party party!

hellu my dear bloggers!
igår va jag och michaela på bio och såg high school musical 3 med emma och matilda. den va bra. haha men i slutet satt alla och grät x] fast inte jag, eller jag fick lite tårar i ögonen men michaela och matilda grät verkligen. hihi. sen när bion var slut så gick vi in i några andra biosalonger men det var inga bra filmer så vi gick till bussen. vi tog 710 och jag och michaela gick av i stuvsta. sen gick vi hem åt varsitt håll. när jag kom hem gick jag ut med sacha. sen när jag kom hem igen lagade jag lite nudlar och kastade i mig för sen skulle jag på träning. och det va svin kallt! sen nr jag kom hem duschade jag. sen stjutsade pappa mig till mormor för ann och sofie (några släktingar från dalarna) var där. mamma var också där. sen tog jag och mamma en promenad hem runt halv 11 tiden. mamma skulle upp tidigt så det blev inte så sent. när vi kom hem fixade jag lite för imorgon (idag). sen gick jag och la mig runt 12.
idag vaknade jag kvart över 11. jag gick upp och åt lite yoghurt. sen fixade jag lite till för ikväll. då blir det lite halloween fest med tjejerna. nu sitter jag här, ska snart gå och klä på mig. sen åker jag och mamma och handlar lite för ikväll.
see ya! /balle

något är fel

Vad blir ditt namn baklänges? aleahcim onssretep

Har en dröm gått i uppfyllelse? tror inte det
Tycker du att sengångare är söta? lite

Första sporten du gick på? gymnastik

Vad är du mest rädd för i hela världen? att min pappa ska dö när han flyger

Är du mörkrädd? ja

Riktig gran eller plastgran? riktig

Har du någonsin sminkat dig som punkare? ah

Sjunger du på toa? i duschen

Vilket land vill du åka till? australien & nya zeeland

Vad ska du göra NU? nu ska jag kolla på tv
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? ja
Har du varit med i en rättegång? nej
Senaste piercingen? öronen
Har du varit på ett party? ah
Vad skulle du säga om jag sa att jag va kär i din syster? har ingen syster
Har du varit utomlands? ja
Vad ska du göra i helgen? någonting
Vad står det i det fjärde smset i din inkorg? vad händer? :) <3
När va du riktigt sjuk senast? det här året för int så länge sen


28 oktober

Hejsanbejsan.
känner inte för det här med blogg längre vet inte aja.
Idag så sov Alice över hos mig, vi gick upp vid typ kvart över nio fixade oss och så sen gick vi upp till pressbyrån och köpte frukost! Vid 10 så kom Jessica Vicki & Filip så går vi ner till tåget men det var försenat en hel timme så vi tog bilen till hammarby och tåg tbanan därifrån till hötorget. Vi gick in på buttericks och köpte allt till festen och lite sånt. Kollade runt i affärer sen gick vi och åt kebab :) åkte typ hem sen. Fikade hemma hos Alice sen så hämtade pappa mig & vi åkte till ikea, köpte två fotöljer. Åkte hem satt vid datan och sånt sen hämtade Alice & hennes familj mig och vi åkte till heron, kollade på mamma mia, den va bra!
Och nuuu e jag hära och kollar lite på tv.
Imorgon ska jag på bio med Emma & Alice, ska se hsm3 (a)
Hare bra/ Mickis


äntligen ett inlägg från balle!

hejsan. lite pinsamt för jag har typ inte skrivit på en vecka men jag har haft fullt upp och ingen tillgång till data men jag ska försöka skriva lite om i helgen.
Fredag ; Gick upp omkring 7, började 8 så hade lite brottom.Det var som vanligt i skolan. Halva klassen slutade 11 men jag är i den halvan som slutar kvart i 1 ;/ och vi fick disikera fisk & räkor på sista lektionen. uuush, det stank som fan! Men asså det var inte så äckligt med alla inävor och så men okej jo lite men stanken va äckligast! Jag va me marcus och amanda så dom fick klippa och så medans jag läste vad man skulle göra. Sen när skolan slutade gick jag hem och mamma va redan hemma så vi åkte direkt och hämtade michaela och så bar det iväg till dalarna. på vägen stannade vi mc donalds och köpte lite glass. sen när vi kom fram hade mormor gjort kött och potatis :) Sen kollade vi på idol och sen lite fredag hela veckan och sen typ lite mer tv sen gick vi och la oss.
Lördag ; Vi vakna halv 11 och gick in i storstugan och åt frulle. Sen gick vi och la oss i sängarna igen och typ prata och skojjade lite och så. Sen klädde vi på oss och gick ut till brasan. se fick vi kratta en massa löv. Till lunch blev det korv me bröd. Sen hade min gammelfarmor bakat så de blev lite fika också. sen va vi vid brasan lite till sen gick vi in. på kvällen sköt vi raketer och hade de mysigt. Sen när vi gick in skulle mon mormor promt se någon dansbands tvling för hon är galen i dansband så ah.. sen sepla vi lite poker och jag och michaela gick och la oss runt halv 1.
Söndag ; Vi vakna 11 men eftersom man skulle syälla om klockan så va den bara 10. sköööönt säger jag bara :) sen åt vi frulle och gick på en promenad. när vi kom tillbaka skulle vi åka hem. då va klockan runt halv 2 tror jag. på vägen stannade vi på mc donalds (igen) och åt. sen när vi åkte igen så somna typ alla i en timme. (förutom mamma som körde) sen när vi vaknade va det helt mörkt. och jag och michaela älskar att åka bil när det är mörkt :) vi kom hem typ kvart över 6. då sprang jag upp till tv:en och kolla på one tree hill <3 sen vare gossip girl. och sen hål i väggen. sen  duschade jag. sergen undra om jag ville komma ner till ip men jag va seriöst slut och gick och la mig typ halv 10.

ja , de va en kort sammanfattning om helgen. är på mammas jobb nu och jobbar lite. hon jobbar på solfagradagiset. min rast är vell slut nu så måste sluta / alice

helgen

Nu ere väl dags att skriva ett inlägg tycker ni inte?
Jag & Alice har ju vart i dalarna och det var sketa kul! Men orkar inte berätta för jag är så jäkla trött (a)
Imorgon ska jag till stan med Sara Emma & Matilda . kulkul!
Sennn på tisdag ska jag till stan med Alice Vicki & Jessica!
På onsdag vet jag inte, typ planera för festen med Alice
På torsdag äre fest hos Alice
På fredag skulle jag egentligen på fest men jag ska på james bond prämieren med famlijen, Alice ska också med haha :)

22 oktober

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA nurå så kan jag kanske berätta lite om myy day, orkar typ inte allt men vad gör man inte för er liksom?
Gick ypp vid hm... 7.15 åt frukost fixa mig och cyklade till mammas jobb var där och träffa hennes kära jobb kamrater! Trevliga prickar det där asså!! haha ah gick till tåget typ kvart över 8 det var försenat som vanligt så fick springa till bussen men jag hann! det gör jag nästan alltid, ah kom till skolan mötte emma & awi dära pratade och skit. Sara My & Matilda var "sjuka" idag men vi klassen möttes uppei klassrummet och berättade små saker gick ner och börjdwe gå till gömarn, skit tråkigt! Vi tog värsta omvägen också -.- aja hämtade korv bröden och gick över till andra sidan grillade tog kort hade massa övningar och det var kallt! USHHHA , gick tillbaka till skolan. cyklade hem till lovisa tog bussen tillsammans till huddinge tog tåget hem, gick över till grannen hämtade nycklarna eftersom jag glömt mina, gick och la mig satt vid  datan lagade mat åkte till farsta kom hem och nu e jag här. HUr jäva trött som helst att jag skulle kunna ramla ihop i en hög!!
Såra imorgon kanske jag ska till stan med Emma & Sara men vet ej om jag pallar får se. har träning på kvällen också och på fredag ska jag & Alice till dalarna :D:D:D:D:D:D:D:D:D: *överlycklig* haha aja ha en bra dayyy / Michaela

 jag &tilda

degggais

ni ska veta att jag inte orkar berätta om dagen just nu så ni får en annan grej så länge

1. ta fram din mobil.

2. bläddra igenom din inkorg.

3. stanna när du räknat till 10 och skriv första meningen i sms:et.

4. gör samma på varje fråga.



Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen?
är my sjuk? <3

Vad säger du alltid till din bästa kompis?
inget eller en power

Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
bra:)

Vilket sms blev du mest berörd av?
ah jag va lite tidig så jag är redan framme :P <3

Vad säger din mamma innan du går och lägger dej?
va gör ni? :) <3

Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
jag hade träningsvärk i magen idag.. :) <33

Vilka ord skulle du säga till Gud om du trodde på honom?
okej :P ni oroade er inte i onödan i onödan. ska gå loveu <3

21 oktober

Tisdag idag yippi!
Började 8.30 idag, har tema vecka i skolan och vi har typ fått hälsa,knopp & kropp något sånt. skit tråkigt men aja. Vi fick grupper igår och då gjorde vi vår aktiviet för alla andra sjuor, alla tyckte våran var bäst! haha ah sen var vi där i typ 2 timmar och sen vare lunch och det va gott! Hade rast och då var det 7c tur att göra aktiviter och då gick vi runt och sådära, var ganska kul men julia & my lyckades alltid välta omkull våra dominikobrickor så vi fick bygga om dom haha.
Men på förmiddagen så hände lite saker, eller hände och hände ska jag väl inte säga men urban kom och hämtade mig och sa att två lärare ville prata med mig och då när jag kommer in så sitter mobbingstemet dära och ska prata me mig för att jag & sara tydligen mobbar en tjej, ska inte säga hennes namn men ah så då sitter jag där och dom hotar mig med polis anmälan och skit, men shit polisanmäl mig då förfan, hon kommer ändå säga att vi kollar på henne hela tiden och skit. Och jag får inte ens kolla på den hära person som vi "utsatt" dåra, får jag inte gå i korridoren utan att kolla runt och råka kolla på henne? SÅ JÄVLA SJUKT! FUCK YOU, HATAR DIG!
Aja, ikväll ska jag inte göra någonting typ, har as ont i vaderna efter min träning igår, fyfan vad jobbigt det var!
Och imorgon ska vi gå till gömmarn & det är en heldag ute i skogen och vi ska typ grilla korv, sjukt tråkigt. ska någ inte gå haha. MENN vi får se hur vi gör (a) hare bättre än mig / Michaela


en lista

SOCIALT

Vem kramade du senast? My
Hur många har varit otrogna med dig? ingen hoppas jag
Har du pojk-/flickvän? nej
 pratade du med i telefon senast? mamma
Vad stod det i ditt senaste sms du fick? "ao <3<3"
Film? cloverfield
Låt? venne
Mat? kött
Dryck? cola
Färg? svart & vit
Stad? malmö
Land? usa
Ämne i skolan? ingenting typ


SENASTE

person du tänkte på? daniella, fuck u
Gången du spydde? förra veckan
Gången du grät? förra veckan
Pizzan du åt? margarita
Gången du var i Göteborg? april typ eller nåt sånt
Gången du var i Stockholm? nu,idag,imorgon
Gången du var full? vem vet
Gången du var hög?
Personen som såg dig gråta? mamma

ANTINGEN ELLER :

Svart eller vitt? Svart
Hund eller katt? hund
Ut och festa eller hemma och mysa? beror på
Tv-spel eller datorspel? tevespel
Singel eller upptagen? beror också på
Hångla eller puss? spelar ingenroll
Lunarstorm, helgon eller Playahead? playahead
Ragga eller bli uppraggad? båda
Big Brother eller Paradise Hotel? inget
Svart hår eller blont? brunt
Blåa ögon eller bruna? bruna
Choklad eller lakrits? choklad
Göteborg eller Stockholm? inget
Högerhänt eller vänsterhänt? höger
Coca cola eller fanta? coca cola
Pizza eller kebab? pizza
Randigt eller prickigt? randigt
Älska eller älskas? båda
Leva eller dö? leva

ANTAL

Personer du älskar? familjen & vännerna
Personer du hatar? finns en jag verkligen hatar
Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? venne
Festivaler du varit på/ska på detta året? ingen typ
Gånger du haft minnesluckor? vet inte vad det menas med det
Gånger du varit hög?
Personer du saknar just nu? några

VEM

Vill du kyssa nu? honom
Ska du träffa imorgon? vännerna
Sjöng du senast för? typ alla haha
Spelade du tv-spel med senast? brorsan
Är söt? han

VAD :

Gör dig glad? familjen & vännerna
Gör dig ledsen? många
Vad vill du helst göra nu? sova sova sova sova
Önskar du att du slapp göra? gå i skolan
Vill du ha nu? ben & jerrys
Önskar du dig i födelsedagspresent? mycket
Längtar du till? fredag på höstlovet
Tycker du om dina betyg? dom är okej
Ångrar du i ditt liv? jätte mycket
Är det bästa som hänt dig? mina vänner
Hur mycket är klockan? 15.19


20 oktober

Hejhej. Måndag igen dåra. tema vecka i skolan, inge vidare kul menmen jag står ut.
SKa snart på träning men ska bara vara där typ i en timme för jag måste hem och hinna duscha ska vara hos alice vid halv åtta så ska vi gå tillsammans till stuvsta källarn och kolla på bajen - dif, och bajen kommer lätt krossa djurgården :D
aja men vi höres love y a / Michaela

m to the ichaela

VEM
Vem är i rummet med dig? mina brorsor
Vem fick du senast sms av? pontus
Vem tänker du på nu? my & emma
Vem pratade du senast i telefon med? lovisa
Vems hus var du senast i? mitt
Vem sa du senast jag älskar dig till? mimmi
Vem sa senast till dig; jag älskar dig? mimmi
Vem önskar du var med dig nu? alice
Vem är din favoritsläkting? min sysling emma
Vem i din skola går dig mest på nerverna? alla

VAR
Var går du i skolan?
huddinge
Var är din telefon? i badrummet
Var är din mamma? ute någonstnas
Var sover du? överallt
Var handlar du mest? vet inte
Var fick du tag i tröjan du har på dig? egypten
Vart åkte du bil senast? kungens kurva
Var i ditt rum är du? är inte i mitt rum

VAD

Vad åt du senast? kinamat
Vad drack du senast? vatten
Vad har du för färg på dina byxor? svarta
Vad är den närmaste saken som är blå? en pepsi flaska
Vad gillar du mest i skolan? vännerna
Vad har du på fötterna? barfota
Vad är din favoritfärg? alla
Vilken film såg du senast? coverfield
Vad hör du just nu? min pea låt

HAR DU NÅGONSIN
Hånglat i mer än 3 minuter? ja
Sovit i en annan säng? ja
Hånglat på en bio? nej
Hånglat i skogen? ah
Tyckt att din kusin är het? hon är tjej
Sovit naken? som liten
Kört över hastighetsgränsen? ah
Målat om ditt rum? ah
Dansat framför en spegel? hehe ja
Fått hicka? japp
Dumpat någon? ja
Stulit pengar från en kompis? nej
Hoppat i en bil med folk du just träffat? inte vad jag kommer ihåg
Varit i slagsmål? ah
Smugit ur ditt hus? mh
Haft känslor för någon som inte känt detsamma? händer alltid
Hånglat med en främling? kanske
Älskar eller saknar någon nu? ja


19 oktober

AMen tjenare.
Komm nyss hem på kungens där jag vart på ikea, najs värre. visat hur jag vill ha mitt rum :)
ah ikväll ska jag hem till my & äta middag hennes farmor och en barnfamilj kommer över, sen ska jag sova dära! kommer bli superkul (a) skönt att det inte är några lektioner på hela veckan tycker jag! hah men nu måste jag fixa massa grejer, måste duscha packa och sånt dära. Ses / michaela

18 oktober

Godmorgon ska jag väl säga nästan eftersom jag vaknade nyss, eller jag gick upp vid 10 och somnade om i soffan.
Aja skulle egentligen gå på bio idag med mamma men sen hittade hon filmen vi skulle se här hemma så då blevre hemma istället. Ska snart till ikea tror jag, ska göra om mitt rum eller det är ifall vad jag vill och tänker på just nu, så jag ska visa mamma hur jag vill ha det :)

Jag saknar alice jävligt mycket för vi har inte träffats på länge, ååååh bajsa på detta!
AAAJa hare bra/ Mickis


bild på mig & my igår


liiistisch

Var det en tjej eller en kille som ringde dig senast?

pappa
Vad står det i ditt femte sms?
Vicki har cup i källbrink <3

Vem ringde dig senast?
pappa

Vad har du för bakgrundsbild på din mobil?
min hund

Vilket språk är din mobil på?
svenska?

Vad heter din ringsignal?
green day - holiday

Hur många sms har du i din inkorg?
venne
Vad står det i ditt översta sms och vem är det i från?
svara <3 från matilda

Vad står det i ditt sms längst ner och vem är det i från?
a x] <3 från sara

Vad står det i ditt tredje sms uppifrån och vem är det i från?
har det gått bra? från mamma
Hur många sms har du i kategorin "skickat".
vet inte
Vem är din 13:e kontakt?
andreas

Är din 20:e kontakt en av dina bästa vänner?
japp
Ogillar du nr 5?
japp

Har du varit i hop med nr 1?
haha nä
Vad har din mobil för färg?
röd & guld


freeeeedag

Hellooojsan, idag ere fredag.
Gick upp vid 7 och fixade mig och sånt gick till tåget och tog bussen till My, där vi letade efter hennes jävla knäsak as länge och den låg i garderoben som vi letat i fyra gånger innan haha aja gick till skolan och började med engelska, chouchou var sjuk så vi hade en ingrid hon suger på engelska haha. Sen hade vi No, sista lektionen med Florence :(:(:(:(:(:(:(:( haha men vi lekte halva lektionen typ och då fick jag gå ut för dom skulle bestäma något och då när jag kommer in så ska jag fråga massa frågor om en film så jag kan lista ut vilken det va, och då gick jag runt och frågade alla sen trodde jag det var en jamesbond film men icke! för den har ju ingen komedi, sen när jag kom till karin så sa jag epic movie, och det var det rätt så jag var AS GLAD! men då så säger dom att det inte var någon film utan då hade alla fått ett ord som dom bara fick säga -.- så tack, ni sänkte mitt självförtroende dära! :(
Sen vare so ityp 5 minter, jävligt onödigt, vi körde nytidskrysset och fick svara på 2 frågor onödigt menmen sen vare lunch, köttfärssaken var god :)
gick till korridoren och satt dära ganska länge och lekte runt och sen hände lite saker :( så vi gick till skogen för vi skulle ha skoljoggen och dära väntade vi i typ 45 minuter.. Jag & My gick med olika hela tiden, typ först med leo & simon sen med Danne & Simon w typ hela tiden, vi gick 4 varv och jag har sketa ont i ryggen och knät, bajs... aja men jag & my gick hem till henne och gjorde masa roliga saker :) sen stjusa dom hem mig och jag har nyss ätit.
Skulle egentligen ut idag men seriöst jag orkar verkligen inte! hur jävla trött som helst, ser nu att matilda har ringt och hon vill säkert att jag ska ut sååå får väl ringa henne (a)  cya/  Mickis

helg !

woho , äntligen fredag :D
alarmet ringde 06.30 så då stängde jag och la mig ner på kudden men, de va inte så jätte smart för jag somna om direkt och valna igen vid 7. så då blev det lite brottom men jag han precis.. jaja kom 2 minuter försent men så är det oftast för mig. de spelar ingen roll om jag går en eller två timmar innan skolan börjar, kommer endå alltid precis i tid eller några minuter försent. fett skumt. aja iaf. första lektion va engelska och de är helt okej. sen har vi matte som är tråkigast och sen so och sen lunch vid 11. och då slutar halva klassen så är lite avis. men nästa termin får andra halvan sluta 11 så då blir de bra :) men de är okej för vi har bara en lektion efter lunch sen slutar vi också satt. vi har no och idag fick vi disikera bläckfiskar !!! uuusssh ! de lukta som fan ! och jag kommer nog inte äta bläckfiskringar på ett tag nu. men det gick bra. typ. sen efter skolan jag amanda och erik hem till mange. satt typ lite vid datan och nörda på bubble trouble. men blev lite sur för erik är så jävla omogen men skit samma x] jag gick hem halv fyra för mormor skulle ringa för jag ska till henne ikväll, eller snart. jag ska sova hos henne och ha de lite mysigt.
men ska ut med sacha nu. ha de bra / alice

 sacha , världens bästa hund <3

16 oktober

HAAAAJSAN ALLA KIIIIIIDZZ! *yeeeeeey*
Skolan idag flöt på som vanligt men blev demprimerad på eftermiddan, vet inte varför? så nej sara & my, jag va inte sur på er :) i love you gays (a)
Menmen , gick upp jävligt tidigt idag faktiskt, klockan 6 (?) och jag gick hemifrån vid 7.05 och det var bäcksvart ute så det va läskigt att gå :( meeeeeeen tog bussen hem till my och det var första gågen jag skulle hem till henne så vi ståg och skrek på varandra medans vi pratade i telefon för att jag skulle hitta hah. hennes mamma stjusade oss till skolan, tack!
först så hade vi livskunskap och där minns jag inte vad vi gjorde -.- tooo bad för er assåååååwww. Sen hade vi språk, hade läxförhör som jag ej pluggat till men tyckte det gick okej ifall :) sen vare matte men jag hade inte det för jag & min pappa skulle prata med urban (mattelärare i oasen) så där ska jag börja efter höstlovet haha.. fett synd kan inte sitta och prata längre på lektionerna :( meeeeeeen sen åkte pappa hem och jag gick till klassrummet, fick tillbaka mitt prov också men det ska vi inte prata om heheheh.. Men det va lunch sen och det va överaskingslunch typ och då blev det skivpotatis med kycklig,, gott!!! Sen hade vi bild och vi skulle måla av gossedjur :P gick såådära men det var då jag va demprimerad så jag pratade inte med någon under hela bilden typ ? haha så dm trode jag va sur :( SORRY GAYS!
Sennn vara engelska, bläää gå och dööö lilla lärarn.. Hade No sen och då fick vi reda på att Florence ska sluta så det här är sista veckan vi hade henne :'( fuuuuuuccck fuckfuckfuckfuckfuck, iiii'm deeeeed......................................... Men ska lägga min deperation på något annat nu.. Ska snart på träning, det är tydligen till åtta nu så det blir två timmar, ååh jag orkar inte!!
Nejmen posetiv ska man väl vara (a) ha en najjs dag puckon / Michaela

torsdag

hejsn bloggfisar <3 torsdag idag alltså. jag gillar torsdagar för vi börjar med bild som jag tycker är helt okej och sen efter lunh har vi bara två lektioner och slutar kvart i 2. och sen så har jag ingen träning eller något att passa tiden till på kvällen. och så vet man att imoron är det fredag och alla gillar ju fredag :) och så kommer heroes ikväll! haha. men det hände vell inte så mycket i skolan idag. de stog att de va överrsknings lunch och då får vi alltid tacos så alla va skit glada. men sen när vi kommer till matsalan så är det friterade bajskorvar som ligger i mat-ja-vad-man-nu-säger. mattanterna a att det var vårrullar men dom var helt mjuka och dom va helt bruna inuti och dom smake ingenting så man fick gå på konsestensen och den va ju inte så dajlig.. haha aja. så de blev lite flingor för magen iaf. nu har jag kommit hem oh sitter och dricker en chai latte :) puss / balle

man kan faninte ha tråkigare än mig :(

Du har
[x] märkes-skor
[] märkes-jacka
[x] tv på rummet
[x] dvd på rummet
[] dator på rummet
[] telefon på rummet
[x] en kamera
[] en videokamera
[x] din familj har en bil
[x] din familj har fler än ett hus
[x] din familj har fler än två hus
[x] din familj har fler än tre hus
Antal: 8

Du använder
[x]dyr parfym
[x] foundation
[x] rouge
[] puder
[] läppglans
[] solpuder
[x] mascara
[] platt-/lock-tång
Antal: 4

Du ser på
[x] desperate housewifes
[x] grey's anatomy
[x] the oc
[] sex and the city
[P] ugly betty
[] summerland
Antal: 4

Du har sett
[x
] just my luck
[x] john tucker must die
[x] titanic
[] moulin rouge
[x] high school musical
[x] high school musical 2
[x] epic movie
[x] dude, where's my car?
[x] the perfect man
[x] the wedding crashers
[x] freaky friday
[x] legally blonde
[] not another teen movie
[x] bring it on
[x] bring it on again
Antal: 13

Du säger ofta
[] whatever
[x] oh my god! (på skämt typ)
[] damn
[] cutie
[] sweetie
[x] nehe
[x] säkert
Antal: 3

Summa: 19
1-20 = Ghettokid
21-30 =Normal
31 -37 Bortskämd unge
38-48 = Överklass-snobb

15 oktober

HEjheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej. Var i skolan today, super kulit. haha jo men det var det faktiskt.
Mitt alarm ringde vid 6.30 och så stängde jag av det och somnar jag om och vaknar 7.20 *fuuuuuuuck* så då blir jag stressad som fan, jag springer upp slänger i mig frukost byter om sminkar mig och det dära sen drar jag iväg till tåget, och duktig som man är så är man i huddinge station och väntar på bussen vid 7.55. Seriöst är man inte bra eller är man bra? ;D Mimmi fattade inte hur jag hann med tåget och allt hah men man är ju bäst (a) men i skolan så hade vi syslöjd, jag och sara har nästan sytt klart vårt ena ben på våra mjukisar nu! Sen vare No, vi bytter grupper idag så då fick vi No, haha fick Florence (tror det stavas så) och gissa om hon är skön? Bästa lärarn fan (a) så typ hela gruppen garvar, hon e så jävla bäst men tyvär fick jag inte sitta breve emma :( Aja sen vare spanska och det va inte så svåårt sen vare lunch, ris grynsgröt seriöst vi är inte spädbarn? SÅ ääääckligt blääää men jag äter det ifall -.- Hade myyyysik sen och jag & sara hittade på en salsa musik som tyå ägde, har jag rätt ELLER ?!?!?!??!?!?!?!?!?! hah bäst (a)
Sen hade vi elevens val, gissa vad vi tog? Bild som vanligt men det fanns ingen plats så vi tog en bok och satt och läste i korridern istället i en hel timma. Sen drog jag Emma & Sara till centrum och köpte lite saker sen drog vi hem till emma och hade funfunfunfunfunfunfunfufnfunfunfunfunfunfun,,men behöver gå till tåget sen för jagskulle hem tårkigt nåååg :(:(:(:(:(:(:(:(:(:( AJA sitter hära med ooont i magen och uttråkad bajjsa.
MEn vet ni vad jag ska göra nu? Jag ska gå och kolla på tv cya / Mickis

big bad boring onsdag

hello . onsdagar är tråkigaste dagen på hela veckan tycker jag . tråkiga lektioner hela dan . slutar sent och inget roligt på tv på kvällen . har i och för sig match ikväll men ah . fast typ det enda posetiva me skolan idag va att de va gröt me socker & kanel och saftsås :) och i just löööve that . sen påvägen hem gjorde jag sellis me henke och frippe en bit . sen kom jag hem och nu sitter jag här kan berätta lite om igår också ;

tisdagar är bra tycker jag för då börjar vi 20 över 9 och slutar med hemkunskap som är gansa så kul faktiskt. vi fick gra choklad muffins. och våra (mina, julias, sergens & ralphs) muffins blev ju helt klart godast ! dom va mega goda :) sen när vi slutade så jag jag ner till ip och mötte amanda för vi skulle träffa kajsa där . haha fast när vi väl satt där så visste vi inte vad vi gjorde där :P haha så jag fråga kajsa varför hon sa att vi skulle gå dit men hon hade typ inte de eller hon hade menat något annat och ah jag orkar inte förklara . men där satt vi och prata och hade skitkul. bara att det var så jävla kallt! och alla va kissnödiga x] men amanda skulle vara hemma senast halv 6 så hon gick lite tidigare än oss för jag skulle vara hemma 6 för då skulle jag vara barnvakt åt vicki (min syster) . men så va tydligen pappa redan hemma så de va ju lite onödigt :p aja , han hade gjort raggmunkar (köpt egentligen) men dom smakade precis som pannkakor :P sen på kvällen va de desperata hemmafruar i tven så då kollade jag på de sen gick jag typ och la mig halv 11 .

xo / alice

 bild på mig och michaela, precis när jag hade kommit hem från thai . love u puffin'


14 oktober

Sjuk idag med.. måste plugga svenska & matte idag blää.. Nejmen nu ska jag försöka äta något eftersom det inte går -.-
Pussss mickis


lista

DIVERSE:
Namn: Michaela Maria Petersson
Födelsedag: 15 mars 1995
Ålder: 13
Född: huddinge  
Första bostad: tror det va tyskland
Ögonfärg: bruna
Hårfärg: brunt
Längd: 163 cm
Höger/vänsterhänt: höger
Stjärntecken: fisk
Sko stl: 38
Är dina föräldrar skilda: nej
Din svaghet: fet mat
Mest använda fras på msn: typhaha
Det första du tänker på när du vaknar:  vad är klockan

BRUKAR DU:
Titta på dig själv i spegeln: ja
Skrika: när jag e rädd
Sova: ja
Ha ångest: ibland
Skada dig själv med flit: har gjort förut
Ta mediciner du inte borde ta: nej
Vilja dö: haha nej
Drömma mardrömmar: varje natt typ
Ta droger: nej
Försöka vara annorlunda: nej
Klä dig i svart: svart är fint!
Gå i skolan: jaa
Lita på folk: vissa

VEM:
pussa dig sist: superhemligt
Vill du prata med: alice, hon e den enda som förstår mig
Vill du vara som: mig själv
Gjorde dig riktigt glad senast: alice
Fick du sms från senast: amanda
Ringde dig senast: mamma
Är vackrast på jorden: mina vänner

HAR DU:
För många vänner: nej
Tvångstankar: ah ,
Någon annan psykisk sjukdom: inte vad jag vet
Någon fysisk sjukdom: nej
Någon skada: tror jag inte
Färgat håret: massa gånger
Brutit några ben: japp , högra armen två gånger på 3 månader
Några piercing: öronen
Egen dator: ja
Bra självförtroende: nä
Kysst någon: ah
Sagt jag älskar dig till någon idag: japp
Varit kär: nej
Lämnat landet: yes
Gjort något olagligt: jepp

HUR:
Går du: ena benet framför det andra
Svarar du i telefonen: hallå ?
Fördriver du tiden: data , kompisar
Tjänar du pengar: månadspeng
Ofta diskar du: ibland på landet
Ofta städar du: varje fredag
Många stör du dig på: alla
Ofta träffar du din familj: varje dag typ

FAVORIT:
Färg: rosa
Mat: entrecot
Djur: hund
Glass: smarits (majsan tror jag är en bebis -.-)
Godis: choklad
Sallad: gurka
Fotbollsspelare: cristiano ronaldo
Låt: ingen för tillfället
Nummer: 17 
Tuggummi: extra
Helgdag: fredag
Årstid: sommar
Tandkräm: vet inte
Radiostation:  the voice
Doft: ck

VÄNNER OCH LIVET:
Vad vill du bli när du blir stor: kustbevakare
Hur vill du dö: en fin död
Vem är högljuddast: jag..
Vilka av dina vänner är mest lik dig: Alice
Vem får dig mest att skratta: samma där,Alice
Vilka har du känt längst: Mona , sen dagis
Vem är blygast: lovisa
När grät du mest: ganska länge sedan
Vad är den bästa känslan i världen: den kommer nog snart xd
Värsta känslan: ingen aning
Vart vill du bo i framtiden: vet inte, men alice ifall
Om du fick ändra en sak på dig själv, vad skulle det vara: mina ben
Hur länge tror du att du kommer leva: 98

HAR DU NÅGONSIN:
Varit kär: nepp
Blivit dissad: ja
Dissat någon: mh
skolkat: ja
Tänkt på självmord: japp , men aldirg velat ta det
Sovit utomhus: ja
Gråtit i skolan: ja
Spytt i skolan: näääääääää
Velat bli modell: haha näääps
Gjort något riktigt dumt som du skrattar åt idag: haha ja
Sett en död människa: jaop
Druckit alkohol: ja
Använt droger: nej
Rökt: vattenpipa
Ätit sushi: ja

DU:
Svär:
ah
Sjunger bra: ååh ja ..
Duschar dagligen: nästan
Vill gå på högskola/universitet: kanske
Vill gifta dig: hoppas det
Tror på dig själv: jag är ju gud så varför inte?
Kommer överänns med dina föräldrar: oftast
Gillar åska: JAAAA :DD::D:D
Spelar något instrument: nej men har.. tvärflöjt :/
Äger en iPod: Nej
Går till kyrkan: inte frivilligt
Dagbok: nä
Sjunger i duschen: ja xd

THIS OR THAT:
Pepsi/Cola: cola
Mcdonalds/Burger king: båda !
Choklad/Vanilj: choklad
Jordgubbar/blåbär: inget
Kött/Veg: Kött
Tv/film: film
Gitarr/Trummor: gitarr
Adidas/Nike: adidas
Kinamat/Mexikansk: båda
MTV/VH1: båda
Blind/Döv: inget

KAN DU:
Gå ner i splitt
: kunde förut
Skriva med båda händerna: hehe..
Vissla: bara innåt
Blåsa en bubbla: JA :D
Rulla din tunga i en cirkel: nej
Ha dina ögon i kors: ja :)  
Nudda näsan med tungan: nä :(
Äta vad du vill utan att oroa dig: nepp

VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN:
Du nuddade: sebban
Du pratade i telefonen med: mamma
Du kramade: pappa
Du skällde på: ingen
Du sportade med: laget
Du kysste: vem vet

bästevän


Jag kommer alltid finnas för dig,
Jag kommer alltid låta dig gå före alla ,
Jag kommer alltid göra mitt bästa för att du ska må bra,
Jag kommer alltid se dig som min bästa vän,
och jag kommer alltid att älska dig mer än alla andra.

Michaela <3 Alice

sjuuuukling

Måste säga att britney spears nya låt Womanizer är sketa bra!

Jag längtar efter Alice , har inte träffat henne på länge och jag försöker få henne att komma hit :)
miss ya bästavännen <3 / Michaela


balle back in town

sho bre nu har ballevart utomlands, nämligen i malmö :) så jag har inte skrivit på några dagar men jag tänkte berätta lite kort om vad som har hänt ;
fredag mamma kom in och väckte mig halv fem (!) för vi skulle ta tåget från stvsta till centralen halv 6. och därifrån skulle vi ta tåget som gick till malmö kvart över 6. på tget så sov jag typ två timmar och dom andra timmarna lekte jag med min übersöta kusin! hon är 10 månader och har precis börjar gå :) jag är så stolt så. sen nr vi kom fram åkte vi till hotellet och mötte farmor och lte så. sen gjorde vi oss i ordning och sen gick jag och min faster och köpte varsin korv. men korvgubben va fett seg så de va precis så vi hann i tid till begravningen. begravningen va fin men jag började inte gråta, rodde inte jag skulle göra det heller. men iaf. sen gick till nån liten resturang och åt landgång som man säger. det är smörgås tårta och de är skitäckligt så jag åt ingenting. och sen typ 8 på kvällen åt vi middag så det enda jag hade ätit på hela dan va min korv! :( så jag va skit hungriig.
lördag vaknade av att pappa knacka på hotelldörren och sa at jag va tvungen att å upp. jag och in syster hade ett eget rum som vi sov i. fick masa mig ur sängen och klockan va typ kvart över 9 bara :( och jag hade gått och lagt mig 12 på kvällen innan och gått upp halv fem så jag va sketa trött ! sen åt vi frulle och sen åkte vi till pappas morfars grav. han är också begravd i malmö. de va jäte fint dära :) sen packa vi ihop och checka ut från hotellet och sen gick vi runt lite i malmö och sen gick tåget hem vid 1, typ kvart över tror jag så de blev inte så mycket shopping. ingenting faktiskt :( eller jo pyttelite :P på tåget hem så sov jag typ 2 timmar igen och sen lekte jag med min kusin. sen i resturang vagnen så såg jag daniel da silva från let's dance. haha fet cool, not men iaf :P
sen när vi kom hem till sthlm så sprang vi till tåget som gick hem till stuvsta. sen vare bara att göra sig fina igen för vi skulle på 20-års fest. men de va sådär kul för jag va så jäkla trött så jag somna i soffan. sen åkte vi typ hem 3.
söndag jag vaknar 10 i 12 och  går upp och ter lite frulle. sen typ vid tre tiden tar jag och mamma bussen ner till huddinge och fikar lite. sen går vi in på h&m och köper lite skaer. jag fick två nagellack, lila och orange och ett par örhängen. sen går vi hem. sen typ 6 så började one tree hill (mitt favorit program) :) så jag blev riktigt glad :) sen vare gossip girl som är typ mitt favoritprogram nr 2 :) och sen typ 9 så började pretty woman :) så de blev en film kväll för mig med toast till middag :) men jag pallade inte se klart hela filmen för jag va så trött så jag och la mig vid typ 11.
sen idag har det inte hänt så mkt. har träning ikäll.
puss och kram / alice


daniel da silva som jag såg på tåget x]

Måndag

Nu äre månda igen och jag är sjuk, mår verkligen inge bra känns som jag ska spy vilken sekund som helst och huvudet sprängs snart och så har jag feber. Blir nog ingen träning för mig idag heller då, synd!
Ska kanske snart cykla till centrum och köpa lite tidningar och hyra en film, men vi får se annars gör jag det när mamma kommer hem på lunch!
Men ha en bättre dag än mig ifall! / Michaela


12 oktober

Hejhej, slndag idag dåra.. Gick upp vid 8.15 åt frukost och kolla lite på tv fixade mig och gick till tåget och tog bussen till kbrink mötte Josefin dära vi väntade på Frida och Josse K sen gick vi tillsammans upp till klubbhuset och börjde packa änglar. Orkar inte förklara vad det är , men det är en grej så att vi samlar pengar till min friidrottsklubb/grupp.
Sen typ vid halv ett åkte jag & Josefin till fruängen men vi åkte tillbaka direkt till mig och spelade gh lite data sen drog vi till centrum och köpte kladdkaka och åt haha. Aja sen sjusade jag henne till tåget och så åkte hon hem.. Har nyss ätit, blev tvungen för min mamma tycke jag äter dåligt men det jag gör jag verkligen inte!
Menmen hur som helst så mår jag verkligen inge bra, blev yr och mådda as illa i lördags kväll och det har hållt på hela dan, börjar någ bli sjuk och mamma tror jag har feber så är någ hemma imorgon.
Ikväll ska jag kanske följa med min brorsa på hans hockeymatch men jag vet inte för jag mår ju as dåligt.
Men ha en bättre söndag än mig / Mickis


haisdagen

Tjoo har  vart på haisdagen hela dan det var faktiskt lite kul , sen åkte jag och josefin hem till mig och hade det trevligt!
Här kommer några bilder från idag / Mickis

      

1. Frida & Josefin
2.Frida
3.Josefin
4.Mikayela@
5.Jag
6.Jag & Josefin haha
7.Jag igenn


11 oktober

Godmorgon folket.. Anledningen till att jag är vaken så här tidigt är för att jag ska på hais dagen, det är mn friidrottsklubb som har nån dag idag och man ska springa så många varv man orkar och så får man pengar för varje varv och så kan man köpa massa träningsgrejer & sen ere prisutdeling för SM tävlingen.. S dära i storängshallen kommer jag vara hela dagen typ. Fast jag ska faktiskt inte vara med och springa för jag har sån jävlans huvudvärk och ont i fötterna sen igår kväll.
MEn nu måste jag äta frukost cya / Mickis

Fredag kväll

Hellu.. Kvällen blev otroligt kul , orkar inte berätta men vi sjöng våran hederlåt och gjorde lite saker.. Och sen så vare emoträff i båtparken och då går vi dit och pratar haha det är så kul för jakob i min klass är emo och man får ju inte känna sånna som "oss" vi är fjortisar för dom och det är så jävla kul att ba ; Hej JAAAAAKOB , reta honom liksom :D
men ifall det hände lite saker som vi blev upprörda över.. bara inget händer (a) Gick till någon annan park vid emma och satt så ringde jag hobbe och nej jag blev ite lite sur på honom över saker!! AAhhh men sen ifall nu e jag hemma och kollar på tv, suttit och drivit med massa personer på msn , skit kul (a)
Nejmen ska fortsätta med min tråkiga fredag / Mickis

 bild från skolavslutingen, när jag va blond..

jag har så kul

1. Vad heter du? Michaela Petersson
2. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Annica haha
3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Diana
4. Vilket stjärntecken är du? Fisk
5. Vilken årgång är du? 1995
6. Vart bor du? De är Huddinge
7. Bott utomlands? Japp
8. Flyttat antal gånger? 2 gånger
9. Vart skulle du vilja bo? Hammarbysjöstad eller utomlands
10. Vilken skolklass? 7A
11. Vad vill du bli när du blir äldre? Jaduu...

UTSEENDE
1. Hur lång är du?
163cm typ
2. Hur mycket väger du? Ojoj
3. Hårfärg och frisyr? Brunt halvlångt
4. Ögonfärg? Bruna
5. Mest nöjd med? Venne
6. Minst nöjd med? Benen
7. Skostorlek? 38
8. Glasögon?
9. Har du några piercingar/tatueringar? Öronen

FAVORITER

1. Filmer? Green street hooligans
2. Låtar? Ingenaning
3. Årstider? Sommaren!
4. Mat/dryck? Sushi, Coca cola
5. Djur? Hund
6. Färg? Rosa
7. Parfym? Britney spears & Ck
8. Tv-program? Gossip girl & One three hill
9. Ämne i skolan?  Svenska
10. Sysselsättning? Helger och kompisar

KLÄDER
1. Vad använder du just nu för jacka? Jacka från h&m
2. Vad använder du just nu för skor? Gympaskor eller boots
3. Favoritfärg på kläder? Olika
4. Favoritmaterial på kläder? Oj, tyg och varma munkis tröjor
5. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Mjukisbyxer
6. Favoritaffärer? H&M Topshop
7. För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Vet inte riktigt
8. Favoritmärke? Olika
10. Vad har du för tröjstorlek? S

BLANDAT

2. Var har du i din:
a) Jackficka just nu? Busskort , en penna & pengar
b) Jobbväska just nu?
c) Handväska eller liknande just nu? Fysik, mjukisar & plånbok
3. Vad är du beroende av? Pengar och annat
4. Vilket land kommer du i från? Svergie
5. Vilken sorts lipsyl använder du? Vafan heter märket nu igen?
6. Vad tror du på? Mig själv
8. Vad köpte du senast? Allevo
9. Har du nåt husdjur? Ah , hund & kanin
10. Var bor du? Huddinge

fredag

Äntligen fredag, hur skönt är inte det?
Ifall morgonen började med att jag gick upp 7.15 gick ner och åt frukost , fixade mig och gick till tåget sen när jag kom till huddinge gick jag till mossvägen och mötte Emma & Aurora :) vi cyklade alla tre på Emmas cykel till skolan haha (a)
Började med engelska , hatar våran engelskalärare Chatarina typ. Sen vare Fysik våran sista fysik lektion sorligt någ :'( för sen byter vi till No , men fyisken var kul för jag älskar det he-he. Sen hade vi So, blääääääääää på Göran (våran lärare) och nu ska vi göra ett grupparbete och jag hamnade med Danne,Carl & Viktor , danne är okej men intne dom andra -.-' menmen vi ska skriva om Kvinnan i egypten haha. Sen vare lunch, det blev kebab i lööööve it (a) ah så det var lite kul , vi gick till cafet för det öppnade idag, men kladdkakorna var slut så ingen fick något, sen dåra så gick vi runt och drev lite med Danniella & Ronja och dom dära haha, sen kom jossan me sitt ÜBER coola hår som hon har färgat blont nu så henne drev vi också med! Och sist hade vi sv det var väl okej. Slutate 13.30 skönt! Gick till vänhemsvägen där mamma hämtade så åkte vi hem.
Har pluggat lite svenska också för jag behöver verkligen det menmen sitter och trackar min brorsa nu för att han inte kan äta hah. Föressten nu är Alice i malmö , miss you :((((( / Michaela

torsdag

tjena mellan bena bloggers <3 idag har det varit en ganka stressad dag. eller iaf eftermiddag. vi började med bild och jag blev klar med min "teckning" idag :) sen vare msuik som är mindre kul.. sen spanska och sen lunch. flingor blev dt. som sissta lektion hade vi engelska och de va prov ! men jag tror att det gick bra faktiskt. sen när vi sluta hade iza kommit för hon skulle vara med jt. så då fick jag träffa henne :9 de va ganska länge sen faktiskt.. sen när jag kom hem åkte jag och mamma och handla. jag fick ett par nya skor. men jag hittade inga skor till imoron. för då ska jag nämligen på begravning. ändå till malmö. de e min gammelfarmor som har gått bort.. men tåget går typ kvart över 6 på morgonen så vi måste ta tåget som går här ifrån halv 6  så jag måste gå upp4 (!) för jag ska duscha och så innan. men jag kommer hem på lördag igen. mste dra nu .

xo / alice

9 oktober

Thuuuuuseday today. Hur ska jag börja? Hade sovmorgon till nio idag, skönt!
Första lektionen var spanska som vi hade läxa i men det gick ganska bra för mig endå (a) sen hade vi matte prov, ush fyfan vad dåligt det gick! sen lunch och sen bild som jag inte gillar längre -.- och sen hade jag fysik, vi gjorde vårt näst sista labbtest som va coolt (a) och efter typ en halvtimme hade vi prov i det, det gick faktiskt sketa bra, ifall på kommer du ihåg frågorna för alla dom kunde jag , men visste jag ju itne om att det var instuderingsfrågerna också så då svarade jag bara på någro få haha.. Efter skolan så stjusade jag matilda på hennes cykel en bit och sen hoppade jag på emmas cyllek och hon stjusade mig nästan till träskolasset och då gick  jag och mötte mamma vid garaget och åkte hem..
Min brorsa åkte ju in till sjukhuset igår kväll för han gjorde illa sig på sin hockey träning och nu har han fått gummisnoddar limmade i tänderna som ska hålla fast käken så att den ska läka, han blev nämligen taklade av phille och då gick min brorsas käke sönder haha,, tycker synd om dig brorsan!
Nejmen nu måste jag typ äta för jag ska på träning / Michaela

o to the nsdag

hello everybody ! hinner inte skriva så mycket för jag måste göra matte och sen ska jag lägga mig för jag är sketa trött. va me kajsa, linnea, hanna och amanda på ip idag. fast erik heneke och felix va också me. haha och för första gången släppte erik in mig i sitt hus. de va på tiden för han har torterat mitt hus fem gånger ! aja , sen på kvällen hade jag träning och de gick vell bra som vanligt.
på fredag åker jag till malmö men jag skriver mer om det imoron.
puss och bajs / alice

8 oktober

Onsdag redan faktiskt, jag tycker veckorna går så jävla snabbt.. Hinner inte med någonting. Ifall gick upp vid 06.45 fixade mig och sådär. Sen vid halv åtta så cyklade jag och mamma till hennes jobb så var jag dära tills typ 8 då jag gick till tåget, och som vanligt på onsdagar är det alltid försenat så då missar jag bussen också och får vänta tills 8.37 då nästa gick och jag kommer tio minuter försenat, men som tur var så lakkade inte berit (min syslöjd lärare).
Sen hade vi fysik , vi har tydligen prov imorgon men jag kan det mesta tror jag (a) sen vare spanska, har läxa i det tills imorgon men pontus sa att det var på måndag så nu har jag inte pluggat till det -.-' aja sen vare lunch och då så hade vi pankakstävling! HAHA, jag och Sara tyckte det var en bra ide som vi fick på slöjden så då gick typ alla med på att vi skulle ha det.. Jag kom faktiskt tre, men vi ska inte nämna hur mycket som andra åt för ah . Men Sara vann ifall och två kom Emma och fyra Matilda :)
Sen vare typ hmm.. Musik vare och vi spelade gitarr som vanligt. Gick sådära måste öva lite mera på att "fxa fingrarna" på rätt plats hehe. OCh sist hade vi elvens val , tog bild. Förra onsdagen så gjorde vi en plansch eller något men vi tyckte den va ful när vi såg den idag haha så vi satt där i typ 20 minuter och försökte komma på vad vi skulle göra, men sen funkar allting så nu är den faktiskt klar! Den är till Matilda föressten haha.
När jag My & Aurora gick från skolan så börjar vi typ bråka med jossan, hon har färgat sitt hår dessutom! SKETA FULT , det är gult också blöööö, men ifall så bråkar vi med henne en liten stund haha. Väl hemma så börjar jag städa för farmor skulle ha fest hära ikväll, orkar inte berätta allting vad vi gjorde menmenm, snart ska vi äta tårta och kolla på bilder från när vi var på azorerna!
Ha en bra kväll / Mickis


tisdag

tjena mors. bajen torska igår så va lite deprimrad idag i skolan för nu gick dif om oss.. och de blev ju inte bättre av att en viss person gick runt och påminde mig hela tiden. aja de blev pankaka till lunch så de va ju bra :) sen som sissta lektion hade vi hk och de är ju kul. men ralph gjorde typ ingenting. haha lata jävel , nej jag skoja bara ;p så jag och julia fick nästan göra allt för sergen gjorde inte så mkt heller x]
efter skolan gick jag hem till tilda med tilda julia och louise. vi kollade på sex and the city filmen. sen tog jag bussen hem.
see ya / love alice

7 oktober

Hejhej. Idag fick vi våra skolfoton, jippi! På klassfotot ser jag sur ut, ba ; Hej jag är arg för att Ingrid inte är här?
NEjjj men ensam var sketa fult, ush det ska ingen få se!
SKollllan idag flöt på som vanligt, gick till kungens kurva (?) på gympa lektionen för jag var inte med, gissa om jag fick ont i mitt knä..Menmen min kära kära pappa hämtade mig och så började vi med vårt Hej kom och hjälp mig snack? Vi pratar om lite allt och driver me varandra allll the time you knoooww!
Nu ska jag snart börja städa och fixa inför farmors lilla fest imorgon, pappa ha köpt 20 champange (vet inte hur det svatas) flaskor. GUdddddd som jag vill ha, jag älskar just den smaken också haha, tro inte att jag är någon som dricker för det gör jag inte. SKa på träningn ikväll, ut bland myggorna och kylan, inte kul -.-'

MEn LAAAAAAAAAAATER / M

6 oktober

Måååååndag.... Jag gillar inte måndagar , och den här sög verkligen värre än alla andra. Fick veta saker som inte är så jävla kul, vill bara säga att du är falsk! (a)
Nejnej men gick till vivo på rasten och köpte en baguett med my och dom dära. Mamma hämtade mig för jag glömde mitt busskort, eller jag vet inte ens vart det är så. Blev plugg när jag kom hem, får se om nån vill ut ikväll..
Åhjuste idag så fixade jag för min farmors födelsedagsfest som är imorgon, så det kommer bli ett bigt party med bara gamligar i mitt hus (?) verkligen kul, ska försöka vara med någon är att sitta här och höra på dom haha.
Men nej nuuu måste jag dra..

Seeeeey dont wannabe ya / michaela

m som i måndag

hejsan dear bloggers. idag äre måndag, första dan i veckan. vi började me idrott. vi körde bög ruggby. vi fick inte taklas så vi hade band istället så om man rykte någons band så hade man taklat den. sjukt, men aja iaf. sen efter idrotten hade vi egentligen no men rolando va sjuk så vi fick håltimme och efter har vi lunch så de blev två timmars håltimme ! :D
och vi pallade inte va kvar i skolan så jag, tilda, marcus, julia, louise, erik, geron, amnge och jakob drog hem till amanda och kolla på film. först började vi se någon som inte va så bra men erik tycjte de så han ville fortsätta se den. men jag, geron, tilda och marcus ville se saw 2. så efter ett tag gjorde vi de. och den va ju ganska å läskig. haha jag är lite fegis när det gäller skräckisar.. så jag hoppade till lite då och då och skrek. sen gick vi upp till skolan igen och hade teknik och spanska. sen gick vi till amanda i typ 20 minuter och kollade lite till. sen va vitvugna att gå. nu är jag hemma och ska starx upp till vårdcentraelen och kolla om jag har astma. ska vara där om en kvart så jag får no sluta skriva nu.
puss / balle

lista

Namn: Alice Victoria Stahre
Piercingar: öronen
Tatueringar: nej
Längd: 170 cm
Skostorlek: 38/39
Hårfärg: mörkbrun
Är du kär i någon: inte för tillfället
Önskar du att du bodde någon annanstans: mja..
Tänker du på självmord: nej! haha
Tycker andra att du är attraktiv: hur fan vet jag de ? ;p
Dricker du alkohol: nope
Använder du droger: hatar droger/drogare
Röker du: nej , hatar rökare!
Vilket shampoo använder du: maria nila
Vilken parfym använder du: britney spaers - fantasy
Vad är du rädd för: våldtäksmän
Gillar du att tvätta: haha nej de tror jag inte men jag har aldrig gjort det
Gillar du Berg-och-Dalbana: självklart, bara den inte är läskig (a)

SENASTE..
Film du hyrde:
tror de va meet the spartans
Film du köpte: kommer inte ihåg
Låten du lyssnade på: what i've done - linkin park
Låten du hade på hjärnan: rihanna - whatever you like
Låten du laddade ner: kommer inte ihåg x]
Personen du ringde: mamma
Tv program du tittade på: hål i väggen
Personen du tänkte på: kommer inte ihåg ;p

HAR DU NÅGONSIN:
Gråtit över en pojke:
ah tror det
Gråtit över en flicka: kompis , ja
Ljugit för någon: ah, men bara om de varit nödvändigt, hatar falska personer
Varit i slagsmål: jävligt nära på
Blivit arresterad: nop

ANTAL..
Gånger du varit kär:
tror inte jag varit kär på riktigt nån gång
Gånger ditt hjärta brustit: vet inte
Hjärtan brustit på grund av dig: i don't know
Tjejer du kysst: många på kinden
Gånger ditt namn varit med i tidningen: har tappat räkingen
Ärr du har på kroppen: över 5 iaf

SENASTE..
Bok du läste:
gosip girl
Personen du fick mail av: typ msn
Personen du fick brev av: sofie , fast de va typ 3 (?) år sen
Personen du fick sms av: kajsa
Gången hela din familj åt middag tillsammans: länge sen, typ förr helgen
Saken du köpte: tidning

Vad har du gjort idag: vart me michaela, pluggat, kollat på tv
Var det kul: en helt okej slappsöndag
Hur tidigt stiger du upp: runt halv 11 , 11
Gillar du att slåss: nej
Vad ska du göra idag: ska gå och läga mig när jag skrivit klart
Är du seriös: japp , och ibland lite mindre
Vad är du allergisk mot: ingenting (a)
Var har du ont: axeln
Använder du hårspray: sällan
Kan du stå på händer: haha ja fett lätt alla som kan böja sig ner kan det ;)
Favorit serie: one tree hill

Håkan Hellström eller The Ark: båda e bögar
Bright eyes eller Lars Winnerbäck: -
Salt eller socker: beror på
Gillar du ketchup: på makaroner
Är du glad nu: nej  jag e trött -.-
Var du glad igår: på kvällen
Känner du nån som jobbar på sjukhus: japp
Vad dansar du till: bra musik
Stockholm är: sveiges huvudstad
Göteborg är: inget att skryta med
Kan du sjunga: vet inte, sjunger bara för mig själv
Mer värt än guld: mycke
Spaghetti eller makaroner: beror på
Ett land jag helst vill besöka: usa

döööö

Namn: Michaela Maria Petersson
Piercingar: Öronen
Tatueringar: Nej
Längd: 163 cm
Skostorlek: 38
Hårfärg: Mörkbrunt
Är du kär i någon: Nej
Önskar du att du bodde någon annanstans: Ja
Tänker du på självmord: Nej!
Tycker andra att du är attraktiv: Vet inte haha
Dricker du alkohol: NejNEJ
Använder du droger: Ush
Röker du: Nej
Vilket shampoo använder du: Typ.. Gliss
Vilken parfym använder du: Olika
Vad är du rädd för: När dt är mörkt
Gillar du att tvätta: Nej har aldirg gjort det
Gillar du Berg-och-Dalbana: Alltid

SENASTE..
Film du hyrde:
Minns inte
Film du köpte: Pöper inte filmer
Låten du lyssnade på: Michael Jackosn - Bad
Låten du hade på hjärnan: Pink - So what
Låten du laddade ner: Hm..Någon till pontus vare ifall
Personen du ringde: Mamma
Tv program du tittade på: The hills
Personen du tänkte på: Hugo

HAR DU NÅGONSIN:
Gråtit över en pojke:
Nej typ inte
Gråtit över en flicka: Över mina vänner , ja
Ljugit för någon: Flera gånger
Varit i slagsmål: Haha nästan
Blivit arresterad: Nej

ANTAL..
Gånger du varit kär:
Inte på rikigt
Gånger ditt hjärta brustit: Noll
Hjärtan brustit på grund av dig: Vet inte
Tjejer du kysst: Jadu
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Två gånger faktiskt
Ärr du har på kroppen: Oj, för många

SENASTE..
Bok du läste:
Någon i skolan
Personen du fick mail av: Venne
Personen du fick brev av: Ingen skriver väl brev?
Personen du fick sms av: Amanda
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Inte så länge sen
Saken du köpte: Glass

Vad har du gjort idag: Degat i soffan och kollat på The Hills maraton
Var det kul: Nja sådära..
Hur tidigt stiger du upp: runt halv 11 , 11
Gillar du att slåss: Nej hah
Vad ska du göra idag: Ingenting
Är du seriös: Ah ibland
Vad är du allergisk mot: Inget
Var har du ont: Benen & Armarna
Använder du hårspray: Nej
Kan du stå på händer: Ja
Favorit serie: Gossip Girl

Håkan Hellström eller The Ark: Ingen av dom
Bright eyes eller Lars Winnerbäck: Ingen av dom
Salt eller socker: Socker
Gillar du ketchup: Ja
Är du glad nu:
Var du glad igår: Inte på dagen ifall , då grät jag haha
Känner du nån som jobbar på sjukhus: Japp
Vad dansar du till: Jag kan inte dansa
Stockholm är: Min hemstad?
Göteborg är: Mina syslingars hemstad hah
Kan du sjunga: Pff.. Nej
Mer värt än guld: Familjen & Vännerna
Spaghetti eller makaroner: Makaroner
Ett land jag helst vill besöka: Australien & Nya Zeeland

5 oktober

Hejhej. Tävlingen gick bra fram tills 600 m då hela min kropp var slut och jag inte orkade så efter 400 m så kände jag inte benen så jag ramlade ihop på kanten och började grina och kunde inte andas, inte kul! men life goes on.......
Alice sov hära igen men nu är hon hemma hos sig (a) orkar inte berätta så mycke men idag ska jag bara tare lungt, börjar bli förkyld / Mickis

 från igår kväll med alice

booring !

nu blev de ju inte riktigt som det va planerat. jag skulle ju egentligen vara med amanda tilda julia och louise men tilda va borta och amanda va också borta så de blev inte så. och jag hade ju glömt mobilen hos michaela me så jag hade ingen som jag kunde ringa eller messa. så jag har gått och städat och pluggat nästan hela dan. men nu kollar jag på the hills på mtv :) sen typ 8 (?) kommer michaela och hämtar mig för då har hennes "fest" med sin friidrott slutat och så drar vi hem till henne och hittar på något kul. så dan sutar vell bra iaf. / alice

lördag

hej på alla som läser våran kära blogg. ah som sagt så är michaela på friidrotts tävling i kälbrink. men jag är inte där och kollar på henne för jag ska fira amanda och julia idag. fast jag vet inte riktigt hur det blir för vi skulle typ vart hos mathilda men hon kunde inte va e tydligen för hon skulle till sina kusiner. så jag vet inte hur vi gör och jag har glömt mobilen hos michaela så jag kan inte nå dom och jag kan inte ringa från hemtelefonen heller för alla numrerna är i mobilen och jag kan dom inte utantill. så jag får hoppas att amanda eller nån ringer mig snart. för vi skulle ha en liten mysdag och kolla på film och typ baka en tårta åt dom. men jag vet inte hur det blir så får se.
skriver vell mer sen ikväll för då sover jag ju hos michaela som ni redan vet :) pussisar / balle

lördag

Godmorgon allihoppa .
Gick upp för länge sen nämligen vid 8.29 för min hund står och skäller nere i köket så då går jag ut med honom men han vägrar så jag kollar på tv sen provar jag igen men då vill han inte heller sen så kommer morfar med lite saker till oss sen drar han på en gång och då provar jag igen men icke sa nicke!
Ifall just nu så ligger Alice uppe i mitt rum & sover för hon behöver inte vara vaken än eftersom det är hennes första lediga helg utan massa matcher. Idag har jag tävling hela dagen sen efter typ vid fem så är det en avslutingsfest för tvälingen typ och då ska vi vara i kbrinks matsal haha kulkul , så då kommer jag hem typ vid åtta och senare kommer Alice hem till mig eftersom hon ska fira sin kompis. 
Nejmen ska äta frukost nu cya / Michaela 

 en bild på min förra tävling i juni när jag var blond haha


fredag kväll

hejsan alla små bloggfisar! idag vare skola som vanligt sen efter gick jag hem för jag skulle städa och fixa och lite så, sen typ halv fem hämtade michalea och hennes mamma upp mig för vi skulle kolla på hennes borsas hockeymatch. när matchen var slut gick jag och michaela och satte oss i bilen under tiden vi väntade. då kollade vi på film för dom har en dvd där. och de va jätte mysigt haha :P sen påvägen hem köpte vi pizza. de va ju smaskens! sen gick vi ner och satt lite vid datan och spela guitar hero. sen kolla vi på fredag hela veckan. men de sluta alldeles nyss så nu kollar vi på celebrity rehab på mtv (kan ej staviningen) . som sagt så sover jag här hela helgen.
ha det bra bajskorvar / alice
 langar en bild på världens sötaste kille <3

3 oktober

Hellu , måste säga att jag tänkte nu på att det är oktober när jag skrev det liksom två månader kvar till jul :D denajjs!
Hur som helst så är jag sketa trött och sur på playahead , dom stänger av mig på pea så alla bilder jag hade dära kommer jag inte åt nu och så säger dom att jag har ett felaktigt personnummer , men jag menar hallå fanns det att välja 1995 för 4 år sen ? NEJ DET GJORDE DET INTE!!!!!! usch nej dom kan bara gå och ta sig eckelungarna..

Skola idag som vanligt gick till huddinge och där hämtade mamma mig. Ikväll ska jag på min brors hockeymatch och den ska alice också med på , och alice ska sova här hela helgen så nu vet ni! Herrå / Michaela


fredag

hello serige. sitter i skolan och gör en so upsats som ska vara klar och 10 minuter så har ganska så brottom. vi ska leka reportrar och skriva om en påhittad jordbäving. jag skriver om new york. det är helt föribtat. mohshs , nej ush de skulle inte va så kul.. aja. skriver kanska senare / alice

Torsdag

Tjena!
Måste börja med att säga att alice är ju brunette nu och det är skit fint! (a)
Ifall skolan idag flöt p som vanligt , och sen sen liten patetisk flicka som ska hålla på hela tiden och inte vågar prata med mig i verkligheten .. blääää på henne och så nuhar hon blantat in sin kompis i det hära nu också , åååh så omogen.
Menmen mamma hämtade mig i skolan och så åkte vi hem satte mig här och åt lite , och ska snart göra ording min väska till träningen. Har utveckligssamtal idag , Jippi verkligen , så direkt efter samtalet så ska jag till träningen som är precis bevid min skola haha. Alice ska med och kolla idag så då får jag se henne med brunt hår igen :) hon har ju gjort det förut och nu gör hon det igen hahahha aja men nu ska vi snart åka seeees / Michaela


onsdag

tjena bajskorvar <3 igår som sagt va jag me michaela i huddinge c. jag köpte hårfärg som mamma skulle färga mig med på kvällen. de blev mörkbrunt. jag tycker de blev ganska fint om jag får säga de själv (a) ;p men när jag kom till skollan så va de fääätt kul. haha. nej men jag stod vis skåpen för alla andra va typ i koridåren och så kommer julia och bah ; hej alice. och så kollar hon bort och sen efter typ 3 sekunder så bah ; oh my gaad alice !!!!!!!!! har du färgat håret. och så kommer mathilda och gör eksagt samma sak. och sen kommer louise och står och gapar så att hakan släpar i marken. haha de va skitkul. men jag förstår att dom blev chockade för innan hade jag ganska ljust och det har jag altid haft men nu är det skitmörkt. men vissa tyckte de va svart men det är det INTE. aja efter skolan va jag me amanda erik hilding hanna och några 96:or på ip. men de regna och va boring så jag gick hem. jag va endå tvungen att gå ut me hunden och så har jag massa läxor så jag får skippa träningen idag :/
aja . ha de bra / baahlleew ! (driver)

RSS 2.0