HAPPY NEW YEAR!

Sitter i my parents kompisars datarum. Deras sköldpadda går lös här i rummet som Jesper är livrädd för. Ville bara säga gott nytt år mina vänner innan tolvslaget för då kommer jag vara ute och smälla raketer :DD
Pussar & Bananer för sista gången i år! / alice


...

Jag har offecielt satt på mig nyårs hatten med mamma och pappa och alla andra, nu vankas det nyår :)




ja..väldigt seriöst

she's only happy in the sun

det här är absolut sista gången jag firar nyår med min familj. det suger. i 11 år har vi firat med massa kompisar men ingen av dom har tjejer i min ålder, bara killar i crippa och sebbes ålder. jag har aldirg någon att prata med, skratta med eller nånting. jag har firat två gånger med tjejer i min ålder och det är mona och isabell, ingen mer. AS kul för mig. Nej föfran jag hatar nyår. jag är alltid ensam. slutar med att jag sitter framför datan hela kvällen och sen tänder rakter. sluuuut.

Nästa år ska jag till göteborg och supa skallen av mig och däcka i ett hörn och bli misshandlad och hamna i park där jag fryser ihjäl av kjöldskador.
Tack och hej


så här ser jag ut om ett år


KISSIE 50 ÅR



/ alice

Godermorgon

Sista dagen på 2009 alltså. Och good bye till 00-talet. Vaknade för en stund sen och nu sitter jag och käkar frulle. Satan vad jag älskar O'boy. Ikväll så ska vi till mamma och pappas kompisar. Jag är ju så himla liten vet ni :) Men kommer nog bli helt okej för Razmus och tror Jesper och Simon ska vara där.
Slängr in en bild sen med klänningen på. P&B / alice


nyåååår

jag är vaken tidigt, jag vet. men jag är inte lika cool som alla andra och sover till 12!
Idag är det nyår och det ända roliga med nyår är efterrätten och alla raketer! Vi brukar alltid ha choklad fondue med olika frukter och andra efterrätter också!

Idag ska jag städa, igen!! vi ska ha gästerna här och aa. Åhh jag vill att klockan ska bli 00.00 så jag får sktjua rakter!! vår familj är rätt galna när det gäller fyverkerier hehe.. Speciellt min hund eftersom han fösöker fånga dom i munnen, som han oftast lyckas med hahaha.
Jag funderar på att baka panacotta på det danska sättet eftersom den är godare :)
Juste, i sommar kanske jag ska till danmark och jobba i mammas släktingars bageri. De har det kändaste bagerit i danmark :)

Men nu ska jag kila.
GOTT NYTT ÅR ALLIHOPPA!
Puss michaela


...

Satan. Det är tog en timme att skriva :OOO

årsresummé

Eftersom jag sitter uppe på mitt rum själv, är inte alls trött, har riktigt boring och har ingen aning om vad jag ska göra, så tänkte jag göra en tråkig blogg-klassiker och skriva om mitt år som gått. Pussar & bananer / alice

2009

Januari: Firade in det nya året med Sofie. Ingen superfest me vi hade jätte mysigt :) Var sjukt beroende av nya GH som jag spelade och klarade ut under jullovet. Hade väldigt mörkt hår. Jag och Henke kom på våran "Tjena-mellan-bena"-hälsning (missförstå inte). I skolan vare "fab 5" som gällde, jag, Thilda, Julia, Amanda och Louise. Hände nog inte så mkt speciellt den månaden.

Februari:


Jag kom på en sak. Eftersom jag har gildfisk-minne så kommer jag inte ihåg så mkt från i 7an om jag inte kollar bilder och så, vilket jag inte har på den här datan, så jag skriver ifrån juni istället ;)

Juni: Skolavslutning. Var med Thilda, Julia, Louise och Amanda på kvällen som blev riktigt känslofylld med tårar och grejer, haha. Bl.a så lovade vi att vi skulle träffas jätte mkt under sommaren. Det gick ju bra :P
Nån vecka efter skolavslutningen åkte jag och Michaela iväg på konfirmationsläger i Lidingö. Ville knappt åka egentligen och vi trodde det skulle bli skittråkigt. Haha så fel man kan. Hade faktiskt skitkul och träffade massa nya vänner. Bl.a Becca och Bea som vi kom riktigt nära på en timme :P Firade midsommar i Fallköping där mina sysslingar bor. Satan i gatan vad tråkigt det var. Det enda bra med den midsommarn var att Michaela var med.
När vi kom tillbaka så var vi på konfirmation i 2 veckors tid. Fast vi hade valt hemmaläger så vi var i huddinge. Hade riktigt roligt med det gänget. Bl.a så var vi på Allsång, Flottsbro och bada och massa grejer. Var riktig sommar då också med värme och sol. Under dom två veckorna var det jag, Michaela, Becca och Bea som gällde. Haha nej men vi var konstant med varandra. Kommer aldrig glömma kvällen hemma hos Michaela med grillning, bad, skratt och när vi skulle sova.... ojojOJ säger jag bara. Michael Jackson dog drogiskt nog också.. </3

Juli: Juni blev till Juli och det var dags för the final. Jag och Michaela konfirmerade oss den 5 Juni 2009. Efter det sa allting poff! och så var hela det gänget borta :/ Var lite sorgligt faktiskt. Men nån vecka senare åkte Jag ner till Skåna på pappas släktträff. Den var i 3 dagar. Första dan var riktigt seg men sen så träffade jag Rebecca och Alexandra Bauge, typ mina tremäningar eller ngnting, som var hur underbara som helst :) Så då blev det lite roligare. Efter Skåna drog vi direkt åt Göterborgshållet. Mamma och pappa släppte mig i Göteborg, och dom for vidare några mil till till nån camping och kampade. Jag skulle nämligen spela Gothia med laget. Shit asså. Den veckan.. Går inte att beskriva hur roligt vi hade. Snacka med 16-åringar från England på kvällen, Lisseberg, matcherna, afrikanerna på skolan, personalen på skolan, invigningen... Underbar vecka :) När den veckan var slut sp flyttade vi ut till landet. Michaela kom och var där några dagar också. Bland fler.

Augusti: Va på Razmus landställe i Gnesta. Hans kusiner var även där som kände den som jag brukade känna. Haha hängde ni med där? :P Haha det enda vi gjorde var typ bada, åka moppe och kolla på film. Men de va najs. Ush vilket töntigt ord :P När jag kom hem så spenderade jag en underbar dag med Sofie i hennes pool med ca 35 grader varmt och inte ett enda moln på himlen. "Fjalar Fixar Allt" föddes även den dan. Var och grillade vid långsjön med tjejorna. Skitmysig kväll, en riktigt typisk sommarkväll. Sol och varmt, hade linne och shorts även fast solen hade gått ner, grillad korv, musik, bad med kläder osv.. :P Några dagar senare hände tyvärr en väldigt hemsk sak. En av mina abslut närmsta var med om en riktigt alvarlig olycka, och då menar jag riktigt alvarlig olycka. Som tur var så hann hennes ängel ikapp henne <3 Skolan började och det kändes konstigt i skolan utan Thilda men det rullade på. Som grädde på moset så började Zäta i våran skola. Haha även om jag hatar honom så är han en av dom skönsate personerna jag känner. Jag färgade även tillbaka håret blondt.

September: Det började bli kallare. Thilda började komma och hälsa på i skolan. Jag och Michaela försökte göra vårat första videoinlägg som floppade totalt. Tog även hål i örat där uppe som blev skitfint på mig men lite konstigt på Michaela (dom satte det bakochfram på henne). Åkte på Megaläger. Alltså alla som konfirmerades 2009 i huddinge kyrka fick anmäla sig dit. Skulle först åkte dit med Mic, Becca och Bea men sen skulle dom inte med. Trodde att lägret skulle floppa men bestämde mig för att åka iaf. Som tur var så skulle Josefin med så var med henne hela lägret. Haha inte bara dåra. Men hade faktiskt kul..... :) Josefin om du läser detta, VILL DU DANSA BABY!? Kom trippletower (thilda,julia&lojjs) mycket närmare, speciellt Thilda. Dessvärre så gled jag alltmer ifrån Amanda. Fick en ny kusin, Isabel. För övrigt var det här nog en rätt jobbig månad.

Oktober: Denna månad bestod av extremt mycket te och skräckisar. Pappa chacka Jacuzzi till baksidan som användes flitigt. Det blev höstlov. Hade Halloween fest med kompisar som var riktigt kul. Gjorde allt från att partaja till att köra mörkerkurragöma till att köra "jag har aldrig". Klassiker. För övrigt var denna månad rätt svår för mig. Men den funka.

November: Va väldigt mycket hemma hos Thilda med bl.a Louise, Geron, Henke, Hilding, Max, Julia. På EMA'S 2009 så kammade U2 hem priset för best live act. Var på Pinks konsert i globen med tjejorna. Satan vad grym hon var! Mitt rum blev äntligen klart så jag kunde äntligen flytta upp till övervåningen för mig själv.

December: Denna månad hände det inte alls mkt i början. Var med kompisar och så som vanligt. Hade avsluting med laget. Snön kom och det blev riktig snö för första gången på flera år. Jag var mega lycklig. Blev kär i låten Kings And Queens. Det blev jullov och jag fick mina första betyg någonsin. Blev väldigt nöjd över dom :) Inga pangbetyg men inga dåliga heller. Hade minijulafton med Thilda, Julia och Louise. T.o.m. tomten kom hit. Min mormor och morfar firade 40 årig bröllopsdag. Grattis till det. Det blev julafton och jag fick massor av fina presenter. Har spelat sm-cup med laget och vi gick vidare till kvartsfinal. Har stukat foten. Har kännnt mig väldigt osocial detta lov och inte gjort så mkt. Bara tagit det väldigt lugnt. Har heller inte träffat Michaela på flera månader som jag är rätt så deprimerad över. Och imorgon är det Nyår och.... SHIT! Det är ju fan ett helt nytt år snart!!!!

1 dag återstående av året. Eller 1 ½. Eller... ja.

Yo fellas. Åkte ner till Huddinge idag med Vicki. Hittade en skitfin lila klänning på H&M som jag ska ha på mig imorgon. Sen hämtade pappa oss där och så åkte vi och köpte raketer. Blev riktiga fetingar i år. Me like. Efter det så åkte vi till ICA och köpte massa snarr. Det är nämligen så att jag ska ha ett sånt där töntigt godislöfte år 2010 så kommer inte att käka godis, chips och läsk på ett år. Wiho! Så ska passa på att frossa idag och imorgon.
Pappa laga även skit god middag med biff, bea och pommes. Not so classy men me like it anyway :) Men klantig som jag är spillde jag bea på mina nya jeans. Bra, alice, bra! Så jävla typiskt mig -.- Så nu har jag en ful fettfläck på benet som vägrar gå bort. Men ska inte klaga, tänk på barnen i Afrika.
Nu ska jag ut och lägga mig i poolen och bubbla till U2s dvd Zoo, en asgrym konsert live från Sidney. Me like!
Pussar & Bananer / alice


Shit! En seriös bild på mig. Inte vanligt, mina vänner...


30 december

michaela här, vem annars? hahahahaah..as kul.
kom nyss hem, vart och köpt fyverekrier med crippa och sebbe för ett par tusen..hehe. Mitt ena paket är iaf lätt tuffast av allas!
Idag så har jag varit i skärholmen med Emma, hittade en klänning med världens gulligaste skärp och nåt till naglarna. Drog hem till emma där vi gjorde ingenting, mami hämtade mig och vi åkte till huddinge och där köpte jag 2 behåar, 2 trosor (as tuffa!) och strumpbyxor.

Känner att jag inte orkar med männsikor i dagsläget, alla är så..alla e bara idioter. Det enda jag ser framimot är träffa alice,sälen,min födelsedag, trysil. That's it end of story.

På tal om inget väntar jag på ett samtal från en vän som aldrig verkar komma, sorligt sånt där men ja.

tjarå /michaela

saknar er. bea, becca och alice <3

kvartsfinal

Tjänare bloggen. Sorry för lame uppdatering men har varit i tyresö hela dagen och spelat cup. Gick rätt bra för oss faktiskt, vann första, förlora andra men spelade bra, och vann sista. Vi gick vidare till kvartsfinal på söndag. Så tummen upp för det! En sak som vi kör tummen ner för är min stukade fot -.-
Pussar & Bananer / alice



29 december

hejhej bloggen, kollar på ugly betty. hon är skön :)
idag så väckte pappa mig vid nio för han ville att jag skulle med och handla..herregud, man får aldrig sova. där köpte vi mat för ett pris som jag inte ens ska nämna.. Iaf, när jag kom hem så satte jag på Harry Potter och halv blods prinsen som jag köpte idag! Så nu har jag alla 5 filmer :) jag tror det är i sommar dödsrilikerna kommer, men det ska bli två filmer av den har jag för mig för det är så mycket som händer. Längtar!!! Ja, jag är ett stort fan av harry potter.. :)
Jag har även städat köket nästan klart så jag har iaf 800 kr nu, det blir väl en tusenlapp tror jag.

Imorgon ska jag till skärholmen med emma och leta kläder till nyår, sista minuten haha


på planet. skulle ta kort på solen men har råkat ställa in manuell fokus men
jag fatta inte det så.. :)

Hare PÖSS michaela

God morgon :)


Jag är faktiskt nyvaken!

new job

Mina kära läsare, nu är det så att jag har gått och blivit manager. Det är så att det har startats upp en blogg om drivs av ingen mindre än Josefin JT Jonsson Tepavats (?). Det här är hennes femtielfte blogg som hon ska satsa dödsseriöst på och hon är faktiskt duktig på att blogg (när on väl gör det) så jag kan rekomendera er att gå in och läsa. Kommer även ha henne bland länkarna. / BIG BALLE


list of 2009

Tog denna av Kenza. Har endå ingenting annat för mig så enjoy gott folk / alice

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Yes. Bl.a konfirmerade jag mig, smakde sushi, var på konsert för första gången med vänner m.m.
2. Höll du några av dina nyårslöften? Gav inga.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Alltså.. min faster födde barn och hon är min vän, gills de?
4. Dog någon som stod dig nära? Nej.
5. Vilka länder besökte du? Sydafrika var innan Nyår så nej tror inte det.. Eller jo förresten! Var i Skåne i somras!
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Pojkvän :P
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Kan inte bara välja ett.
8. Vad var din största framgång 2009? Ingen aning...
9. Största misstaget? Får svara som ovanstående.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Lite influensa (inte svinis) och feber bara.
11. Bästa köpet? Vet inte :P Förmodligen nått klädesplagg eller något.
12. Vad spenderade du mest pengar på? Kläder probably.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Oh ja, massor.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? So what och några fler..
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Både och. Vissa delar av året var det toppen och vissa mindre bra.
16. Vad önskar du att du gjort mer? Umgåts och festat mer (missförstå inte). Fattat hur mkt mina vänner betyder och inte tagit dom för givet.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Käkat :P
18. Hur tillbringar du julen? Tillbringade den i Blacksta med hela tjocka släckten.
19. Blev du kär i år? Nej... -.-
20. Favoritprogram på TV? One Tree Hill.
21. Bästa boken du läste i år? Alla It-Girl böcker.
22. Största musikaliska upptäckten? U2. Eller har i och för sig alltid gillat dom väldigt mycket mn blev extremt i år.
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Ja... men kommer inte ihåg alls :P
25. Något du önskade dig men inte fick? Säkert, men jag räknade ju inte precis med att få allt jg önskade mig.
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Hade hem släkten tror jag på middag.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Om jag skulle gått på U2s konsert på Ullevi i somras.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Haha vet inte..... alice personal style med lite mer converse :)
29. Vad fick dig att må bra? Vännerna, familjen och alla minnen som jag fick.
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Haha. Ska jag säga alla? Dwight Stiffler, Taylor Lauhtner, Shia Labeouf, Ed Westwick, Chase Crawford, Justin Bieber, Charlie Gustafsson m.m.
31. Vem saknade du? Michaela nu på senaste månaderna.
32. De bästa nya människorna du träffade? Bea och Becca utan tvekan. Och Rebecca Bauge från Lidingö typ min tremänning ller nått :P Och andra människor också.

oh susie we ran out of time..

Tjenis bloggen. Blev ingen bio. Kanske skulle gått med Michaela men hon blev ju sjuk.. :/ Tråkigt. Call me geek men längtar fan efter henne. Har inte sett henne på typ 2, 3 månader.. Men vi får träffas när hon blit frisk. Hoppas hon blir det snart :P
Hade ingen annan att gå med. Thilda är i Thai och steker, Julia är i fjällen, Lojjsan vetefan vart hon är och hade inte lust att ringa någon annan. Så istället hade jag hemma mys, igen -.- Jag fick I taket lyser stjärnorna i julklapp så jag, mamma och Vicki satte oss i soffan med varsin chai och kolla på den. Seriöst så är det den bästa svenska filmen som gjorts. Svenska filmer brukar närstan aldrig bli lyckade, men den är fan riktigt lyckad. Har sett den en gång förut med Michaela men det var ett tag sen. Och jag hade glömt bort hur jäkla snygg Charlie Gustafsson är! Inte nog med att han har världens finaste namn, han är så jävla HOT! också :P 
Just nu är jag sjukt uttråkad och vet inte vad jag ska göra. Kan inte ringa nån nu och det är ingen rolig inne på msn eller FB. Jävla tönt jag är.
Pussar & bananer / alice


Don't ask me what i'm doing...

DAGENS






Trjöja/tunika - H&M
Tights - Gina
Duntofflor - ?

xo alice

28 december

sitter med världens äckligaste huvudvärk och feber. Usch jag mår verkligen illa! Därför pallar jag inte svara på dina samtal Matilda, så sluta terroresiera mig.
Iaf, igår så åkte jag och Emma till flottsbro. NAjs. Männsikan har ju aldrig åkt på baksidan så man kommer ner till parkeringen så jag fick visa henne den backen och då älskade hon den :) sen åkte vi hem till henne och åt midda, sen kom sara och tilda :) vi titta på en skräck och aa massa. Sov dock inget inatt för kunde inte somna när vi sov så tight och det va äckligt varmt. Mamma hämtade mig runt halv fyra och har nyss ätit mammas goda midda :)
ska sen med henne och handla och så ska jag köpa en film som jag kan kolla på!

Men nu ska jag dra / michaela


Whiiiiiiiiiiiiii nu blev jag glad!

Såg stt Kenza har köpt en likdan tröja som jag hade på mig igår. Haha tönt du är Alice. Meeeen....... ja tycker det va kul för jag diggar henne :)


A

Yo fellas

What's up? Bestämde mig för att vakna hyfsat tidigt idag så gick upp vid halv 10. Käka lite frulle sen tog jag en långdusch och raka benen. Glömmer det på vintern så man kunde förväxla mina ben med en gorillas. Nej riktigt så illa var det faktiskt inte.
Men har inte gjort så mucho mer idag. Ska rensa garderoben nu och sen så känner jag mig bio sugen så kanske ska messa någon och och dra på bio ikväll. Frågan e bara vilken film. Hmmmmm......
Haha pPussar / alice



Haha fint bild kolage jag har gjort va? :)

dubbelmoral

Jag blir så sjukt sur, eller okej irreterad, när jag är inne på en blogg och så har den skit dålig uppdatering. Haha och så tänkte jag på mig själv. Tss... ska inte säga någonting :P
Men hann inte blogga förut för skulle vara hos farmor vid 3. Hade mysigt med släkten där. Speciellt med min kusin. Hon är så jäkla söt!
Innan vi åkte in till stan så var jag i Huddinge med mamma och Vicki. Hittade ett par jeans och en tröja från VILA. Sen en bh + strosor och en fin tröja på H&M.

Det är i stort sett min dag. Kisses with hugs / alice


Idag hade jag på mig en tröja från Zara med sjukt snygga axlar som jag fick i julklapp. Me like it!

söndag?

Drar till farmor på middag nu. Pussar / alice


blablabla

aa hejhej.
Sitter i soffan och har trååååkigt. Har nyss kollat på Eden lake, sämsta jävla film jag sett! Den va bara helt sinnessjuk. Den skulle vara en av världens mest läskigaste film, mm tjena tillochmed ghost whisper är läskigare.

Iaf igår så va la familia & nåra kompisar på Avatar, fett bra film! Dock så var ventelationen sönder så det va typ 30 grader i salongen, yeeey. När filmen va slut va pappa sur så han gick dirket till dom som jobbar där och skällde ut dem och fick 7 st gratisbiljtter av dem för dom skämdes :)

 

Idag så åkte vi in till stan och va inne på oneoff, t12, reddevil och cross. Underbara affärer. Killarna köpte jackor, sen vidare till kungens kurva där jag köpte ett skidunderställ,plattång och 3 skräckfilmer. På kvällen åkte vi till mormor och morfar och åt middag. mormor gör välrdens bästa panacotta!

 

/michaela


fail

När jag äntligen är duktig och ska ladda in bilder så dör självklart kameran. Toppen bra! Verkligen.. -.-
Men men........... ville mest bara skriva det så ni inte trodde att jag hade glömt :P Tönt.
Som grädde på moset har jag börjat att känna mig lite krasslig under kvällen.... toppen bra! Verkligen.. -.-
Pussar & bananer / alice


Julmust <3

se upp i backen för värsta atacken!

Yeah. Har varit med la familia och några kompisar idag och åkt pulka i lida. Var vell helt okej. Blev jävligt blött tillslut. Har även grillat korv ute på tomten och druckit varm O'boy. Mmmumma.
Nu har Matte kommit hit som nog är den absulot skönaste jag känner. Han ska laga mat här ikväll, plankstek. Egentligen skulle vell jag kanske ta och hitta på någonting men känner faktiskt för att bara vara hemma ikväll.... haha what's wrong with me? Nej skoja bara men så ser iaf mina planer ut. Kommer även att ladda upp bilder senare som jag lovat ;)
Keep it going / a to the lice

the day after...

Tja! :) Hade super mega mysigt och bra igår. Riktig kanon julafton :) Vill även säga att jag älskar min släkt, så jäkla sköna :P
Just nu sitter jag hos min mammas och pappas kompisar. Har varit här sen typ 4..? Åkte direkt hit nät vi kom hem. Rätt meningslöst inlägg men ville bara säga att jag lever och jag langar bilder imorgon :)
P&B / alice

dear santa

Merry X-mas everybody!
Julen är en tråkig dag. blä blä blä. har inte gillat julen sen 3an typ. Snaaaaaaark
Har iaf ätit mig proppmätt så nu ska jag gå och spy och kolla på sagan om ringen. hej då/ michaela



linne - nånstans
leggins - gina
armband - egypten & lindex
halsband - gina
örhängen - tomas sabo
en ring som inte va med här - tomas sabo

24 december!!!!!!!!!!!!!!!!

Ville bara säga god jul till alla. Drar till Blacksta ute på vischan och kommer hem imorgon nån gång. Pussar och bananer / alice


Kvällens





Vitt linne - H&M
Svart volang tjol - Gina
Grå kofta - H&M
Svarta strumpbraxxer - H&M
Halsband - SNÖ


P&B / alice

Yey! Jag bloggar två dagar I RAD

I'm proud of myself. Haha skämt åsido... Men idag har jag inte gjort ett skit. Vart ute med Sacha, kollat på en film med Vicki och städat rummet. Till högsta volym på musik. Visst blir det mycket lättare att städa då?
Men just nu sitter jag VID SKRIVBORDET med datan. Haha första gången tror jag. Brukar alltid ligga i sängen annars :P
Vid 6 så ska vi ner till Hudinge c och käka nånstans tillsammans med alla våra vänner. Tradition :) Har gjort det i alla år dan före julafton. Så mysigt! :)
Kanske, men bara kanske, så lägger jag upp dagens sen också.

- P&B / alice



dan före dan före dopparedan

Och JA, jag vet. Det har varit sjukt dålig uppdatering, även fast det borde vara tvärtom nu när det är lov och man har mer tid. Men jag  har inte orkat blogga ett dugg, så det har jag inte gjort heller. Men i fredags så va det avslutning i skolan och vi fick betyg. Blev rätt nöjd faktiskt :) Efteråt gick Julia, Mathilda och Lojjs hem till mig. vi hade minijulafton. Julia och Louise drog kanska tidigt men Thilda sov här. Vi hade jätte mysigt. Om ni vill läsa mer om kvällen så får ni gå in på Mathildas blogg.
I lördags så åkte Mathilda hem vid 11 tror jag. Min mormor och morfar firade 40 ÅRIG BRÖLLOPSDAG. Dom fick i present av oss och resten av mina morbrödrar och moster att gå och se Buddy Holly på Göta Lejon på kvällen. Resten av eftermiddan och kvällen var jag med familjen/släkten. Älskar verkligen dom. Haha så jäkla sköna. Vi va ute och käka och på vägen tillbaka så hade vi världens snöbollskrig och.. ja. Haha.
I söndags åkte jag och Vicki till farmor och gick och såg nån teater. Sen sov vi där.
Igår så var vi i stan med farmor. Sen när vi hade kommit hem på kvällen så åkte vi och köpte julgran. Satan vad fin den blev :)
Idag har jag varit i farsta med mamma och Vicki och köpte julklappar. Nu är det bara två kvar att köpa till :)

Pussar & bananer / alice



det brinner

anledningen till rubriken är att det började brinna i mitt kök för cirka 2 timmar sedan. Jag har nog aldrig varit så rädd som jag va nu. Spisen gick sönder, hela fläktsystemet smalt, säkringen exploderade och köket är rökskadat. Även mina lungor känns det som.
Men iaf, pappa har pratat med försäkrings kassan och engentligen kan man få en städfrima att städa upp allt men jag crippa och sebbe hade redan börjat städa och då sa dom att vi får 100 kr i timmen. Har redan städat i 2 timmar så kabom 200 spenn ba sådär :) men kommer antagligen städa i cirka 5 timmar till så 8)

Förövrigt så kan jag berätta att igår var det 14 år sedan min farfar dog. Miss ya!
Vi har föressten inte satt upp julgranen ännu, får väl an göra det imorgon.
Men ska kila byebye / michaela


pappa och jag i egypt. vi står faktiskt i ett stort korallrev som låg under vatten för många år sen ;)


på gud? nej på allah

hej bloggen. alltid lika livlös inledning haha
Jag är faktikst hemma nu. Känns åt helvete. vill inte träffa nån längre eftersom min glädje försvann idag. Vill tillbaka till sharm el sheik. Gå upp 9 varje dag, träna på gymmet en timma sen äta frulle som bestod två creps sen gå till stranden, ta 4 solstolar ligga där tills ett, käka på italiano, ligga vid poolen tills 4, äta snacks på italiano, spela pingis i timmar med min och sebbes nya vänner där, kolla på tv, käka middag, gå på disco till klockan 1 på natten, sova. Såhär såg min vecka ut på ett ungefär. Hur mysigt som helst!

Sitter förövrigt och väntar på en film som heter Doghouse. As skön :)
imorgon ska nog jag pappa och mamma åka in till stan och gå på julmarknaden. Måste köpa ett specefikt armband, eller nåt.

HAha juste, alldeles nyss gick jag med i ett team på facebook som heter Obama förstörde neger och president, haha jag garvar fortfarande. Men mina kära vänner, gå inte med i teamet för jag vet att ni inte kallar det för neger och president så då är det ingen mening med att gå med i det ellerhur? Ni failar ju bara för er själv. Och då kommer jag bara garva :)

 

Men nu ska jag vara happy face för jag vet vad som väntar nästa år :) men det vet inte ni fula invalider.

Desutom hatar jag folk som börjar skriva som andra och hela kittet, ni vet vad jagmenar ?

 


tagen av mig. Rätt snygg om jag får säga det själv


"favorit" i repris

Börjar bli som en vana det här... eller ovana rättare sagt. Skriver inte på flera dagar, och sen BOM! så kommer jag med ett jätteinlägg.
Men få se nu.. har inte skrivit sen i.. måndags va? Okey..
Tisdag. Tror det inte hände nånting speciellt alls då faktiskt.
Igår. Åkte en kortis med mamma ner till Huddinge och köpte lite julklappar. Sen vid 6 åkte hela familjen över till mormor och morfar. Mormor fyllde år så vi käkade middag och gratta henne där. Grattis i efterskott på 59-års dagen :) Dessutom som alla förmodligen redan vet så var det ju värsta snöstormen :O Men jag var bara sjukt glad för vet ni hur länge jag har gått och väntat på snön eller? Länge. Så på vägen hem åkte jag och pappa runt på 3 olika parkeringar och sladda. Satan vad det var kul.
Idag....... Kan ni gissa vad som hände? Snö+killar+skolan=MULADx2 -.- Klurigt mattetal va?
Nu sitter jag i sängen med varma myskläder och yoghurt. Vid 3 ska jag till min lilla kusins dagis på julfika :)
P&B / alice


Lite liiiis? Haha nej det är bara yoghurt ;)

30 seconds to mars - Kings and queens

Mamma säger jag bara. Min nya favorit låt. Den är nästan lika bra som With or Without you och då kan jag säga att den är extremt bra. Jag får goosebumps av den. Listen and enjoy / balle


äntligen skriver hon

Ja. Jag vet. Hemsk uppdatering. Men började igår med ett inlägg som var skit långt men så kom jag åt en knapp så jag raderade allt. Sen så var jag duktig och skrev om allt. Men vad händer? Raderar allt igen. Så jag fick ett inre menstration utbrott så jag lackade och gick och la mig.
Nog om det. Nu tar jag alla dagar sen i torsdags extremt kortfattat.
Torsdag. Va först med Thilda och Lojjsan. Sen åkte jag till IKEA med mamma och Vicki. På kvällen vare final i Mammas som floppade totalt. Har bara en två tre ord att säga. Fuck you Bobby!
Fredag. Hade avslutning med fotbollen. Vi hade nån 5-kamp med bullride och sumobrottar dräkter. Efter det åkte vi och käka på en Kina-Thai returang. Kom hem vid halv 10. Kollade lite på cirkus möller sen tog jag halv 11 bussen hem till Thilda. Jag, Lojjs, Henke och Geron sov där. Somnade vid halv 5 tror jag.
Lördag. Mamma kom och hämtade mig. Träning. När jag kom hem hoppade jag in i duschen. Sen fick vi gäster. Älskar dom människorna. Men eftersom jag hade vart uppe till halv 5 på morgonen innan och hade tränat så var jag extremt trött och orkade inte hitta på något så jag stannade hemma med goa folket. Kom i säng vid halv 2, fattar inte att jag orka så trött som jag va. Det kom även den första snön! :D
Igår så väckta mamma mig vid halv 2. Då fick jag inte sova mer. Tyvärr så var snön borta :( Käka lite yoghurt. Sen åkte vi över till min kusin som firade 2-års dag.
Idag så har jag inte gjort mycket alls. Bara varit allmänt lycklig eftersom det har snöat och snön ligger kvar :D

Så! Klart och skrivet. Pussar & bananer / alice


Seriös som alltid...

goodbye

Godermorgen på er alla barn!
Själv har man vart uppe i timmar och kollat Supernatural me love <3

Inatt åker jag till sharm el shiek, hurra hurra hurra! Niklas i min klass kom hem därifrån iförrigår och han sa att det va 30 grader vissa dar (y)
Today ska la familia (jag pappa och mamma) åka runt lite överallt för vi måste fixa massor med saker. Ska köpa en undervattenskamera :) tänkte först ta med pappas nikonsen(undervattenssytemkamera) men den kostar över 20 tusen i dagsläget så det är inte en höjdare att bli av med den till arberna..

Crippa är iaf i berlin nu. Igen. Han ska på konstert och kommer hem på tisdag (nödvändigt för er att veta, jag vet) sen på fredag ska han till finland med sina polare. Igen. Och supa skallen av varandra.
Herregud vilket händelsfullt liv.
Nästa år när han gått ut 3an så ska han till lumpen och då ska jag baxa han rum :D hahahahha

Nej men hörrni nu ska jag göra espresso till fader och moder
Kram / michaela


wow

guten day. sitter här, hur glad som helst och garvar åt allting jag skriver överallt. kan inte sluta.
Idag när jag kom hem kände jag mig verkligen befriad. Inga mera läxor inga mera prov förens vecka 5. Jag är också väldigt glad för mitt so prov gick galant!

När jag kom hem bytte jag till sköna kläder satte på twilight men stängde av den efter 5 minuter, nu vill väll folk döda mig för det här men twilight suger, filmen är så jävla tråkig när man sett den 25 gånger och kan varenda repilk i hela filmen. Den är bara inte kul då. Den är lååångtråkig
Sen lagade jag mat åt crippa och sebbe och mig själv såklart för mamma sover borta ikväll och pappa va icke hemma sen blevre film, Death race as bra film tycker jag :)

 

Nu ska jag kilavippen och spela halo istället :) herrå / michaela

 


skön bild på Taylor Lautner (Jacob Black :):):):))


lucky town

Är så satans trött på yo så skiter med det idag. Skolan va, as usual, som vanligt. Efter skolan gick jag hem direkt. Började röja med rummet och grejer. Det är det jag har gjort idag. Peace out / alice


destroy in 60 seconds

Idag har jag en sån där dag då man stör sig på exakt allting men försöker ändå hålla humöret uppe för att inte alla ska fråga vad som hänt, ingenting har hänt idioter. Hatar exakt alla männsikor idag. Alla bara är där som små jävla myggor som låter i örat och man vill bara klappa till dom så blodet splashar överallt. Fan vad skönt det skulle va, slippa allt snurr.

i centrum med emma köpte jag en strandtunika och massa armband, skit fina. har velat ha dom sen förra helgen tror jag :) så fuck u
sen soooola vi. kände att jag kan inte komma till egypten igen som en jävla blekstjärt som jag gjorde 07..

Sen har jag pluggat sen klockan 14.45. Alltså nästan sex timmar och jag är trött på det, jävla skit religons prov imorgon

Nu äre bara 67 dagar kvar :D

 



yin och yang. knäppa människa emmelicious


dh

tankar är inte kul. dom förstör så mycket och man blir helt fucked up i huvudet
idag hade jag en dålig dag. eller det va en okej dag. På matteprovet fick jag 21/40. det är faktiskt ganska bra eftersom g-gräsen va 14 och jag som har cero hjärnkapacitit är faktiskt glad över det. sen redovisade jag engelskan muntligt, gick hyffsat. hemkunskapen gjorde vi lussebullar. jag och elliot funkar inte tillsammans. känner mig bara d.ö.d breve honom
Imorgon är det tråkig dag. Måste redovisa musiken annars får jag väl antaligen ig i det.. jippi
Sen ska jag och emma ner till centrum för jag ska köpa lite grejer

Nu det bara 1,2,3,4,5 dagar kvar tills jag slipper allt elände. behöver slappna av och hur gör man inte det på ett bättre sätt än att dyka och snorkla runt i röda havet?

Allt är bara för mycket nu, problem kommer på en hela tiden och lägger sig som ett jävla lager så man blir stressad och sur och irreterad. PALLA
Jag vill inte somna för jag vill inte drömma för då blir jag helt fucked up i huvve och sen vill jag inte vakna för då är det skola. Livet är inte ok just nu

Jag signar ut / michaela

hate this part right here, i just can't take these tears

Yo. Solly solly för no blogging på ett tag (börja bli en vana) men har inte orkat.
I söndags var jag barnvakt åt min kusin Matilde. Gud hon är söt. Klippte mig även, rätt mkt faktiskt tyvärr. Men va så jäkla trött på det slitna så det behövdes.
Igår var de träning. Våran eventuellt nya tränare var och kollade. Men han kollade som sagt bara. För övrigt var det en jäkligt tråkig träning.
Idag gick jag hem direkt efter skolan eftersom min moster pch kusin va här på besök. Träffar inte dom så ofta för dom bor i Blacksta, en bit utanför Gnesta. Vi fikade lite och så. Sen åkte dom vid 4. Har inte gjort så mkt sen dess.
keep it going / alice

drop the beat

Yo fellaS. Me so vely solly fo no blogging yestelday. Men pallade inte. Bestämde mig för att stanna hemma igår, va ett tag sen jag kom hem direkt efter skolan på en fredag :P Men hade iaf en jätte mysig kväll med mamma och pappa. Vi satt och snacka och kolla flash forward, bästa serien!, och det händer inte så jätte ofta. Så det va mys :)
Vaknade rätt tidigt imorse, halv 11. Käka frulle, sen så la jag mig typ och läste (?):P Hade träning sen vid 2. Den slutade 3. Hemma hoppade jag in i duschen och sen gjorde mig lite i ordning. Kollade på klockan och den va kvart över 4. Jag och Vicki skulle kolla på Linn & Sofies dansuppvisning som vi trodde började 5. Men sen fick jag sms av Sofie att den började halv 5 :P Och då va klockan kvart över 4. Så jag och Vicki sprang hela vägen till Huddinge aulan och vi hann precis, vi va dom sista dom släppte in :P Men dom va iaf jätte duktiga. Träffade även Hultis som det va skit länge sen jag såg. Så det va jätte kul att träffa henne igen :)
Det slutade vid haöv 7. Då vandrade jag och Vicki till pizzerian och beställde pizza som vi tog med oss hem och käkade. Har suttit och kollat tv. Va tvungen att va hemma med henne ikväll för hon vill inte va själv och mamma och pappa är borta. Så vi har lite syskon mys. Haha ikväll igen. Men men. Vi ska baka snart bestämde vi oss för nyss. Mumssss.......... :) P&B / alice

döööö

idag sov jag länge, till kvart i tolv. länge sen :)
Idag har jag bara käkat frulle och kollat på jackass the movie, eller jag håller på att se på den just nu
Ska snart hämta min mobil och fråga om nån vill med till centrum
Ikväll ska vi ha gäster, skjut mig. Nån okänd 95a tjej som ska med också.. Asså hon som ska komma har två killbarn och en ny pojkvän som har en 95a tjej som ska komma. Livet blir bara bättre och bättre.. Nu måste man vara värd och shit. ORKAR INTE!

Nu ska jag gå till pappa som nyss kom hem från jakten :) en älg kom springandes åt honom haha gulle

pöss michaela


1 år sen

Vet ni vad jag kom på? Idag är det exakt 1 år sen jag åkte till Sydafrika med farmor. Shit. Känns som det va nån månad sen. Mamma..





















/ alice


miss my souli



listaaa

Bara för att :P


Namn - Alice
Födelsedag - 3 april
Ögonfärg - grön
Hårfärg - blond
Längd - 172
Högerhänt/vänsterhänt - höger
Värsta ovanor - knäcka handlederna
Stjärntecken - vädur
Skostorlek - 39/40
Är dina föräldrar skilda - nej :)
Skor idag - uggs
Rädslor - att dö.
Mål för året -  haha av det som finns kvar? :P nej men har inga
Mest använda fras på msn - "haha okej :P"
Det första du tänker på när du vaknar - hatar den här jävla låten! (som jag har som alarmsignal)
Bästa kännetecken - Glad kanske? :o
Mest saknade minnet - tiderna i sexan
Favorit Färg - svart & lila
Mat - Okej håll i er nu för nu blir det mycke. Inbakad oxfilé med kantareller och potatisgratäng och rödvinssås & beanesås till det. Mmmmmmm.... Och så älskar jag pannkakor med äkta vaniljglass.
Sport - Fotboll
Djur - Hund
Glass - Antingen äkta vaniljglass och chokladsås till det eller Ben&Jerry's choklate fudge (stavning?)
Affär - H&M
Sallad - Gurka :P för att vara tråkig
Skådespelare - Kille; Shia Labeouf. Tjej; Jennifer Aniston
Låt - U2 - With or Without you
Nummer - vet inte. tycker om 5 och 10 :P
Årstid - Jul! <3333 :D
Parfym - Just nu, Calvin Klien - Summer.
Kroppsdel på motsatta könet - Maaagen... haha nej men det är den "snygaste" kroppsdelen + leendet
Vad vill du bli när du blir stor - No fucking idea
Hur vill du dö - Vill inte dö
Vem av dina vänner är mest högljud - Haha Agnes
Vem får dig mest att skratta - Michaela :P
Vem har du känt längst - Sofie, 14 år nu
Vem är blygast - Haha jag.
Bästa känslan - looove :) och alltså den braiga kärleken då
Värsta känslan - när man blir sviken och ångest
Vart vill du bo i framtiden - sverige eller the US
Om du fick ändra en sak på dig själv, vad skulle det vara - benen.
Hur länge tror du att du kommer leva - länge. hoppas jag.
Blivit dissad - haha o ja
Föreställt dig ditt ragg naken - Gaaaaaaaaahaaahahaahha...
Skolkat -  Nevvah :)
Tänkt på självmord - nej.
Sovit utomhus - Ja :)
Varit otrogen - Haha nej.
Sett en död människa - Tror inte det.
Rökt: - Aldrig, jag är inte dum i huvudet.
Ätit sushi - Nej :P
Varit på en scen - Yes
Snattat - Nej.
Blivit nerslagen - Nej, jag slår tillbaks ;)

031209

Tjena fellas. Började 8 imorse med livskunskap, men Cecilia var inte där så vi fick håltimme. Då bestämde jag, Amanda, Julia och Lojjsan oss för att köra kurragöma i skolan. Haha det va skit kul. Men sen så ville tråkigmånsarna Julia & Louise inte köra mer så jag och Amanda gick och letade upp Emma, Lovisa, Josefin och Madde och körde kull istället! Ännu bättre :) Skojsig morgon.
Slutade 10 över 1 idag. Went home efter skolan och har inte gjort så mkt här hemma. Chillat gaaaaalet bree. Ush det låter så jävla töntigt med "chillat galet". Nån mer som håller med?
Pussar & bananer / alice


Thilda i 4an. Visst är hon gullig? :)


man ska ha husvagn

Har inte bloggat i veckan för sorligt nog så är jag sjuk, 38 i feber,ont i huvudet  och ögonen och halsen. Jippi liksom, allting kommer på en gång. Och på tal om otur så var jag ute med kyros i tisdag och då ska jag skölja av honom för vi varit ute och gått i leran då halkar jag på balkarna med arlset och skarpar upp händerna på gruset, kul så nu har man stort fett blåmärke på arlset!

Iaf har mest chillidillat hela veckan men även pluggat matte och fysik. Har fysik prov imorgon så måste pallra mig till skolan. Kollat på många filmer också så kan väl rabbla dom i brist på annat. Babylon a.d, zombieland, princess protection program, g.i joe, shaun of the dead, bam magera present where fuck is santa och nu ska jag snart se Drag me to hell!

Föressten så sitter jag och äter finska pinnar. Klura ut vad det är :)

xoxo michaela


det är något speciellt med den här bilden 8)

pain in the ass

Nejmen tjenare folket. Läget? Min dag har varit strålande, eller ja mestadels av den, och vill ni veta varför? Ja klart ni vill.
När jag vaknade var det nämligen minus grader ute! Igår första december, och idag minusgrader! Hur mer juligt kan det bli? :D
På NOn fick vi lära oss att röka, på bilden fick vi rita, på spanskan fick vi prata spanska. På lunchen fick vi äta mat. Sen hade jag en hål timme på 2 timmar. Under dom två timmarna fick jag sitta vid skåpen och torteras av en gullunge vid namn Robin Zetterman. Riktigt gullig grabb det där.. Sen hade vi kort kort hemkunskap för nästan alla i gruppen skulle ta svinis sprutan, inte jag dåra för jag tror inte på sån där skit. Sen slutade vi 10 i 3 istället för kvart över. Sprang ner till bussen och åkte hem till Mathilda.
Där fick jag en kopp te nästan innan jag kommit innanför dörren. Det där, mina vänner, kallar jag för service. Vi satte oss och kollade film. Tradition ju. Vi kollade på Flickan om lekte med elden. Den va faktiskt ganska bra.
Pappa kom och hämtade mig nån gång efter 6. Eftersom det bara var han och jag som skulle käka hemma så käka vi hämt mat. Haha det blir det alltid när pappa ska "laga mat".
Just nu sitter jag i min kära säng och är inne på datan. Skönt, inga mer läxor för denna vecka som jag inte gjort än. Mmmmmmmmmmmmmmm... :)
P&B / alice

Nån mer än jag som fortfarande har chokladkalender? :D



Hmmmm... var är lucka 2?


Där va den!!


Mums :)

DAGENS

Det var ett tag sen jag körde det så och nu när jag har så mkt ti så tänkte jag why not? Så varsegoda :)





(ni får uräkta att det ser ut som att jag får en pinne uppstoppad i röven)


Ylletröja - H&M
Vitt linne - Gina
Jeans - BikBok
Uggs - wedins (i think?)




xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx alice


1 december!!

And you all know what that means. JUUUUUUUUUUUUUUUL!!! :D I'm like thiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis happy right now!
Imorse började jag inte förens 9 så fick sova en timme extra. Jag gillar tisdagar. Börjar sent och har bara "roliga" lektioner.
Efter skolan har jag inte gjort mkt. Gick hem och la mig i soffan och kollade på One Tree Hill.
Har sen träning ikväll också, 8 till halv 10 -.- Segt or what?
Pussar & Bananer OCH happy 1:a december! :D / alice


RSS 2.0