Mamma, ge mig!



Tänkte inte då som som "outfit" men asså älskar klädesplaggen för sig. Tänk er klänningen med ett par svarta coverse. Åååh jag dör!




Mamma vad jag älskar dom här två! Ge mig :(


Allt är ifrån H&M. / alice

fail

han gjorde den skit dåligt.. synd för han har egentligen en skit bra röst.

with or without you på idol!

Sitter och kollar på idol och det är en kille som ska sjunga min absoluta favorit låt i hela världen! Hoppas han gör den bra! :D

Green Day - Wake Me Up When September Ends

Tyckte dagens låt passade till idag. Älskar den och.. den är helt enklet grym. Listen and enjoy / balle


oh mamma vilken helt okej dag

Yo. Hade NO som första ämne imorse. Sen bild, spanska, lunch. Efter lunchen var det idrott. Vi körde fotboll eftersom det var våran sista gång utomhus. Äntligen! Haha nej skoja gillar att ha idrott på ip men man måste tok skynda sig för att hinna ner dit i tid och det börjar bli så jäklans kallt ute. Höstan is here säger jag bara.
Efter det så hade vi Hemkunskap. DA BIG PROV! Gick faktiskt rätt så bra för mig, även om jag fick hjärnsläpp på varannan fråga.. Men känns som att jag iaf kommer på ett G.
Efter det så slutade vi. Jag och Julia went home with Thilda. Vi gjorde oss varsin kopp te, as always, satte oss i soffan och pluggade SO. Gick faktiskt bra och jag kunde alla! :) Sen så satte vi oss i köket, lyssnade på massa mucik på Spotify, och spådde varandra, ni vet det där med te blad i botten av koppen. Haha va skit kul! Sen sjöng jag och Thilda en duett. Vi behöver inte gå in på detaljer. 
var tyvärr tvungen att ta 6-bussen hem.
Här hemma så har jag inte gjort så mkt. Käkade lite nyss. snart så ska jag kolla på Idol.

Pussar och bananer / your very own alle balle <3



30 september

Försöker plugga men det går..sådära. Phonetics äre vi ska kunna tills imorgon jag vet redan nu att jag inte kommer klara av det, tummen ner för engelska idag!
Idag åkte alla vi ner till castello, våran tradiotion som vi hade förut och vi kanske inför det igen!
Idag på kemin så stank det äckligt, usch fyfan så per öppna fönstret så vi kunde gå ut på taket så där satt vi en stund, fett mys. Fast det va skit läskigt att ramla ner haha, aja ska kolla på män som hatar kvinnor nu / michaela




these homeworks are gonna kill me!

Seriously. Sorry för no blogging igår men var tvungen att rå plugga hela dan. Det är nog fan det värsta som finns. Ush, hemska tanke! Som grädde på moset så är det precis det jag gjort idag också, och håller på med just nu. Roligt va!? :D *J*vligt ironisk*
Orkar inte berätta mer om dagen men om ni vill sevad som häne i skolan så kan ni kika in på Thildas blogg.

Pussar och bananer / alice


nannana...

Thjolapenoa alla tusentals bloggläsare!
Har inte så mycket att säga förutom att jag sög daze på coopertestet idag, vi fick en ny tjej till klassen, jag va deppmode på språket, va i centrum och köpte århundrades godaste nutri, sprungit som fan på spåret ikväll med emma, duschat och nu ska jag ta en knäckemacka!

Herrå / michaela


jag och emma ikväll, lite smått röd på kinderna dock för jag sprungit..

promenera is the shit

Yo :) Haft en bra helg?
Igår så va ju jag med Mathilda. Först så bakade vi chokladkolakakor som blev helt fel men skit goda endå :) Sen så gjorde vi oss en varsin kopp te, tog med kakorna, burrade ner oss i soffan med täcken och satte på en film. Djävulen bär prada. Va skit länge sen jag såg den så de va kul att kolla på den :)
Efter det så käkade vi midda. Hennes föräldrar hade lagat jätte god mat som jag tyärr inte kommer ihåg namnet på men det var jätte gott iaf :) Haha fast det är det alltid där.
Sen så bestämde vi oss för att ta en liten promenad. Fast så liten blev den inte. Haha va ute och gick i 1 timme och 40 minuter :P Men det va faktiskt jätte skönt! Va inte kallt alls ute och vi pratade om allt möjligt. Det va skit mysigt! :)
Sen när vi kom tillbaks igen så satte vi oss på henne veranda och tända massa ljus, drack te och spelade poker. Haha fast sådär jätte mycke poker blev det ju inte, blev mest prat :P
Sen vid 12 så gick vi in och satte oss på golvet på mattan, med massor av kuddar och täcken och pratade. Haha jätte mysigt igen. Sen så gick vi och la oss. Fast vi pratade där också. fast jag kommer bara ihåg 5 minuter typ. Sen somnade jag. Fast jag fortsatte typ att prata i mitt undermedvetna eller någonting för jag kommer inte ihåg någonting av det. Haha Mathilda berätta för mig imorse och jag hade typ frågat om hon hade målat och och trodde att vi var i Farsta :P Och så sa jag hela tiden; "Du är tokig Mathilda.." Haha xD Och jag kommer inte ihåg nånting av det här :P
Men vi vaknade imorse vid halv 12. gick ner och käkade lite frulle. Sen så promenrade vi till Stuvsta och mötte upp Henke. Vi hyrde film. Det blev en skräckis, ovanligt va? Den va ganska bra i början faktiskt och spännande och läskig men sen i slutet så blev den bara blajjig och då var den inge bra längre.
Men när vi kollat klart på filmen så drog Henke hem. Jag och Mathilda satte oss och pluggade lite. Fast det var mest hon som plugga, jag gjorde en spellista åt henne på spotify istället :P
Sen så tog jag halv 7 bussen hem.


- I'm out / alice


Min lilla kusin Isabell som jag var och hälsade på i fredags


Haha lovade ju bild på Vicki från i fredags när hon var Pink, och så här såg hon ut. Fast det här är dock när hon kom hem så hennes frilla va inte lika cool längre.

fagfagfag

Tjenare!
Har typ inte bloggat på helgen för aa inte orkat!
Iaf i lördags så åkte jag och mamma till kungens kurva och köpte ett par stövlar åt mig! Jag gillar dem, men jag ska köpa ett par till snart för mamma tycker dom va så billiga så jag förtjänade ett par till tyckte hon :)
sen hemma så gjorde jag inte så mycket. Vid fyra tog jag och mamma ännu en tripp till kungens kurva men denna gång till heron city för vi ville ha harry potter filmerna så media markt gick vi in till och där hittade vi 1,2,4 & 5an. Vi har redan 3 hemma.
Men kan ni gissa vem jag såg? AMY DIAMOND!!! döda mig långsamt. Jag hatar henne!!! hon sjöng två låtar medans jag stod inne i kön på media markt och sen när vi kom ut så signerade hon skivor, palla henne.
Men när vi gick ut till bilen så kommer en helikopter och landar på parkeringen och gissa vilka som kliver ut? Jo, The poodels!! Jag har sett dem i real life, hur coolt är inte det på sen skala 1-10?
Aja hemma så satte jag och mamma på den vises sten(1 harry filmen. och ja, jag är ett harry potter fan!)
men sen ringer emma och säger att jag ska hem till henne så mamma stjusar mig och sen går vi till träskolasse och träffar my, vi gick till videoaffärn och hyrde are you scared? och zack och miri making a porno. Sen mötte vi sara och matilda och vandrade hem till tilda. Där vare mysigt, åkte hem vid elva.

Nu idag så har jag varit i huddinge centrum med emma och köpt kläder osv. Till lunch blev det subway :DDDD im i love! Var hemma hos henne en stund också sen har jag inte gjrot så mycket mer!

Imorgon äre coopertest på idrotten som är första lektion.. Juste, imorgon får min klass en ny flicka :) jag och emma har onda planeringar...hahahahah

Men nu får ni lite bilder på mig och emma idag, kram /michaela






hahahah fan vad vi garva åt den här bilden..och alla andra..hmm


älskade lördag

Yoyo. Haha där fick ni något nytt. Nej men fick gå upp tidigt imorse, 9 :/ Käkade lite sen så gick jag upp till Loffes vid 10 och mötte upp Lovisa och Moa. Berra (våran tränare) hämtade upp oss där. Fick skjuts av honom till matchen. Vi mötte Aspudden. Tyckte vi spelade riktigt bra idag och vi vann med 2-0. Kul eftersom det var sista matchen för i år i Sanktan. Eller det är alltid kul att vinna men ah ni fattar :P
Fick skjuts hem av Lovisa när en var slut. Va hemma kanske nån gång efter 1. Duschade lite och så sen så gick jag till Skeppmyreparken. Där hade mamma och Vicki och några andra loppis. Dom hade sålt skit mycke av mina grejer. Men en sak som jag blev så jäkla irreterad på är att mamma sålde min Fred Perry som jag bara användt några gånger som kostade 800 för 40 spänn! Fyfan vad sur jag blev på henne. Hade ju kunnat sålt den för minst 200. Men samanlagt så fick jag 406,50 kr. Så de va vell bra.
Men dom hade börjat packa ihop allt när jag kom så var inte fär så länge. Här hemma har jag fixat lite och så.
Ska till Thilda snart. Ska va med henne ikväll :)
Pussar och bananer / alice


lööördag

Hej........
Kollar på tv.kul.
Idag har jag hunnit duscha, handla mycket mat och köpt ett par skor, ätit lunch, läst tidning och aa. Det var någ det!
Igår då så orka jag inte gå ut och mamma ville se harry potter med mig så jag stanna hemma med henne. Vi såg Harry potter och frågen från azkaban, själv tycker jag det är den sämsta filmen av dem alla.
Det blev tidigt för mig igår, klockan tio faktiskt haha.

Ikväll ska vi hem till tilda!
Juste, jag såg snyggaste fäljarna idag på en röd bmw. Tog kort på dem så ni ska få sen sen :)
Men nej nu ska jag göra nåt hare / michaela


jag på slöjden i måndags haha hade tråkigt

DAGENS

Det var ju ett tag sen så varsegoda :)





Vitt linne/tunika - VeckoRevyn
Vit kofta - VILA
Svart tjol under - JC
Svarta tights - Gina Tricot
Armband - Pilgrim
Örhängen - Glitter

Pussar och bananer / alice

det är dags för fredags mys

Yo. Skolan idag gick helt okej. Slutade 20 i 3. Skulle kanske vart med Thilda, Louise, Henke och Frippe men mama ringde och sa att vi fick åka och hälsa på lilla bebisen :) så gjorde det istället. Hon va jätte liten! Gud har aldrig sett någon mindre. En liten Isabell (stavning?). Men hon var jätte söt.
Nu när vi kom hem så har jag hjälpt Vicki lite. Hon ska nämlign på kändisfest ikväll och hon ska vara ingen mindre än Pink. Cooling. Haha och jag ska styla  henne :P Får se hur det går men hon har redan valt kläder och så själv. Trashade nyss en T-shirt som hon ska ha. Haha hon kommer säkert bli skit cool. Ni får bilder sen.
Ikväll blir det nog rätt så chilli pill för mig eftersom jag har har match tidigt imoron. Och pappa är i Göteborh hela helgen så jag och mamma ska nog ha lite mys pys och kolla på Idol :)
Pussar och bananer / alice










Haha kan inte vara seriös.. :P

JUSTE!

Glömde säga att jag fick en kusin inatt! Är skit glad!!! :D / alice

Black Eyed Peas - I Got A Feeling

Sjutk bra låt! Listen and enjoy / balle


movie time med thilda

Yo! Haha mitt nya ord, börjar jag alltid bloddinläggen så? :P Aja skit samma.
Började med DISA imorse. Efter det var det matte, sen svenska där vi fick läsa dikter, sen english. Then LUNCH. Sen SO. Efter det slutade jag. Men skulle vara med Thilda efter skolan och hon hade en lektion kvar så jag satt och vänta på henne i timme. Hade sällskap av Geron som satt och vänta på nån. Juste zäta var det. Det var vell.. trevligt. Jäkla unge asså.
När Thilda hade slutat så fick vi skjuts hem av hennes mamma. Hemma hos henne så gjorde vi te och mackor. Sen gjorde vi lite engelska sen kolla på vi film. Haha gör alltid det hos henne :P Och jag älskar hennes soffa! Så himla stor och mysig. Vi kollade  på Just my Luck med Lindsay Lohan.
När vi hade kollat klart på filmen så satte vi oss vid datan och lyssnade på musik.
Sen så skjutsade hennes pappa hem mig.
Hemma så gick jag ut på en promenix med Sachi och Vicki. När vi kom hem så gick jag och spelade lite på gitarren. Sen så kom mamma hem med middag. Sallad från Stivsta pizzerian blev det. Mmmmmmums!
Sen så satte vi oss och kollade på Idol och just nu är det reklam. Älskar idol! Kul promgram tycker jag :)
Kisses / alice

24 september

Hej bloggen!
Kom hem för inte så länge sen. Men jag har hunnit plugga lite so iaf. Har prov imorgon och jag fick veta det i tisdags. Kul! Och så har jag teknik till imorgon också. Vi gör vårt drömhus i artikettur men jag glömde pappret där det står symbolerna för olika saker.Bra!
Iaf skolan gick väl bra. Hade idrott som första och jag tog ju i så jag e stolt över mig själv!
På lunchen gick jag emma och tilda till vivo, jag <3 vitlöksbröd med cola!
Hade bild med bildhitler och där gjorde jag en fin teckining som hon faktsikt tyckte om i slutändan :)
sen matte där jag fick vara själv på oasen. Läskigt hahahaha.
Tog bussen hem med Mona och Anna eller aa till centrum haha sen tog jag tåget hem. Hatahatahata att åka tåg!
Aa men nu ska jag plugga so och sen matte somjag fick idag. ska göra så mycket jag orkar på läxorna. Jag diggar Veronica (min special lärare) Hon är så jävla skön och det är hur skönt som helst att vara i oasen! 8)

PÖ /michaela


boring onsdag

Yo. Idag imorse var det ju som sagt skolfoto. Ush sägr jag bara. Har en stark känsla av att det kommer bli som alla andra år, alltså inte bra. Men men. Men en sak som var jävligt läskigt var att fotografen såg precis ut som pappan i en skit läskigt film som jag såg i fredags när vi va hos Mathilda. My god vad läskigt det var för den pappan blev en äcklig zombie sen.
Men i skolan rulla det på. Hade hemkunskap som sista ämne. Fick nya grupper. hamnde med Geron, igen.. haha nej skoja bara men hamnar alltid med honom :P Men vi baka rulltårta och våran blev bra tycker jag :)
Efter skolan var jag tvungen att gå hem direkt för jag har träning nu om en hal timme i Visätra.
Pussar och bananer / alice


Att jag aldrig lyckas vara seriös på bilder..


Katy Perry - Thinking of You

Gosh I love this song. Haha nej men seriöst så tycker jag den är så jävla fin. Älskar den. Listen and enjoy / balle


tisdag

YO!
Är irreterad för att jävla internet lägger av hela tiden!!! ingenting funkar ju!
Aa iaf kom hem för typ en timme sen (y) det suger ju.
I skolan idag så hade vi mentor = sova (typ) Kemi fick tillbaka prov, Gplus (hitta inte plustecknet på datan) VG here i com liksom sen SVEN = hata hata hata hata matte = Great. Jag och maria hade jätte kul på oasen idag :)
Lunch = Potatisbullar är gott. pappa hämtade mig vid kvart i tolv och till doktorn vi åkte, inte så kul tog blodprov. Dom sög ut 5 hela provrör ur mina stackars armar!!! (dom stack på båda armarna för ena armen vägrar ge med sig) Sen back to school med  hemkunskap :D me loooove. Vi gjorde hambrugare och shase vad goda dom blev!!!
Sen till bussen och tåget och sen gå hem. Vad underbart det är.Not.

Imorgon är jävla Källbrinks OS. Bajs, vill inte va med men det är viktigt för betyget så ja..
Men nu ska jag gå och duscha
Thjing schong chines / michaela

Något smått oseriösa bilder på mig och emma på hemkunskapen idag :)










ME JUST LOVE THE EMA'S!

Älskar MTV galorna. Don't know why, men gör det bara :P Tycker det är så kul att se alla artister och skådespelare och hela faderuttan live.
Kikade iaf in på EMA'S hemsida och såg att man kan börja rösta nu. Alltså "Best Song", "Best New Act", "Best Male & Female" mm. Och såg att mitt älskade U2 var nominerade i inte mindre än 2 kategorier! Nämligen i "Best Rock" och "Best Live Act". Gissa om jag blev glad? :) Så om ni har lust så kan ni ju gå in och rösta på dom här.
Pussar & bananer / alice


Me so Sorry!

Känns som jag säger det i varje inlägg nu för tiden men jag har verkligen inte haft någon lust överhuvud taget att blogga. Men nu känns det som att den har kommit tillbaka lite så hade tänkt att blogga lite oftare.
Men igår så gjorde jag inget annat än att träna och plugga.
Idag så har vi haft skoljoggen med skolan på djurgården -.- Alltså seriöst det är det tråkigaste på hela året nästan. Åååh hate it. Men jag gick runt alla varv. Gick me lite olika me n för det mesta Amanda, Geron och Zäta. Och bara så att du vet Geron om du nu läser detta så har jag fått blåmärken! Happy!?
Men men. När jag kom hem så åkte jag och mamma och kollade på lite tapeter till mitt nya rum. Haha kräsen som jag är så hittade jag bara en som jag tyckte om. Eller hittade några fler men dom kunde jag inte välja för det var från fel mapp och kunde bara välja från vissa mappar.
Här hemma har jag pluggat lite mer och sen käkat lite. Det blev kykling och nudlar. Är det bara jag som tycker att det är sjukt gott med kykling?
Imoron är det skolfoto ockå -.- Alltså det är kul och så men jag har aldrig lyckats blivit bra på någo klassfoto, inte ett enda ett! Och det är ju dom fotona som visas i skolkatalogen som alla kan se så det är ju inte så kul.. Dom enskilda har det inte heller gått så bra med, men har lyckats iaf bli bra på ett.
Men ni får ha det så bra och keep reading! Pussar och bananer / alice


Harry Potter och Halvblodsprinsen

Yo! Kom nyss hem från bion med Michaela. Den var bra tycker jag. Michaela tyckte sådär men jag tycker den va skit bra. Förutom att -alla ni som inte sett den och inte vill veta vad som händer, läs inte detta!- Dumbledore dog. Asså fyfan! :( Och det kändes itne som att det var ett riktigt slut men jag tycker den va skit bra. Som dom andra Harry Potter filmerna.
Men på Heron va de knök fullt och vi fick stå i 25 minuter i kö till Mc'Donald's. Träffade på flera som vi kände också :)
Men nu måste jag öva lite på engelska verb till imoron och sen ska jag sova. Sleep tight / alice

tjarå

Hejdå nu sticker jag och alice och ser Harry Potter :) den är 2 timmar och 33 minuter så det blir ingen bloggning när vi kommer hem för filmen slutar runt 9 och vi e hemme runt halv tio så hare coolt / michaela

saturday night fever

Hej bloggen! Alice gick nyss. Hon sov här igår och vi hade det mysigt igår!
Hon kom hit kanske runt sju eller åtta och då satte vi oss i köket och skvallra ett rätt långt tag sen fixade vi hennes cykel och drog till coop och köpte en cola marabou och chees balls. Haha jag och alice är så sköna på hemvägen! Men iaf vi var väl hemma runt halv tio eller nåt och då kollade vi på Hannah montana the movie! Sen kolla vi på baksmällan hahahha den är så skön. Verkligen min och alice humor!
Vi sov vid halv två
Vi vakna runt halv tolv och så har vi inte gjort så mycket förutom att boka biljetter till Harry Potter och halvblosprinsen! Den ska vi se ikväll sörrni :)
Men nu ska jag ut med hunden, puss / michaela

yo

jag ber så hemskt mkt om ursäkt för att jag inte bloggat på flera dagar men jag har verkligen inte haft lust. i veckan har inte hänt så mkt, bara pluggat pluggat och tränat.
Igår åkte jag hem till Thilda efter skolan. Julia, Louise, Henke och Max va också där. Dom hade slutat en timme innan mig och då hade dom vart och hyrt en film. Jag frågade om de va en skräckis eller om de va en komedi och då va de nån som sa att det bara var en halv-skräckis. Vem fan var det som sa det? För fyfan vad äcklig den var! Jag tyckte fan att den slog the Grudge. 28 veckor senare hette filmen. Den var sjukt äcklig asså. Handlade om ett virus som spred sig i Stor Brittanien och alla blev äckluga zombies. Uuäh.
Men va där iaf hela dan och kvällen så orkade inte blogga när jag kom hem.
Skönt vare imorse att äntligen (!) fått sova ut. Gick upp och käka lite. Sen så har jag typ hållit på och röjt hela dan. Håller ju på med rummet. Sen ikväll så kanske jag ska vara med Michaela men vi får se för hon kanske ska träffa några andra. Men vi får se.
Pussar och bananer / alice

nada good

Jag känner mig så jävla känslig idag, men det kommer gå över till ilska om nån timme. Jag känner mig allt för väl. idag kommer jag vara farlig att va med och jag kommer vara irreterad och konstig. Så kära vänner som jag ska va med ikväll, nu förstår ni varför jag kommer bete mig kontisgt under kvällen kanske


sorligt

Jag är verkligen grymt ledsen just nu. Jag tänker tillbaka på 2000. Då jag började i kräpplaskolans förskola. Första dan då jag var där så var pappa med mig, vi kom in och där inne satt Alice och Iza. Båda kollade upp på mig jätte nyfiket och där visste jag dirket att dom skulle bli mina nya kompisar. Sen när förskolan börja så var det ju massa mer nya och då träffade jag en tjej Lovisa. Lovisa och jag klickade direkt. Våra syskon gick även i samma klass! Jag och lovisa var med varandra jämt i skolan och även utan skolan. Sen kom även Alice in bland oss två och vi tre blev en trio kan man säga. Så vi var också med varandra jämt. Eller alla var med alla men ni fattar. Och så var det i förskolan 1 2 och 3an även 4an men då började vi ju i kungis och lovisa hamnade i bklassen medans jag och alice hamnade i aklssen. I början av 4an så träffa min Nicolina. Hon jag och Alice blev direkt bästavänner och kunde inte slita oss från varandra. Sen efter kanske 1 månad i 4an så var vi 7 st bästisar. Jag Alice Lovisa Nickan Iza och Thilda. Vi var tjejerna liksom. Det höll i sig till 5an också men upp och ned gångar men aa. I slutet av femman slutade jag i kunigs och Nickan flyttade saudiearabien. Där splittrades vi. Skolavslutingen i femman splittrades vi. Jag kan inte säga mer än att jag saknar alla från kräppla och kungis. Dom flesta har jag gått i samma klass som i 6 år. Vi alla var faktiskt som en ända stor familj i kräppla.

Jag tänker på hur jag kunde ha vart för annan person om jag inte bytt till ks. Tänker på faktiskt vilken bättre människa jag skulle vart om jag inte kände dom folk jag gjorde år 2007/2008
Jag har faktiskt en klump i min hals för jag är så ledsen att man splittrades från sina absoluta bästavänner. Jag orkar inte ta itu med det. Verkligenheten kommer i kapp.
Jag pratar inte ens med nickan iza eller thilda, kan knappt säga att jag pratar så mycke med Lovisa men henne träffade jag för inte så länge sen! <3
Jag kan väl säga att Alice är den ända jag har kvar av alla dom 9 år som snart gått. Och det är sorligt
Det var inte det här jag ville.
Jag saknar er, speciellet Lovisa. För 7 år var ju verkligen tajta!! Lovisa och Alice förståd verkligen mig. Man hittar inte så bra vänner som er längre känns det som.

Mer det här inlägget ville jag bara få ut att jag saknar alla barndomsvänner
Jag kan inte skriva allt jag känner om allt det här för det orkar varken du eller jag skriva/läsa om.

Jag har världens bästavänner idag men jag saknar mina förra väldigt välidgt mycket

Puss / michaela

pysssss

     

Mycke kärlek till oss <3

P.S det är väldigt gamla bilder från typ 2/3 till 6an


DÖ ut

jag hatar dig jag hatar dig jag hatar dig jag hatar dig jag hatar dig jag hatar dig

fridaaaaaaaaaay

Halluu bloggen!
Är hemma. Fick inte sova hos my för jag nyss vart sjuk. Blev as lack förut men nu förstår jag, jag känner mig rätt sjuk också så det är ju skönt att sova hemma!
Ikväll vare..Händelsrikt..Men det var kul. Är bara irreterad, jag vet faktiskt inte varför och jag har ingen anledning. Menmen ibland känner man bara så!
Men nu ska jag kolla på csi miami, är så trött för annat
hare bra pusshej/michaela

dö långsamt

sjukt mig. Mina naglar har gått av

fredag hela veckan

Hej bloggen!
Är frisk nu, eller jag blev det i onsdags. Förutom min hosta och min röst som är hes så mår jag bra!
Var i skolan igår också och det gick ju bra!
Idag hade vi kemi prov. Det gick bra faktiskt!
När jag kom hem så städade jag och nu ska jag snart måla naglarna och kanske ska jag städa mitt rum, vet inte om jag orkar dock.
ikväll ska jag sova hos my. Eller aa, jag sara emma mattis och kanske tilda ska sova där.
Vi ska välan vara ute på kvällen och sen möta matilda som e barnvakt framåt elva eftersom hennes föräldrar kommer hem då :)
Idag kommer pappa hem!! (igen, känns som jag säger det hela tiden men han e ju pilot så han åker bort hela tiden och ibland sover han borta i 4 nätter :()
Men han kommer med Gåvor (igen) till mig :D så jag ska ge honom en bamsekram när han kommer hem eftersom han e världens bästa människa! Love <3

Cya /michaela



Det är verkligen något speciellt med den här bilden, den är så fin.
Jag och sara på bilden i somras iaf! <3

onsdag

AMEN TJENARE!
Var ju hemma idag. Har pluggat kemi så allting sitter. Trodde aldrig jag skulle fatta kemi men sådär nu kan jag allting till provet :)
Vid 13.30 kollade jag på VMA. Åhh älskar det. Men vilken jävel Kanye West är, kommer upp på scen och tar micken från Taylor Swift när hon håller sitt tacktal och kanye säger att Beyonce är ändå bäst och har bästa videon. Hur kan man göra så mot en så ung tjej som får sitt första pris? Men som tur va så när Beyonce fick pris så tog hon upp Taylor så Taylor fick prata klart! Det är en riktigt kvinna det!
Michel Jackson This is it var så fint!

Iaf för inte så länge sen så spelade jag och mamma in en idol addtion. Jag var Bror och mamma var Kirsti. Haha fyfan vad skön jag e x]
Sen spelade jag in filmer själv. Min nya rollfigur är Bror och min kompis (en penna) heter Ali!
Råkade tappa Ali i golvet förut medans jag spela in en film och då sa jag : Förlåt Ali och börja asgarva 8) och då börja jag garva ännu mer för jag är så hes så jag kan knappt skratta för det låter cp x) Vidoesrna e allt bra sköna. Men jag råkade radera den bästa :'(
Snart ska jag duscha sen ska jag kolla på idol! Ska sjönga med till alla låtar jag kan :)

Saknar pappa också, han e på skolan på föräldrar möte och sen ska han på hockeyträning. Han ska ju va borta jätte länge :(
Men äntligen har hockeysesången dragit igång. Sena kvällar i ishallen, stå och frysa arslet av sig, stå i fiket, långa bilfärderer, all marabou mjölkchoklad. Aa alla ni hockeyspelare/hockeyfamilj vet vad jag snackar om. Visst äre mysigt? Jag älskar det iaf!

Puss /michaela


I got a feeling

Yo! Sorry för att jag inte har bloggat på evigheter men har inte pallat. Istället har ju Michaela underhållit er och bloggat för ovanlighetens skull. Toppen! :)
Men åkte ju som sagt på Mega läger i lördags. Var vell helt okej där. Ganska kul faktiskt. Men hade varit så himla mkt roligare om Becca, Bea och Michaela och Johanna och Erica hade vart där. För nu var det bara en massa från Ottsjö så kände nästan ingen.. Hehe.
Men vi kom hem rätt sent på söndags kvällen. Så årkade inte blogga då.
Igår så satt jag hela dan och kvällen med läxor. Och idag så har jag tränat och mer läxor. Funny week so far. Don't think so..
Men nu är den jobbigaste läxan klar iaf. Så de e skönt.
Har inga roliga bilder att bjuda på så ni kan få se mitt nya hål i örat som jag tog förra tisdan med Michaela :)
Pussar och bananer / alice





Guuuus så seriös man e! Men orkar inte så ni får nöja er. (sitter i köket, de e därför de är annorlunda bakrund)


sick as hell

Yeeeey. Vet ni? Jag tror jag har blivit sjukare. Eller det känns som det. Har fortfarande feber och allt det där andra. Skulle vilja dö just nu för jag mår så dåligt. Bajs
idag iaf hämtade pappa och jag min kamera som vart på lagning. Äntligen fick jag tillbaka min systemkamera!! :)
Imorgon ska jag vara hemma igen. Jag som ville till skolan :/ menmen that's life
Juste, jag och emma och niklas har blivit klasstödjare 8) undra hur det ska gå då. Alla vi tre är ju även i samma hemkunskapsgrupp x)
Aja nu ska jag se på idol puss hej / michaela



Tröja - H&M
Linne - Gina
Byxor - H&M

måndag

Hej bloggen. Sitter i soffan och kollar på CSI miami och hostar som en jag vet inte vad.
Var hemma från skolan idag igen. 3 dagen borta från skolan. Inge bra vill ju inte komma efter -.- fan. Men jag vet ju en som är glad att jag e borta iaf. Men who cares?
Inatt vaknade jag vid 2.23 och mådde piss, gick ner tog en alvedon och astmamedecin sen somnade jag om sen vaknar jag av att jag är helt svettig, som att jag hade hoppat i en pool. jippi.Kunde inte somna om
Imorgon ska jag inte heller till skolan. Så ska gå nu puss hare bättre än mig/ michaela

DAGENS



Tröja - H&M
Linne - Gina
Byxor - H&M

blablabla

kollar på viva la bam just nu, älskar det! Fast jackass är fortfarande eliiiit
Pappa landade nyss så han e hemma om låt oss säga så fort han kör så ungefär om 45 minuter :)
Herrå /michaela

VMA

aa TJA!
sitter och väntar på att pappa ska landa. Saknar honom!!
Ikväll är det VMA, det börjar klockan 02.00 inatt på mtv live. Men jag vet inte om jag orkar kolla? Men jag ska spela in det så jag kan kolla på det om och om igen!!
Alice är iaf hemma nu. Happy face 8)
Håller även på att ladda ner en film, Sexdrive. Det är ungerfär som american pie/supersugen :) den verkar iaf skit bra!!
Nej ska gå och ta en ipren,hostmedecin,astmamedecin och vanlig medecin för en grej som jag tar varje dag!
Hej jag är knarket number one!

PEACE OUT/michaela



Inne på NK i göteborg i typ..April?


are you my friend?

Gossip girl är slut.Jag måste ha 2 sesången annars är mitt liv dött. Som jag även skrev på min bilddagbok nyss så har min humor lämnat mig. Harry har försvunnit. Im soooo so sad. Egentligen hur orkar mamma stå ut med mig? jag följer efter henne typ vart hon än går i huset för jag inte orkar vara ensam. Men det är för att det är så synd om mig. somnade 1 igår för jag låg och kollade på gossip girl och sebbe hade nåra kompisar här och jag skämde ut mig. Sorligt sorligt. Jag tjuvtittade även på mina grannar som hade fest(alla va påväg att gå) dom var ifall inga roliga att kolla på så jag gick och la mig i sängen. Inte kul larsolof, inte kul.
Jag har även fått massor med magmuskler(ja mer än vad jag redan ha då) eftersom jag hostar så mycket, hela min mage gör nåt för den har sån träningsvärk. Nån nytta har ju influensan gjort mig iaf!
Ska väl meddela att jag även har feber fortfarande så ingen skola för mig imorgon.
Alice är antigen i skåne eller dalarna.Ingen vet. Dom är iaf just nu säkerligen ute och paddlar kanot som jag hade sett framimot men nej jag får influensa på onsdag. Inte kul larsolof, inte kul.
Igår kollade jag och mamma på Hannah Montana the movie på tven i vardagsrummet. Och nu tänker ni, hon laddade ner den på datan men såg den på tven, hur gjorde hon? Aa det är the secret i never tell :)
Igår hyrde jag och mamma även Projekt Prinsessa till mig och hon hyrde nån tråkig engelsk. Jag skulle kunna dö på dom där filmerna. De har ingen mening!
Just nu laddar jag ner 17 again och det går i en väldans fart!
Ikväll kommer pappa hem. Han har köpt en grej till mig från gina. Lyyyycklig.
I veckan kommer även mina kläder från hm 8)

Nu ska jag gå hej då /michaela


jippi

Nu blev jag ännu gladare för jag hittade äntligen hannah montana the movie som gick att ladda ner och som va snabb!!
Gud det va så länge sen jag såg den filmen, såg den på bio och gud vad jag grät. Så fin film haha.
Men nu ska jag ringa pappa och klaga över hur dåligt jag mår. Det är grymt jobbigt, ibland varmsvettas jag sen helt plötsligt kallsvettas jag. Och den värsta febern kommer på natten så då kan jag inte sova heller -.- men jag lyckades sommna om igår kväll och sov till 9.12. Vet ni hur lycklig jag faktiskt blev då? Har sovit max 5 timmar i 3 nätter och nu yes sover från 3 till 9 bara sådära liksom :D
Nej hörrni nu ska jag kolla på Gossip girl, som är min ända vän och underhållare för tillfället :) den ända som jag kan dela allt med under mina sjuka dagar

P.S hittade ett myggbett på mitt smalben alldelse nyss. jippi livet blir bara bättre bättre :/

XOXO michaela

 

En sjukling i sina bästa dar

happy

Ohhh jag är så glad!!! Såg nyss HELA NEW MOON TRAILERN!!!!!!!!!!!!! fan vad filmen kommer bli bra! men tyvär äre en läcka så summit har väl tagit bort den om någon timme menmen. iaf den sista trailern som kommer om nån månad visar inte slutet som den här gjorde. Happy face :)

Iaf jag mår inge bra. Inatt vaknade jag runt 2 igen och trodde jag skulle dö. Hela min kropp var avdomnad och allt. Kan inte beskriva känslan men fyfan. Så jag gick ner och tog tempen. 39 graders feber. Kul! Så där låg jag i sängen men näsan som en flodvåg min hals som knappt går att svälja med och min kropp som inte vill röra på sig och mitt huvud som har haft nästan migrän i 4 dagar som vägrar släppa!!!!!

Men nu ska jag försöka äta fruckost, ush ryser bara på tanken vid att äta för för det gör så ont :(
Pusspuss hare bättre än mig! /michaela

god morgon sverige

tror inte det är så många som är uppe nu, vilket jag förstår eftersom klockan är halv 7 på en lördag!? Men ska på läger idag. Samling kvart i 8. Skulle egentligen åkt med Michaela, Becca och Bea men Michaela har ju influensa typ och sen så ringde Becca igår 10 över 12 och sa att hon och Bea inte heller skulle me. Litte trist :/ Så visste inte om jag heller ville med då. Men mami told me to sleep on the sak. Har gjort det nu och har bestämt mig för att följa med endå. Känner ju endå Mange, Kalle och Jakob bra. ocg tror Erica och Johanna också skulle me så känner ju dom också + några andra.
Sorry för no blogging igår men hade skrivit ett helt inlägg och så råkar jag komma åt någon jävla knapp så allt raderas. Den här datorn gillar verkligen inte mig! Men då orkade jag inte skriva ett nytt. Men kommer hem imoron kväll iaf. Ha de / allan brallan


sånt e livet

Aloha my friends. Having a god day? :)
Halsen var bättre idag så fick gå till skolan. Älskar torsdagar för vi börjar med DISA (din inre styrka aktiveras) och där är det bara tjejerna ifrån klassen som är med och så sitter vi bara och fikar och pratar och det kanske inte är världs roligast men det är kit skönt att börja så med skoldagen. Sen så har vi bara svenska och matte och en 20 minuters engelska sen lunch sen SO sen slutar vi 1 :D Eller inte alla men jag gör det :)
Went home för var tcungen att rensa lite mer i rummet och plugga. Den första hälften har gått bra. Den andra.. eh ja.
Ska försöka med det nu. Sen så ska jag kolla på idol. Sen ska jag försöka lite igen och sen ska jag sova.
Fick just reda på att Michaela troligtvis inte följer med på lördag till ett läger som vi skulle åkt på. FUCK! :(

pussar och bananer från alice <3

torsdag

Hej bloggen. Är hemma från skolan idag. Mår inge vidare. Min röst låter välidgt rolig just nu hahahh, jag dör 8)
imorse vaknade jag 5 typ jippi. gick upp runt halv nio och kollade på Ocean's twelve! Älskar dom filmerna sen alldels nyss kollade jag på Ocean's thirteen men har tagit en paus just nu haha. Synd bara att eleven är på landet annars skulle jag börjat med den :(
När Alice slutar så ska jag hem till henne och hämta Gossip girl sesång 1!! :)
Imorgon äre skolfoto och pappa säger att jag inte får gå till skolan, men jag måste iaf på skolfotot så åker bara dit är där i nån halvtimme!
Men nu ska jag gå och dricka björnbärssaft som morfar kom med idag :D
PÖSS / michaela


stckars mig

Vet ni?? Jag har fått influensa!! tror vi ifall. Mina brorsor hade det förra veckan och nu äre min och pappas tur. Åhh så irreterande. Har liksom feber som jag inte haft på flera år.
imorse vaknade jag upp med att jag inte kunde röra min nacke, kunde inte andas för min hals var uppsvullen, mitt öra gjorde ont, mitt huvud dunkade, mina ögon ville stängas så fort jag öppnade dem.
Gick in till mamma och där sprack min röst. Aj fysatan. Ush men jag gick till skolan ifall eftersom jag trodde det bara var halsont. Så där vandrade jag runt i skolan som en zombie och ville gräva mig ner i jorden för jag mådde så jävla illa. förstår hur sjuka människor känner sig nu, stackars mig!
Ifall efter skolan åkte jag och emma till huddinge eftersom det var det vi bestämt. Vi gick in på apoteket och där köpte jag 4 st krämer som e sket bra! Sen gick vi till glitter (hatar deras tv-reklam btw) där köpte jag ett par örhängen och emma 2 diadem sen tog jag tåget hem och daddy hämtade mig i stuvsta. Och sen har jag bara kollat på en film.
Har ju så ont överallt, men har iaf tagit en ipren så febern har gått ner men den kommer väl snart tillbaka..
Aja hare så länge /michaela


DAGENS

Blev riktigt mysig.


Svart tröja - H&M
Ljusbruna mjukis - H&M


xo alice


prova att trycka ner mount everest i halsen

så får du känna hur jag har det. Seriöst, har så jävla ont! :( Har nog aldrig haft så här ont i halsen. Fick knappt nån sömn inatt för jag hade så ont. Och så kunde jag ju bara ligga på ena sidan också eftersom mitt öra fortfarande är ömt. När jag trodde att klockan var kanske 4,5 så fick jag nog och gick upp och tog en alvedon. Men till min stora besvikelse så fick jag se att klockan bara var 1 -.- Toppen. Så hade kvar en hel natt av smärta framför mig. Men alvedonen hjälpte faktiskt liiite så lyckades sova i några timmar i af.
Men det blev ingen skola för mig idag eftersom hela skolan skulle gå Sörmansleden. Och mamma tykte inte att det var så bra att jag skulle ut och gå 1 och en halv mil med min hals. Så jag fick stanna hemma.
Men var ju så himla trött efter natten så jag sv fram till 11. Gick upp och tvingade i mig en rost macka och lite te. Jäklar vad det gjorde ont men va så himla hungrig!
Känner verkligen att det här inlägget blev skit roligt! (ironsik för er dumhuven som inte fattar.)
Men hoppas ni mår bättre en jag / alice


f*ck you halsen.. :'(

Tjenixen. Slutade skolan kvart i 2. Gick hem och gjrorde en Chai latte för hade lite ont i halsen och en macka. Sen gick jag upp och mötte Michaela i Stuvsta. Vi gick hem till henne och kollade lite på Pirates of the Caribbean. Sen när Laila (michaelas mamma) kom hem så åkte vi till Huddinge till Murres och skulle ta hål i örat där uppe. Jag fick ta först. Det gick bra men det kändes som att han som gjorde det på oss att det var hans första gång eller någonting. Sen när han skulle göra på Michaela så sätter han den bakochfram, med flit (!), så att den där konstiga pluppen som man sätter bakom hamnade fram. Alltså vad fan tänker han med!? :S
Men vi orkade inte skjafsa så vi betalade och åkte hem. Men väl hemma hos Michaela igen så skulle Laila försöka vända det åt rätt håll. och ta ut örhnget gick hyffsat bra. Men det funkade inte att få in det igen. Vet inte och Michaela har fått in örhänget nu. Men så kom vi på att dom hade ju inte gjort rent örat eller någonting alls innan och dom hade inte berättat hur länge vi skulle ha i örhänget innan vi fick byta osv.. Så Laila ringde upp dom och skällde ut dom. Bra jort tycker jag! Jag avråder er verkligen ifrån att gå till Murres och göra hål i öronen.
Men gick hem nån gång vid halv sex för va tvungen att käka hemma. Juste skippade träningen idag och för att jag hade ju lite ont i halsen. Men lite ont i halsen har nu under kvällen och ont till JÄVLIGt ont i halsen. Seriöst, det gör hon hela jävla tiden, kan typ inte avälja för då gör det bara ännu ondare och jag kan knappt prata! Fyfan. Har druckit te, äit soppa och alt men det hjälper inte! :'(
Jaja, nog tjatat om de. Imoron blir det Sörmansleden med skolan, Gud vad har jag gjort dig? (tror dock inte på gud). P&B / alice


David sides



Jag dog när jag hörde det här. Seriöst finns det något vackrare? Inte äns min pappa är vackrare än det här
Det är såhär duktig jag ska bli.På ett ungefär
kolla in alla hans covers. dom går liksom in i hjärtat på nått sätt
PÖSS michaela

Dear läsare,

Idag så hände det inte så mkt ut över det vanliga i skolan. Efter skolan gick jag hem och käkade lite. Sen hade jag träning. Kort träning vare idag för vi skippade fysen efteråt. Sköönt =) Men hade lite ont i halsen innan och nu börjar jag bara få ondare och ondare :/
Imoron så ska jag och Michaela ta hål i örat där uppe =) Tycker det är skit snyggt.
Men hon slutar ganska sent och har träning men får nog skippa den imoron eftersom jag endå har så ont i halsen ;/
Ha de / alice


måndag

Vet aldrig hur fan jag ska börja blogg inlägg..

HEJ!
sitter och gör ingenting, tänker på livet och vilka underbara äkta vänner man har. och tänker på vilka man skulle kunna slå ner, trampa på,spotta på och sen gå vidare. De vet jag reda vilka det e, vilket är skönt, så behöver inte tänka mera på det!
Har hursomhelst pluggat engelska. Engelska är bland det bästa som finns! 8)
Kan redan alla 44 glosor på nåra timmar, oooh snap!
Imorgon ska jag och Alice ta hål i örat där uppe efter skolan. Men slutar ju rätt sent så jaaaa.

Jag känner mig så friiii. Skönt.

Hej då / michaela


gossip girl

Hejhej bloggen. Sitter och kollar på gossip girl!
Idag var jag i skolan, hade sjukt ont i huduvdet hela dagen så.
Ska plugga kväll men ska dra puss/michaela

du ser kåt ut

Yo!
Idag så började ju dagen i Boovallen (?) där vi mötte Boo. Äntligen en seger! 2-1 blev det. Alltså vi har spelat oavgjort typ alla matcher så det kändes skit skönt att äntligen vinna! :)
När jag kom hem så duschade jag lite snabbt och käka lite. Sen cyklade jag iväg till Michaela. Var där ett litet tag. Sen så cyklade jag hem igen och då åkte jag med familjen på bio. Vi såg Sommaren med Göran. Haha skit gullig! :P Värd att se.
Kom hem för nån halvtimme sen och nu ska jag starx gå och lägga mig. Skola imorgon -.-
Pussar och bananer / alice

söndag

hejhej bloggen.
Har nyss ätit middag och sitter och väntar på att Mona och hennes pappa ska komma så ska vi åka en skit snabb bil! Den accelrerar lika snabbt som våran vattenskoter, fett skönt att äka ju!! :)
Men jag måste gå och byta om nu se vi hörs /michaela

Goder Morgon

Vaknade nyss och sitter just nu och käkar lite frulle. Youghurt, Jordgubbar och Apelsinjuice. Mums :)
Om en timme ungefär så blir jag hämtad. Som sagt så har jag match och vi möter Boo.
Pussar och bananer / alice







Bjuder på dom :)


lördags godis

Tjo. Idag så vaknade jag upp med Michaela vid min sida. (Misstolka inte.) Hon sov ju här igår. Men vi åkte iaf me mamma till Källbrink och kolla på Vickis match. Vi sålde även fika :P
Sen efter det så skjutsade vi hem Michaela. När jag kom hem var jag så jäkla trött så gick och la mig och sov i två timmar.
Sen nu på kvällen så va Jesper och Simon här fast dom har dragit nu.
Imoron så kommer Lovisa och hennes pappa och hämtar upp mig halv 12. Har match och vi möter Boo.
xxx alice

lördag

Hej igen bloggen. Just nu känner jag mig väldigt deprimerad, seg och sjuk. Jag har fått halvt feber och mår illa, jippi! Åhh jag vill sjukna genom jorden just nu känns det som.
Tog även en powernapp så jag är äckligt seg och allt nu.
Ska snart gå in i duschen sen ska jag till huddinge. Vi ska vara hemma hos matilda och kolla på film
Blir säkert ingen middag för mig heller.Bajs. Jaja äre ingen hemma så blire väll så. Brosorna kör ju på snabbmat på loffes, pizzahut och heron city hela helgen. Kul för dem verkligen, medans jag får sitta här helt ensam hemma och svälta. Hyggligt av er.
Hej då /michaela

every since i was little

Hej. Orkar inte skriva mer än att jag sov hos alice igår och idag så åkte vi till källbrink och kollade på när vicki spelade match och vi hade även hand om fiket.
Hej då /michaela


LOL


HAhahahahahahahahahahhhha! Den här reklamen är sååå min och Michaelas! Vi älskar den!! Roligast när det gått 25 sek ;P

seeeeeeeeeeeeg -.-

har försökt att skriva flera blogg inlägg men varje gång jag har gjort det så dog datan så pallar inte berätta så mkt men i skolan så ände det inte så mkt roligt förutom att Tilda var och hälsade på och Jt fick ris i håret.
Nu är jag med Michaea och hon ska sova här ikväll. Pussar från Alice


Dagens


Tjol - H&M barn
Vitt linne - H&M
Svarta strumpbyxor - H&M
Jeans jacka - BikBok
Väska - Dixie

xo alice


kul

Vill ni se nåra driv webbcam bilder på mig från i sommras? Sånna som egentligen aldrig ska visas.























Nej nu får det räcka, har tusentals sånna här bilder. och det här var verkligen inte dom värsta..haha
hare /michaela


who's bad

Yo! Sorry för dålig uppdatering av mig men har inte hunnit. Anledningen, fotboll, lite mer fotboll, och ännu mer fotboll. + Läxor. Är helt slut verkligen och är sjukt trött så undrar om jag inte kommer somna om nån timme?
Jaja. Idag i skolan så var det chill. Ush hatar det ordet, låter så jäkla töntigt.
Efter skolan så gick jag hem och bestämde mig för att äntligen ta tag i mitt rum. Såg förjävligt ut... Men när jag endå höll på så blev jag taggad så drog ut allt och började bära upp det. Ska ju byta rum med min syster och flytta upp på övervåningen. Naaaajs då får jag en hel övervåning för mig själv 8D
Men det är i stort sett det som jag har gjort idag. Käkade för ett litet tag sen. Mamma hade gjort Wallenbergare. Mmm. Det är så himla gott! Tänker alltid på iza när jag äter dom.
Men ha det så bra! Pussar och bananer från Alice


Min mjukis <3


Bjussar på den :P


dead end

God eftermiddag. Nej usch vad fult det där lät.
Kom iaf nyss hem från Emma. Där pluggasde vi i aa nåra minuter sen måla vi naglarna haha. kan man säga skrik röda? Jag säger det iaf, snyggt blevre!
Ikväll ska jag plugga ännu mera whihhoo. En stund om dagen är alltid bra haha.

Jag har fått ett dilemma. På lördag ska mamma och pappa till Öland men jag vet inte om jag ska med eller inte? För på fredag ska jag och Alice sova och på lördag ska jag kanske sova med emma. Fattar ni problemet?
Jag vill till Öland för det var liksom förra sommarn jag va där och jag måste lägga en grej som jag har här hemma på farfars grav!!! måste ju hälsa på dem (med dem menar jag gammelfarfars grav också som ligger breve) ÅHhhhh det är så svårt!

Desutom är allting extremt jobbigt just nu, jag går ju på högdoserande medecin så jag mår piss av den och blir "sjuk" och sen för allt göra allting mycke värre så är jag så jävla irreterad på en person!!! pallar inte med den längre seriöst!
Jag önskar hitler kom tillbaka och gasa ihjäl den personen!!

Peace out /michaela


jag i fönstret på konfermationslägret. Lägg märke till mitt coola ärr på
kinden som jag fick där :)


pluggpluggplugg

har suttit och pluggat ett tag. eller aa med jämnamellanrum. Ska snart öva på engelskan också så jag kan alla glosorna. Har även pluggat matte. Vet inte vad som flugit i mig men jag tycker matte är skit kul igen! Så det är ju th0ppen!

Imorgon ska jag till skolan. Orkar inte vara hemma det är så långtråkigt och jag vill inte missa nåt.
Men nej hörrni, engelskan kallar. lol.
/michaela

Jerry Willimas mina vänner, det är kärlek det!


darkness in the night

sitter ute på altanen och lyssnar på musik. Rätt skönt att vara sjuk faktiskt! När mamma kommer hem så ska vi hyra en film :)
Imorse iaf så kollade jag och sebbe på Pirates of the carabieen - dead mans chest. Älskar den filmen. Crippa joinade oss också när han vaknade haha.
Har lekt med kyros också, min lilla snutteplutt!!!
Men ska jag försöka få tag på pappa och se fall han har landat än så vi ses /michaela

...

Kommer aldrig på rubriker.
Jag är iaf hemma och är sjuk, vad gör jag uppe nu då för? JAG KAN INTE SOVA LÄNGE!!! som alla andra coolingar gör. Skönt att sticka ut i mängden 8)
Är väldigt irreterad på en sak men orkar inte bry mig längre. Ba låta det va och se vad som händer!
Jag ska kolla på film snart men vet inte vilken, kanske Green Street Hooligans för det var så sjukt länge sen. Åhh Bover är så snygg! Jag döör

Hare /michaela

fail bild hahahaha


RSS 2.0