löööördag

guten morgen! har nyss duschat varmt sen iskallt, det är det bästa som finns!
Skrev inte igår för orka inte och hade så ont i huvudet när jag kom hem på kvällen så!
Men igår iaf så gick jag ner och gratta mamma på en gång! Hon e bäst. Jag pappa och mamma åkte till skärholmen och shoppa åt mamma, fast det blev till mig med haha. Ett par jätte söta och sköna innetofflor de ser ut som uggs haha sen en bok, twilight directors notebook! Har redan läst ut den och den va på över 200 sidor haha och ett par vantar och en skrubb till ansiktet!
På kvällen åkte vi till en kinaresturang och åt goood midda sen drog vi iväg på bio, vi såg Michael Jackson's This is it! Det var mäkigt! Vilken jävla människa han va. Han va faktiskt rikigt rolig! MEN så jävla känslig som jag är så ska jag självklart börja böla haha. När vi kom hem så kolla på jag på jackass och viva la bam sen gick jag och la mig

 

Idag så ska jag inte göra så mycket men ikväll ska jag mamma och pappa på Cats, på cirkus. Ska ju bli...kul? jag vet inte ens vad det handlar om. Det kommer säkert bara vara massa gamlingar där som det är på allting annat haha.

 

Aja, nu ska jag kolla på film. Har fortfarande jätte ont i huvudet, vaknade med det i morse :(

 

PÖSS michaela

 


jag borde inte lägga upp den här bilden, för den här kvällen förstörde mitt liv.
Men jag tyckte jag såg så...sorry hittar inte rätt ord haha


want it too

Har hon som sjunger inte en sjukt fin röst? Så jäkla speciell, och det är så himla fint med lite hesa röster. Älskar hennes röst.
 / a

29 oktober

Hej bloggen!!!!! sitter och kollar på tvtablå och ser vad som kommer på tv ikväll....Insideman är typ världens bästa film, den ska vi se! fast den kan jag bara se en timme för 22.00 börjar nitro circus, de 4 sista avnsitten på sesång 1! fast the omen kommer ju klockan 9 också, åååh livet är bra jobbigt ibland!

Idag iaf så har jag vart lite överallt. Jag och pappa åkte iväg till länna. Köpte lite saker på bahaus, gick till länna sport, kirrade en skit skön hockeyklubba samt ett blad, åkte till stan. Gick in på eaststreet som är en tatueringsstudio, där snacka pappa och skönaste snubben jag sett om hur tatueringen skulle se ut boka tid osv. Därefter åkte vi till örby, kirra massa tapeter till mitt rum, marin tema mitt rum kommer bli så jävla snyggt!, åkte hem, vi kom på att vi glömt köpa skidkläder till mig, jag pappa & sebbe drog till kungens kurva, köpte rosa skidbyxor från 8848 och en svart skidjacka från McKINLEY! Bästa märkena måste jag påpeka, dock är dom rätt dyra, men man ska ha bra och dyra saker i skidbacken annars är man ingenting. Köpte tårtor åt mamma också, kom hem och gjorde ingenting. Skönt

Just nu är mormor och morfar hära, vi har fikat lite med tårtorna vi köpte idag. Mamma fyller år imorgon!!! Men vi har inte tid imorgon för gäster så vi tog en mormor och morfar idag bara! Sen blire mera i helgen.

Ikväll ska jag börja städa ut mitt rum, ska ju måla och massa. Kul..Ska sova i allrummet i typ..En evighet

Nej nu ska jag inte tråka ut er hej då!!! / michaela

sommar 2007. tänk att ha den dära drömkroppen igen, skulle inte sitta fel


butterick's and wayne's

Hola nachos! Den va länge sen man körde.
Idag så va jag ju som sagt i stan med Julia och Lojjs. Först gick vi till Butterick's där det var crowded! Men vi fick det vi behöve där iaf. Sen gick vi till BR där Julia och Lojjsan skulle köpa huggtänder och vampyrsmink men det va slut där. Så vi gick till Wayne's och tog en långis fika :) Sen gick vi tillbaka till Butterick's där julia och Lojjsan köpte huggtänder. Sen åkte vi hem.
Hemma har jag inte gjort så mkt. Har svoit lite i soffan och bara chillaat gaaaleet!!!!!!!! (driver)
Om en timme så ska familjen över till Farfar och Rita (hans fru) på middag. Dom åker nämligen till Karibien i 2 veckor och efter det flyttar dom till lägenheten i Thai i ett halvår. Så det är lite avskedsmiddag eller vad man ska kalla det. Små kusinerna kommer också så det blir kul :)

Men ni får ha de / alice

there's no better way to fly

hej mina ostkrokar (låter som maria montazami)
todaaaaay today har jag vaknat, ätit dalmino yoghurt jordgubb till frulle, tränat så jag skaka, duschat, fixat en fotölj, ätit midda och druckit en cola. Yey vilken rolig dag 8)

Sitter ju iaf ensam hemma nu, kuuuuuuuuuuuul. Crippa är i berlin, sebbe och mamma e på hockeymatch och kommer hem väldans sent och pappa jobbar och kommer hem imorgon.. Får en déjá vu känsla, det är så här det blir hela tiden på vintrarna, alla e oftast på hockey medans jag är hemma. Fast jag följer nästan alltid med men nu palla jag inte.

Har baxat en till cola från sebbe som jag ska ha till nitro cirucs, kalla mig beroende men vafan jag måste se min man!!!!

Imorgon ska pappa och jag till ikea och köpa en byrålåda, sen ska jag måla om. Kommer bli super!

Herrå pöss michaela


jag och grannen cornelia 2007. Saknar tiderna då alla grannar var bästisar!


U2 - City of blinding lights

kom på att det var läänge sen jag körde dagens låt. För länge sen. Så här får ni den. My beloved U2 med en riktigt bra låt. Kan ta ett tag innan man tycker om den men jag älskar den. Listen and enjoy / balle


wazzzzaaaaaa!?!?!?

Yo :) Onsdag idag. Sorry att jag inte blogga igår men orkade inte. Men va ju på cup i Uppsala på kvällen och det gick vell varken bra eller dåligt. det va 5-manna inomhus på konstgräs. Vi gick iaf vidare till slutspel på söndag. Kom hem nån gång efter 11 så orkade inte blogga då.
Idag så vaknade jag vid 12. Gick upp och la mig i soffan. Sen käkade jag frukost vid 1.
Sen åkte jag hem till Julia vid 3. Lojjsan va där också. Vi planerade lite för Halloween. Kan ju säga att det kommer att bli kul iaf nu om det blir av vill säga. Men vi hade det kul där iaf. åste bara berätta en liten konversation som vi hade som är ännu ett bevis på att Lojjsan är blondie x)
Julia: Men du är vell helsvensk? (till mig)
Jag: Ja. Eller jag är ju kvarts skåning men.. (skämt)
Louise: Men snälla Alice.. det liggr ju i Sverige?
Hahahahaha.. älskar dig endå Louise :) även fast du är lite blond..
Men va där iaf hela dan. Men is home now. Sitter och lyssnar på musik nu. Måste typ vara hemma ikväll för jag måste prata lite med mamma om en sak.
Imoron så ska jag in till stan med Julia och Lojjs. Vi ska köpa lite saker inför Halloween. Vet ni vem jag ska vara? Catwomen. Yeah :P
Pussar & bananer / alice


tisdag

hej bloggen, har inte bloggat för har inte orkat.
Iaf i söndags åkte ju jag och emma till mitt land! Vi hade det jätte mysigt och såg på filmer, bla, jackass the movie, jackass 2, jackass 2.5. Ja vi gillar jackass. Fast jag gillar Nitro Circus mera, det är världens bästa program! För Travis Pastrana är ju min man :) Vi har iaf kollat på nitro circus också självfallet! ikväll äre 4 avsnitt igen, dom kör hela första sesången den här veckan, skit najs!

kom hem idag och jag är verkligen super trött! vi har gått och lagt oss runt 2 halv 3 varje dag och vaknat runt elva, man blir så jävla seg av det!
Men nu ska jag duscha, hare bra pöss / michaela


osminkade och nyvakna 8)

farsta med två tredjedelar trippletower

Yo. Vaknade självklart 9 imorse bara för att jag äntligen fick sova. Haha hade t.o.m satt alarmet på 11 så att jag inte skulle sova för länge men det behövdes ju inte...
Min kära syster va också hemma men skulle iväg till min faster och vara med Matilde och Isabel (våra kusiner), så jag bestämde mig för att följa med. alltså shit vad stor Isabel hade blivit. Okej, samtidigt som hon är vääldigt liten, typ 4 veckor, men hon hade växt väldigt mkt sen vi träffade henne sist. Jag och Vicki va ute och lekte med Matilde och lite så. Sen när klockan va 1 så mötte jag Julia och Louise vid Samglas i Myrängen. Vi tog bussen till Farsta. Först kollade vi runt på H&M där jag köpte två tröjor, ett skärp och hårnålar. Sen så gick vi till Waynes och käka. Haha satt där i typ två timmar och pratade om hur vi skulle göra på Halloween. Sen gick vi runt i massa andra affärer. Köpte en kjol och två par linnen på Gina. Sen tog vi bussen hem. Kom hem vid kanske 6 nån gång jag vet inte. Hemma så har jag käkat lite och sen inte så mkt.
Ha de så bra pussar och bananer / alice

yoyoyo it's your homie booooy

Sorry för att jag inte har bloggat i helgen men har inte kunnat, har varit i Dalarna. Åkte i fredags direkt efter skolan och kom hem idag nån gånger efter 6. Det var myspysigt där uppe. Fast lite scary för tomten är vid en liten sjö långt in i skogen och vi va dom ända som va där så det var helt dött och det finns ju en hel del björn där uppe.. så lite rädd var man ju när man skulle till bilen och hämta lite grejjer. Hehe..
Men har inte så mkt mer att säga förutom att det är HÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖSTLOOOOV så jag får äntligen, äntligen.. äntligen, sova ut!
P&B balle

mornings korsning

Hallå på er, kom inte hem för så länge sen. Det var skit kul hemma hos my och aaaaaaa :)
Just nu sitter jag och kollar på tidtabeller för waxholmsbåtarna. Tänkte ta med emma till waxholm imorgon från landet men jag fattar aldrig tabellen!!! gör som en vanlig busstidtabell för fan! får fråga mamma sen

Snart ska jag duscha sen ska jag packa och sen ska vi åka till landet. Egentligen orkar jag inte duscha men jag måste och jag orkar inte packa men jag måste ha kläder med mig så nu ska jag ladda ner en film. Hej då

Pöss på rumpan / michaela


myyyy gad vad gammal bild, vintern 08


dudo

har nyss fixat mina naglar.......hahahahhaha fan vad värdelös jag känner mig
Ikväll ska jag sova hos my med resten av oss.

Jag bröt typ min tå nyss för jag gick in i en fotölj.. Juste idag gick min hand ur led. Välidgt lärorikt, haha fett fail jag e idag. Och igår smällde jag i min panna i elementet i badrummet, så jag fick en bula. HAHA

PÖ mickis

mina fail naglar..jag suger på att måla..jag är mer killig är tjejjig på pilliga saker


landet

sitter här på landet, jätte mysigt!
jag och mamma kollar på vart vi ska köpa uggs/shepards. Hon föll för dem när jag visade henne,så på fredag då mamma även fyller år så ska vi ta en tripp till gallerian i stan och köpa :) jag vill ha höga, typ mörk bruna men är inte riktigt säker.

men ska gå nu puss puss / michaela


min och pappas bil

det är över nu

Hej bloggen och alla som läser!
skolan idag var tråkig, vi kolla på dålig film på morgonen sen fixa vi bara med reklamen sen redovisade vi. Det gick..bra tror jag. Vår affisch var ju snygg iaf!
Åkte hem. Bussen tåg gå. Samma visa varenda meningslösa dag.
Hemma kollade jag på the proposal. bra film det där!

Har redan ätit middag, så nu ska jag städa sen vet jag inte vad jag ska göra. alla dagar är bara meningslösa.

Jag har hamnat i deppmode

2 dagar kvar till livet tar en ny vänding

michaela signar ut

typ bästa tiden i mitt liv. USA 2005


G.I JOE

Yo. Stanna hemma från skolan idag, är fortfarande sjuk :/ Fast mår mkt bättre så de e ju bra iaf. Men vaknade inte förens 20 i 12. Gick upp och la mig i soffan. Mamma va också hemma idag så vid 1 gjorde hon lite pankakor åt mig. Mmmmmm. Efter det kollade jag på Ellen DeGenere's Show som jag alltid gör när jag är sjuk :P Diggar henne stenhårt. Sen så gick jag och la mig i sängen med datorn och kollade på G.I JOE och satan i gatan vilken bra film det är. Älskar den! Kollade klart på den för nån halvtimme sen och har inte gjort så mkt sen dess.
Pussar och bananer / alice

............

Tror jag åker till landet på fredag redan då. Är trött på världen. Är trött på fula stockholm. Trött på fula huddinge. Trött på fula källbrink.
Vill åka redan imorgon men vågar inte vara själv nu på hösten. på söndag så ska jag och emma ju iaf till landet i 2 dagar. Själva. Det ska bli skönt, ba slappa och ha kul! och bada i havet...... 8) vi får se det dära med att bada haha

Nu ska jag..Gå och lägga mig tror jag. hej då puss / michaela

fuck feber

Yo. Säger som rubriken, fuck feber. Fuck ont i hela kroppen. Fuck frysa så man skakar ena stunden och nästa sekund svettas. Fuck att vara sjuk. Hate it. Som ni förhoppningvis redan har fattat så är jag sjuk.
Dagen började som vanligt. Alarmet ringde halv 7, jag stänger av och råkar "blunda" till och poff! så är klockan 7. Bra där, alice, bravo! Amanda kom hit 10 i 8. Vi fick skjuts av mamma till Friskis&Svettis-huset som ligger typ bakom Huddinge centrum. Skulle ha pass där med klassen, kul. Not. Vi fick bland annat göra kissaande hunden och juck övningar. Haha nej skojar bara men det sistnämda fick vi faktiskt göra.
Höll på i en timme. Det var inte bra för mig att skutta runt sådär så tidiggt på morgonen innan man ens hunnit vakna helt.
Men vi åkte tillbaka till skolan och påvägen tillbaka så började jag känna mig väldigt svag. Kändes som nån sugat ur all min styrka i kroppen. Men trodde jag bara var lite överdrivet trött av passet :P
Men sen väl i skolan så var det spanska. Och då jävlar. Hela kroppen började verka som satan. Kändes som jag hade världens träningsverk i hela kroppen och jag hade nästan ingen känsel. Sen började frysa som en gris också. Skakade för att jag frös så mkt. Så gick hem efter den lektionen.
Hemma så tog mamma hand om mig. Hon har nämligen också varit sjuk men mådde mkt bättre idag. Hon hyrde film och köpte muffins åt mig. Sen så gjorde hon varm o'boy också. Kollade på filmen och sen har jag kollat på tv och sovit i soffan hela dan.
hoppas ni har det bätte än jag / alice

dålig dag

Sitter här i min nya star wars tröja som jag köpte i skärholmen idag :) den o cool!
Idag så tog jag bögbussen, skolans största gay's va på den. Lite sad på det. Va i klassrummet i typ 5 minuter sen skulle alla 8or samlas vid idrotten och gå till skärholmen!!! Det är hela 5 km och det tog undefär 1 och en halv timme. Kul! Jag och emma tog täten men aj vad det sved när vi kom till mållinjen sist av alla..
i skhlm (tönt namn.....) så fick vi papper och grupper och gick runt i massa affärer och fråga massa skit, åt på donken, shoppa. Köpte min nya star wars tröja :)  sa jag att den va cool? ^^
Sen blev jag riktigt jävla arg! vi skulle tydligen gå hela vägen hem igen?!?!?!  och jag som hade lovat mamma att vara hemma vid två och gå ut med med hunden, nej jag får inte åka hem för dom där jävla f*tt lärarna. Men många andra fick det? Så då fick vi traska hemåt samma väg som vi kom. Tog typ 2 timmar att gå hem och jag hade ont i mina fötter, speciellt hälarna, mina axlar och mina ben värkte exakt överallt. Emma följde med mig hem, vi hyrde en film och såg den hemma hos mig, mysigt!
Så idag har jag gått över 1 mil!!! hade inte suttit på hela jävla dan förens jag kom hem. Jävla bajssak

Ska lägga mig i badet sen ska jag sova, länge. Herrå / michaela

hjälp

jag kan inte andas...jag vill ha 20 nomver nunuNUUU!!!!!! (själv ska man ju gå på premieren, men det är ju en annan femma) pöss michaela


yo

sorry för no bloggande från mig har inte orkat. va som sagt på fest hos sofie i lördags. det var trevlans. i söndags gjorde jag inte mkt alls, kollade på gossip girl som det var sässongs start för på kvällen. igår va de träning och idag har det också varit träning.
sitter och pluggar lite just nu. om en sisådär tre kvart ska jag checka på desperate housewives och sen gå och nana. skit trevligt inlägg känner jag men har lite brottom. ska hinna plugga klart innan desperate börjar.
ville bara skriva lite så ni visste att jag levde. men jag ska börja blogga bra igen. Det är bara tiden som krockar men snart så är balle back on track igen.
Keep it going / alice

sprite

Hola bloggen!
Sitter och lyssnar på min favo sean kingston! såg han på mtv cribs, haha fan vad skön han e. En skön kändis!
Idag vare tråkiga skolan, vi har tema vecka. det är skit tråkig. Fast man kan ju alltid glädjas av att anki och lisbeth börjar gråta för dom garva så mycket åt en pjäs vi gjorde haha. (anki och lisbeth är mina lärare)
Jag va rätt så off idag var jag va trött och blev..aa det dära tar vi sen ;) onödigt skit bara hahahahhaha.

Hade utveckligssamtal idag. Det gick bra! Anki är jätte nöjd med mig och hon tycker jag är välidgt duktigt osv. Slå den ni! :)
Längtar tills på sööööndag! Ska bli toppen kul ju! Men det får ni veta då, planerar fortfarande kära människor.

Juste snackade nyss med min kära pappa. Vi ska tatuera oss på torsdag nästa vecka!!! nej skojja. Jag får inte tatuera mig än :( men pappa ska!! så jag ska följa med och vara moraliskt stöd haha. Nej men jag ska ta hål i örat då också så, det blir perfa! Vill verkligen se nån tatueras live. haha

Nu ska jag gå, hare puss / michaela

skolan

hejhej, sitter i skolan. jag och emma är ensamma i klassrummet :)
jag är irreterad och sur. men jag e glad också :D jag och emma har planer för nästa vecka. Tack mamma för iden!!!! du är bäst!

Hejdå / michaela och echman

tv kväll!

söndag är en riktig soffdag!
18.05 börjar en ny sesång av OTH!!!
19.00 gossip girl sesång 4 första avsnittet!!!!!!!!!
20.00 Vem kan slå filip och fredrik ny sesång
20.50 NITRO CIRCUS (mitt favvis program, Travis Pastrana är världens snyggaste!) det e dubbel avsnitt
21.55 the big bang theory
22.25 supernatural (som också är ny sesång på fast detta är avsnitt 3)

Fan vilken nörd jag e. Kan allt utantill. Haha!!
Föressten, när jag blir stor så ska jag gifta mig med Travis Pastrana, måste bara skjuta hans nuvarande tjej först!

Men ni får ha det så bra! Ni vet ju iaf vart jag kommer vara hela kvällen!
Herrå / michaela


jag och emma på skoljoggen i fredags!

hål.........

Sitter på golvet i mitt vardagsrum..Wierdo. ska snart ta och äta lunch, eller nä föressten inte än är inte hungrig.
Idag har jag varit ute med min hund, älskar den lilla rackarn. Min kärlek! <3
Jag hade tänkt sätta på en film, kanske hannah montana filmen men är inte säker än. Eller the proposal. Hehe.
Fast jag kanske ska till stan med jossan? för hon ville köpa massa grejer men jag är inte säker på vad jag ska göra!!!!! jag hatar att välja. Jag är alltid den som måste välja, göra alla beslut osvosv.. Jag är alltid den som måste vara den första och säga förlåt och säga att allting är mitt fel när det egentligen inte äre det. Så har det varit hela tin sen jag börja 4an.. Jag e trött på det. Från och med nu så ska jag aldrig bli så svag igen och känna mig skylidg och allt shit och säga förlåt, jag tänker inte vara först! jag tänker inte ta första klivet tillbaka in i vänskapen eller vad fan man säger. Nu blev jag sur. Alla bara förstår. och jag känner mig..ensam? jag vet inte men jag känner mig övergiven, det är jätte svårt att förklara men jag får inge bra på insidan. Jag får mina utbrott och känner att jag inte har några bra vänner eller nåt, ingen duger då, inte ens min familj. Idag tror jag har fått en sån dag. Att alla bara e falska och ingen nånsin kan berätta hela sanningen, gå bakom ryggen på folk. Snacka skit i skolan, kolla på en och sen börja skratta. Jag vill va liten igen. Krypa upp i mammas och pappas famn och ba vara ligga där. Somna tryggt.

Haha bara för jag skrev det här jävla inlägget blev jag deprimerad
ska ta och kolla på film nu haha hej då / michaela


kväll

Hej bloggen!
Kollade nyss klart på Sagan om ringen - härskarringen som är 3 timmar och dryga 10 minuter. Najs!
Sitter också och äter mat. Eller aa det blev två st egengjorda stekta köttbullar! stora 8) orkar inte så mycket mera för min hals gör ont och så mår jag sådär illa ni vet när man verkligen inte vill ha mat?

ikväll så ska jag vara med vännerna, men nu ska jag fårtsätta äta hejdå! pöss michaela

run kid, run

Yo. Sorry för dålig uppdatering men har haft det lite jobbigt denna vecka och har inte haft lust so.. men igår va jag with some friends och ikväll ska jag på fest hos Sofie. Har fortfarande ingen sådär jätte blogg lust men tänkte bara skriva lite så ni vet att jag lever. P&B balle

blommblad

som sagt.. jag har blivit sjuk igen. varför gud varför?
Igår iaf så åkte jag hem till sara där my och mattis va också. vi gick till centrum och köpte godis sen mötte vi schmepp i båtparken och va med honom. jag och sara tog hans moppe en sväng haha. Vi hade faktiskt rätt kul!
Mamma hämtade mig sen och väl hemma satte jag mig vid tv och smsa med skönaste killen. hahah min natt humor kom fram även hans tror jag x)

Idag ska jag kasnek följa med mamma till hornbach, måste staya med tyskland shit vettni, en gång tysk alltid en tysk. eller ah en gång tyskbo alltid en tyskbo. jag har funderat jätte många gånger och sagt det till mamma och pappa. Jag vill flytta tillbaka till tyskland, på riktigt. Jag älskar hela landskapet, så jävla najs det är där! Men det e framtidsplaner.

Men nu ska jag gå puss påre / michaela


/

jag e sjuk...igen

regn förstör

Alååå!
Sitter med världens jävla ryggont. Kan knappt stå upp.Förstår inte vad problemet är. Inte någ med att jag har ont i ryggen utan jag vaknar varenda jävla natt runt klockan 3 och är livrädd för jag har drömt en mardröm men sen somnar jag om och minns inte drömmen. Detta har pågått i cirka en månads tid och det är exakt samma marddröm varje natt och det blir att jag vaknar. Jag har minnst drömmen tre gånger och det har varit samma då. Det är sjukt, jag börjar bli rädd för mig själv.

Iaf idag hade vi teknink läxförhör, förstår inte varför alla alltid ska garva åt mig.. Jag sitter som en helt vanlig människa och pratar högt för mig själv om vad pappa brukar jobba med för verktyg och sen blundar jag och snurrar på handen för att jag tänker mig in att jag håller på med massa verktyg och då ska alla börja garva? Fan vad lågt
Sen hade vi svenska prov.. Det gick inge bra!!!! jag suger
Sen vare lunch sen skoljoggen. Gick med Mona och Helsing och vi hade skit kul! haha. Snygga vi var i håret... MHHHHMMM
Sen tog jag och mona bussen hem och jag gick av vid prostvägen för jag orkar inte ta tåget så följde henne hem ;)

Ikväll kommer pappa hem!!!!!!! saknat den människan!
Men tyvär så blevre ingen älg..Det var för mycket vargar och björnar i området. Synd
Och ikväll ska jag va med mina vänner 8) i love them! <3

Herrå / michaela


let me see you face drop

Hej bloggen. Mitt huvud är som vanligt, överbelastat med för mycket plugg. Jag känner inte orken till att lära mig svenskan längre. så det kändes bättre att sätta sig och skriva i bloggen. Skrev inte igår för jag har så mycket plugg. Ni såg ju vad jag skrev i tisdags men jag kom på igår att jag glömde skriva en till grej. Tekniken som är tills imorgon. Hyffsat stort läxförhör på alla verktyg vi har i salen. Och jag har tappat bort pappret. Får ringa emma sen.
Men åter till svenskan vem orkar lära sig : interjektioner, konjuktioner, prepositioner, starka och svaga verb, korrelat, kasus, presens, räkneord osv.. Ni vet allt det dära som hela svenskan handlar om. Jag har tappat lusten. finns ingen glöd längre. HAHA

Jag är hursomhelst orolig för min pappa, Hey don't drink and shoot at the same time?
Han e ju på jakt i rättvik och jag sa massa wierd stuff till mig i telefonen medans jag plugga.. Hmmm.

Imorgon är det skoljoggen. Mia (min gympalärare) sa att man hinner nog med nio varv. Jo tjena? men jag ska väl göra så mycket jag orkar, det är ju ändå för betyget jag gör detta för!
Nu ska jag återgå till mitt korrelat numerus och det där skitet. Blandar ihop allting!! Same shit diffrent name.


jag för ett tag sen..

tisdag

Hej bloggen. Jag är skit trött, mitt huvud är seriöst överbelastat med för mycket plugg och massa annat skit.
Vill ni veta allt jag har den här veckan?
Stort svenska prov på alla ordklasser osv till på fredag, sven läxa till imorgon, engelska läxa till på torsdag, bildanalys tills på torsdag, SO läxa 14 frågor tills på torsdag, svenska läxa tills imorgon. Läsa 2 st kapitel i en bok och svara på frågor. Alltså hela 6 st jävla läxor!!!!!! Hur i helvete ska jag klara mig? Jag orkar inte mera!!
Har hur som helst hittat skönaste reklamen till min bildanalys. Sån jävla meningslös bild så att det skriker om det. Aa ni får se den sen!
Men nu ska jag göra min svenska läxa innan jag duschar. Puss hejdå! / michaela

Balle avreagerar sig!

Ny kategori? Haha får se. Men just nu behöver jag bara skriva av mig lite.

CIGARETTER. Hatar det nog fan mer än krig. Nej det är inte 100 % sanning men 99,999999 %. Hatar det sjukt mkt! Liksom varför? Varför, varför, varför vill man röka? För det är nog fanimej det töntigaste man kan göra! Fattar inte varför alla som röker tycker det är så coolt. För helt ärligt, om jag skulle fråga dig (som röker) varför började du att röka? Skulle du då verkligen svara; För jag tycker det smakade gott. Nej. För det smakar ren skit första gången sen så vänjer man sgi ju och tycker om det när man har rökt ett tag och tycker man det är gott men inte första gången. Vill bara säga att jag har aldrig rökt men jag har ju fått det berättat för mig. Så nu åter till frågan. Varför började du att röka? Svaret är ju fan solklart, även om du inte vill erkänna det, men det var för att du tyckte det var coolt. För grupptrycket. VARFÖR I ALL VÄRLDENS FRID ANNARS??
Och sure, 70 % av dagens ungdommar, eller asså det är ju fan nästan barn för det finns vissa som börjar redan som 12 åringar, röker. Och dom bryr sig inte så mkt för dom "lever för idag" och röker nått/några paket om dan och det har ju inte hänt dom någonting? ÄN. Vänta tills ni fyller 40 och får lungcancer, era tänder är gula och ser förjävliga ut och ni hostar stup i kvarten, hela ansiktet är fullt av rynkor och ni ser praktiskt taget ut som 70 åringar. Inte lika kul va? MYYYYYY GOD! Vem vill göra det liksom??? VEM!? Och inte nog med att ni förstör för er själva, det drabbar alla omkring er också. Och passiv rökning (om du står brevid ngn som röker och andas in röken själv) är ännu farligare. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH I'M Goig mad!

Let's do a list!

Nackdelar:
* Du lever inte lika länge. (du kan av ett mirakel göra det men som sagt, av ett mirakel)
* Du luktar äckligt. Liksom vem skulle vilja strula med en askkopp?
* Du får äcklig hy.
* Du får dåliga och fula och gula tänder.
* Det visar bara hur sjukt ocool du är.
* Det sabbar lungorna, levern och massa annat.
* du utsätter andra för ofrivillig rökning.
* Det är helt idiotiskt.
osv osv..

Fördelar;
*Hmmmmmmmmmmmmm... kommer inte på någon!







P&B balle


tisdag = desperate!

Yo. Sorry för att jag inte bloggade igår men jag hann inte. Hade träning och efter det duschade jag och sen vare hollywood fruar så hann inte. Men hände endå inge speciellt.
Idag har det inte hänt ngt speciellt heller. Thilda va sjuk idag så det var ovanligt lite lyssna-på-ipod-och-sjunga-med-så-högt-man-kan idag. Inget alls tror jag faktiskt.. mm så var det. Efter skolan var det egentligen tänkt att jag och mamma skulle åka och kolla på tapet till mitt nya rum men hon är så jävla brighthead förstår ni så hon hade inte kollat upp när affären stängde så det var stängt när vi skulle åka. Bravo mamma, bravo!
Så har bara varit hemma och pluggat lite extra.
Men ikväll ska jag vara kulig och besöka Wisteria Lane och säga hej till alla desperta hemmafruar. Fast framför tvn då såklart. Ska fan fixa naglarna då också! Har inte gjort det på evigheter men mitt svarta är slut så får ta ngt annat.. :/
Haha men pussar och bananer / alice

Tyvärr så kan ni inte få någon bild för min syrra har förstört min webcam, eller hon har satt på en effekt och så vet hon inte hur man stängr av den och inte jag heller så är lite smått jävligt irreterad på henne nu.

blablablabla

Fame var skit bra! jo jag hade tårar i ögonen men jag ansträngde mig för att hålla med tillbaka. Är så jävla känslig så jag börjar gråta för vad som helst. Jag kan t. ex ligga i sängen och bara tänka på en sak och helt plötsligt börja gråta. Tyvär är detta något jag råkar ut för varje kväll. Jag tänker för mycket. Tänker för mycket på det omöjliga. Tänker för mycket på det förflutna och framtiden. Tänker alldeles för mycke på mina vänner. Jag går praktiskt taget igenom hela mitt liv i minsta detalj i slutet av varje dag. Och det är därför jag börjar gråta.
Fan vad känslig jag e.

Är irreterad nu.Välidgt. Men det stannar mellan mig och min hjärna. Där är allt i tryckt för var.

/ michaela

wasn't so bad after all..

Yo. Har kommit hem från landet nu. Trodde det skulle bli jag-vill-gå-och-skjuta-mig-tråkigt men det var faktiskt ganska mysigt att komma ut dit. Var skit fint väder, sol och 5 +, helt vindstilla och inte en båt ute på sjön! Det är kvalité.
Men ska bara vara hemma ikväll, är alltid så jäkla seg på söndagar, don't know why. Brukar alltid ligga hemma och kolla på tv eller gå på bio. Haha det är såhär typiska söndagar för mig :P Och så käkar jag alltid pizza eller liknanade. De e gött de.
Nu kom jag på vad jag ska göra! Ska sätta på en film och lägga mig i poolen.. mmm... :)
P&B / alice

sean kingston - face drop


fame

Haloooo!
Har fortfarande inte ätit frukost. Känner mig helt enkelt inte hugrig för tillfället!
Sedan förra inlägget har jag hunnit se på twilight i 20 minuter suttit vid datan varit på toa och tagit in studstmattan och nu sitter jag här igen 8)

Ikväll ska jag på bio och se Fame med sara och emma, kanske matilda också ska smsa henne nu. 18.40 börjar den så det blir en skön söndagsbio!
Ohh tänk er att sitta i biostolen högst upp med en stor fet hollywood meny! längtar!!

Nu ska jag fakstikt se fall det finns nåt gått i kylskåpet hehe / michaelaaaa


ingen mening

Hej bloggen......... jag har super tråkigt.
Har inte ätit frukost än så ska väl an göra det snart. Pappa ska åka om 2 timmar till rättvik för han ska jaga med sina polare i en vecka.
Mitt rum är även städat. För städat tycker jag. Det eka när jag hostade inatt. Inte kul larsolof inte kul.
Så vad ska jag hitta på? Jag hatar föressten att det är söndag idag. Kom på det imorse att det är skola imorgon... Måndag..Betyder att det är slöjd som sista lektion som jag hatar!!!!!
Nu ska jag göra nåt vättigt. ut och kicka med fotbollen :) gjorde det igår också. Kom på att jag har kvar skillsen kvar. Är bra

PÖSS michaela

brum brumm

Varför jag uppe då? Jo för att jag inte kan sova länge på lördagsmornar för att jag gått upp 6 varje morgon i 5 dagar. Därför är det så.
Igår i skolan så var det en chill dag, fick Gplus på tekinken idag på min pappers stjärna! Det var även det högsta betyg man kunde få :)
På SOn håller vi på med franska revolutionen. Skit interssant! På kemin hade vi prov. När han rätta mina G frågor när jag lämna in så sa han ; Det här är perfekt. Det är underbart.
Fan vad bra jag kände mig där! Men på tisdag får vi reda på vad vi fick på VG och MVG frågorna!
På kvällen var jag ute med sara,emma och tilda! Vi hade det mysigt! Men det hände en liten grej sen runt halv elva. Vilka fjollor säger jag bara. Går runt och kallar våra vänner för massa saker och anklagar dom. När man inte ens ser dem i skolan och säger inte en knyst så händer det här? Vi e chockade

Idag ska vi fira Farmor som fyllde hela 76 år i torsdags!!! Hon va ute med sina kompsiar i torsdags så då blev det inge fir med oss men idag :) Världens bästa farmor är du!! <3



Såhär såg jag ut igår. Så skönt när det är kallt och ha goosen

seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeegt

What's up. Nu undrar ni nog alla vad fan gör hon uppe såhär tidigt, PÅ EN LÖRDAG!? Det är för att jag ska åka till mitt kära landställe om en sisådär 10 minuter. Wiho!....... Kommer vara där tills imoron och har inte med mig datan så det blir inge blogg för mig då.
Igår va jag med Thilda, Julis, Louise, Henke, Frippe och Geron. We went home to Henke. Han hade massa katter där.. Dom va ganska söta :)
På kvällen så checkade jag Idol och sen gick jag och la mig rätt tidigt för, ja jag sitter uppe just nu.
Pussar och bananer / alice

Im just a kid

Bye for now. Im going to Emma's place and then we are going out with our friends
Over and Out M


hola nachos

Long time ago man körde den. Men me so very sorry för nada uppdateringg men har inte pallat. Men vekcan har varit ganska lugn och orkar inte berätta om den.
Idag va vi och plocka svamp med skolan. Kanon kul! Verkligen.. Men jag gick iaf med Julia, Louise och Jt. Vi hitta inte nån svamp så vi satte oss på ett berg direkt och käka. Sen satt vi där i solen ända tills vi skulle samlas igen. Det va faktsikt lite najs. och en lite kul grej va att det kom två flugar som gjorde små bebisflugor först i Julias pastasallad och sen på Lojjs ben. Haha! :P Och måste bara skriva en sak! Amanda smsa mig;
Amanda; Vart är du? <3
Jag; Jag är i skogen <3
Amanda, Ja men VART i skogen..? <3
Jag; Men hur fan ska jag förklara det? Jag sitter på stenen brevid trädet <3

Hahahaha tycker de va lite humor på de.. :P
Men va ganska trött efter så drog hem när vi sluta och somna på soffan. Sen när jag vakna igen spelade jag Sims 3. Va skit länge sen! Haha sen så hade Vicki lite kompisar här och dom hade bakat kladdkaka som dom stod och sålde nere vid brevlådan som jag gick ner och köpte.
Sen så har jag inte gjort så mkt mer idag. Har spelat lite gitarr och kollat på Mammas Pojkar som började på 4an idag. Haha de va fan lite kul :P
Men nu ska jag göra några sit ups sen ska jag gå och lägga mig! Sleep tight / alice



Hade tagit jätte mkt bilder idag som jag skulle lägga upp men det funkade inte att ladda in dom så ni får en bil på mig, Matilde, Vikci och lilla Isabel (kusinerna).

lalalala

Hej bloggen!
Har inte så jätte mycke tid för bloggen just nu, har fullt upp med plugg! Har kemiprov imorgon igen. Ska försöka satsa på VG denna gång, fick ju Gplus förra gången ;)
Men iaf har suttit i typ en timme med pappa och mamma och gjort en sak.. Allt jag kan säga är resa!!! 26 grader klockan 8 på morgonen i december. Känn er ägda. Fast inget är bestämt än men nu ska jag faktiskt gå och plugga lite till så hare bra! puss / michaela

fan

Jag ser skit sur på klassfotot. Jag hade svininfluensa då. Gick till skolan då med 39 graders feber bara för att vara med på fotot.eller jag va bara där över fotot. Jag skäms. jag vill inte att detta fotot ska visas för hela skolan. Fan!
Men på en fotot blev jag ganska bra, once in a life time experience! nej skojja.
Kom förssten precis hem. Nu ska jag plugga engelska och kemi. DööööööD

Kommer ej blogga denna vecka tror jag. Herrå / michaela

morning

morsning korsning!
återigen sitter jag i mitt vardagsrum, gått upp för tidigt och fryser för kaminen vägrar gå på!
Emma kommer inte idag heller, först gav hon mig hopp igår om att hon skulle komma och imorse sa hon jag kommer! men där försvan mitt hopp jag hade varit på toa då jag ser hennes sms. jag kommer inte idag!!!
Nu måste jag vara själv en hel jävla dag i klassen och desutom är det här vår längsta dag. 16.10 jippi! 8 timmar i skolan, tummen ner för det
Hinner inte med dagens idag för jag måste byta och fixa mig eller allt det där tar typ 10 minuter men iaf. Blir väl ändå typ samma kläder som igår. orkar inte.
Hej då/ michaela


schoool

Tjenare *låter som han på parlamentet med glasögon*
Today frös jag ihälj när jag gick till tåget men jag gick in på pressbyrån och köpte mig en loka päron. Den satt fint den!
Va inte med på idrotten så jag prata i telefon med emma istället och gick spåret. SOn var skön engelskan var ok sen lunch sen åkte jag hem. Åt kanelbulle när jag kom hem :)
sen har jag pluggat som en galning i både matte och kemi. 6 sidor matte vettni! Sliter hårt på krafterna så nu ska jag gå och ta oboy. Min dryck! 
/ michaela



min bror crippa och jag i azorerna sommarn 08


yo!

What's up, what's up, what's up!? Måndag idag alltså, ännu en ny vecka.. haha nej nu låter jag för poetisk. Men pallar inte berätta om i skolan hände inget ut över det vanliga.
Efter skolan gick jag straight home. Eller ah nästan. Va kvar ett tag i skolan först med några men inte länge. När jag kom hem så käka jag lite mellis och kolla på tv. Sen så har våran jacuzzi kommit!! :D:D:D:D:D Och den är skit stor! Haha nej men jag tycker det iaf för jag trodde den skulle va kmt mindre. Och guess what? den har inbygg tv! Jäklar vad ascoolt.
Men nu ska jag alldeles strax iväg på träning ska bara byta om först.
P&B / alice


dagens

Nu kommer "dagens" som vi inte haft på länge! Btw, orka dem som härmar oss med dagens. Hitta på nåt eget



Tjocktröja - MQ
Linne - Gina
Jeansleggins - Vila (det är my's)

Där ser ni även min nya hårfärg ;)


gday

Guten morgen!
Varför är jag vaken redan?? När jag egentligen ska gå upp om en halvtimme???
Jo för igår satte jag på larmet 7.00 så att jag skulle vakna, jag ska ta 8.54 tåget till huddinge men jag tänkte om emma kommer till skolan idag så tar jag 8.39 tåget men nej nu kommer inte emma så då ska jag ta senare tåget..Fail på mig. föressten så är emma sjuk idag, bajs. Blir man väl ensam i klassen igen då.. Blir mobbad av elliot och ludde som sitter framför mig, kul!!! jag vill inte :(
Ska inte vara med på gympan heller, har as ont i halsen men jag ska ju egentligen spela fotboll med alla killarna i min klass så vem tackar egentligen nej till det? Jaaag! suger på fotboll
Idag är det italiensk kyckliglåda till lunch, mmuums! not
Jag vet inte vilken jacka jag ska ha på mig? Goosen vill jag inte för det bli så...jobbigt att ha den i skåpet så det lutar mot sommarjackan. Kallt!

Nu ska jag gå och...hmm vad vet jag, jag ska ju inte gå förens om 65 minuter -.-

/ michaela


mina ögon ser cp ut för jag hade nyss gråtit..i skolan. pinsamt värre

yo

sorry för dålig uppdatering från mig men har inte orkat.
Igår var jag först i Huddinge men mamma en snabbis. Vi köpte ett par nya UGGS till mig eftersom mina gamla hade jag ju haft i ett par år och var jäkligt slitna.
Sen när vi kom men så mådde jag lite dåligt och fick typ feber så jag stannade hemma igår.
Imorse när jag vakna kändes det mycket bättre och jag var helt frisk.
Vid 3 så åkte vi över till mina kusiner och fikade. Min faster fyllde år. Shit att en människa kan vara så liten! Min faster fick ju nyss barn för en vecka och 3 dagar sen. Så himla gullig! Hälsade ju på henne förra fredan när hon bara var ett dygn gammal. Lilla Isabel... ni kan få bild imoron.
Efter det så åkte jag och klippte mig. Va inte kul :( Har ju fått rätt så långt nu på senaste tiden och ahr aldrig haft så långt förut men topparna och en bit uppåt var så jäkla slitna så fick klippa 3 cm :'( Men men.. life goes on.
Sen när jag kom hem så spelade jag lite sims. Sen så har jag kollat lite tv och nu ska jag gå och pömsa.
Pussar och bananer / alice

snabbis

Tjääääänare
Nu ska jag ladda in lite filmer på ett usb minne och sen sticka till my :)
Det känns som alla är sjuka nu, sara e sjuk eller hon e typ frisk och emma är sjuk med feber och aa. det va någ dom men ändå!

Sknääääää / michaela

rolig jag såg ut utan smink i sommras 8)

paroooo

hejhej bloggen!
Fett ovärt väder idag
Sitter hursomhelst (sitter det ihop eller inte..?) och kollar vad man kan praoa som men det finns ju inget kul och desutom det man söker på på google blir något helt annat. Fett ovärt.
Igår kväll iaf gjorde jag ingenting utan jag och mamma kollade på the proposal, sjukt skön film 8)
Idag vill mamma och pappa på bio, antigen surogates eller sommaren med göran, vi få välan se.
Men hörrni nu ska jag visa pappa en grej på datan där *** och **** ska bo på *********! Synd att ni inte får veta!

Hare / michaela

take med down

Hej! har inte pallat sitta framför datan alls så mycke denna vecka, max 1 timme på hela denna vecka.Jag är stolt över mig själv!
Men veckan har vart ok!
Kan väl berätta om igår att vi var i abf huset hela dan och hade föreläsning om klimatet osv. Rätt så tråkigt, men vi hade en bli din egen designer, där gjorde jag 3 armband!
Jag sara emma mattis och tilda gick ner till centrum och köpte hårfärg åt mig och tilda! Vi cykla hem till tilda och färgade hårt på oss båda. Mitt blev sket bra! Självklart färga jag det mörktbrunt, tänker aldrig färga mitt hår blont igen, usch!
på kvällen var vi hemma hos mattis och kolla på film
Juste, hahaha min brorsa kom hem igår kväll, stupfull och spydde ner hela toan och även källarn..Mm myysigt. så där satt jag pappa och crippa klockan 1 på natten och städade upp spyorna medans han låg i sin säng och sov sött. hahaha det hände även mera men sånt dära tar vi inte! Rolig som jag är så tog jag ju självkalrt kort på allt men den bilden stannar tryggt här på datan! 8)
Idag har jag varit på ikea med mamma sen kom emma över och vi cecka harry potter! Mysigt
Åt midda och nu sitter jag här och väntar på att min film ska bli klar. The proposal blire ikväll :) allitd velat se den!
Och idag bokade jag även 4 st biljetter till Michael Jacksson - This is it! Den har premiär den 28 jag går på fredagen istället för det var uppbokat på premiären. Vet ännu inte vilka som ska med menmen!

nu ska jag kila bye / michaela

BIG FAT LOL


HAhahaha stackarn asså! Fan vad hon gör bort sig.. Nästan lite pinsamt att kolla på. Fast det va synd att hon inte gick vidare för jag tycker om henne. Fast Carolina var bättre. Men men. Kolla på klippet! :P / alice

list of the day

13 HAR DU:
Ett förhållande:
 Nej.
En bästa vän: Jag har flera men en som är närmast.
Haft ett seriöst förhållande: Nej.
Dejtat en av dina bästa kompisar: Haha nej :P
Blivit kär vid första ögonkastet: Haha japp, fast det har gått över nästan lika snabbt som det kom :P
Fått ditt hjärta krossat: Ja.
Haft ett one night stand: Nej.
Skrikit åt en lärare: Ja.
Sagt ngt o sen ångrat dig?: Alldeles fö många gånger :P
Ljugit för dina föräldrar om vart du är: Nej.
Några smycken som kostat över 1000 kr: Ja.
Snusat: Nej, jag är inte dum i huvet.
Rökt: Nej, som sagt jag är inte dum i huvet. Har aldrig gjort, aldrig velat, kommer aldrig att göra. 


11 FÖRSTA:
Bästa kompis:
Sofie.
Bil: Äger ännu ingen bil.
Kärlek: Haha Razmus, fast jag vet inte om det räknas. Jag va 3.
Husdjur: Min hund Sacha <3
Semester: Utomlands? Det va Thailand vintern 07/08.
Jobb: Hos farmor.
Köpta skiva: Haha tror det va A-teens (jag va 6).
Riktiga kärlek: -  
Piercing: Båda öronen när jag va 6.
Parfym: Haha tror det va den här rosa billiga från H&M som alla hade förut, tror den hette Michelle.

9 SKULLE DU:
Våga hoppa fallskärm: Nej tror faktiskt inte det.
Våga hoppa bungyjump: Kanske.
Dejta någon med väldigt mycket tattueringar: Ja. Fast oftast så är dom som har massa tatueringar vuxna men om jag skulle vart vuxen så skulle jag det.
Kalla dig själv lycklig: Ja.
hellre ta bilden än vara med på den: Va med på den :P
Kunna gråta över en kille: Heh.. ja.
Kunna gråta över en tjej: Som kompis, ja.
Ljuga för någon: Bara om jag absolut måste.
Kunna springa 50 mil: Haha, på min livstid kanske :P

xxx alice


big bad boring friday

Yo. Pallar inte berätta om i skolan idag, inget speciellt som hände. Efter skolan så tog jag och Amada bussen hem till Thilda. Thilda, Julia, Louise och Henke va redan där, dom slutade en timme tidigare än oss :( Där kollade vi på film. The Mist. Haha igen. Men Julia tycker inte om den så hon ville inte kolla på den så då gick hon och Thilda och typ spådde varandra? :P Och efter ett tag gick Louise till dom också. Haha så jag, Henke och Amada låg i soffan och kolla på film och dom satt ute i köket och spådde varandra, typ? :P Haha eh ja.. Vad kul det var att umgås! Haha nej jag skoja bara men det blev lite konstigt men men, kul endå.
Mamma kom och hämtade mig nån gång efter 5. Var nämligen tvungen att vara hemma ikväll för jag skulle sitta "barnvakt" åt min lillasyster. -.- . Segt.. men men.
VAFAN THILDA NÄR SKA VI HA FILMKVÄLL? just wondering :)
Sitter just nu och kollar på idol. Älskar det programmet. Mina favoriter är Calle och Clara. Haha dom blev mina favoriter sen jag såg dom från första audition :P Men det är bara Calle som har gått vidare, ÄN så länge. Sitter och håller tummarna för att Clara blir ett av kvällens fyra Wild Cards.

P&B / alice

pictures

Är sjukt bored av allt pluggande så var tvungen att avbryta lite och ha lite kul framför webben. Haha ni får tjuvkika lite på några :P xoxoxoxo alice










right back back back

Yo :) Hade DISA som första lektion imorse. Sen matte, svenska, engelska. Sen lunch. Efter lunchen hade vi SO och THE BIG PROV ABOUT NORDEN! Fast jag tycker det var skitlätt, gjorde klart det på kanske 15 minuter. Efter det så slutade jag. Skulle kanske varit med Thilda men jag kom på att jag var tvungen att dra hem och göra klart en SO-uppgift som ska in imorgon :/ + matteläxa och engelska. Men men. Får tänka posetivt. Efter imorgon så är den här jävla mardröms veckan slut! Äntligen! Har haft 8 läxor + 2 stora prov. Inte kul.
Så det som jag ska göra idag är alltså; Plugga.
Hoppas ni har det kuligare än vad jag har just nu. Pussar och bananer / alice

RSS 2.0