twilight har fått ännu en beroende

Tjena tjena. Igår så var jag med Mathilda. Cyklade och mötte henne på ip. Men det var ingen där, fast alla hade varit där alldeles nyss för athilda hade varit där ett tag. Men vi inte dom inte. Vi gick runt hela ip och letade. Utan resultat. Så vi drog hem till mig. Båda var ganska hungriga för klockan var 4 och ingen hade käkat lunch. Så vi bestämde oss för att dra till Stuvsta-Pizzerian. Jag käkade kebab och Mathilda Hawai-pizza. Men när vi sitter där och käkar (vi käkade ute) så ser Mathilda Erik och Frippe cykla en bit bort och skriker "JA! JAG HITTADE DOM!!! DÄR ÄR DOM!!!" Samtidigt som hon vinkar som en galning åt dom. Haha jag garvade och fråga vad hon höll på me, var på hon tar ner armarna och kommer på sig själv. Hahahahaha de va ganska kul..
Men sen cyklade vi ner till ip igen och då var alla där igen. Så vi var där ett tag. Blev lite blött.. men vad är ip utan vattenkrig. Men jag lovar, det kommer hämnd! Du vet vem du är.
Jag drog hem vi halv 6. Skulle vara hos JT halv 7. Tjejmiddag. Tog bussen dit. Var stolt för jag hade faktiskt köpt blommor och allt :) Vi käkade Tacos och prata. Sen drog vi ut en liten stund. Sen när vi kom tillbaka hade JT gjort någon jäkla frågesport. Alla satt och snarka men jag och Mathilda som var på lag vann. Såklart?
Sen gjorde alla i ordning lite glass och så gick vi ner och kollade på film. Twilight. Jag och Mirre var typ dom enda i hela Sverige (världen?) som inte hade sett den så vi ville se den. Jag ville veta varför alla blir så jäkla maniska efter att dom sett den. Och varför alla blev så jäkla kära i Edward Cullen. What's the big deal? Tänkte jag. Och så såg jag den. Jag ble kär. Jag blev manisk. Jag kan inte sluta tänka på den. Och jag vet inte ens hur den slutar för jag hann bara se halva! AAAAAAARRGHHGHAH! Men jaja. var tvungen att dra hem vid 11.

Idag så hade jag match först. Spelade våran första förlust för i år. Lite B. Efter matchen var det egentligen meningen att jag skulle åkt och badat med några men jag somnade på soffan :/ Sov i några timmar. Sen så vaknade jag igen och gick ut och solade lite. Sen vid fem kom mamma och Vikci hem. Vicke hade haft en cup med sit lag i eskilstuna och hade sovit där. Vi tre cyklade och mötte mormor och morfar och min morbror och så käkade vi på gamla NEWS. Nu är det kina/thai där. Skit gott!
Sen efter det plockade jag och Vikci n bucket till mamma för det är ju faktiskt mors dag idag.

Ska hoppa in i duschen nu, sen ska jag gå och lägga mig. Ska upp vid 2 inatt -.- Vetefan hur det kommer att gå. Ska vara i skolan klockan 3. Ska cykla enda till Ågesta där ifrån med klassen. Det rör sig om fågel skåding. Najs. Jagkommer seriöst att somna för man ligger ju stilla tyst bakom nån buske. På natten. Vad händer? Jo, man somnar.

Jaja ni får ha det så bra iaf / aliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiice

hej

ni får nöja er en världens tråkigaste rubrik för jag är inte på bra humör. pallar inte och vill inte berätta det här på bloggen.
igår var jag med mamma och vicki i kungens kurva. fick två nya skor av mamma. sen hade jag träning. sen när jag kom hem kolla jag bajen-aik. skit match. de skulle blivit 1-1 men idot-arslet till dommare dömde offside.

idag var vi i stan med klassen. var först på medelhavsmuseet och det var faktiskt kul där.våran "guid" berättade massa myter och fick se en riktig mumie. ballt. sen promenerade vi mot kungsan. fick lite mer än en timme på oss att käka lunch. jag, tilda, jt och henke gick till subway och käka. riktigt gott faktiskt. sen gick vi tillbaka till kungsan. hade stadsvandring då. sen var vi hemma igen vid halv 3. var med mathilda ett litet tag då men hon var tvungen att ta 3-bussen hem. då kom amanda och vi bakade en kladdkaka som vi käkade och kollade på that's 70's show. sen drog hon nån gång efter halv fem. cyklade med la familia ner till huddinge c. käkade mat. sen cyklade jag hem. pallar inte berätta vad som hände sen.

c ya and have a great life / alice

us against the world

Sitter och väntar på min pizza som pappa är och hämtar just nu.. Åt ju ingen middag ochjag har vart på tränign så håller praktiskt taget på att dö just nu. Fett synd.
Har inte skrivit på några dagar men har inte haft någon större ork faktiskt!
Har ändå bara vart skola skola skola, same old story.

Det är tråkigt väder ute, jag är hungrig, jag e trött, det är 2 världskriget i mitt rum, mitt hår e äckligt, jag glömde mitt busskort i jossans väska på träningen.. My life sucks.
Me nu blev det bättre, pappa kom med pizzan :)

Hej då PÖ M

HUMOR!

HAHAHAHAHAHA!!!!! Kolla bara på den, så jäkla rolig! Eller okej, lyssna på den då :P xo alice

Akon - Don't Matter

Har alltid och kommer nog alltid att gilla honom. Jag menar, säg en låt som snubben har gjort som inte är bra? Det finns ingen! Och han langar nya låtar hela tiden! Men hans bästa låt av alla är utan tvekan "Don't Mater". Det är mina favorit låt. Jaa jag vet, jag har sagt att "With or Without you" och "It's a Beautiful Day" är mina favorit låtar men den här kommer faktiskt på delad förstaplats med dom två. Och jag vet att det är två helt olika musikstilar men så är det iaf. Har älskat den här låten sen första gången jag hörde den. Det här är en riktig sommarlåt och den betyder grymt mycket för mig för jag har så jäkla många minnen som den väcker. Listen and Enjoy / balle



IDAG GICK JAG ETT MARATON

Hola äpplen! Började dagen med yoghurt med bananer och jordgubbar. Mmmmm, SMARRIGT! Sen så gick jag me Frippe till skolan. På vägen dit såg jag en råtta, men det trodde inte Maxi på men det var faktiskt tredje gången (!) jag såg en råtta på det stället.
 Hade spanska prov som första, gick bra. Sen vare matte och SO. Funkade också.
Sen var det mycket delikata krav-pankakor med sylt till lunch. Smarrigt!
Sen hade vi läsning. Som sista hade vi slöjd. Gör ju en lådbil där med Amanda, Mirre, Dogge och Hilding. Fick på hjulen idag så vi provkörde den! Wiho, fan va bra den va! :)
Efter skolan var jag med Amanda och Linnea. Nu kommer det roliga.
Vi tre följde efter Erik, Hilding och Geron. Dom skulle hem till Erik och vi ville med. Men så går dom och hämtar cyklar och cyklar ifrån oss och in i den där tunneln ni vet vid skeppsmyreparken? Och vi hittar inte så bra där bakom. Men iaf. Och vi visste inte vart eik bodde. När dom hade cyklat ifrån oss en bit så orkade vi inte springa mera och går efter dom istället. Och då tappar vi bort dom. Så vi virrar runt i ett område som vi inte har någon aning om. Gick inte så bra. Sen efter ett tag så ser vi en buss så vi går till den busshållsplatsen. Då var vi ute i källbrink! Tänk er vad vi hade gått! Ända från Stuvsta till källbrink! Men vi tog iaf 704 därifrån till vivo. Där köpte vi en kladdkaka som vi käkade på ett berg. Satt på det berget i tre timmar och pratade massor. Sen gick Linnea hem och jag och Amanda tog 103 till stuvsta. Hon fortsatte hemmåt med 705 och jag vandrade hem till min kåk.
Har inte gjort så mycket här hemma, bara chillat gaaaalet, brä.
Bjussar på några bilder  / aliiiiiiiiiice


En vacker bild på mig och Linnea i bakrunden


Linnea och Amanda på berget vi satt på


Gulligt Amanda.. :)

DAGENS BANANMOS

Som grädde på moset så langar jag även en riktigt j*piiip*la seriös fjortis-pose också (för er nötter så kan jag säga att jag driver) GO FJORTIWZZZ!!



Vitt linne - Gina TriKÅT, 99 kr
Vit T-Shirt - H&M, 49 kr
Svarta Jeans - BikBok, 299 kr


Pussar och Bananer / alice

Har käkat för mycket blåbär


hej barn

Igår hade jag studiedag och det tyckte jag om. Sov till halv 12. Skulle kanske åkt med tjejorna in till stan men dom skulle vara så jävla tidiga och ta halv 12 tåget in så jag pallade inte. Åkte istället med mamma till Farsta på eftermiddan. Köpte mucho mucho från Gina. Me löve. Köpte t.ex ett par jeans tights. Jag veeet att jag typ är den sista i hela Sverige som köper det, men jag pallar inte följa strömmen. Enda anledningen till att jag köpte dom var att jag vill ha jeans som är überstrechiga men som samtidigt är tajta och det, mina vänner, är inte så lätt att hitta. Så då passar ju jeans tights pörfa!
När jag kom hem så bytte jag bara om, sen drog jag iväg på träning. Efter träningen städade jag lite i rummet, sen gick jag och la mig.

Idag har jag inte gjort så mycket alls. Efter skolan var Geron, Erik och Frippe här lite. Men jag orkade inte vara med dom så dom fick gå hem. Jag käkade lite, sen åkte jag iväg på träning.
Kom hem för nån timme sen och har precis duschat och käkat lite. Pussar & bananer / alice

mayby mine

Sitter på golvet i mitt rum och väljer kläder men det går inget vidare..Börjar om en och en halvtimme och ja jag är uppe nu men det är för att jag skulle ta ett tidigare tåg till emma men jag pallante så aa!
Var ju som sagt på alices land hela helgen, kul vare!
På söndagen hämtade mamma och pappa mig med båten sen åkte vi till vårt land när lagade jag lunch åt oss sen läste jag sen efter det så åkte jag och pappa vattenskoter! Jag körde faktiskt, har inte kört sen i sommras höhö.. Vi tog 5 färjan hem, där gick jag upp och la mig en stund sen blevre middag ut med hunden kolla på tv sova, kunde inte sommna utan jag sommnade halv tre.. Så ja, jag är jävligt trött!
Men nu ska jag göra ltie saker PÖ M

Bara för att jag är svag för listor

Hur mår du just nu?
Bra
Har du piercat dig?
Ja, öronen
Vem ringde du senast?
Mami
Vem ringde dig senast?
Nån j*vel med dolt nummer
Vem sms:a till dig senast?
Amanda
Vem sms:a du till senast?
Amanda
Är du hungrig just nu?
Jag är alltid hungrig
Vad är klockan nu?
21.53
Vilka sidor på Internet e du inne på just nu?
blogg.se och msn
Hur länge sen var det du träffa din morsa?
Ehm.. alltså hon är i huset nu
Hur länge sen var det du träffa din farsa?
Samma som ovan
Har du sminkat dig idag?
Just mascara
Vad har du på dig för trosor just nu? 
Sånna här gulliga rosa med ponnyhästar på och är från barnavdelningen :)
Lyssnar du på musik just nu?
Det gör jag alltid
Vad gillar du för musik?
U2, Green Day och Linkin Park är top 3
Har du fler än 4 linnen?
Ja
Har du fler än 3 jeans?
Hehe, ne. Har spräckt alla när jag skulle töja ut dom för dom var nytvättade
Har du fler än 5 tröjor?
Ja
Var brukar du handla kläder ?
Mest H&M och Gina
Använder du mascara?
Ja
Andvänder du wax?
Nej
Använder du ögonskugga?
Nej
Använder du kajal?
Nej
Använder du hårspray?
Ibland
Använder du volymspray?
Nej
Andänder du mouse?
Inte så ofta, har hänt
Använder du deodorant?
Ja
Använder du skiinspray?
Har hänt
Använder du parfym?
Ja
Använder du ögonfransböjare?
Nej
Använder du täckstift?
Nej
Noppar du ögonbrynen?
Ja
Uppsatt hår eller hängande?
Beror på, båda är fint
Plattar/lockar du håret varje dag?
Plattar varje dag i skolan
Duschar du varje dag?
Duschar varje dag men tvättar bara håret varannan
Smörjer du in hela kroppen varje dag?
Nej
Målar du naglarna ?
Ja, men orkar inte göra det så ofta så har oftast avskavt :/
Har du det bra hemma?
Japp
Har du bra självförtroende?
Nope
Hur tycker du att ditt liv är?
Bra
Har du ett bra liv tycker du?
Japp
Är du nöjd med din kropp?
Nej
Något du vill ändra med din kropp?
Japp
Har du bra vänner?
Dom bästa
Du tycker om att va med dina vänner?
Självklart
Har du många vänner?
Ganska
vad heter dina bästa vänner?
Dom vet vilka dom är
Vad är bäst tycker du, med få bra vänner, eller med många som man inte kan lita till hundra?
Man ska ha båda
Har många sagt att du ser äldre ut än vad du är?
Alla som träffar mig för första gången

/ balle

Dagens..

..eller kvällens då.. outcode! För er IQ-befriade människor som läser våran blogg är det en blandningmellan outfit och dresscode! Både orden är så löljiga så jag var tvungen att blanda ihop dom! :) PÖSS / alice



Grårandig tröja - H&M, 0 kr (fick den :))
Svarta jeans - BikBok, 299 kr


all in one

Tjena mellan bena. Tror inte jag ahr skrivit på en vecka nu men jag har rå-pluggat till the big SO-prov som var i onsdags.
Take the week in a small sammanfattning;

Måndag; Pluggade tillsammans med Julia och Louise.

Tisdag; Plugagde lite med Jt, sen kollade jag lite på min syster kulturkväll.

Onsdags; Jag och Michaela åkte till mitt landställe på kvällen. Kollade på två filmer. Sen gick vi och la oss.

Torsdag; Landet. Vi körde lite fyrhjuling och fixade banan lite bättre. (Vi har gjort en bana där.) Kollade på några till filmer. Gick ner till båthuset (där vi sov) och pratade tills vi somnade.

Fredag; Några kompisar till mamma och pappa + deras barn kom ut och så kom min faster och hennes man och min kusin. Vi körde lite fyrhjuling, hoppade (gungade) studsmatta med alla barnen, bastade och badade i havet, 10 grader, kollade på film och gick och la oss.

Lördag; Åkte lite fyrhjuling, Kollade på film, passade Matilde (kusin), och grillade marsmallows på kvällen.

Och så söndag; Vid halv 11 kom Michaelas mamma och pappa och hämtade henne med deras båt. Efter det gjorde jag inte så mycket, åkte hem vid halv 1. Fast pappa skjutsade mig direkt till Tyresö. Hade match mot DA DA DA.. ni kan inte gissa vilka. Tyersö. 1-1.
Fick skjuts hem av Lovisa. Hoppade in i duschen och duschade på 3 (!) minuter. Sen sprang jag och sminkade mig, Slängde på mig kläder och, tada, var klar på 10 minuter! Har aldrig varit så snabb i hela mitt liv. Hade nämligen så brottom för att jag skulle kolla på Sofies dansuppvisning. Och den  började halv fem och när jag kom hem var klockan fem över 4. Lovisa skulle också dit och kolla på Emma. Så jag fick skjuts av henne dit. Och vi hann faktiskt i tid! :) Känner mig fett stolt :) Vi mötte även Josefin och Anthony där. Det slutade halv 7. Och Sofie du var jätte duktig! :)
Jag promenerade hem. La mig i soffan och kolla på Gossip Girl. När det slutade beställde jag en pizza.
Nu sitter jag här.

Skulle gärna langat bilder från helgen men alla bilderna är på min mobil och usb-sladden till den är borta :/ Så ni får klara er utan om inte Michaela slänger in några bilder, pussar och bananer / alice

Baby goodbye

vet inte varför jag ens tar mig tid till bloggen just nu..Ska engentligen packa men det funkar bara inte för mig.. Hatar att packa!
Jag och Alice ska till hennes land imorgon kväll så vi kommer inte blogga på hela helgen, tror jag. Vet inte ens när i kommer hem HMMMMMMmm... Vi får vällan se
Imorgon ska jag köpa en bikini med mamma eftersom mina är på landet så behöver någ en nu till helgen :]
Har ifall kollat på hm och hittat en skit fin fast vet ej om den finns här i huddinge centrum
Nej hörrni ni ska jag dra, packa duscha städa rummet dricka oboy despo. Det står på schemat. Hinner jag till 9 då despo börjar? Tåls att fundera på
Hare gött / M


pictuers

HÄr är några bilder från mitt land i helgen! PÖ M

             

never back down

Hej bloggen!
Kom hem för inte så jätte länge sen, skit trist väder ute..!
Idag var jag i skolan, mamma och jag åkte hemifrån 7.10!! Så hon lämnade mig hos Emma sen cykla vi till skolan
I skolan har vi Fanizgo igen. Så idag och imorgon hela dagarna har min klass det.. Dom får seröst damp på oss bara för min grupp (musik) inte har något att göra halva dan..Halft uttråkad bara!
Vi fick sluta lite tidigare eftersom vi var klara, när jag gick av tåget börja det spöregna typ.. Tack gud för att du är med mig, verkligen!
ikväll har jag ingenaning om vad jag ska göra.. Får se! Men så länge får ni ha det bra Pössssssss M

Juste, jag sprang in i ett piano idag så har fått värsta lårkakan nu..


the climb

Har inte kunnat skriva i helgen för jag har varit på landet med Emma & Mattis!
Ifall skolan i fredags efter cyklade jag och emma till mattis eftersom hon slutar vid lunch. Där packade hon och massor!
Sen gick vi hem till Emma åt glass hon packade tog kort och allt sen hämtade mamma oss och vi åkte ut.
Pallar inte berätta vad vi gjorde men kul hade vi!
Imorgon har vi egentligen sovmorgon till 9.40 som alltid men vi har det där jävla Fanzigo(radioprogramm som 7orna håller på med i min skola) så vi börjar 8.10 istället och ska ha det hela dan plus tisdagen..slipper jobba med annat iaf!

Jag kan seriöst inte sluta lyssna på när Grace spelar Yiruma, lägger in den också :]
Bilder från helgen kommer om några dagar!Pussen / M

Grace går i 9an i min skola och det är hon som spelar på Vårsoaren som min skola hade förra veckan. Så jävla vackert!
Det är Bellas lulleby också! ;]

korall-rosa

Är det en fin färg? Har iaf målat mina naglar i de nu. Känns så ovant att kolla ner på händerna och inte se några svarta naglar. Jag langar en bild. pussar och bananer / alice


tjänare

Söndag idag alltså. Har inte gjort så mycket idag, bara tagit det lugnt och så har jag försökt att plugga också. Har SO-prov på onsdag. Me hate. Det handlar om antikens Grekland. Roligt. (Ironi). Men det har inte gått så bra, för jag blir så himla arg för jag fattar inte texten. Det går inte in i huvudet eller vad man ska säga så jag har tagit en liten paus från pluggandet nu men snart är jag back on track igen :/
Igår så var jag och handlade lite på H&M med mamma. Fick en svart klänning, ett par svarta 3/4 byxor och en söt blå pyjamas. Tack mamma :)
Sen så var jag hemma och låg på studsmattan och chilla brääääääääää. Sen mötte jag Amanda på ip vid 7. Vi låg och pratade, kollade på gamla bilder & videos på mobilen och spela lite fotboll. Sen så var jag hemma igen vid 9. Kollade lite på Robinson då, sen Eurovision. Och jag säger bara; HA-HA-HA! Seriöst det är ju värsta humorgalan! Som den här till exempel;

Fyfan man garvar ju så att man pissar på sig! Han tror att han är så gryyyymt sexig, fast han ser så jäkla löjlig. Tyvärr så hittade jag inte hans uppträdande från igår för där ser han tubbelt så löjlig ut. Där har han en (jävligt) uringad vit magtröja på sig som han river sönder i slutet.
Och jag vet att jag inte borde bli förvånad längre men den här låten fick faktiskt två tolvor och hamnade på typ åttonde plats eller någonting, och jag satt bara och gapade. Men ja.. det är sorgligt att övriga europa förutom Norden har så jäkla dålig musiksmak. Sveriges bidrag lät ju till och med bra jämfört med dom andra låtarna.

Vet inte vilken som jag tyckte var bäst, Danmark var ganska bra och Azerbaijan med men jag tycker ingen var sådär "outstanding" om man säger så.
Men grattis iaf till Norge som utklassade hela skiten! Det var kul, även fast jag inte tycker låten var säskilt bra. Men om man jämför med dom andra låtarna så avr den vell bra. Och så var killen grymt söt också.

/ alice

Yiruma - River flows in you

Jag dör! Så jävla fint
Lägger in videon när Grace i 9an spelar låten på Vårsoaren i skolan när jag hittat den!
Skirver om dagarna som gått senare PÖ M

GRATTIS LOUISE!

Tjo bre, tattaree! :) Hände inte så mycket i skolan. Kollade klart på en film som vi har kollat på på engelskan. Forrest Gump :) Den va sketa bra :) Och jaa, jag vet. Alla har eredan sett den men det hade inte jag, bara lite så de så.
Efter skolan så gick jag och Louise hem till mig. Hon fyller ju år idag så vi överaskade henne lite. under tiden så gick Tilda & Julia till ICA och köpte glass + hallon. Sen när dom också kom hit så fikade vi och ahde det mysigt. Fast Tilda vara bara här en kvart för hon hade träning. Men iaf när vi sitter och har mysigt så hör jag hur någon ropar "Heeeej Sacha!" (min hund, hon avr ute på tomten). Och jag tänkte "åh nej". Haha och självklart komemr det massa hit igen och hoppar. Seriöst det ahr blivit värsta ungdomsgården här. Och visst alla ni får vara här, men håll förfan inte på och röj inne i huset! Blir galen!
Efter några timmar så gick alla hem förutom Julia. Vi hoppade lite, första gången jag fick hoppa!, och pratade lite och skratta. Sen så tog hon halv 5 bussen hem. Jag har match om  timmar fast samling om 1 så..
Efter matchen så får jag skjuts hem sen hoppar jag snabbt in i duschen och sen ska jag iväg! Så jag kommer nog inte blogga mer idag men ni får iaf några bilder, puss & bajs, kramkalajs / alice


Trippletower :) <3


Mmmmmmmmmmmmmmmmmmm!


Frippe & Marcus och några andra i bakrunden


Snuggt Henke ;P


Hahaha är det bara jag som tycker att det ser ut som att dom är på smekmånad? :P


...


Födelsedagsbarnet & Henke

list of the day

1. Namn (För & Efter): alice ...
2. Smeknamn: många men vanligast är balle
3. Ögon: gröna
4. Längd: runt 172 cm.
5. Hår: Ljusbrunt
6. Syskon: En lillasyster
7. Tycker du om att sjunga i duschen?: Jora :)
8. Tycker du om att sjunga på toaletten?: Haha har aldrig testat
9. Födelsedag: 3 april
10. Stjärntecken: Vädur
11. Bor: Stuvsta <3
12. Kön: Tjej
13. Höger eller vänsterhänt: Höger
14. Vad söker du i ett förhållande?: Jag vet inte, att man ska kunna lite på personen?
15. Har du någonsin varit otrogen?: Nej
16. Civilstånd: Ensamstående
17. Har du en bil: Har tre :) (dock är det mina päron som kör dom :/ )
18. Vilken bil har du haft/önskar du dig?: Har haft volvo, har två chevor och en dodge.

Favorit frågor: 

19. Film: har ingen
20. Favoritlåt: U2 - with or without you eller Beautiful day
21. Band/Sångare: U2
22. TV: On Tree Hill <3
23. Skådespelare: Vet inte
24. Skådespelerska: Hillary Burton
25. Mat: oxfilé
26. Favoritnummer: har inget
27. Tecknat: Vet inte
28. Disneyfigur: Vet inte
29. Färg: Lila

Kärleksliv
30. Planerar du att skaffa barn?: När jag äe vuxen, ja
31. Vill du gifta dig ?: Tror de
32. Vid vilken ålder vill du skaffa barn?: Hah ingen aning men runt 27 kanske
33. Hur gammal vill du vara när du gifter dig?: ingen aning
34. Kommer du att ha barn när du gifter dig?: hur ska jag kunna veta det? :P
35. Har du en Pojkvän?: nope
36. Är du förälskad?: njej
37. Skulle du kunna vara otrogen mot någon?: Nej, eller asså det är ingenting jag vill göra men hus fan ska jag kuna veta om jag komemr vara det?

Välj det du tycker bäst om
38. Musik/TV: Gilalsr båda men får vell välja musik då.
39. Pojkar/Flickor: Båda, eller det beror på hur du menar. Jag är straight om du menar så.
40. Rosa/Orange: Båda
41. Festar/Sitta hemma: Båda 
42. Sommar/Vinter: Sommar
43. Dag/Natt: Båda
44. Hänger/Tar det lugnt: Är vell i princip samma sak?
45. Tråkigt/Roligt: Hah, eh roligt? :P

Om dig som person
46. Konstiga ord: pulver-mos-korv
47. Vilken skola går du i?: kungis
48. Har du tagit droger?: no way
49. Vad tänder du på?: magen är snyggast men det som jag tycker är finast är ögonen & leéndet
50. Hur långt är du beredd att gå på första daten?: i don't know
51. Hur skum är du?: skummare än skummet själv! Hah ne drev :)
52. Vilka 5 personer litar du till 100% på?: Säger inga namn men två personer litar jag mest på.
53. Vad tycker du om själsfränder?: Jag har en! :)
54. Är det rätt att flirta när man har Pojkvän?: Nej
55. När grät du sist?: I söndags tror jag
56. Vad är det som du inte förstår dig på när det gäller Killar?: fråga istället vad det är som jag förstår mig på med killar
57. Är du glad ?: Som person, ja
58. Varför?: Vet inte, är sån bara
59. Vilken sak kan du inte leva utan?: sak? får vell bli musik-apparat av nått slag
60. Kärlek eller Lust?: kärlek
61. Silver eller guld?: Kan inte välja
62. Diamanter eller pärlor: diamanter
63. Soluppgång eller solnedgång?: Båda
64. Har du någonsin badat naken?: yes
65. Sover du med gose djur?: Nej, sover med ett riktigt :)
66. Har du några piercings?: öronen
67. Vilken färg har dina underkläder just nu?: Säger jag inte
68. Vilken låt lyssnar du på just nu?: Sum 41 - With me
69. Vad är dom 4 sista siffrorna i ditt telefon nummer?: D-E-D-U
70. Vart vill du åka på din smekmånad?: Ingen aning
71. Vad är det mest romantiska du vet?: när killar faktiskt bryr sig
72. Vad är det första du lägger märke till hos det motsatta könet?: ögonen & leéndet
73. Favorit sport ?: fotboll
74. Vad gör dig glad?: mina vänner
75. Vilken är den nästa CD-Skiva du kommer att köpa: no idea
76. Bär du kontaktlinser eller glasögon?: Nej
77. Vilket är det bästa råd du någonsin fått?: Du har bara två måsten här i livet. Att födas och att dö, resten är dina egna val.
78. Har du vunnit något speciellt pris?: Hih jaa.. ganska många från fotbollen och nån medalj från minimaran
80. Vilken är den värsta sjukdom du har haft?: Vinter-kräk-sjukan
81. Vad gillar du mest? Komedi eller skräck?: Komedi
82. Över telefon eller personer emellan?: personer emellan
83. Kramar eller pussar?: båda
84. Säger du något speciellt när du är arg på någon: nej
85. till?: öh va?
86. Har du några fiender?: nje inte direkt
87. Vad är du mest rädd för?: Det som jag verkligen är mest rädd för att framtiden
88. Skulle du hellre vara rik eller berömd?: Vet inte
89. Vad är klockan i Albanien just nu?: Ingen aning
90. Om du hade 24 timmar kvar att leva. Vem skulle du tillbringa mest tid med?: Kan inte rabbla upp alla men dom som betyder mest
91. Har du mött Jul-Tomten?: ofcourse :)
92. Om E.T kom och knackade på din dörr. Vad skulle du göra?: Nejmen hejsan JT! Nej jag skoja bara men jag skulle säga "Hur kan du springa så snabbt när du inte har några ben"?
93. När var det senast du pratade med personen du tycker mest om?: vet inte
94. När känner du dig som vackrast?: Jag vet inte
95. Har du några husdjur?: hund
96. Vad har du för E-Mail adress?: [email protected] ^^
97. När var det sist du var ledsen?: vet inte
98. Är du en alkolist?: no no
99. Väldigt onödig info: efter detta ska jag göra matte-läxan
100. Har du haft tråkigt när du gjorde detta testet?: hyfsat

dagens..

..kläder. Ush vad tråkigt det låter men jag säger så idag iaf. Har inte kommit på något än. Men hade inte på mig det här idag men hann inte ta något kort då så ni får kvällens lodis-dräkt :)



Vit tröja - Marwin från JC - 299 kr
Brunt linne - Gina tricot, 99 kr
Bruna mjukisar - H&M 299 kr (?)

xo balle

life is lika box of chocolate, you never know what you're gonna get

Hallojsan bloggen. Såg att du var sjuk igår Michaela så nu vet jag att du lever iaf.
Idag i skolan hade vi först matte, sen skulle vi haft bild, men vi fick hål.timme istället i 1 timme och 40 minuter! :D Så då var det tänkt att jag, Lovisa, Emma, Amanda, Tilda, Julia, Louiseoch Mirre skulle dra hem till mig och hoppa (studsmatta). Men så frågar jag Henke också om han vill me och så råkar dom flesta killarna höra det så det slutade med att över halva klassen hoppade på min studsmatta :) Tror vi var 17 pers. Och som grädde på moset så var det som vanligt några vissa personer, jag nämner inga namn but you know who you are guys, som vandaliserade mitt hus -.- Men men. Sen efter en timme och 20 minuter så drog dom flesta (vissa hade tyska & franska) upp till skolan igen och hade spanska. Det var the big prov idag men det gick faktiskt bra för mig :)
Sen hade vi lunch. Efter det några andra lektioner också. Sen efter skolan så drog Geron, Henke, Frippe, Amanda, Erik och Marcus hit och hoppade lite. Men inte så länge för jag var så jävla galen ¨på dom så jag körde iväg dom. Fast inte på dig Amanda. Men så hade jag träning tidigt också.
Den började kavrt i 5. Tränade. Slutade halv 7. Fick skjuts av Lovisa hem. Hoppade in i duschen. Käkade lite yoghurt. Och nu sitter jag här. Ha det trevlans! / aliceeeeeeeeeee

ojojoj

Ojoj vem hittade man på stureplan.se då?
Jo Sandra Edde! Hon var på kenzas studentskiva på laroy igår.
Sandras föräldrar är mammas ochpappas kompisar. Aa hela familjen då! Sandra tar studenten den 5 juni så då blir det stundtetfest för mig också :] vad leker jag bra för..?
Aja, kul att hinna henne! / M


Sandra är den blonda!

finns bara en låt i mitt hjärta



Såg att Alice också lyssnar på Offspring :]

flames to dust

Pallante skriva igår osv.
Igår var jag i skolan sen vid lunch åkte jag och mamma till vårdcentralen och kolla min inlfamtion, så jag fick typ en speciell nässpray som jag ska ganska ofta. haha fail, sen åt vi på loffes vi åkte hem mamma gick ut med hunden sen lämnade hon mig i skolan. Och aaa. Kunde inte vara med dig alice för jag var ju sjuk.. och jag hade inga pengr på min mobil så kunde inte smsa dig. Sorry
Är ifall hemma idag för nu har jag fått feber också, jippe. Har kollat på twilight, jag kollade på extra scener eller vad det heter och då var det borttagna scener och massor med skit! kul :]
Men imorgon måste jag ifall gå i skolan! ska ju till landet med mattis och emma imorgon!
Ska pillra vidare nu laaaaaaaater M



Provade pappas coola RayBan brillor i bilen igår.. :]


Mina skitungar, mattis och emmas ben


ska jag börja med "dagens outfit" ?

Fast i sånna fall ska jag verkligen inte säga; "...och så dagens outfit." Haha det låter så töntigt :P Får fundera på vad jag ska kalla det för i sånna fall. Haha. Här får ni den iaf. xo alice



Vit tröja från Fred Perry - MQ, 799 kr
Vitt linne - Gina Tricot, 99 kr
Jeans - Gina Tricot, 399 kr

The offspring - Self Esteem

Hörde den här låten på radion för nån veckan sen och fastnade direkt. Tycker faktiskt den är ganska bra. Listen and enjoy / alice


alice anropar michaela

Tjena mellan bena bloggen. I skolan hände det inget värt att skriva om. Efter skolan så gick jag, Amanda, Mirre, Henke, Frippe och Erik runt i stuvsta centrum lite, sen så drog vi hem till mig och hoppa studsmatta.  Sen vid 4 gik vi upp till skolan igen. Våran skola hade nämligen "kungis-dagen" idag. (skolan heter kungis). Och det var obligaoriskt för alla att vara där, annars fick man skolk -.- Men vi ska få igen timmarna nån gång i Juni så det är ju bra.
I skolan så hände det inte mycket. Gick runt och köpte nån lott och kollade när några sexor hade någons dans som dom visade upp.
Sen så fick man gå hem vid 6. Gick med Geron, Marcus, Dogge, Ralph och Mahdi ner till centrum. Sen så följde dom med mig hem och hoppade, men de ville inte jag :( Men dom stack aldrig. Men tillslut så.
Så nu sitter jag och plugagr lite spanska, har prov imorgon! :( Men jag tror det kommer gå ganska bra :)

Och en sak, Michaela varför svarar du aldrig? Skulle ju vart med dig idag men du hör inte ens av dig. Lever du eller?

Aja, kisses alice

12 maj

Sabalaba.. Har grymt ont där näsan slutar och i ögonen och huvudet..Har fått bihålsinflamation och har haft det i en vecka nu typ, tycker synd om mig själv.. Ska till doktorn imorgon!
Var ifall skolan idag, det var grymt kul. Ronja är sån glädjespridare! Har fan inte skrattat så mycket på länge.. :]
Vi fick kvarsitting på bilden för att vi kom 10 minuter sent men måste stanna kvar 20 minuter.. Lena är farlig
Gick hem med matilda till henne och hämtade alvin också, vi åt mellis sen gick jag till tåget och aaaaaaa.
Ska dra pus hej / m

nytt inlägg

hej har grymt tråkigt och känns som att jag kommer somna när som helst.. Fett synd
Idag började vi 9.40 som alltid på måndagar, najs!
Skolan var ifall grymt tråkig och idrotten..Nej okej den va fan kul men kall!
Efter skolan så stjusade emma mig till dammvägsbacken så fick jag gå till tåget därifrån.. Fail
Jag går av tåget, det börjar regna, ännu mer fail på det! Kom hem slängde mig i soffan och sov, najz!
Känner att det här börjar bli bloggens tråkigaste inlägg, fett synd!
Ifall i helgen ska emma och matilda med mig till landet! Grymt kul :] vi som har lagt i vattenskotern också whioooOOoo!
Nu ska jag käka våfflor pussen M

Ps.Vilken jävla myttare du är hahahaha! Ds.


måndag of alice

Tjenare bloggen! I skolan idag så var det orientering på idrotten. Kul. Nej. Men whatever. Jag och Julia sprang tillsammans, fast egentligen skulle man springa själv men vi sprang (gick) ikapp varandra hela tiden så vi gick yillsammans iaf. Haha det tog hela stolta 71 minuter för oss att avklara våran äventyrliga resa genom älvsjöskogen! Woho!
Efter skolan åkte jag och klippte mig, fast det blev bara topparna.
Nu ska jag käka lite och sen ska jag på träning. xooo bballeeee











Ja vad kan man säga.. syskonkärlek to die for

all in one

Jag börjar vell med en liten ursäkt  för att jag inte har uppdaterat på evigheter men i helgen har jag varit på landet och innan dess hade jag varken tid eller lust. Men jag har ju faktiskt förvarnat er att det kanske skulle bli såhär då och då så..
Men jag var ju som sagt på landet över helgen, booring! Älskar att vara där, men på sommaren, och med vänner. Inte nu när det är kallt (det är mycket kallare vid skärgårn) och vi var helt ensamma med farfar & Rita. Men men.
Och vet ni vad? Det har gått hela ett år (!) sen vi var på klassresa på Vässarö! Sorgligt, huh? Seriöst så är det nog den bästa helgen i mitt liv. Det är svårt att återberätta allt för ett så långt inlägg kan man inte skriva här på blogg.se, men allt var bara helt underbart. Och det avr sommarvräme, 25 grader ungefär. Dessvärre vare bara 11 i vattnet men jag var tyffing och bada endå! ;)
Men det som nog är det mest sorgligaste är att tiden sen dess har gått så himla fort! Det känns som att det bara var några månader sen.. :/
Men jag bjuder iaf på några av alla bilder som togs där, xo alice

























stanna hemma för hockeyn..

1. Namn (För & Efter): michaela petersson
2. Smeknamn: mickis
3. Ögon: bruna
4. Längd: 164 cm
5. Hår: brunt
6. Syskon: två storebrorsor
7. Tycker du om att sjunga i duschen?: alltid
8. Tycker du om att sjunga på toaletten?: nje
9. Födelsedag: 15 mars
10. Stjärntecken: fisk
11. Bor: i stuvsta
12. Kön: tjej
13. Höger eller vänsterhänt: höger
14. Vad söker du i ett förhållande?: kärlek
15. Har du någonsin varit otrogen?: ne
16. Civilstånd: nej
17. Har du en bil: mina föräldraar
18. Vilken bil har du haft/önskar du dig?: en lamborghini

Favorit frågor: 

19. Film: pirates of the carabien
20. Favoritlåt: simple plan - any given sunday
21. Band/Sångare: ingenaning
22. TV: Navy csi
23. Skådespelare: ingen
24. Skådespelerska: kirsten stewart
25. Mat: kött
26. Favoritnummer: 17
27. Tecknat: vet ej
28. Disneyfigur: Mogly
29. Färg: svart

Kärleksliv
30. Planerar du att skaffa barn?: ja
31. Vill du gifta dig ?: tror de
32. Vid vilken ålder vill du skaffa barn?: 25
33. Hur gammal vill du vara när du gifter dig?: runt 30
34. Kommer du att ha barn när du gifter dig?: vet inte
35. Har du en Pojkvän?: noo
36. Är du förälskad?: nepp
37. Skulle du kunna vara otrogen mot någon?: näh

Välj det du tycker bäst om
38. Musik/TV: musik
39. Pojkar/Flickor: både
40. Rosa/Orange: rosa
41. Festar/Sitta hemma: båda
42. Sommar/Vinter: sommar
43. Dag/Natt: natt
44. Hänger/Tar det lugnt: tare lugnt
45. Tråkigt/Roligt: roligt

Om dig som person
46. Konstiga ord: machmud osv..
47. Vilken skola går du i?: sämsta kbrink
48. Har du tagit droger?: aldrig
49. Vad tänder du på?: ögonen typ.. höhö
50. Hur långt är du beredd att gå på första daten?: inte så långt
51. Hur skum är du?: avgör själv
52. Vilka 5 personer litar du till 100% på?: Litar på en till 100%
53. Vad tycker du om själsfränder?: det är bra
54. Är det rätt att flirta när man har Pojkvän?:
55. När grät du sist?: nån månad sen
56. Vad är det som du inte förstår dig på när det gäller Killar?: allting typ
57. Är du glad ?: just nu, nej
58. Varför?: har ont överallt
59. Vilken sak kan du inte leva utan?: mobil
60. Kärlek eller Lust?: kärlek
61. Silver eller guld?: silver
62. Diamanter eller pärlor: diamanter
63. Soluppgång eller solnedgång?: solnedgång 
64. Har du någonsin badat naken?: yes
65. Sover du med gose djur?: nä
66. Har du några piercings?: öronen
67. Vilken färg har dina underkläder just nu?: rosa/vitt
68. Vilken låt lyssnar du på just nu?: inget, kollar på hockey
69. Vad är dom 4 sista siffrorna i ditt telefon nummer?: 5066
70. Vart vill du åka på din smekmånad?: Barbados
71. Vad är det mest romantiska du vet?: när gillar anstränger sig och gör något fint
72. Vad är det första du lägger märke till hos det motsatta könet?: ögonen
73. Favorit sport ?: friidrott troligtvis
74. Vad gör dig glad?: mina vänner
75. Vilken är den nästa CD-Skiva du kommer att köpa: vet inte
76. Bär du kontaktlinser eller glasögon?: Nej
77. Vilket är det bästa råd du någonsin fått?: Finns många
78. Har du vunnit något speciellt pris?: ja :] två pukaler i minimaran och 1 pukal i midnattsloppet
80. Vilken är den värsta sjukdom du har haft?: magsjuka tror jag
81. Vad gillar du mest? Komedi eller skräck?: både
82. Över telefon eller personer emellan?: helst personer emellan
83. Kramar eller pussar?: båda
84. Säger du något speciellt när du är arg på någon: oftats 
85. till?: va?
86. Har du några fiender?: säkert
87. Vad är du mest rädd för?: spindlar och småkryp
88. Skulle du hellre vara rik eller berömd?: rik
89. Vad är klockan i Albanien just nu?: ska kolla :]
90. Om du hade 24 timmar kvar att leva. Vem skulle du tillbringa mest tid med?: typ..familjen och vännerna
91. Har du mött Jul-Tomten?: klart jag har
92. Om E.T kom och knackade på din dörr. Vad skulle du göra?: säga att han e den sötaste
93. När var det senast du pratade med personen du tycker mest om?: today
94. När känner du dig som vackrast?: när jag sover.
95. Har du några husdjur?: hund och kanin
96. Vad har du för E-Mail adress?: den e fin
97. När var det sist du var ledsen?: nja ett bra tag sen
98. Är du en alkolist?: nej
99. Väldigt onödig info: jag e kissnödig
100. Har du haft tråkigt när du gjorde detta testet?: aa

bilder från valborg!

Kom på att jag hade lovat bilder från valborg i ett tidigare inlägg så här har ni dom. Men dom mesta är från vår-paraden i skolan eftersom jag inte gjorde så mycket på kvällen. / b


Agnes, Mirre (Batwomen) & Amanda (superhjälte av nått slag)


POWER PUFF PINGLORNA!! Ganska likt va? Även kända som Louise, Mathilda & Julia


Macke som Gandalf, han är vell superhjälte han också..


Hahahah! Mirre (batwomen), Mickis & Agnes. Gulligt tjejer :)


Haha! Victoria som Catwomen och Sergen i bakrunden som.. Jokern?


Lovisa, Agust & Erik vid vattentornet


Och så avslutar vi med Maj-Brasan som var ganska stor i år faktiskt

hola amigos

Igår & idag var jag med tripletowers. Igår hann vi inte göra så mycket, käkade bara mellis, sen åkte jag iväg på träning.
Idag så pluggade vi lite och så. Har spanska läxförhör imorgon and I hate spanska! Det är ett så jäkla trist språk.. :/ Och våran nya lärare förväntar sig så mycket av en, sånna saker som vi inte ens har gått igenom. Varje gång hon frågar en sak så säger hon; "Har ni inte gått igeom det här?" :o med överlägsen min. Men hon är vell helt okej förutom det.
CIAO! / alice



2 tredjedelar av tripletower

its a sad thing

Idag var en bra dag! Gick upp kvart i sex och duschade fixade mig och gick till tåget kom precis i tid men lite förseningar men det gör mig inget kortare väntan vid bussen bara :] tog bussen till skolan och mötte emma där! vi ringde matilda och undra var hon va. Hon va hos tandläkarn och super glad för att hon ska få ta bort sin tandstläning i sommar! Dagen flöt på och var kul! Gick till vivo på lunchen och köpte bröd och sprite!
Sen hade vi engelska, älskar våran engelska nu när vi har en ny vikaire som vi ska ha ett tag. Har aldirg haft så bra lärare. Vi pratar bara på engelska på lektionerna och vi jobbar inte i boken utan lyssnar på musik på hans iphone och pratar om den på engelska!
Sen vare elevens då vi hade bild som vanligt. Det jag ritade blev jag faktiskt nöjd med på väldigt länge!
Sen åkte jag till stuvsta och gick till mammas jobb! Vi köpte glass innan vi gick hem :]
Hemma gick vi ut med tidingarna åt sen middag sen stjusade mamma mig till emma och vi gick och solade. Höll påatt svimma när jag klivit ut för det var extra hög värme så jag hörde ingenting och ramlade nästan ihop på golvet. Det hände ju mig förut för ett tag sen. Läskigt, men vi gick och köpte varsin sprite så då blev det bättre med frisk luft också! Gick till stenmo satt där ett tag sen kom mattis aa vi gungade sen hämtade mamma mig! / m

Juste, när jag konfimerar mig så ska jag få en Canon eos 450d. Fett najz :]


haha nära jag var på att ramla..


asdfghjklölkj

Nu har jag sett klart på pirates! Älskar musik och allt åhh!
Får två bilder istället! Utan smink och trött.. x]



retard

Hej bloggen sitter i min säng och kan inte somna! sjukt irreterande.. Ska ifall snart kolla klart på Pirates of the Carabieen Dead men's chest, älskar dom filmerna!
Ifall skola vare idag och det var som vanligt förutom att min morgon sög! Försvo mig 45 minuter mitt smink blev cp mitt hår också och var allmänt trött och skit. Åhh imorgon kommer bli tufft också, känner på mig det..!
Men ni får hare pussen M

The All American Rejects- Gives You Hell

Sketa bra låt, så at och lyssna på den! Listen and enjoy / balle



big bad monday

Tjena tjena bloggen. Hände inget speciellt idag. Efter skolan gick jag upp till vårdcentralen och tog en sån där gardacil-spruta. Gjorde faktiskt jäkligt ont! Och jag som inte brukar tyckte sprutor är så farligt men det gjorde faktiskt riktigt ont. Efter det käkade jag lite sen åkte jag iväg på träning. Fast jag kollade bara på för min tå är lite stukad efter att Mathilda körde över den.. :P
Så det har varit en riktigt riktigt seg måndag.. inte hänt någonting. Men ni får ha det så bra / alice


Landet när jag var där i Fredags

Du och jag finns inte längre

Hola at ya! Sitter och beställer ett par skit snygga brillor på nån sida!
Ifall var i skäris med matilda idag. Letade efter en jacka från hm men nej självklart ska den inte finns, den finns inte någonstans?! damp.. Ifall hittade ett linne från gina en "tjock"tröja från new yorker och en bh från hm som e jettesöt :]
Vi tog bussen till city gross där mamma hämtade mig och mattis pappa henne för dom skulle kolla på bil!
Kom hem och fixade lite och sååååånt.
Ska snart hoppa on i duschen eller badet..Vi får se!
PÖ M


Vår alldeles egna Jerry Williams live från göteborg, jag va där x]


i'm in school

Tjenis bloggen! Sitter i ett av skolans arbetsrum med Tony, Emma och Josefin :) Vi hittade ett roligt youtube-klipp som ni ska få, xooooooo alice


asdfghjklöäölkjhgfghnm

Hej bloggen! Har studiedag idag så det är najz!
Ska snart gå upp till tåget och åka till huddinge möta mattis och sen ta bussen till skärholmen där jag ska leta efter en jacka och lite annat!
Men måste någ ut med hunden nu så cya / M

About everyting since valborg

Tjena bloggen! Sorry för att jag inte blogga igår, för det sa jag ju att jag skulle göra, men det var bara en så allmänt härlig dag ute så jag ville verkligen inte sitta inne vid datan. Men jag kan berätta om helgen;

I Fredags så åkte jag ut till landet. Det var skit mysigt där ute. Fast det var inte så kul att åka dit, båten pajja så pappa & farfar höll på och meckade med den i 4 timmar -.- Så det var ju kul för mig och Vicki att sitta på en båtplats i 4 timmar.. Men men. Det var iaf mysigt ute på landet :)

Sen på Lördan så åkte vi hem ganska tidigt, vid 11 nån gång. När jag kom hem hoppade jag inte i duschen sen så mötte jag Tilda på ip vid 2. Vi körde lite klockan (fotboll), lärde henne några skit dåliga finter (jag är sämst på att finta :)) och låg och solade vid ett 7-manna mål. Mysigt :) Sen så stod typ Geron, Hilding och några fler i cafetrian som Mathilda helt plötsligt frågade om dom ville spela fotboll med oss? Hihi kul, Tilda.. Men de ville dom inte så då gick hon & jag tillbaks till målet men så kommer typ Lill-Alex, en till från sexan & åååh vad var det han hette nu igen.. ehm typ dejjan eller något :P iaf och ville köra volly, men det har jag aldrig fattat hur man kör och Mathilda ville inte köra (även fast det var hon som fråga) så vi bara stod där och var allmänt (o)sociala :) Men sen så kom Maurer och hans läskiga följeslagare så vi drog till cafeterian. Där stod jag & mathilda och "hjälpte" dom andra :) Sen vid 6 så tog vi en rolig cykeltur till henne. Haha det var skitkul men jag orkar inte berätta allt för då skulle det bli ett väldigt långt inlägg vilket det redan är så det skulle bli super mega långt då. Vi hämtade lite grejer sen så cyklade vi hem till moi. Lämnade hennes saker sen så gick vi + Vicki & Madde (min syster & hennes kompis) till pizzerian och köpte lite pizza. Tog med hem och käkade på studsmattan. Skit mysigt! Sen vid 8 åkte vi 4 ner  till ip där vi mötte Axel. Det var skit tråkigt i början speciellt för Axel för ingen annan av hans kompisar (killar) kunde komma. Men sen blev det faktiskt ganska kul. Vid 10 drog vi till macken och köpte lite frukost-grejer sen så gick vi hem. Då så tog jag och Mathilda ett glasspaket, två skedar och varsit täcke och gick ut och satte oss på studsmattan. Låg och prata och käka glass där till 12 kanske. Då gick vi in och satte på en film. Men då somnade jag.
Idag så gick vi upp vid halv 10. Käkade frulle. Sen kom Lovisa och hämtade upp mig och Mathilda. Jag hade träningmatch på Visätra. Mathilda följde med och tittade. Gick bra, vi vann med 2-1. fast en sak som däremot inte var så bra var att jag sträckte mig :/ Osis.
När vi kom hem från matchen så käkade jag och Mathilda lite pankisar, sen så rullade vi ner till ip. Fast det gick inte så bra där heller. Hon och jag skulle flytta ett 7-manna mål och så kör hon över mina tår med det så det börjar bloda igenom strumpan och shit. Men hon blev mer hysterisk än vad jag blev. Haha det var lite komiskt. Men jävlar vad ont det gjorde!
Sen så blev hon hämtad. Har inte gjort så mycket mer sen dess. Bara kollat på mina kära program :) Seeya! / alice


Pizza på studsmattan, inte det smidigaste, men mysigt! :)



Axel, Tilda & Jag på ip



Axel visade sina fotbollsskills..




..och jag visade mina!



Hahahahah! I love you my very own tildo dildo


my weekend

Kan dra igenom dagarna!

Torsdag: Skolan hade ANT dag det var okej. Jag Mattis och Emma drog hem till Emma, vi fottade åt glass och blev som barnungar med en kissemisse! Satte på en film och slutade med att vi hoppade runt i sängen och hade kul!
Pappi och mamma hämtade mig och då hade dom med sig TVÅ st tv. 46 tum. Fan vad najz tänkte jag bara :]
Åkte hem och åt middag sen stjusade mamma mig till huddinge.Gick till video jag mattis och emma hyrde två filmer. Vi gick till brasan och aa. Där träffade vi Hanna som va med oss hela kvällen eftersom några idioter sket i henne. Men alltid lika kul att va med henne :] en riktig glädjespridare! Sen träffade vi Elliot Affe och Ludde. Var med dom en stund men sen kom luddes fulla pappa haha så han gick hem med honom osv. Så då drog vi resten till båtparken och sanckade sen drog elliot så då gick jag my emma och mattis hem. My gick hem till sig och jag och emma till mattis. Vi satte på I know what you did last summer. Rikgit läskig! Ifall pappa hämtademig kvart i tolv sen sommnade jag typ direkt.

Fredag: Åkte till landet direkt på morgonen. Kommer inte ihåg vad vi gjorde. Jag och mamma åkte ifall till gustavsberg och köpte godis :] sen när jag kom hem igen så skulle jag kasta in dynorna in i hytten på båten och då står det en sån dära torrboll dära som jag välter så det rinner ut 100 % saltvatten i hela hyttan -.- Gud är inte med mig!
Kollade på massa filmer på kvällen!

Lördag: Vaknada åt fruost kollade på tv solade åt lunch åkte hem. Städade kollade på film middag lite mera film åkte hem till matilda kollade på robinsson sen dreamgirls sen hade vi popcorn krig..HAha och mattis ser ut som en tomat för hon har bränt sig i aniktet x]
Aa men pappa kom och hämade mig halv elva. Då kollade jag på film ännu en gång..
Och nu sitter jag här, uttråkad och ska snart sova faktiskt! Är sket trött
Imorgon ska jag vara med matilda samt måndag eftersom våran coola skola är lediga då!

PÖ Mickis

 en trött jag..

update

Sorry för att jag inte har skrivit något men jag har varit upptagen och så sov jag på landet tills idag så!
Hinner tyvär inte att skriva nu för jag ska hem till mattis! Puss hare / M


RSS 2.0