja igår sov jag ju hos my med sara och emma. hade det supermysigt.....man kan ju inte berätta allt man gör i världen. imorse busade vi sen gjorde vi våfflor :)
kom hem för kanske en timme sen, va och handlade cesarsallad till ikväll!
som ni såg så ska vi på kryssning! Vi ska åka med Galaxy 16-17 april!!! åh jag kan inte vänta längre. hm....fyllebåten, hur ska detta sluta?

ikväll sover jag hos sara! Så ni får ha det toppen!
Tjaaaaaaaaa

saknar sälen. hyrde längdskidor åkte på dem en halvtimme sen blev jag så sur
så det blev vanliga skidor hela veckan :)


yey

är hemma hos my med mina pärlor och ikväll ska vi boka kryssningen!!!!!!!! in ya face!

emma hälsar

hejdå/miiiiiiiiiiiickis


HAHAHHAHAHAHAH XD

Ja hon är skit snygg + bra skådespelare men lyssna hur tjejen sjunger. P I N S A M T




see I don't know why I loved you so much. I gave you all my trust

Hej bloggah. Har inte bloggat, har inte pallat. Har gått in i nån jävla depresion (stavas det så?). Skämt å sido så gillar jag inte livet alls just nu. Men va på bio igår iaf och såg Alice i Underlandet igen. Lika bra som förra gången. Idag blire träning och mys med lillasyster. Sen imorgon bitti kommer mami och papi. Fan vad jag har saknat dom! :(

Suuuuuuuuuuuuuuuuug / alice

woooooww

hej jätte roliga blogg..har inget att göra förutom att kolla på how I met your mother och smsa med en konstig mona..nanannana naaaat
min helg vecka eller vad du vill kalla det har varit toppen. har vart med mina goa vänner varenda dag och busat!
idag klippte jag ju mig som sagt, det blev faktikst bra, men har inte vant mig med längden än...
har även köpt 3 saker dom här dagarna. kul (y)

jaaaaaaaaaaaaaaa imorgon ska jag busaflusa med tjejsorna, jätte toppen!
är för uttråkad för att skriva, hej då äckel pcäkel ungar


vår ängel Sara. Taylor Handley. Vi älskar dig

fuck this

hola bloggeeeen. i fredags va jag med julia och mathilda. vi åkte in till stan och såg remember me. omg vad den va bra! igår fyllde jag ju då år... ett år närmare döden. ush me don't like it. men vi åkte till blacksta till min kusin och firade henne för vi firade inte henne när hon fylde år. asså vi firade mig lite också. fick pengar och presentkort och en ny mobil.
idag åkte vi hem från blacksta och har precis kommit hem. ska vell pugga lite idag.... kul. nej. P&B / alice 

lista

har så himla tråkigt så gör en lista vi gjorde i augusti 2008 här i bloggen jag och alice :)

DIVERSE:
Namn: Michaela Maria Petersson
Födelsedag: 15 mars 
Ålder: 15
Född: huddinge  
Första bostad: tyskland eller sverige, noll koll
Ögonfärg: bruna
Hårfärg: brunt
Längd: 164,5 cm
Höger/vänsterhänt: höger
Stjärntecken: fisk
Sko stl: 38
Är dina föräldrar skilda: nej
Din svaghet: typ allt
Mest använda fras på msn: använder inte msn
Det första du tänker på när du vaknar:  bajs

BRUKAR DU:
Titta på dig själv i spegeln: unvik fåfängans spegel
Skrika: na inte så ofta
Sova: nej aldrig
Ha ångest: ångra aldrig något du gör
Skada dig själv med flit: ibland leker man ju jackass..
Ta mediciner du inte borde ta: nej
Vilja dö: nepp
Drömma mardrömmar: inte så ofta
Ta droger: nej
Försöka vara annorlunda: nejpa
Klä dig i svart: ja
Gå i skolan: ah
Lita på folk: några få

VEM:
pussa dig sist: vet inte
Vill du prata med: mina vänner
Vill du vara som: mig själv antagligen
Gjorde dig riktigt glad senast: mina tjejer
Fick du sms från senast: sara
Ringde dig senast: nån
Är vackrast på jorden: ingenaning

HAR DU:
För många vänner: nej
Tvångstankar: nej
Någon annan psykisk sjukdom: nepp
Någon fysisk sjukdom: nej
Någon skada: nej
Färgat håret: för många gånger
Brutit några ben: ah
Några piercing: öronen
Egen dator: ah
Bra självförtroende: oftast
Kysst någon: ah
Sagt jag älskar dig till någon idag: nej
Varit kär: nej
Lämnat landet: yes
Gjort något olagligt: jepp

HUR:
Går du: baklänges
Svarar du i telefonen: hej de e michaela
Fördriver du tiden: datan, vänner
Tjänar du pengar: månadspeng
Ofta diskar du: aldrig
Ofta städar du: varje fredag
Många stör du dig på: finns några små jobbiga människor
Ofta träffar du din familj: hela tiden

FAVORIT:
Färg: blå/svart
Mat: entrecot
Djur: hund
Glass: magnum eller pigelin
Godis: typ nada
Sallad: cesarsallad
Fotbollsspelare: kim källström
Låt: många
Nummer: 17 
Tuggummi: dom heter nåt minns inte
Helgdag: lördag
Årstid: sommar
Tandkräm: spelaroll
Radiostation: the voice
Doft: kan inte bestämma mig

VÄNNER OCH LIVET:
Vad vill du bli när du blir stor: nåt inom räddning
Hur vill du dö: har inte bestämt mig än , har du?
Vem är högljuddast: när man ska hålla käften så äre emma som pratar högst
Vilka av dina vänner är mest lik dig: vet inte
Vem får dig mest att skratta: alla
Vilka har du känt längst: mona och alice
Vem är blygast: tilda är nog lite blyg
När grät du mest: gråter varje dag för jag är så känslig
Vad är den bästa känslan i världen: när du somnar direkt och sover hela natten
Värsta känslan: när man får den dära flykänslan i magen, då stannar min värld och jag vill bara dö
Vart vill du bo i framtiden: nåt kul land
Om du fick ändra en sak på dig själv, vad skulle det vara: vet inte riktigt
Hur länge tror du att du kommer leva: några år till blir det väl

HAR DU NÅGONSIN:
Varit kär: nej
Blivit dissad: ja
Dissat någon: ja
skolkat: ja
Tänkt på självmord: har väl hänt men skulle aldirg göra det
Sovit utomhus: ah
Gråtit i skolan: jepp
Spytt i skolan: nej
Velat bli modell: ne
Gjort något riktigt dumt som du skrattar åt idag: gud ja
Sett en död människa: ah
Druckit alkohol: mm
Använt droger: usch
Rökt: vattenpipa
Ätit sushi: ja

DU:
Svär:
ja
Sjunger bra: ja :)
Duschar dagligen: varannan
Vill gå på högskola/universitet: ja de klart
Vill gifta dig: ah
Tror på dig själv: ja
Kommer överänns med dina föräldrar: japp 
Gillar åska: det e mysigt
Spelar något instrument: ja
Äger en iPod: aa
Går till kyrkan: nej
Dagbok: nä
Sjunger i duschen: ja

THIS OR THAT:
Pepsi/Cola: cola
Mcdonalds/Burger king: donken
Choklad/Vanilj: choklad
Jordgubbar/blåbär: inget
Kött/Veg: Kött
Tv/film: film
Gitarr/Trummor: gitarr
Adidas/Nike: adidas
Kinamat/Mexikansk: kina
MTV/VH1: mtv
Blind/Döv: inget

KAN DU:
Gå ner i splitt
: kunde förut
Skriva med båda händerna: nästan
Vissla: nej
Blåsa en bubbla: ah
Rulla din tunga i en cirkel: nej
Ha dina ögon i kors: ja
Nudda näsan med tungan: ne :(
Äta vad du vill utan att oroa dig: ne

VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN:
Du nuddade: pappa
Du pratade i telefonen med: pappa
Du kramade: sara och my
Du skällde på: ingen
Du sportade med: vet inte
Du kysste: jadu

vill inte

på måndag ryker håret :(

 

igår

Igår var lungt den bästa kvällen på länge verkligen. Satt på min veranda hela kvällen och grillade och sånt dära.
Mina underbara vänner är så fina och jag saknar dom nu. Känner mig lite smått beroende av dem, men imorgon och hela veckan kör vi igen :)
fick även jätte fina presenter av dem!


all summer long

hej på er kära barn och glad påsk!
har så tråkigt så slänger in ett litet inlägg :) och grattis på min läckersnäcka Alice som fyller år idag! :D
men tänkte att ni kunde få bilder från egypten typ tre år senare menmen har man tråkigt så har man


gullig sol på morgonen över polen...


såhär mycket åt jag av den jätte goda flygplansmaten!! blä på den


precis när vi kommit till hotellt. usch vad blek man är.vet ej vad jag gör med munnen..


love boat, ungefär vid stranden


det ser kallt ut men det var cirka 30 i luften och 22 i vattnet :)


vi gick på delfinshow, ytterst trevligt


pappa flyter alltid lika bra i röda havet..haha


jag och mami snorklar. snorklad över 1 och en halvtimme i sträck. jätte kul :) ser ni fisken jag ringat in förresten? dom e roliga att reta med simfenorna!


såhär ser då egypten ut uppifrån. sandsandsand och berg. awesome!


nu ska jag gå till pappas data där alla bilder är, och om ni har tur får ni se flera! ;)
hejdåå


hah...

skulle visst ha tid att sitta framför datan idag iaf :) eller anledningen är att jag letar drinkar tills ikväll.
Funtar på Gröna hissen

eller en Tobago
Ni vet tobago? som ligger i karibien mamma och pappa va där på smekmånad och då dack dom den här typ... Åhh den ser så god ut :)

men jaaaaaaa. är själv hemma för tillfället.
Sebbe är i sälen. Crippa är och hjälper en polare att flytta. Mamma och pappa är på landet.
Yeeeeeeey FF!

hejddååå

you gave me nothing now it's all I got

Hejhej och hemskt mycket hej. Hej. Barn, det är officiellt påsklov and i'm lovin' it! Efter skolan gick jag, Mathilda och Julia hit. Jag fick världens finaste present av dom (eftersom jag fyller år på lördag) och lojjsan. Tack! Vi hade köpt paj också som vi käka. Sen senare bestämde jag och Mathilda oss för att åka till Heron och se Remember Me men vi missade bussen ofc... så vi hyrde Jennifer's body istället och åkte hem till Thilda. Trodde inte den skulle vara så läskig men det var ju en riktig skräckis. At Thilda's lagade vi även mat, pasta, snackade, åt glass coh kollade på typ halva New Moon. Sen tog jag halv 11 bussen hem. Nu sitter jag och spelar FarmVille. Toppen. P&B / alice

oh cleairaaaaaman

kände att jag var tvungen att skriva ett litet blogginlägg bara eftersom jag kommer ha fullt upp hela veckan! kommer inte hinna skriva så ah. to bad.
Idag så vare sista skol danpå 12 dar. lämnade in min svenska deckare, klar och med en finfin framsida, lärarn tyckte om mitt namn på deckarn mycket, så det e ju tummen upp (y)
redovisade dansen på idrotten också som gick bra haha.
Aaaaaaaaaaaa. EFter skolan åkte jag mamma och pappa och köpte mat och annat till min tjejmiddag som är imorgon. Sen sover mina älsklingar hära! Eller ah, hela veckan ska vi sleepa med varann :)
Och My, ta med den vi köpte i stan som vi hade hos tilda så vore det ju toppen? Eller? Du bestämmer.

Imorgon ska jag städa mitt katostrolfala rum, ser hemskt ut. Växer mögel på kläderna. Nä så farligt har det inte blivit än :)
ikväll var jag hursomhelst med mina tjejor, som är absolut bäst. dom har en humor som är...mh otrolig! puss på er mina små morfars barn.

Nu ska jag cheeecka starwars tönt som jag e :)
herråååå michaela

RSS 2.0