everybody's changing and I don't feel the same

Tjaaaaa bloggen. I know, longe time no see men har inte pallat. Alls. Har inte gjort något speciellt heller.
Men idag iaf var skönaste dagen. Började 10 med spanska som vi fick sluta tidigare på. Tog bussen ner till huddinge c med Mathilda, Julia och Amanda. Vi käka Subway. Sen gick åkte vi till huddinge aulan. Vi kollade på musikal där. Sen slutad vi halv 2. Gick med Amanda och Jt till något solarium på kvarnbergsplan. Skulle träffa Michaela i centrum men hon slutade inte förens 20 över 2. Så väntade i solariumet så länge. Haha vi hade rätt kul där. Men väl nere i centrum gjorde vi syntest till moppekortet. Jag hade utmärkt syn. sen gick vi in på H&M och kollade lite. Sen åkte vi hem för Michael skulle plugga.
Nu sitter jag och kollar på Anda Avenyn med mormor (?). Mamma och pappa är utomlands så mormor och morfar bor här så länge.
P&B / alice


äntligen

hej bloggeeeeeeeeeen. trodde aldrig jag skulle ha tid att roa mig framför datan idag. min deckare som jag renskriv kapitel 4 på försvann i skolan idag så ah allt blev lost liksom så fick panik eftersom imorgon måste den va färdig, rättad och inlämnad! men tuff som man är har man grejjat hela grejen på två timmar :) tuff man e. mamma håller på att rätta den just nu iaf!
Idag gjorde jag matteprovet på elevens val, aj carambra. Det gick hyffsat, nåt poäng från vg bara :)
ikväll kommer min pappa hem och han kommer med gåvor till oss barn :) blir lika förvånad varje gång han kommer hem med gåvor, pappa e snäll :)

nu kom brorsan hem med maten, jippi är hungrig som en gris :)
herråååå / michaela


en sån här hund är jag och mamma fett sugna på att köpa! en japansk spets :)
men det blir en till schäfer ändå, once you go schäfer you never go back. nej men det är faktiskt så, man kan aldirg byta från schäfer. Dom är för underbara.
Älskar min hund, han är världbäst och söt

tisdag

hej bloggen. kollar på hockeyn just nu, det e ju sista kvartsfinalen idag mellan färjestad - skellefteå. det blev nyss 1-1 najs! jag hoppas fortfarande på skellefteå för färjestad är så jäkla fula i spelet!

i helgen har jag haft det toppen! sen igår fyller min älsklings hund 8 år!!!! han fick ett fett oxben av mig och mammsen och ett par våfflor som han älskar :)
idag var skolan som vanligt, lika wierd som alltid.
imorgon ska jag möta upp alice och gå till synundersökning hahah. Men vi ska ju ta moppekort och då måste man göra nån jäkla synkoll så alltid trevligt att göras tillsammans!
sen hem och plugga jippiiiii..
juste fuckfuckfuckfuck har engelska verb tills imorgon.
MÅSTE gå nu hare pussen / michaela


älsklings biiiiil

bad boys

hejhej michaela hära.
har suttit och slagit på min data i cirka en halvtimme eftersom den fuckar sig hela tiden, hatar dig.
idag har jag pluggat kollat på hockey och pluggat vart med emma och solat och kollat på film. Toppen!
är inte så trött faktikst, klockan är ju egentligen 19.45

är iallafall trött på falska människor. sånna som säger en sak men gör en annan osvosv orkar verkligen inte ta upp allting. tyvär lever jag med sånna människor dagligen.
Som det där temet på facebook. No, No I get it. You can ignore me, but if I ignore you, It's a big deal.
Det är som att det är skrivet till just den personen. Det stämmer så bra. så skaffa ett liv unge

Nu ska jag gå heeeeeeeeeeeeeej


jag & min snygga vän emma i trysil (:

knock you down

hej på er alla. sitter och tråkar i soffan vid min fula dåliga bärbara, startade den nyss och den är helt kokkobengo.
idag iaf så har jag och pappa kaklat köket! blev jätte fint! det kan ni även se på man pappas fotoalbum på facebook.hahahahhaha
vid lunch drog jag och pappa till loffes och chacka mat, åkte till OKQ8 och köpte massa choklader, köpte äntlligen den nya sensetion med karamelliserade mandlar och havssalt, den är skit god fast Walters manldar är godare, dock finns den bara i norge..:( köpte även Neew moon, köpte den för extra matrialet, det är ju ett måste!

har bara pluggat lite matte och svenska nu på eftermiddan, har inget att göra just nu och det är ju synd.
ikväll ska jag hem till emma igen med alla andra, jippi

nu ska jag kila hare / michaela


kan.inte.sluta.garva

sucks for me

Hola äpplen. (michaela kommer du ihåg?) Iaf tänkte skriva lite för har så himla tråkigt. Fö att göra någonting annat än att bara ligga i soffan så gick jag till badrummet och satte på lösnaglar. Men jag överskattade mig själv och svimmade nästan. One step at the time, Alice.
just nu ligger jag i soffan, vart annars, och smsar medans mina vänner festar och har kul :(
P&B alice


break your heart

vilken stressfull dag!
nat
iaf tog en sovmorgon idag till 06.15 fattar ni va skönt???? to die for liksom
sen vandrade jag till tåget vid 07.31
tog fjorrebussen till skolan och började dagen men teknik. VG here we come :) (jag och emma) vår bil blev ju klar idag och OH MY GOD vilken läckersnäcka den e!
på NO idag så redovisade vi (jag my och emma) gick riktigt bra, hoppas stefan är nöjd iaf annars får man väl flasha boobsen för att få ett VG i bilogi :)
min söta pappa hämtade mig efter skolan och när vi kom hem tänkte vi keka cesardsallad men den va gammal så vi slängde den, sen provade vi en sak i vår kvarn i köket (i diskhon) holy smockey vad det bubblade!
Just nu är iaf pojkstackarn och tattuerar sig, han har suttit där i kanske 1 timme nu och ska sitta tills typ 8 halv nio, naaaaw putteslurken då.
Har städat huset också, sett på nya supernatural avsnittet som kom igår!!! Gud va gla jag blev :D
nu väntar jag på maten sen ska jag duscha och sen bär det av till emma där jag spenderar min kväll. Toppen (y)

jag har btw ändrat min helgsplaner,
lördag:bajsa på dan och på kvällen va med mina jette söta vänner!
söndag: va med jossan, tror jag iaf. om jag pallar

det kanske blir tråkiga inlägg för jag inte lägger in bilder men det är för att jag inte pallar sätta på min data så jag sitter vid pappas data eller landet datan. Min är så seg hatar den!

kramar michaela

hade jätte roligt på flygplanet till egypt. tagen med pappas iphone..


Foo Fighters - Best of You

Listen & Enjoy / balle


If you've ever seen a one-legged dog then you've seen me

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiijjj bloggeeeeen. Alltså fan kan jag inte bli frisk snart? Har varit sjuk i snart en fucking vecka! Har legat med 39/40 grader sen blev det bättre i onsdags men jag skulle vara hemma igår bara för att bli helt frisk innan jag gick iväg till skolan men då självklart på eftermiddan så får jag 39.3 graders feber -.- Åkte in till akuten med mamma. Men dom kunde inte inte något. Fick med mig en host medecin hem iaf. Eftersom jag har så tråkigt här hemma och inte har kraft till att göra någonting så gör jag en lista på vad jag har vart för sjuk.

39/40 graders feber.
Hosta. Heeela tiden.
Förkyld.
Rinnande ögon.
Ont i halsen.


Ja det var typ de. Ser inte lika mycket ut när man skrev ner det... P&B / alice

orsa spelmän


varför så söta? :)

vaknnaa

god morgon bloggen. Sitter här och tråkar framför facebook, usch vad datan har blivit tråkig!
idag ska jag till skolan ska gå om cirka 20 minuter, bläää ska ta 704 utan mona :( hatar det! det e bara jobbiga människor på den bussen...
sen när jag kommer hem ska jag va med pappa som jag inte sett på två dar!! och vet ni? han vill flytta till tromsö. DEt ligger i norge och det är gränsen där norge sverige och finland möts typ. ÅHH så roligt. Nemen han har hittat ett bra jobb haha.

men nu ska jag gå och slå sebastian
michaela


seriösa gänget

tröttern

är så grymt trött och varm, tror jag börjar bli sjuk igen, åh så roligt.
ska duscha snart tror jag och sen ska jag och mamma skriva vidare på min deckare, hon är en jag bollar mina ideer med ;) måste bli klar tills på tisdag och jag ligger bara på kapitel 3..

min helg ser iaf ut att va planerad! :)
fredag: plugga, va med emma
lördag: va med josefin, gash vad man saknat henne
söndag: plugga och hoppas jag få va med alice :)

nej nu ska jag duscha ha en bra kväll / michaela


i lööördags

...

hejhejjjjjj.
är på tråkigt humör orkar ingenting. diieeeee
har pluggat matten klart nu, jätte kul. ska fortsätta på däckaren nu, den suger seriöst usch.
Idag var inte stefan i skolan som vanligt så det blev ingen redovisning idag heller, jag som hade förberett mig jävla unge!!

jag vill ha oktober nu!!!!
ska kila hejsvejs
michaela

JSL - One shot

Möömi i'm in love. Listen & Enjoy / balle
(okej jag vet att dom är största bögarna men låten är bra)

balle back in town

hellu bloggen. har inte skrivit på ett tag nu för var i orsa grönklitt förra veckan och blev dunder sjuk direkt när jag kom hem. men istället för att berätta om min hemska feber och allt annat så tänkte jag berätta om förra veckan istället. fast inte in i detalj men ni får några roliga moments :P
fast resan började med ett rätt sad moment. eller väldigt sad. har aldrig gråtit så mkt i hela mitt liv. höll på att förlora sacha som hade fått en tumör på njuren. men hon opererades och det gick bra otroligt nog. känner inte för att skriva ut mer om det på bloggen men jag kan säga att det var den jobbigaste dagen i hela mitt liv.
men nu skall vi icke köra deppmode barn! förutom detta va veckan fabulous! haha kan berätta en rolig sak. sofie och dom kom upp på tisda kvällen och då bestämde vi oss för att gå ut i backen och åka pulka. vi åkte i bananen som har massa gupp i sig och en lite större och ett skit stort. vi åkte ända uppefrån över alla smågupp. sen kom den mellanstora, som vi trodde var det jättestora för det var så mörkt att vi inte såg någonting. så efter det guppet trodde vi det var över men vi fortsatte glida och hamnade överst på det jätte stora (hänger ni med?) och gled över kanten på sidan när det är skit brant så flög in i skogen och jag skrek till sofie: "HOPPAA!! HOPPPAAA AV!!!" men hon hörde typ inte så jag hoppade av och så ser jag hur hon flyger, bokstavligen flyger över mig! Hahaha så jäkla kul! x'D Det var som att det var taget ur en komedi. Hehe. Ja......... ungefär såg veckan ut.
P&B / alice

fuck u

hatar min älsta brorsa. Han ska till karibien i höst. Jävla håla.... Fuckar uuuuuurrr. sa att jag också ville med men jag fick inte det :(

nu är jag ledsen i ögat. bajs

kabooom

kom nyss hem, har vart på systemet med mamma för att köpa sprit till bror som ska på studentskiva imorgon. dricka mitt i veckan, ackack. Och han säger att han icke är alkholist. i don't belive you!
skolan idag var väl helt ok. Gjorde engelskaprovet idag för jag va sjuk i onsdags. Det gick väl bra bara det att jag blev anklagad för fusking, kulkul..
jag blev hämtad av mamma och när jag kom hem så satt jag vid sas.se och gjord lte roliga saker haha..

har 10 tal jag måste göra i matte, hk läxa tills imorgon och skriva på min deckare.
Byeeeeiii / michaela

åååh

mamma har givit mig förhoppningar om att vi kanske ska åka till bora bora!!! ligger mitt i stilla havet och har cirka 7.300 invånare!!
jag dör, det är så fint där

ska till farsta nu hej dååå.

GRattis mona på 15 årsdagen! :D
och välkommen hem alice som kommer idag!

damdammmm

pallar inte vara hemma ikväll är sur på hela familjen. Så jag sticker till emma nu, ska mysa med henne. MEN BARA OM JAG FÅR DELA SÄNG MED DIG!!

jag vene. väntar på att alla 325 bilder på kameran ska in på datan så ni kan då en bild eller två.

herrå


ååååh mitt hår..snart måste det klippas av :((((((


friday

idag är det fredag och vi sitter i datasalen har har SO om 5 minuter. jag och emma ska rita klart en stad :) den är jätte fin!!
längtar till imorgon :D
ska till farsta idag och köpa skinnjacka
hejdååååå

slutspelen

YEEEEY!! har helt glömt bort att skriva det men ikväll börjar slutspelen!! NEdsläppet är 19.00. HV71-Timrå!!
hejjar dock inte på något av lagen eftersom jag är brynäsare men dom har HV har faktiskt bra spelare.
ja, jag är ett hockeyfreak. är nämligen "uppvuxen" i hockeyhallar. både brorsorna har spelat hela sitt liv, pappa också och han har även varit lagledare i lite olika lag och jag spelade även hockey i kanske 2 år sååå HOCKEY FOR LIFE ::):):):):))

vill egentligen gå på bif-dif nu på lördag i gävle men det går nog inte :/
och kvartsfinal 2 är den 22 mars som e på måndag och jag kan ju inte åka till gävle då liksom :(
så mitt liv är helt förstört. pappa hade lovat mig att vi skulle gå på match :(

min familj

eftersom jag absolut ingenting att göra så tänkte jag visa alla knäppisar i min familj.
observera att alla bilder är från 2008 förutom sista bilden på mamma och mig som är från i sommras...


daddy

sebbe

crippa..han har inte så mycke skägg. han hade bara inte rakat sig

mm..2008

mamma o jag..hitta ingen knäppis bild på mamma på min data men det finns massa på hårddisken..

pappa sebbe och jag har choklad/gröna ögon
mamma har gråa/bruna ögon
crippa har iskristall blåa ögon

crippa är 19 och sebbe är 17. crippa är en alkoholist och älskar ren sprit och blir alltid fullast av sina kompisar, han har däckat för han rökte vattenpipa i fyra timmar när han va i tyskland
sebbe dricker som alla andra fjortis 93:or fullast blev i sommras när han sommarjobbade på öland. öl älskar han

om detta stämmer vet ju ingen förutom jag och min lilla famlij. KLURA UT DET!!

tack för mig hej

thinking of you

Wazaaaaaap

är hemma idag också, mår som en bäver. imorse var jag tvungen att gå upp halv åtta för vi skulle till kirurgen vid åtta, väl där så fick jag veta vad som skulle hända med mig, ska få nån skena på nätterna och om inte det hjälper måste jag opereras :( så gjorde massa avgjutingar, det va kul :D
skulle engeltigen till akutmottagningen vid 9.30 också men ja orkade verkligen inte så jag ringde och avbokade.
Har pluggat engelska sen jag kom hem, missade provet igår men det är ju tur för mig :)
pappa är och handlar, snart kommer min brorsa hem för han slutar 10.40 -.- snark på han

Nu ska jag leta efter kladdkaka recpet, ska bjuda brorsan och mamma på det eftersom jag är världens bästa :)
Herrååå

alice in wonderland

är hemma idag, kan inte röra mig för då börjar jag gråta för mitt huvud gör så jävla ont!! tror seriöst nu att jag har en tumör i hjärnan, gör jääääätte ont när jag rör på mig när jag går och så, kan inte ligga på bakhuvudet för det gör så ont, jag är svimmfärdig hela tiden :(
SÅ nu har jag ätit upp mina våfflor och ska kolla på Alice in wonderland på datan

michaela

babyyy

dags att komma hem nu alice, saknar ju dig :(


nanana

sitter med äcklig huvudvärk som jag haft i 2 dar i sträck, vet ni hur underbart det är att vakna upp med huvudvärk? Jag verkligen älskar det, får mig att vilja skjuta mig själv med en hagelbössa.
Har fått feber också, varför har jag så jeffla dåligt immunförsvar? Har varit sjuk i dryga 3 veckor nu med både feber, krupphosta , bihållsinflamtion och snuva och allt sånt dära. DET SUGER!!!!

skolan har vart lika underbar som alltid, igår på lunch fick jag kladdkaka av mina bästa vänner! dom är bäst
åkte till skäris och köpte örhängen och ett par jeans med mammi

idag vakna jag med huvvevärk, pallra mig upp gjorde jätte goda nudlar vandra till tåget och tog bussen kom till skolan plåga mig fram till lunch god biffstroganoff till lunch jättttte tråkig klassråd för vår klass är störd sen hemkunskap då det blev strömavbrott i hela huddinge, jätte kul så hela skolan va mörk :) vi fick iaf gå hem för ah vi kunde icke göra nåt. Hemma insåg jag att jag hade feber. Yeeey. blir en hemma dag imorgon, åååh kill me slowly. hatar att va hemma så jävla tråkigt..

Maria Montazami är min idol och världens coolaste tjej

ikväll är det despo
HEJ DÅÅÅÅÅÅ


mamma och crippa i danmark i sommras. LOVE DENMARK är btw halv dansk.. :)

fuck..

hej alla glada prickar. ÄR på toppen humör för jag äntligen fått träffa bästis!!
idag gjorde jag nadischpiladisch, va i hockeyhallen och sånt där kul sen vid sju så vandrade jag till Alice, den flickan ska jag säga er är värd varenda sekund av mitt liv.
Vi kollade på ett gammalt album som jag gjort till henne med massa bilder och text. humor på det där. och sen videosar från hösten, förjävla sköna vi är! vid åtta kollade vi på melodifestivalen, salem är min stora kärlek. och erik saade är snygg. Anna idioten vann, blä på henne.
Vid halv elva åkte jag hem och har nyss druckit upp min cola ;(

Fick en present av alice också, men ska inte öppna den förns på måndag för det betyder otur att öppna innan man fyller år. Men den suktar verkligen, vill bara riva upp lådan haha.

Men ska gååå nu hej då pussen /michaela


bjuder på en jätte snygg bild från egypten. usch fy och blä. SKA tillbaka


i movin' but it hurts, it hurts

Hola nötter. Sitter och lyssnar på spotify. Har packat och är klar inför imorgon nu. Drar ju till mitt älskade Orsa Grönklitt då. Dude, säger bara, stället är toppen. Idag har jag varit och handlat en skidhjälm åt mig. Tummen ner för det. Hatar att ha hjälm men det här året är det tydligen bra att ha det. Men förra året va det ok utan. Hhmm..... ologiskt. But that's my papa. Så galet ful var den inte iaf. Mer? Jag har frossat i pommes fritt från Loffes. Mööms. Det var min dag. Typ. Ska träffa Michaela senare ikväll men hon e i hockeyhallen nu så de blir typ vid 8 eller vad hon sa. P&B / alice


min namnsdag idag, bara om ni ville veta...

hejsann bloggen. alltså har verkligen inte haft tid till att blogga så... that's why. men igår skulle ju egentilgen vat den bästa dagen ever (typ) för jag och thilda skulle ju på 30 seconds to mars skivsignering. men så ställer dom jävl... okej älskar dom fortfarande, men dom ställer in signeringen!! :( blev ledsen ju. så efter skolan åkte jag hem till thilda och tjocka med ben&jerrys. glass hjälper, believe me. julia och lojjsan var även där. men åkte hem vid halv 8. när jag kom hem bytte jag om sen åkte jag på träningen direkt. den slutade halv 10 så när jag kom hem från den somnade jag.
idag har varit en skit bra dag. iaf första halvan. va i flottsbro med klassen och fick sånna jäkla fjällen-feelings så är så jäkla taggad inför orsa nästa vecka så det inte är sant. men det var sol och vi hade jätte mysigt iaf. synd bara att thilda inte var med :/ när jag kom hem var jag helt slut! mina ben värkte och jag ville bara somna i soffan. men nej då jävlar ska jag iväg på träning. seeegt. träningen gick förjävligt och har en sån här rolig vecka också så för varje sak som jag gjorde fel och tränarna rätta så ville jag bara gråta. dör jag är så jäkla trött! sad fejs på de.
men imoron ska jag iaf vara med michaela. pussar och bananer / alice

the hurt locker

känner att mitt liv är toppen just nu.. Crippa och jakob sitter och lanar, sebbe är på fest, pappa e med en kompis, mamma kollar på miss marple *skjut mig* och jag har bajs tråkigt men jag hade tänkt att jag ska kolla på The Hurt Locker nu, ni vet den som fått 6 oscars och är skit bra säger alla. Det är iaf en krigsfilm och jag är galen i såna filmer så det blir en bra fredagsfilm med en cola också och mackor som monas far kom med för en stund sen :)
ska thjillavippa nu.
och den 5 JUNI SKA JAG GÅ PÅ GREEN DAY PÅ ULLEVI, JAG MÅSTE!!!!!!!


känner att texten verkligen förstör bilden..

bajs

åååh vad jag hatar alla människor i den här världen. alla är dumma och elaka.pallante
skolan i veckan han ju vart jääääätte kul eftersom varendra människa är konstiga nu för tiden
Så nu ska jag hata alla och kolla på alla avsnitt av cougar town, JAAAA jag kan se dom bara för ni är så dåliga och är inkompetenta!! ska stänga av min mobil, för alla är så usch pushuinga

hejdååååå. michaela



cry baby cry

kom hem för nån halvtimme sen med gråten i halsen. jag är ledsen, sitter med svullna ögon. det tar bara aldrig stopp, det bara rinner ner. känner för att stänga av mig själv i flera dagar och hoppas att allting blivit som det va förut.

Jag orkar inte plugga matte idag, tänker bara på annat istället. Kollar på förhäxad just nu, det tar mig på andra tankar för en stund.

Alice, ring mig när du ser det här. Du är bäst.

ska gå och gråta hjärtat ur mig nu, mår skit


listaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...........mannen.

Utseénde
vilken ögonfärg har du:
Gröna, med leverfläckar i
hur lång är du: 172 centimitaah 
vilken hårfärg har du: mellanblondt typ
långt eller kort hår:  halvlångt
piercingar i ansiktet: gills öronen?
vilken ögonfärg skulle du vilja ha: vill ha gröna men om jag skulle behövt byta skulle jag vilja ha lila
hur lång skulle du vilja vara: 174. en punto!
vilken hårfärg skulle du vilja ha: Min naturliga som jag hade förut :(
vill du ha kort eller långt hår: långt hår ffs!
skulle du vilja ha piercingar, isf vart: Nej, eller vill ha fler i öronen.


Senaste du
åt:
Nötter
drack: Hallonsaft
du fick sms av och vad de stod: "tja, ska vi ta en fika senare?" från påven
sa: okej
kramade: Lojjsan
pussade: Haha mathilda :P
du spydde: kommer inte ihåg
du skrattade: idag åt när jag kollade på AFV


kärlek
är du singel:
yesbox
gillar du någon just nu ?: ja men inte gilla-gillar
vill du vara singel: nee :(
vill du gifta dig: Ja men faar far in the future
vill du ha barn: Ja, men inte än på ett tag.
någon du tycker är snygg?: Oh ja!

vänskap
dom som vet mest om dig:
Michaela, Mathilda och Sofie tror jag.
den vän som du har känt längst: Sofie.
flera bra kompisar eller bara en allra bästa vän: Dom åvan + julia, louise m.fl
någon du saknar att umgås med: Michaela
en av dina bästa killkompisar: får vell säga henke då  
någon kompis som bor långt ifrån dig: vet inte
den du har mest minnen med: Michaela
bra vänner du inte träffar ofta: Michaela, becca, bea............typ.
har du någon gång varit vän med någon som du inte tycker om nu: Ja.


övrigt
Favorit musik: Blandad men mest U2 och 30 seconds to Mars.
Favorit sport: Gång! Driver ta det lugnt. Foboll vad trodde du jag skulle svara?
Favorit band/Artist: U2 <3
Favorit färg : Svart
Galen eller lugn:  Man ska ha båda
Dricker du alkohol:  Nej. Kör på mjölk istället :)

Aliiiiiiiiiiiiiiiiiiice


what if i wanted to fight, fight back for the rest of my life?

Bjas på er alla klöver 7. Det är nog en inlednings replik ni nog aldrig lär få höra igen. Men iallafaaaaaaall, så har jag inte bloggat på länge för jag har absolut inte orkat. I helgen va de lite folk hos Mathilda. Hon har ju fyllt 15 så vi firade henne lite. va även på bio med Sofie och såg Alice i underlandet. Den var skit bra!
I veckan har det inte hänt något speciellt alls. Vi har tema kärlek & sex i skolan denna vecka. Toppen! N O T. Tror verkligen lärarna seriöst att vi ska öppna upp oss och prata inför lärarna och hela klassen? Mitt svar: Nej. Tssss. Sitter iaf och är skit-super-mega-fantiskt-otroligt-alldeles-o-maj-gad-GLAD just nu! Imoron ska nämligen jag och Mathilda på 30 seconds to Mars skivsignering!!! Fattar ni!? det är helt galet! Jaja. Eftersom jag inte har några roliga bilder att bjuda på så slänger jag in ett töntigt youtube-klipp som jag gjort. Bara för jag saknar och äskar min besti :( P&B / alice



Vet inte varför vissa bilder inte visas :/

bajs

long time no see
har ej pallat blogga. trysil va toppen, gjorde illa knät och jumpsken, går som en hyena jätte kul. sara är en neger och jag är ledsen över det :(

sitter med ett jätte svårt val just nu. beställer saker på hm och jag ska beställa två skor, dom ena är svarta men sen vet jag inte på det andra paret om jag ska ha svarta eller vita??? hjälp!!
 
vilken ska jag välja? hahaha

det är kul att jag fyller år om 5 dar, pappa är i malmö och shoppar presenter hela dan :) gillar ingentligen inte att fylla år, då vet man bara att man bli äldre och snart måste man bo själv och betla sina egna räkningar. usch och fy på det
mona fyller år samma vecka som jag för typ första gången :) sen nästa gång vi fyller samma vecka är år 2021. MMMMmmm nödväningt fakta!!

Hejdå miiiiiiiiiiichaela

Fjalar fixar allt. All episodes out now on youtube!


dancing where the stars go blue

Yo. Did you like my fräsiga video with my homiedooog Sacha? Yes, thought so ;) nu är jag iaf nyduschad och hemma från träningen. Har gjort mig en kopp te (oh yes) och ligger i sängen med mina nya mjukisar på. Ska sätta på One Tree Hill efter det här inlägget och sen så kommer jag nog troligtvis somna till det. Pussar & bananer / alice


and i was like baby baby baby ooh

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeiiij! Ska på träning strax, BURR!, så det blir ett snabbt inlägg. Va i Farsta c med mamma idag. Köpte två tröjor på H&M och sen ett par mjukisar och en tjocktröja på BikBok. För att göra det här inlägget lite roligare så får ni en söt video på Sacha och moí! Gud vad den hunden älskar att prata. Katching! / alice



UPDATE: HAHAHAHAHHAAH!! Fyfan vilken ful bild det blev på mig! x'D Bjuder vell på den......

like an apple hanging from a tree

Tja! Är hemma från stan nu. Sitter och väntar på att mitt nagellack ska torka + lyssnar på musik. Me love Spotify <3
Men i stan så kolla vi runt i lite olika affärer. Lojjsans lillebror var med också. Sen satte vi oss på Wayne's och fika - Naaajs. Så var det med det :) Korta inlägg idag. But you know what they say; Less is more ;)
Keep it going / alice

here I am once again

Yo! Ska starx dra in till stan med Julia och Louise. Langar dagens till er först ;) P&B / alice





Kofta - NumberOne
Linne - Gina
Jeans - VILA

tell everybody i'm on my way

What'up folks? :) Sitter och lyssnar på musik och guess what? Har äntligen skaffat spotify nu. Hehe, kändes lite småtöntigt och sitta och söka låtar på youtube hela tiden...
Idag har jag inte gjort mycket alls. Va hos tandläkaren och hade inga hål den här gången heller. På vägen hem hyrde jag film. Dumpa honom. Den va rätt bra faktiskt :) Har inte gjort så mkt mer idag. Förutom att lyssna på musik. C ya / alice



UPDATE: Juste! Justin Bieber fyller år idag så grattis till honom!!


RSS 2.0