Oh fuck, monday again..

Hola amigos. Sitter i sängen med mina nya pyjamas byxor och mys tröja från H&M på mig :) Och brevid mig lyser min ljusstake som mamma satte upp åt mig för nån timme sen. Känns redan mkt juligare :)
Men in da school så hände det inget ut över det vanliga. Efter plugget drog jag hem och snart ska jag på träning.
Varför är alltid måndagar så.. tråkiga?
Aja. Catch up with ya later. Pussen alice


Första advent

Go with the flow som resten av Sveriges bloggare och har "första advent" som rubrik but know me, inte den bästa på att komma på rubriker precis.
Men igår så var det trevligt. Dom åkte hem vid 1 tror jag.
Imorse när jag vaknade hade hela famlijen mys pys frukost och tände första ljuset i adventsstaken. Sen på dan har jag bara städat lite och tagit det lugnt.
Vid 3 kom farfar och Rita (hans fru). Dom flyttar till lägenheten i Thai imorgon så kommer in te träffa dom förens typ april när dom flyttar hem igen. Så dom har käkat middag här. Eller lunch-middag.
Vi fikade lite nyss och dom åker vell hem snart skulle jag tro.
Ikväll så är det One Tree Hill och Gossip Girl. Tycker det är konstigt att dom har satt dom två bästa programen på söndagar :/ Jaja.
P&B / alice


OMG JAG LYCKADES VARA SERIÖS!!! :O


Haha varade inte så länge.. :P








CHRISTMAS :D


Haha har spelat lite för mkt FarmVille xD

äntligen!

Nu är Egypten resan bokad! 13 december till den 20 december :) Sharm el Sheik blev det denna gång, förut va vi ju i Hurgada och bodde på värsta lyxhotellet,. Och det här är också värsta värsta :)







me <3 egypt

/michaela

halo

Hej bloggen!
Sitter och kollar på tv, blädrar mellan alla filmer som går just nu.
Idag så var jag i huddinge med mamma, såg matrin stenmark som uppträde på scenen. Köpte lite saker. Men hittade ingenting till egypten :( så försöker beställa lite från nätet titt som tätt!

Sen vid tre ungefär kom Emma hit, vi hade jätte kul. Spelade halo fram tills 18 då vi fick middag sen spela vi lite till, gick till ica sen kolla vi på robinson sen spela vi lite till och sen drog hon hem. Kul dag :)

Juste, min granne har blivit överfallen. Hon är 13 år och två killar hoppade på henne här nere i kräpplaparken när hon va påväg hem vid 20 tiden typ i veckan eller förra helgen. Stackarn!

Men nu ska jag kissa / michaela


hade glömt bort att popcorn varit så här liten förut. Gulleponken!

saturday

Yola! (blandning av yo & hola). Är så fiffig ibland :)
Men hursomhelst så ska jag vell börja med att be om ursäkt för dålig uppdatering av mig så, förlåt. There you have it.
Men igår var jag på tjejmiddag. Hade jätte roligt! Skratta så mkt så jag blev hes. Efter den åkte jag hem med Mathilda och sov där. Vi hade det jätte mysigt. Fast mot slutet innan vi somnade så blev hon lite halvflummig. Kan beskriva det med ett ord: spårlöst. Haha tror det är bara fröken Mathilda som fattar.
Men vi vaknade nån gång innan 12 imorse. Vi gick upp och käka frukost. Sen kom mamma och hämtade mig vid halv 2.
Hemma har jag stäat och röjt undan lite. Såg för jävligt ut.
Ikväll så kommer Razmus hit. Gammal kompis från the little days. Haha.
Men ha det så bra och you know what I say; Pussar & Bananer / alice


Ligger för första gången i mitt nya rum och skriver.
Satan vad smutsiga mina strumpor va :O


happyface

Är helt slut körd, sprang hela elljusspåret i älvsjö imorse..Skönt vare iaf

Vet ni?? Nu när jag loggade in på msn så hade jag fått ett mail. Kan ni gissa från vem? ERIK RONER!!!! fast ni vet väl inte vem det är. Dom som kollar på Nitro circus vet iaf, men det är väl bara jag min brorsa och emma som kollar på det. Iaf så nu hoppar jag upp och ned av glädje hihi!!! Men vad det stod är en secret :)

Idag ska jag och mamma till huddinge och handla lite, leta efter kläder till när vi åker utomlands nu i december!

/ michaela


friday

hallo michaela här.....
Sitter på golvet i vardagsrummet, vet inte hur jag hamnade här. Hela goa familjen sitter i soffan och kolla på film, ska joina dom sen fast jag ska se på Yhe ugly truth senare :)

Ikväll skulle jag egentligen ha varit med Mona men ingen av oss orkade lyfta våra arslen från soffan så vi tar det nån annan gång!

Är förövrigt jätte trött, ska gå och pigga upp mig med oboy. eller be pappa om att vi ska åka till ica och köpa julmust
Imorgon ska emma äta middag hära och sen ska vi geeeka halo, wolvorine och alla 50 spel vi har till xboxen haha 8)

Tja!


gothenburg may 09

Ps. Alice svara på smset jag skickade till dig, viktigt!

fauna

aa hejhej.. alltid lika kul med att komma på inledningar (y)
Sitter med världans huvudvärk som jag haft sen imorse för jag slog i bakhuvudet i golvet yippi!
Idag iaf så vare ännu en sketen dag i skolan, känns som man inte är uppskattad längre. Men vad vet jag? Jag har ju bara fel hela tiden för jag kan ju ingenting

När jag kom hem så gick jag direkt och mötte Mona med kyros och elvis. Vi gick hela ljusspåret i älvsjö. Jätte skönt att prata allt mellan himmel och jord, få ut allting liksom. Detta gjorde min dag och vi hade väldigt kul om man säger så haha.

Sen kom jag hem, bjöds på middag och sedan kom släkten och åt tårta för pappa fyllt år! Dom är fortfarande här, whoho...
Hatar verkligen tårta, det äckligaste och vidrigaste som finns!

Ska ta ut massor med papper till engelskan sedan ska jag börja plugga matte, har matte prov om en vecka!


30 maj 2008..Fätt fint hår jag hade fan


eeeeeellooo sverige !

goddag, eller gokväll , eller go'senkväll eller hur fasiken man säger vid den här tidpunkten på dygnet. denna underbara `not´ dag har vi tillbringat med varandra. vi började dagen med att höras på telefon. vi bestämde att michaela skulle komma över till mig (alice) vid lunchtid. fast det blev ingen lunch för oss pga ett sent frukostmål. vi tittade på televisionen, där det var det pussy cat dolls. ett mycket lärorikt program.
vi kollade på detta intressanta program ett tag, sedan begav vi oss till stuvstá pizzerián och fyllde våra magar med lite delikat pizza. lite flottig dock, men annars var det utsökt. sedan gick vi i rask takt upp till ica, för att alice skulle köpa marssvinsmat åt helmer (marssvinet). sedan när vi kom hem hämtade michaelas föräldrar upp oss i deras bilfordon vi skulle nämligen till heron city. där såg vi en fantastiskt bra film. namnet på filmen är What happens i Vegas. riktigt rolig, ett måste att se!
ja när vi kom hem däcka vi på soffan framför `televisionen´ . de va csi.
pallar inte att skriva gammeldags så nu skriver jag lite seriöst.
hare bra , pussar från a och m





Haha det här är ett av våra första inlägg i bloggen. älskar det. och älskar att kolla tillbaka i bloggen från när vi började blogga och så. äskade dom tiderna.. / alice

yey

Äntligen så har jag fixat en praoplats! Det gick lätt och Peter kommer bli min nya bästis! Jag kommer få fett snygga kläder att springa runt i hela dagarna, fast en nackdel. Börjar 8-16 varje dag..Förutom måndag då börjar jag 9..Men hey, jag får ta massa saker sen för typ 150 spenn :)

Annars har jag bara kollat på resor igen, letar desperat efter resa till domikanska republiken som ligger i karibien(som vissa inte fattar!) men det finns ju ingen nånstans! Får be pappsen kolla sen.

Ska ner och träna om några minuter sen duschaduschaduscha.


saknar dig min fina själsfrände <3

a poem 'bout today. by alice stahre

Yo, what's up, walla & bre. Ligger här med datorn i mitt knä. Är en aning trött. Brevid mig ligger min hund och sussar sött. I skolan idag fick vi baka. Och jag av degen ganska mycket smaka.
Efter skolan gick jag hem, käka lite lussebullar och plocka upp gitarren. Nu vad det ett tag sen, jag öva på min gamla vän.
Idag känner jag mig ovanligt lat. Och nu ropar pappa: "BARN, NU E DET MAT!!"
Tjing tjong, longkalsong!


Alice a la kissie. Euw..

blabalbla

jag är fett trött
Om nån av er sett att jag la upp en australien karta tidigare idag var för att jag satt i skolan och behövde den hemma för vi håller på med australien haha.
Iaf dagen sög som vanligt. Kom hem vid halv 5 åt middag och nu så har jag pluggat ett tag, ska göra lite grejer först sen ska jag ner och träna!

Grattis bästa pappa! love you

PÖSS michaela

my life be like..

Tjena fellas. Längtar galet till jul. Någon mer som gör det? Åt min första lussebulle för i år idag. Jag dog, det var så gott! Julen är nog det bästa på hela året. Älskar snön och då menar jag riktigt snö och ingen jävla slask, lussebullarna, åka pulka, dricka varm O'boy, chai latte, julklappar, julgranen som lyser mysigt när hela huset är nedsläckt.. ååh jag blir helt nostalgisk! (BTW satan vilket avancerat ord!) Kan fortsätta ett bra tag till men let's keep it short.
Hade utvecklingssamtal idag också. Gick kanonbra.
Ikväll ska jag träna också för första gången på evigheter. Har haft så mkt plugg och var sjuk förra veckan. Men ikväll så! Men en sak som jag stör mig å¨att det är så jäkla sent. 8 till halv 10 -.- Så kommer inte blogga mer idag.
Pussar & bananer / alice


skrattretande

hej bloggen. det har blivit många inlägg haha. Iaf sitter och pratar med Mona i telefon, väldigt underhållande om jag får säga det själv!

Jag blev förtvivlad när jag såg på Chuck, jag trodde det va ett av det sista avsnitten för intersecten åkte ur ut hans huvud. Fan, men jag intalar mig själv att det inte försvunnit. Bättre att hoppas på det ju :)

 


bild från höstlovet på landet hehe..


bad romance

blev varnad förra veckan för att skriva på internet/sms när jag är arg så jag tänker ta med mig det för..nä det är inte bra att skriva sånt egentligen.

Kom på nyss att bad romance är sjukt bra, bara det att lady gaga är sajk i huvudet..
Om 10 minuter börjar Chuck, världens bästa program!

 

Juste håll ögonen uppe, pappa ska skaffa blogg så länkar jag den när den e klar:)

 


yadiyadiya

aa hejhej. sitter vid daddys data och kollar resor med mammsen. Vi hittade nyss en till barbados, exakt dem datum och pengar vi vill! åh, tänk er att ligga på en strand i karibien mitt i december när ni har vinter...:)

Aja, skolan idag iaf sög som vanligt. men jag sluta efter språket för jag hade ingen slöjd.
Ska kila hare / michaela


when i look at you

hej bloggen, har inte bloggat i helgen för har inte haft tid!
I lördags så åkte jag mamma och pappa in till söder och shoppa sen gick pappa iväg till tatueringsstudion medans jag och mamma handla. Sen gick jag och mamma till tatto shopp. Vi var välidgt nära på att ta hål i mitt öra men eftersom vi kanske ska utomlands i december så var det ingen ide tyckte vi. Satt och vänta på pappa, fan vad cool hans tatuering kommer bli! dom ritade bara upp den på hans arm men shit vad snygg!
Iaf sen drog vi hem och åkte iväg till familjen Källström (med min familj också dårå) där var vi på en mysig midda och garva som aldrig förr haha. Ja vi var aa inte normala om man ska säga så. Vi prata även om fjällen!!!! vill ha vecka 4 nu!
Kom hem runt elva och kollade på transformers, sjukt bra film!

Idag sååå började jag spela halo <3 sen kolla jag på G.I Joe. Jävlgt bra film!
Sen har jag bara pluggat i 3 timmar nu, kul va? Nej.

Föressten så fick jag spotify idag!! Tack Mona :) <3

PÖ michaela


fantasktiskt

New moon. Bästa film jag sett någonsin tror jag. Kunde nästan alla repliker i filmen haha..
Kom hem nyss iaf och jag mår dåligt, väldigt dåligt. Vet ej varför, men mina lungor gör ont och så fort jag ställer mig upp känns det som jag ska svimma och jag måste sätta mig ner igen. Kan bero på att jag fått för lite mat i mig idag, men jag känner mig bara illamående och det är ingen ide att äta då..
Så nu ska jag välja 1 av mina 30 filmer som jag har på datan. Får se vilken det blir den här gången,

michaela


good bye, hedding out to no where

Yo fellas. Va ju rätt frisk igår så gick till skolan idag. Gick helt okej. Efter skolan va jag med Mathilda och Geron. Hemma hos henne så kollade vi på en film som jag och Mathilda valde :) Haha kommer inte ihåg vad den hette men den va från 80-talet, så föreställ er kvaliten, den handlade om två killar i 15-årsåldern som va mega töntar och skapade därför en super mega snygg tjej geonom sin dator, bara sådär :P Haha fråga Geron vad han tyckte om filmen xd. Efter det så kollade vi på Titanic. Fast Geron ville bara se den sorgliga delen i slutet för han är ju lite känslig av sig. Aaaw :) Haha eller inte, den stämnings killer ville bara få Mathilda att gråta.
Efter det så käkade vi där. Hahha det var lite roligt när vi satt runt middagsbordet med hela hennes familj. Det första Geron gör är att välta omkull ett stearinljus så han får ljuset och allt stearin över hela handen. Haha. Sen så började vi snacka lite och avslöjade lite roliga saker om Mathilda för hennes föräldrar. Haha det började typ med att Mathilda sa att jag grät av The Notebook i 25 minuter, då sa jag att ho grät i 30 minuter då började Geron garva och då sa jag: Vem var det som grät av Pearl Harvor då? (han). Då sa han vem är det som har fobi för ägg? (jag :$) Då sa Mathilda juuuste jag kom ihåg när jag råkade spräcka ett ägg ¨på NOn i 7an. Då sa Geron juuuste det var när du va ihop med Lill-Felix. Och så fortsatte det. Haha och det var så kul eftersom hennes föräldrar och syster satt och lyssnade på allt x] Tråkig humor, men dndå tänk er.. :P Haha.
Men fick skjuts hem av dom nån gång innan 8. Näär jag kom hem satte jag mig och kollade på mammas pojkar. Nu liggr jag här och ska snart gå och plugga lite.
Imoron drar jag med la familia ut till landet. "Jippie". tror inte jag har med mig datan ut så kommer nog inte blogga i helgen.
P&B / alice

king dog

eh hejhej.
sitter för tillfället i mitt mysiga rum!
Ska snart ner och dricka sen ska jag läsa Så länge vi båda andas för 4 gången men aa hej jag är inte beroende.
Tänkte iaf visa iphone skalet jag köpte till fargubben! Han kommer bli överlycklig! :)



420 kr för ett ed hardy skal..inte nådigt

Pussilussan / michaela

det närmar sig

hejhej, sitter på pappas data och letar efter ett snyggt iphone skal till pappa. Hatar det han har nu och eftersom han fyller år på tisdag så blir det en bra present! Har iaf hittat en som han kommer älska! Den är från ed hardy och är med en bulldog på osv. Priset är väl inte lika kul dock men vafan, det är ju faktiskt min pappa vi pratar om, han är värd allt i världen!

Måste även plugga engelska idag, hela kvällen faktiskt. kul!
Men nu ska jag gå puss/michaela

sunday supreme

hej underbara blogg
denna dag sög moders kuk. jag är så trött på skollivet och alla som finns i skolan. jag vill skjuta varenda människa där inne för de är dåliga människor. jag gillar inte er

efter skolan åkte jag och emmsan till centrum, sola och la en bajskorv på tvn i hennes hus. hälsade glatt på emmsan mamma som stod och gjorde ungnspakaka som emma tyckte luktade wierd och då sa emmsan mamma att det va bajs, men vet visste ju jag och emmsan att ej var så jag gick hem eftersom madre stod utanför med bilen och ville stjusa hem mig för vi skall äta.

Ville bara säga att folk kan ju verkligen ändra sin uppfattning bara på nån sekund om någons gillanade och tyckande.

Have a nice live fellas
Mickis signar ut


gamla goda tider i falun 07 med ks. jag och mimmsan skulle ut
och åka pulka utanför skolan, trevlans


Wyclef Jean - Fast Car

Loved this song from the moment that I heard it. Listen & Enjoy / balle


staying home today again

Yo. Är hemma idag också. Lika bra eftersom jag fortfarande hade lite feber igår. Men nu känner jag mig rätt frisk faktiskt, bara förkylningen är kvar. Just nu sitter jag och kollar på Ellen DeGenere's som jag alltid brukar göra när jag är sjuk :P Love her! Kanske skriver lite senare. Pussar & bananer / alice

sjukling

yo. eftrsom jag blev sjuk och fick feber igår så stannde jag hemma idag. är lite bättre nu, tror ine jag har så mkt feber längre men är fortfarande jätte förkyld. men har tagit en dusch nu iaf och gjort mig en kopp te.
P&B / alice


jag vet att man inte ser så mkt men har inget smink och ser för jävlig ut.


monday

yo. orkar inte skriva om idag. har blivit sjuk. pussar / alice

U2 - Miracle Drug

Listen & Enjoy / balle


 

we were warned

Har skjutit undan bloggen för det mesta den här veckan. Har inte orkat och har pluggat för jag hade fysik prov i fredags.

Fysik provet gick väl bra, det kunde gått bättre men det kunde inte gått dåligare. Ett G kommer jag någ få iaf!
Efter skolan åkte jag sara emma och tilda till centrum. lalla runt där sen hem till sara där vi fixade oss lite snabbt och sen åkte vi till heron!
Filmen var väldigt bra men låååång. grät en skvätt också. Åkte hem sen och kolla på en film om jag inte minns fel?

lördag minns jag tyvär inte mycket av. Mitt minne sviker mig. Yepp jag börjar bli gammal 8) kollade på shaun of the dead och paranormal activity som jag sket i brallan av

söndag så gick jag upp, åt mannagrynsgröt till frukost sen drog jag och mami till ikea och cervera och köpte lite saker till mitt rum. kom hem fixade det jag köpt och sen börja jag och mamma kolla på Underworld Evolotion, mamma blev helt fäst i första Underworld som vi såg imorse så hon ville självklart se andra filmen när vi kom hem haha.

Ikävll är det ju en sån där typsik tvkväll.
One three hill
Gossip girl
Vem kan slå filip och fredrik
Nitro circus
Vem kan slå filip och fredik(håller på as länge ju)
Supernatural(min och min brorsas favvoserie som ingen fulunge får sno)

Hejdå ät koskit /michaela


dagens blåbär

Haha nån som ser någon likhet..? :P

 

Alice Stahre & Vicki Stahre


Snaaark

Yo what's up fellas? Vaknade vid halv 2 så har inte hunnit gjort mycket idag. Käkad "frulle" och.. ja de är de. Skulle egentligen varit med Mathilda idag och pluggat men ska tydligen fixa med rummet idag. Så de blev inget.
Sen ikväll kommer mamma hem också. Hon har varit i Falköping sen i torsdags och haha det märks.. hela huset ser ut som en svinstia, kläder, gamla glas, tallrickar, smulor mm ligger överallt x)
Men men.... Pussar & bananer / alice

Evermore - Stand by Me (cover)

Guuud vad jag älskar den här låten. Och att underbara Evermore har gjort en cover på den gör de ju bara bättre :D Listen and Enjoy / balle


wake me up

Ett rop på hjälp


Saturday night

Yo. Vaknade vid 12 imorse. Mathilda tajmade in det precis så hon ringde mig precis när klivit upp ur sängen. Jag käka lite frulle sen kom hon vid 1. Vi la oss i poolen och satte på en film. The Notebook. Och oh my god vad den var bra, haha jag vet jag är efter men eftersom jag aldrig har sett den så ville jag se den och shit pommes alltså. lugnt bästa filmen jag sett. Nackdelen var bara att jag böla 25 minuter efter filmen var klar. Men shit... se den! Så himla fin. Och han är ju grymt, snygg.
Men Mathilda drog nyss för hon skulle få gäster ikväll. Jag vet inte vad jag ka hitta på ikväll.. maybe bara ta det lugnt.
Pussar & bananer / alice





Mina fina tatueringar som Thilda gjorde på mig igår ;)

fredag den fucking trettonde

Wazzup fellas? Själv mår jag allmost prima. Om inte Eddie hade åkte bara..
Men efter skolan idag så drog jag hem till Mathilda. Hanky Panky & Emma var där också. Eftersom det var (är) fredag den 13 så kollade vi på en skräckis, Drag me to hell. Den va rätt bra faktiskt, lite äcklig dock, och jävligt lamt slut. Men annars så. Sen när dom hade dragit vid kanske halv sex så var det bara jag och Mathilda kvar. Vi hade glitter krig och JAG vann ofc.. ;) Sen så va vi uppe på hennes rum och lyssna på musik, prata och hade mys :) Sen så tog jag halv 11 bussen hem. När jag kom hem va det idol utröstningen så satte mig och kollade på den. SUUUG! Efter det kom Flash Forward som är skit bra! Grum serie. Käka lite glass också, sitter aldrig fel ;)
Nu ska jag strax gå och lägga mig tror jag, är ju en dag imorgon också, för att låta som min pappa.
Pussar och bananer / alice


for the record

Jag har sovmorgon till 20 över 9 så jag kaaanske, jag lovar inget, hinner slänga in en dagens imorgon.
Ska kolla klart på den nya serien Glee som börja ikväll och sen går jag och nanar. P&B alice


Haha jag & Sofie i lördags :P

Evermore - Running

Det är dom här killarna som jag snackade om som var förband till Pink. Tyvärr så kommer jag inte ihåg vilka låtar dom spelade där vilket var synd eftersom jag tyckte om dom så mkt men sökte på youtube på dom och hittade den här som jag fastnade för. Listen and enjoy / balle


truth'd be to I miss you, and truth'd be to I'm lying

Yo wazzup niggahs?????? It's your girl baalllleee!!!!!
Woho. Ligger på våran självuppblåsbara luftmadrass i mitt nuvarande "rum" (tvrummet) på ölvervåningen som har stått här sen i lördags då Sofie sov här. Den är faktisk as skön.
Idag så va de skön dag i skolan. Livsunskap, matte hade prov, svenska, engelska sen lunch. Efter lunchen var det so sen slutade jag 1. Då gick jag hem. Käka ett äpple sen åkte jag ner med mamma till huddinge. Kolla skor men hitta inga, bara mamma. Men fick nytt solpuder iaf :P Mitt är allmost slut så.
Sen när klockan var runt halv 4 åkte jag och Vicki in till söder till pappa och åkte och kollade på golv till mitt nya rum. Sen åkte vi och köpte thai mat. Sen åkte vi hem.
Här hemma har jag inte gjort mkt alls.
Pussar & bananer / alice

skolan

sitter i skolan och jobbar med engelska. Har projekt i austrailen. Det suger!
fattar faktiskt ingenting haha

Men vi har lunch om en kvart så det är toppen (y)

Imorgon ska jag sara tilda och emma på världpremiären av 2012!!

Krya på dig sara, synd imorgon bebis! :)

/michaela


i'm still a rock star baby

Hello folket :) Wow, en eloge till mig för att inte starta inlägget med yo!
Igår var galet kul. Jag, Julia, Lojjsan och Amanda åkte direkt hem till Mathilda efter skolan. Där så käkade vi först lite mellis. Sen snacka vi oc höll på. Sen så började vi göra oss i ordning. Vi hade skit kul och peppade med massa Pink låtar! Sen så fick vi fin middag där också. Pasta med guckiliguck (pesto) och parmesan ost.
Sen så fixade vi oss ännu mer och så sprayade vi håret rosa! Haha fast bara slingor. Men det blev ganska snyggt tycker jag :P  Kanske ska skaffa så permanent? Njaa.. haha vi får se.
När klockan var runt halv 7 så skjutsade Mathildas pappa in oss till Globen. Haha fy satan vad kallt det var sen när Vi stod där ute och väntade. Väl inne så köpte vi skit snygga t-shirtar.
Våra platser va skit bra! Vi hade sittplatser så för att ha sittplats så hade vi nog bland dom bästa. Först så spelade ett förband, Evermore. Visste inte vilka det var men dom va skit bra! Fastnade verkligen för dom.
Sen när det änntligen var dags för henne, alltså jag skojar inte om jag och Mathilda skrek mer än 10 pers tillsammans. Haha det var galet! Alla skrek! :P Hon började det hela med Fun House, vilket jag inte tycker är en av hennes bästa låtar, men den funkar :) Sen så sjöng hon massor av andra låtar! Just lika a pill, So what, I'm coming up, Stupid girls, Don't let me get me get me, Dear mr. president, who knew och massor av andra. Gud vad hon är duktig! Det är inte många artister som kan sjunga lika grymt när man hänger i luften 10 meter upp upp och ner. Och även fast vi hade sittplatser så kunde vi inte bli att stå upp och dansa i slutet. Haha och fy satan vad vi skrek och sjöng! Trodde inte jag skulle ha nån röst kvar idag, otroligt nog hade jag det.
Allt ihop slutade 11. Haha ingen ville att det skulle sluta, hon var GRYM!
Men Mathildas pappa skjutsade hem alla och jag kom i säng vid 12.
Va sjukt trött imorse för jag brukar gå och lägga mig vid 10, halv 11 i vanliga fall när det är skola, pallar inte annars :P Men orkar inte skriva om i skolan för de va en ganska vanlig dag. Hade HK som sista.
Gick hem efter skolan. Ganska skönt att bara lägga sig och ta det lugnt ibalnd :P Men ska faktiskt plugga litem också, prov imorgon.
Pussar & bananer / alice


Haha Mathilda går loss med våffeltången :P


Amanda och Lojjs :)


Haha, Mathilda går fortfarande loss med våffeltången, Julia och Jag.


Helt otroligt! Jag lyckades BORSTA och platta Amandas hår!! :o


Mathilda och jag, ser ni vårat fina hår? :)


Allihopa när vi satt och väntade. Inte finaste på mig men den va så fin på alla andra så bjuder på den ;P





Haha den här bjuder jag och Mathilda på säger vi :P


Förbandet, Evermore. Dom va riktigt bra.


FUN HOUSE!


Så jäkla grym!


Pink herself.


Så här såg jag ut igår. Lack tagihts och vitt långt linne från Gina, svart blus från Lindex.




Brukar alltid ha lila ram men eftersom det är pink så fick den va rosa nu :)
Haha det är mig och Mathilda man hör i bakrunden x)

.



Har suttit och kollat på Kenny Bräck's olycka ett tag nu, ni vet när han krascha i indy rally 2003?
Usch det är så hemskt, kom ihåg när det hände för jag och pappa satt och kolla på det rayllet. Så nu kolla jag tillbaka på hur det såg ut och hur han mådde efter och lite så. Tänkte att ni kunde få se ett klipp där han e på sjukhuset osv!
Men nu är han ju tillbaka om ni inte visste det? Han har slutat med f1 bilar med har börjat med rally och han vann faktiskt över Travis pastrana(min man ju) i X-games som var i agusti. Så han vann guld! Satt ju och kolla på x-games och då blev jag jätte glad när han han vann ;)

/michaela 

pallalala

Thjillivippen!
Är hemma idag för jag är sjuk. Kom nyss hem från vårdcentralen där jag fick veta att jag var påväg att få halsfluss whoho..Och sen fick jag ett pencelin måt ett sår jag har också! Och så köpte jag strepsils citron! Den bästa :)

Iaf hade jag tänkt att jag skulle se Zomibeland nu men när jag sa det till mamma ville hon också se på den så jag väntar tills hon kommer hem! Den handlar iaf om zombisar och massa. Det är en komedi/skräck. Haha crippa såg den på bio i söndags och han tyckte den va bra så :)
Men jag funderar på om jag ska se Into the wild istället? Ja vi så se vilken det blir!

Pussar / michaela




sara och jag i vintras!

monday's blue

Yo. Skolan va helt okej idag. Slutade 20 i 3. Gick hem direkt. Började plugga lite. Sen gick jag upp på ICA och handlade eftersom mamma är sjuk. Lagade även mat *stolt* :D Haha fast det blev bar gulasch soppa på burk och färdiga pannkakor men mat ät ju mat :nP
Efter det har jag bara pluggat men nu har jag tagit en paus annars blir man ju helt körd i hjärnan. Men nu ska jag plugga igen.
Och vad ni vad? Imorgon ska jag gå och se Pink i globen!!! :D:D:D:D:D Ska dit med Mathilda, Julia, Louise och Amanda. Alltså fatta vad vi ska ha kul! :D Så kommer förmodligen inte hinna blogga imoron för vi drar hem till Mathilda direkt efter skolan och fixar oss där och så :)
Men ni får ha det så bra! Pussar & Bananer / alice


Visst lyckades jag vara seriös nu? :D


sunday

sorry för att jag inte bloggat har inte orkat.
I fredags sov jag med tilda och my hemma hos emma! jätte mysigt. På lördagen åkte jag och mamma till ikea och handla lite saker till mitt rum och idag så var jag och emma i farsta!

Iaf det var nåt jag faktiskt tänkte berätta för er! Ni vet Edi Gathegi, han som spelar Laurent i twilight och new moon? Iaf han kommer till sverige den 5-6 december!!! Han ska vara gäst på Sci-fi mässan på stockholms mässan och då tänkte jag att jag ska släpa dit mamma så vi kan se han :D

Aja nu ska jag checka tv pussilussan / michaela


ojojoj...

fars dag

Yo. Sofie gästblogga ju här igår och hon berätta i stort sett om det mesta som vi gjorde så ingen ide att repitera, blir bara tjatigt då :P
Men vi somnade nån gång efter 3. Sen så vaknade vi, eller jag vid 11. Sofie hade tydligen redan gått upp då :P Men vi hann inte göra så mkt. Käka lite frulle och sen kolla lite på tv. Sen så åkte hon hem vid halv 12.
Nä hon hade åkte hem la jag mig vid datan. Sen gick jag upp till Ica med Vicki och köpte kladdkaka och en trisslott till pappa eftersom det är fars dag idag ;)  Käkade den nyss och nu har jag ingenting för mig. Ska nog spela lite Sims tror jag :P Men ni får ha de så bra! Pussar och bananer / alice

Gästinlägg


Sååå söööta vi var. Första bilden typ 3 år, andra bilden förra året på halloween. Du & jag forever bby <3

Tjeeenaaa! Sofie här som gästbloggar. Har precis tagit ett uuuuunderbart bad i alice suuuupermysiga jacuuzziiiii. Haha, det var faktiskt jättemysigt. Ligga och prata och lyssna på micheal jackson, wonderful. Sen har vi ju även ätit pizza, gått promenad, spelat in film (Fjalar fixar allt, hahahha) och pratat pratat pratat pratat om massa saker. Har alltid lika roligt när jag är med alice. Världens bästa vän. Älskar henne obeskrivligt mycket. Vill inte skriva alltför mycket så att ballish blir uttråkad ;) Men jag kanske gästbloggar någon mer gång! Pussar / Soouuufieee

BTW

Va det någon mer som såg EMA igår? Jag satt bänkad. Älskar EMA. Som jag sa igår så var mitt kära U2 nominerade i 2 kategorier. Best live Act och Best Rock. Dom kammade hem Best Live Act! Haha fyfan vad jag blev glad! Best Rock tog skitgubbarna Green Day hem -.- Fast dom är bra också men ville ju att U2 skulle vinna.
Men inte nog med att dom var nominerade, dom uppträdde också!, två gåner! :D Första gången dom uppträdde var de "One" och "Magnificent" som dom sjöng. Sen avslutade dom galan med "Sunday bloody Sunday" där dom även uppträdde med Jay-Z. Var ganska coolt tyckte jag. Ni ska få höra de sen.
Men eftersom jag inte har någoting att göra just nu så tänkte jag berätta vilka jag ville skulle vinna.

Best Song- Beyonce-Halo. Black Eyed Peas-i gotta feeling. David Guetta feat. Kelly Rowland-When love takes over. Kings of leon-Use somebody och Lady Gaga-Pokerface. Där tyckte jag att Beyonce, BEP eller Kings of Leon skulle vinna. Det var Beyonce som vann.

Best Live Act-
Beyonce. Green Day. Kings of Leon. Lady Gaga och U2. Där tyckte jag ofc att U2 skulle vina. Och det var också U2 som vann.

Best group- Black Eyed Pease. Green Day. Jonas Brothers. Kings of Leon. Tokio Hotel. Där tyckte jag att Green Day eller Kings of Leon skulle vinna. Det var Tokio Hotel som vann.

Best New Act-
Daniel Merriweather. La Roux. Lady Gaga. Pixie Lott och Taylor Swift. Där tyckte jag att Taylor Swift skulle vinna. Det var Lady Gaga som kammade hem priset.

Best Female-
Beyonce. Katy Perry. Lady Gaga. Leona Lewis och Shakira. Där tyckte jag att Beyonce eller Katy Perry skulle vinna. Det var Beyonce som van.

Best Male-
Eminem. Jay-Z. Kanye West. Mika och Robbie Williams. Där tyckte jag lätt att Jay-Z skulle vinna. Det var Eminem som tog priset.

Best Urban-
Ciara. Eminem. Jay-Z. Kanye West och T.I. Där tyckte jag också att Jay-Z skulle vinna. Och det var även Jay-Z som gjorde det!

Best Rock-
Foo Fighters. Green Day. Kings of Leon. Linkin Park och U2. Där yckte jag självklart att U2 skulle vinna. Tyvärr var det Green Day som vann.

Best Alternative-
Muse. Paramore. Placebo. The Killers och The Prodigy. Eftersom jag bara vet vilka Paramore och The Killers är av dom och jag tycker The Killers är bäst utav dom två så tyckte jag att The Killers skulle vinna. Det var Placebo som kammade hem segern.

Best Video-
Beyonce-Single Ladies. Britney Spears-Circus. Eminem-We made you. Kety Perry-Waking up in Vegas och Shakira-SheWolf. Där tyckte jag att Katy Perry skulle vinna. Det var Beyonce som vann.

Best Push Artist-
Daniel Marriweather. Hockey. La Roux. Little Boots. Metro Station. Pixie Lott. The Veronicas och White Lies. Där tyckte jag att The Veronicas skulle vinna. Det var Pixie Lott som vann.

Best World Stage Performance-
Coldplay. Kid Rock. Kings of Leon. Lady Gaga och Linkin Park. Där tyckte jag att Linkin Park skulle vinna. Det var även Linkin Park som vann.

Best European Act-
Tyckte jag solklart att Agnes skulle vinna. Inte bara för att hon representerade Sverige utan för att hon helt klart var bäst av alla Europeiska artistera. Men det var ngn turk som vann tror jag.

U2 & Jay-Z


Så. haha det tog lite tid men nu vet ni vad jag tyckte. Pussar och bananer / alice

dagen + dagens låt

Yo. What's up? :) Själv så började dagen prima. Lite trött dock. Men jag pallrade iväg till skolan, ngt val liksom? Haha nej. Efter skolan gick iklas va. Kollade på film, Zomie Land tror jag den hette. Sen när den va slut så hämtade Mathildas mamma oss och vi åkte hem till Mathilda. Skulle egentligen vart med henne ikväll men vi hann inte vara där så länge. Hon har haft domningar i händerna och så och hon fck skakningar i händerna när hon typ kollade ner så hon var tvungen att åka in till akuten :/ Stackarn kul fredagskväll och sitta där i flera timmar. Men dom skjutsade iaf hem mig, tack :)
Så jag har inga planer alls för ikväll, blir vell Idol antar jag. Älskar det programmet.
P&B / alice

Haha den seriösaste bilden jag lyckades ta.




Kalla mig geek, tönt, whatever. I like it! Listaen & enjoy

sliten

Efter 6 timmar med att ta ut lite möbler och måla två väggar två gånger med vit färg är jag nu äntligen klar! Mina axlar gör för satan ont så jag tog en lång dusch och satte mig sedani massagestolen, den gör undervärk!

Sitter just nu och kollar på mtv och väntar på EMA! Har sett framiot den hela veckan :)
har jätte ont i huvudet också......

Imorgon har vi läxförhör på Napoleon. Jag kan mycket om honom faktiskt. Han är rolig att läsa om! :)

Nu ska jag någ kanske ta en macka men jag vet inte.

Juste, ni har väl hört om mordet här i hagsätra? Det var en gasexpolsion i ett av lägenheterna och blablalba kvinnan blev brändskadad och massa och polisen tror det är mord. As läskigt för det tar en minut att gå dit från mig!!
Imorse när pappa gick ut med hunden så skulle han gå i skogen och då ser han polisen med massa avspärrningar och sen ett tält och där låg liket :o fett äckligt!!

Hare bra pöss/ michaela

U2 - Where the streets have no name

Listen and enjoy / balle

 

MTV Europe Music Awards 2009

Yo walla bre nacho. Vad händer? Själv sitter jag och lyssnar på lite musik.
In school så vare chillioill dag för mig. Hade bara SO efter lunch sen slutade jag 1. Men skulle vara med Mathilda och hon slutade 2 så stannade kvar och väntade på henne. Haha dom hade NO och fick se när Rolando (läraren) disikerade lunga. Jag, Tony, Erik, Mange och Geron stog utanför ch kollade på och drev med Julia och Dogge som satt där inte och kärleksmumsa. Haha seriöst, hur fan kan man göra de till det där? Uuh.
Men sen när Thilda hade slutat så drog vi hem till henne. Vi drack te som vanligt och pluggade lite. Sen så satt vi och pratade massa också. Haha sen så kom Mathilda på den fantastiska iden att vi skulle sjunga SingStar så vi gjorde det. Men sen tog jag bussen hem vid halv 5. Nu sitter jag här och ska snart börja plugga igen. Måste vara klar till 9 för då börjar EMA!! Ingen har vell missat det? Älskar och kolla på det. Kommer ni ihåg att jag skrev för några veckor sen att ni skulle gå in på hemsidan och rösta på mitt kära U2 som var nominerade i två kategorier? Hoppas hoppas hoppas dom vinner! Kommer iaf sitta bänkad där ikväll.
Pussar och bananer / alice

keep rockin'

Yo. Sorry för dålig blogg hem har inte hunnit. I måndags så va de school as usual och sen tränig.
Igår want i home to Thilda's place med Thilda herself, Julia, Henke, geron och Hilding. Vi käka mackr och drack te (as usual) kolla på film, Black Water, sen gick Julia hem. Sen så fick vi pizza där för vi firade Thilda lite för att hon hade fått ta av sig kragen! :) Haha äntligen liksom, har har gått med den dubbelt så länge som dom sa att hon skulle göra från början. Det var riktigt gott. Fast Henke drog ganska snabbt efter det. Eller han käka inte så han drog när vi satt och åt.
Sen lite senare satte vi på ytterligare en film, Monsters Inc! Asså den är så bra asså :)
Sen så hämtade pappa mig vid halv 10.
Idag har jag inte gjort mkt alls. Skola, sista va hemkunskap. Gick ju ovanligt bra den här gången, jag och Geron var klara först (!) men tyvärr så råkade jag ramla ner i mjölpaketet för det var lite djupt *host*. Det var ju absoluut inte geron.. nej nej.
Efter skolan gick jag hem direkt och började plugga. Men det gick inte så bra. Blev plötsligt väldigt trött och soffan kallade. Satte på en film, och somnade. Men nu är jag i full gång igen *host* och pluggar.
Pussar & bananer / alice







o, gulligt :)

nothing at all

jag är förtvivlad, deprimerad och bara allmänt ledsen.
Det är så att jag städar ur mitt rum, min stora vita byrålåda där alla mina grejer ligger i, alla minnen. Allt som jag sparat. Och då jag städar ur den nu för jag inte ska ha kvar den längre så slängde jag alla saker. Men sen tog jag upp dem igen för jag blev för ledsen och stod och kolla på dem ett tag sen slängde jag dom igen men nej jag tog upp dem igen för jag klarar helt enkelt inte av att slänga dem. Så nu kom jag på den brilianta iden att köpa en låda man har under sängen där jag lägger allt som va i den byrån till en står låda under sängen istället! Så nu kan jag spara alla kort och krims krams :D

Men nej nu tillbaka till arbetet..... Super tråkigt är det faktiskt
Kraaaaaaaam michaela


glaaaaaaaaaaaaaad

Hej bloggen!!!! har myror i benen och är över exalterad för jag har bokat biljetter till premiären av New moon!!!!!!!!!!! Så den 20 november sitter jag och mamma där och kollar!!! ÅH vad jag längtar!

Iaf idag så vare skola, vid halv tolv åkte hela åttan in till stan och gick på skolbio, Linas kvällsbok blev det. Haha vi hade välidgt kul i biosalongen :)
Nu e jag hemma och nu ska jag gå och dricka, thjing! Puss michaela

 <3

HALLOWEEN

Yo! :) What's up?
I fredags gjorde jag absolut ingenting intressant alls, kolla på idol och bada.
Igår däremot var det trevlans värre :) Va nämligen halloween partaj här. Haha hade skit kul verkligen! Gjorde allt ifrån dansa till att spela in överlevar videos i ett helt nersläckt hus på övervåningen. Slå det ni! ;)
När dom flesta hade dragit så va de bara Henke, Frippe och Geron kvar. Dom "hjälpte mig att städa" lite. Det gick bra i 5 minuter, sen så fastna dom framför tven. Självklart så va de en as äcklig zombie skräckis dom skulle kolla på. Så sen när dom också hade dragit nån timme senare och jag va helt själv kvar i huset så trodde jag att det skulle storma in zombies genom fönstrena. INTE KUL. Men som tur var så kom mina päron hem tillslut, efter typ 2 timmar. Så faran var över och jag kunde somna lugnt i min säng :)
Men imorse, de va inte najs mannen. Alarmet gick igång 7 -.- Skulle iväg på cup i Uppsala igen. Åkte med Roger & Amanda och Frida & Wilma. Haha eftersom jag bara sov några få timmar inatt så sov jag hela vägen :P
Men matchen gick inte bra alls :/ Hade tjockt kort med folk också så de va skit jobbigt. Vi loosa och åkte ut. Så de va bara raka vägen hem igen.
Hemma duschade jag, sen så satte jag mig och geeka Sims 3 x) Haha de e ganska kul faktiskt. Sen vid 3 så kom de massa folk hit och kolla på AIK-Göteborg matchen. Haha alla förutom vi va AIKare. Men eftersom Bajen redan har åkte ner i superettan så hejade jag på inget lag. Tror alla redan vet men AIK tog de ju iaf. Så alla mammas & pappas kompisar satt och fira med champagne och hoppa ner i poolen och grejer. Haha :P Dom har varit här sen dess och vi beställde lite pizza nyss. De va mumsigt värre :)
Just nu sitter jag och lyssnar på some music. De najs.
Pussar & bananer / alice


Naaaw, ni är så gulliga.


Ehm.. ja. En Maxikanre, en trollkarl/boxare och en tråkmåns.



Haha got ya Max


Haha yeah vilka tuffingar

Så, asså mitt internet är skit segt för tillfället så det tar typ 5 minuter för varje bild att laddas upp så ni får mer bilder imoron.


RSS 2.0