Boda Borg

Gick upp kvart i 8 för vi skulle till Boda Borg med laget. Nu är ju sässongen slut så vi skulle ha lite avslutning. Vi skulle samlas halv 9 vid statoil macken eller vad det är nära källbrink.
Det tog en timme att åka dit så vi var där typ kvart i 10. För er som inte vet vad Boda Borg är så är det ungefär som fångarna på fortet. Man springer in i olika rum och får olika uppgifter som man ska lösa. Och så är det som hinderbanor och så. Jag började att springa runt men Melissa och Martina. Sen åt vi lunch runt 1. Vi fick äta tacos. Sen så sprang jag runt med Sofie, Frida J, Amanda, Emma H och Wilma. Fast vi delade upp oss lite men vi klarade iaf en bana tsm.
Sen så åkte vi där ifrån runt 5. Var hemma igen nån gång efter 6. Då sprang jag upp till tv;en och slog påfemman där One Tree Hill var. Sen så vare Gossip Girl. Sen gick jag ner till Mamma & Pappa ett tag. Sen så satte jag mig här vid datan och nu ska jag nog gå och plugga lite.
Men ni får ha det så bra! xoxo balle

im so boerd

Vad heter du? michaela
Vad heter du i andranamn? maria
Vad heter du i efternamn? petersson
Vilken färg har du på ögonen? bruna
Vilken färg har du i håret? brunt
Har du färgat håret någongång, isånnafall , vilken färg är din orginal? brunt
Hur lång är du? 165 typ
Vilken skostorlek har du? 38
Går du på någon sport? japp
Är du morgontrött? ibland
Är du datanörd? tyvär
Hur mycket är klockan precis nu? 20.44
Vad har du ätit idag? mackor & tacos
Hur många gånger borstar du tänderna om dagen? morgon och kväll
Vem pratade du i telefon sist med? pappa
Har du rapat idag? ja
Har du hostat idag? nej
Har du nyst idag? ah
Had har du för kläder på dig nu? mjukisar och en tshirt
Vad har du för frisyr? bulle
Vem badade du sist med? minns inte
Vem sa du nått till sist? crippa
Vad sa du till hon/han? det är visst bra ju
När gick du på toa sist? typ 20 minuter sen
När slog nu nån sist? Idag
Varför gör du det här testet? för jag har super tråkigt
Vad heter din rubrik? inget än så länge
Senaste film? meet the spartans
Bästa låten? nya hela tiden
Saknar du någon? ja
Senaste smset du skickade? ett tag sen
Vem skickade du det till? alice
Vilka är hemma hos dig just nu? brorsan mamma & pappa
Vilka 'fönster' har du uppe på datorn just nu? msn pea blogg och konversation me nickan
När sa du senast till någon att du älskar den? typ idag
Vilken färg har din mobil? röd och lite guld
Cola eller pepsi? cola
Sjunger du i dushen? när ingen är hemma
Är du tsm med någon? nej
Om inte, någon på G? nepp
Senaste kramen? efter konfan
Har du någon piercing? öronen
Tittar du på tv just nu? ja
Msn? [email protected]
Pa? michalea
Mobilnummer? 0762567809

30 november

Ello! How are you doing?

Today har jag vart på konfermation, gudtjänst. Mötte amanda dära eftersom alice inte kunde för hon va i bodaborg.
Men jag och kottisch(amanda) gick upp till kyrkan och satte oss och blabla sjöng sånger och ah , måste jag erkänna så var det lite kul haha.
Pappa hämtade och nu har jag städat mitt rum så det är prima rent!
Åt nyss tacos, ganska gått , kollade på ensam hemma också seriöst jag älskar dom filmerna (a)

Har inte så mycket mera att berätta så ha en bra kväll / Mickis


lördags godis...

... är inget för mig. Eftersom jag inte äter godis. Moha! Visst är jag duktig ? har inte ätit godis på typ 4 månader (a)
Aja iallafall. Vaknade halv 11 och gick upp och kolla på The Hills. Åt frulle samtidigt. Sen vare Life of Ryan. Och damn, jag smälter. Han är så himla söt! Och han han har så himla fina ögon! Hihi..
Sen så jag jag och Vicki ut med Sacha. Sen när vi kom tillbak så bytte jag om för jag hade träning. Den höll på från 13.50 till 15.30. Vi hade inomhus i källbrink men mamma va lite sen så jag fick stå och vänta i några minuter.
Sen när jag kom hem så duschade jag medans mamma stjutsade min lillasyster till något kalas som hon skulle gå på. Så jag och mamma var själva hemma så vi gick upp till Stuvstakällarn och åt. Haha och det va ett tag sen man var där. Senast var typ i 6:an när jag kollade på bjan-dif när Geron var där och blev sur för att BAJEN KROSSADE DIF. Haha.
Viåt jääätte gott. Sen gick vi hem och hämtade bilen och sedan hämtade vi min syrra.
Sen runt klockan 8 så kom Michaela hit :) Vi spelade något spel på spela.se som va skit kul x] Haha. Vi var några streckgubbar som sprang runt och sköt ner andra streckgubbar. Vi var fyra gubbar i vårat lag och vi hette; Socks, The Pooman, Name och Shithead. Fyfan va vi va grymma! Haha. Sen så kollade vi lite på Scoobydoo som gick på trea men vi missade nästan hela filmen för att Michaela hade tait fel på tiden :/ Sen så julpyntade vi i mitt rum och hade skitkul för vi lyssna på The Voice samtidigt. Och min syrra dansade skitkul och lekte gangster x'] Haha fan vad vi garvade!
Sen så kom hennes pappa och hämtade henne nyss.
Hon ska inte sova här för att jag ska upp jäätte tidigt imoron för jag ska vara 08.30 vid nån mack imoron för vi ska till Boda Borg med laget som avslutning.

Men nu ska jag nog gå to tha bed, pallar inte sittauppe vid datan och nörda... xoxo balle

i love the game

Motorcross, seriöst tänk er att bara åka fort som fan och sldda i kurvorna och hoppa och göra back-flips.
Fyfan vad härligt det skulle va, jag funderar seriöst på att börja med det så jävla niiiice

 och köra race åh nej jag älskart!

Men nu ska jag duscha
s i m m a l u n g t / M


suck my ass

Godsenamiddag.
Idag har jag verkligen vart seg, legat och halv sovit i soffan tills nu, fattar inte varför jag är så jävla trött -.-
Aja, alice har ju inte hört av sig sen klockan elva typ så jag vet inte om vi ska göra något, jag kanske tillochmed ska på hockeymatch om en timme så ah.

Sitter just nu och kollar på när min brorsa gör en hemsida, den är ganska cool faktiskt, det är typ en läxa han har i skolan. xo m

 den bästa sommarn i mitt liv!

29 november

Hallå på er mina vänner!
Sitter just nu i soffan med pappas bärbara älskar den här datan så liten och pratisk!
kollar på life of ryan, och han är så jävlans söt asso. haha

Idag ska jag typ vara med alice tror jag men jag vet inte men ska fårtsätta kolla nu hare bra / michaela

fredag, fredag. kära gamla fredag..

Vaknade, gick upp, åt frulle, went to da school and had lession. Hade engelska som första ämne tror jag (?) Sen vare matte. Och sen klockan 10 hade jag utvecklingsamtal som gick superbra :) Under tiden hade dom andra SO så när jag var klar med samtalet så smet jag in när det var några som redovisade om Afrika.
Sen hade vi lunch och det va paaancakes!
Sen hade vi NO oh sedan slutade vi kvart i 1. Jag och Amanda tog halv 2 bussen ner till Huddinge c. där handlade vi present till en viss liten fröken som hade fyllt år som vi skulle bort till på kvällen.
Kom hem från Huddinge runt 4. Satte mig framför tv;en och kollade på One Tree Hill. Love it! Det slutade 5. Så då började jag göra mig i ording för vi skulle vara där 6 & vi skulle hämta upp Amanda kvart i för vi orkade inte gå för det var för långt. När vi var där så åt vi lite och pratade och skrattade väääldigt mkt åt en vis person x] Haha du är så jävla klockren gumman! I love u & du vet vem du är. Sen körde vi lite SingStar och jag måste erkänna, vi krossade er! Haha.
Sen så busringde vi typ hela kvällen. Fyfan vad barnsligt men vi kunde inte hjälpa det! Vi garvade så jävla mycke! Haha och fyfan, de va ju vissa personer som trodde vi var seriösa.. ;o Haha.
Sen så drog vi hem nån gång efter 10. När jag kom hem så kollade jag lite på Idol utröstningen och måste medge att det var lite synd att Johan åkte men så länge Robin är kvar så. Men jag viiiiill veerkkliigen aaaatt KEVIN SKA ÅKA UT!!!!!!!!!!!!!
Ush, asså jag vet inte men jag har verkligen något emot honom. Visst, han sjunger jätte bra och så men HERREGUD (!?) Jag blir så jävla trött på honom. Eller mest på svenska folket som ringer & röstar på honom !? Han skulle ALDRIG ha kommit så här långt om han inte kom från Malta. Och bara för att "han har bara bott i Sverige ett halv år men kan redan så bra svenska" Ååååh. Rösta ut bögen förfan! Haha ska nog inte gå in på det mer nu för då kanske det blir lite föör tjatigt.. ;P
Imoron då? vad händer då ? 2 timmars träning och sen kanske jag ska vara med Michaela också. Måste börja packa me för jag åker ju om 5 dagar! Så himla skönt att åka bort från allting & slippa skolan. Längtar! Men kommer skana vissa personer också men det är bara 11 dagar som jag är borta. Men u ska jag nog pyas till sängen.
Ha det bra, xoxo balle

never ever again

Hej igen vänner.
Sitter och lyssnar på min älsklings låt , Kenta - just idag är jag stark. Hammarbys sång och i löve it, den är verkligen så min och alice låt asso!
I miss my Alice Stariiiisch, vi har nästan aldrig tid med varandra längre, ungefär. På helgerna träffas vi men nästan aldirg annars och det suger hästballe!

Jag har väntat så länge på just denna dag och det är skönt att den äntligen kommer, väntat så länge på just den dag och den ger lust när den kommer.

Ikväll ska jag inte göra något, för jag är seriöst för trött på alla människor just nu, hatar alla helvete, varför ska allt bli så jävla svårt. Våran såkallade "vänskap" var bara bortslösat med fucking äcklig tid, om jag visste att det skulle bli så här skulle jag aldrig ens försökt.


28 november

Halloooo friends!
Idag hade jag låååång sovmorgon! Vi började 9.55. Gick upp vid typ halv 9 och åt frukost spelade gh4 sen stjusade mamma & pappa mej till skolan. Hade No, där vek vi papper igen, blev klar med min happymeal låda :) sen gjorde vi en vanlig låda också. Efter det var det engelska,det enda vi gjorde var att kolla på när nåra redovisade efter slutade vi men vi åt lunch i skolan för det va pannkakor haha. Efter det gick jag lovisa & pontus till centrum eller när vi var vid ån så började vi "bråka" haha och vi stog och skrek åt varandra för jag inte pallade gå till centrum eftersom jag ändå skulle gå hem och då skulle det bli så långt och blablabla så höll vi på i typ en halvtimme haha. Men pappa & farmor hämtade litte meeeeeee och vi åkte hem och åt tårta, eftersom pappa fyllde år i måndags och han var typ inte hemma kan man säga.

Vi satte nyss upp belysning utomhus -.- och pappa satte upp renen på taket, fuck! Den är så jävla ful haha.

/ Mickan

 tänkte ge er en jätte fin bild på mig imorse haha

figuren går ut på att leka ett blåbär

Skriver sagor(overkliga) där efter rubriken. Jag tror jag seriöst har något fel i mitt huvud, en hjärntumör har jag säkert, skulle inte direkt förvåna mig, och så bara pang så dör jag. Om jag ska vara realistisk så tror jag att det kan hända när man går runt med fucking huvudvärk varenda jävla dag!

Men bort från mina tråkiga stunder till the funn stuff imorgon, börjar 9.55 istället för 9 :) För vi flyttade fram engelskan för So & Sv går bort för shit hedsen är sjuka yeey! Så vi slutar 11.40 whoooow! Sen ska jag någ.. hmm, kanske in till kinsesika ammbasaden, mamma & pappa ska vara där några timmar för att få nån sak när dom ska till kina.

Nej men nu ska jag faktiskt sova, eller måste först kolla när det über tuffa tåget och super coola bussen går imorgon. Jag vet, det är intressant men jag delar med mig av mitt liv det är min plikt att göra det!

Hare bra vänner hare bra./Michalela

 fy helvete vad jag saknar mitt hår!
scrolla neråt och kolla på inlägget jag skrev idag, när var jag typ nästan blond, jag hade samma hårfärg här egentligen bara att färgen alltid skiftade från dag till dag, så det är så TUFFT!


list of the day

Dagens vill ha: Nya kläder
Dagens klädsel: Jenas & stickad kofta
Dagens frisyr: Utsläppt
Dagens händelse: När vi pratade i mathilda pool
Dagens låt: Lil'Rain - Adore you
Dagens planer: Plugga engelska
Dagens saknad: Vet inte
Dagens dummaste: Att säga till Amanda att hon har damp. Även fast hon har det...
Dagens sjuka: -
Dagens drog: Jacuzzin (a)
Dagens roligaste: Mycke
Dagens favorit(er): Amanda, Tilda, Julia & Louise
Dagens köp: En bussrämsa
Dagens godis: Lussebulle & pepparkaksdeg
Dagens humör: Glad
Dagens mening: "Har du sagt A så får du säga B"

xoxo balle

today is thirsday

Yes, Thirsday it is. Skolan var som vanligt. Började med bil som jag tycker är ganska kul för det är inte sådär jävla jobbigt som alla andra lektioner. Och så kan man bara släppa allt annat och rita. Brukar alltid rita när jag är deppig och har massor av saker i huvudet. Vet inte hur jag ska förklara men detär iaf skönt att bara sitta och rita, även om jag inte är så duktig på det.. Aja just nu håller vi på med mobbing. Sen så hade vi musik men då sa dom i personal rummet att hon va sjuk and we goes like; YIPPIE! Vi trodde att vi skull få en och en hlv timmars håltimme men icke sa nicke. Vi körde kull i korridorerna och då så kommer ju hon (musikläraren). Men då sa vi att nästan alla hade ått hem för alla trodde de va håltimme så då sa hon att vi skulle slippa lektionen men sen så 10 minuter senare så säger hon att det ät lektion iaf så då blev man ju lite ledsen. Fett taskigt av henne, bara ge falska förhoppningar. Aja iaf. Sen vare spanska och sen luch. Sen hade vi två lektioner och sen slutade vi kvart i 2. Då sprang jag ner till pressbyrån och köpte bussremsa. Har inte fått busskort än :/ Jag, Julia, Amanada, Louise & ilda skulle hem till Tilda. Men de va bara jag och Tilda & Julia som hann med hel-bussen så dom andra kom en halvtimme senare. Där åt vi lite mellis och kollade på desperate som gick i repris på femman. Sen så bytte vi om och hoppade i poolen. Åååh gud vad jag är avundsjuk på dig Tilda! Vill också ha en Jacuzzi! Tänk er att bara hoppa ner i en varm bubbelpool efter fysen. Åh gud. Aja iaf. Där satt vi i nåra timmar och pratade. Hur mycket som helst! Asså fyfan vad mysigt det var. Vi prtade om allt möjligt. Vääldigt många hemligheter och en de va inte alls kul tt höra på.. ush. Men vi hade det så jäkla mysigt tjejer! Vi måste göra om det här.
Sen tog jag 6-bussen hem med Louise. Fast hon skulle av några stationer före mig. Jag hoppade av i stuvsta och vandrade hem. Nä jag kom hem slängde jag i mig lite mat och nu sitter jag här.
Hoppas ni hade en bra torsdag, för det hade verkligen jag. xoxo balle

 
haha förra veckan så berättade jag om att min lillasyster hade gjort illa sig & att hon såg ut som Quasimodo i Ringaren i nottredam. Gämför själva. Vad tycker ni?
(dålig bild)


today is a good day

Eller inte polers.. Denna dag är hur seg som helst, lite som alices onsdag. Vi börjar tidigt, tråkiga lektioner, dummaste lärarna, slutar sent, det är träning på kvällen, det är läxdag imorgon och det är blött och kallt ute. Inge kul!
Ska inte berätta om min usla dag, men jag har vart hos tandläkarn ifall jag hade prima tänder! Och jag är så duktig för jag aldirg haft hål, vem bryr sig? Oj man är duktig för man bortstar två gåner om dagen, det gör väl alla normala människor. Hoppas jag.
Ikväll ska jag på träning, hoppas lasse är med dom som ska träna med seniorerna så att han inte springer med oss på uppvärmingen haha.
Ikväll måste ja plugga äckel engelska, jag ska prata med chatarina (eng lärare) om jag inte BIG INTE prata engelska inför hela klassen i några minuter, NO WAY!

Nä vafan, känner att det här blir ett tråkigt inlägg så jag ska sluta nu för jag är för trött att skriva.
 Simma lungt vänner, simma lungt / michaela
 jag saknar mitt hår!!!!! det var sån fin färg och långt (det blev längre på sommaren) jag hade ju fan nedaför brösten nästan :( åh miss it!!!

MY GOD VAD JAG "INTE-GILLAR" ONSDAGAR

Haha ni behöver inte va dumma för att förstå att jag hatar onsdagar om ni läste min rubrik. Har säkert rablat upp dehär tusen gånger nu men för det första så börjar vi ganska så tidigt. Och för det andra så har vi bara tråkiga lektioner, förutom träslöjd när vi har Bengan. Haha så jävla skön asså. Fast han va inte på så bra humör idag så han dampa typ på alla förutom mig & Josefin. För det tredje så slutar vi sent. För det fjärde så hade jag fys. För det femte så blev jag lite mulad av en viss person. Och för det sjätte så är jag bara på almänt dåligt humör. Och för det sjunde... ja ni ser. Jag kan hålla på hur länge som helst. Tror inet det finns nått posetivt med onsdagar. Det finns inte ens något bra på tv?
Aja iaf. Hände inget kul idag. Började göra en smörkniv på slöjden men det är ju skit intressant att veta -.- Det enda roliga idag va typ när Mathilda och jag garvade åt lilla Max på lektionen.
Så för att göra nåt kul med det här inlägget så får ni en (till) lista. Haha såg att Michaela hade langat ett ex antal x] aja iaf. Enjoy, gott folk. Enjoy

Dagens vill ha: Sovmorgon.
Dagens klädsel: Jeans mjukiströja & uggs.
Dagens frisyr: Två flätor.
Dagens händelse: Tuschpennekrig i skolan mellan mig & Hilding -.-
Dagens låt: Gavin DeGraw - I don't wanna be.
Dagens planer: SOVA.
Dagens saknad: Helg.
Dagens dummaste: Kommer inte ihåg x]
Dagens sjuka: Ont i knäet som typ e pajj (?)
Dagens drog: Filt.
Dagens roligaste: Max på so lektionen.
Dagens favorit: Sacha (min hund)
Dagens köp: -
Dagens godis: En negerboll.
Dagens humör: Deppig.
Dagens mening: "Asien!"


bild på mina två små sötnosar michalea & lovisa

haha

Exakt ålder? Ja du 13 år 8 månader och 11dagar typ
Var bor du? Bästa huddinge
Bor tillsammans med? Mamma pappa & brorsorna
Husdjur? Hudn & kanin
Färg på hus? Rosa typ
När är du född? 15/3
Klass? 7a
När tar du studenten? 2015
Något jobb? Näpp
När ska du sova ikväll? Vettefan
Duschat idag? Nej men ska efter der här
Kramat någon idag? Jadå
Pussat någon idag? Nej
Vad har du ätit idag? Köttbullar
Dagens klädsel? Jeans, linne & kofta över
Dagens smink? Pallante dra upp allting
Dagens sötnos? Pooooontus
Dagens roligaste? Musiken
Har du många vänner? Dom bästa
Hur många har du kysst? Många
Vem kramade du senast? Lovisa S
Hur många har varit otrogna med dig? Nej
Har du pojk-/flickvän?
Vem pratade du med i telefon senast? Pappa

FAVORIT:
Film? Green street holigans
Låt? Ronan keating - if tomorrow never comes
Mat? Kött
Dryck? Fanta
Färg? Olika
Stad? Göteborg
Land? Australien
Ämne i skolan? Svenska
Årstid? Sommaren

SENASTE:
Personen du tänkte på? Emma
Personen du kysste? Hemligt
Gången du spydde? Länge sedan
Gången du grät? Idag
Pizzan du åt? Margarita
Gången du var i Göteborg? Typ i april
Gången du var i Sthlm? Är här just nu
Gången du var full? Venne
Gången du var hög? Aldirg vart
Personen som såg dig gråta? Ingen

ANTINGEN ELLER:
Svart eller vitt? Svart
Hund eller katt? Hund
Ut och festa eller hemma och mysa? Både ock
Tv-spel eller datorspel? Tv-spel
Singel eller upptagen? Beror på
Lunarstom, helgon eller Playahead? Playahead
Ragga eller bli uppraggad? Uppraggad
Big Brother eller Paradise Hotel? Paradise Hotel
Svart hår eller blont? Brunhårig
Blåa ögon eller bruna? Bruna
Choklad eller lakrits? Choklad
Göteborg eller Stockholm? Göteborg
Högerhänt eller vänsterhänt? Högerhänt
Coca cola eller fanta? Fanta
Pizza eller kebab? Pizza
Randigt eller prickigt? Randigt
Älska eller älskas? Båda
Leva eller dö? Leva såklart

ANTAL:
Personer du älskar? Många
Personer du hatar? En jävla hora
Personer som sagt jag älskar dig? Många
Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? Några få
Glassar du ätit på en dag? 7
Festivaler du varit på/ska på detta året? Ingen typ
Gånger du haft minnesluckor? Allt för många
Gånger du varit hög?
Personer du saknar just nu? En person
Gånger ditt hjärta brustit? En gång

VEM:
Vill du kyssa nu? The one and only
Ska du träffa imorgon? Dom bästa
Sjöng du senast för? Typ pontus hörde mig senast
Hade du senast en msn konversation med? Madde
Spelade du tv-spel med senast? Mig själv
Vill du ta med på en romantisk resa nu? Inte vet jag
Vill du kasta en sten i huvudet på? Alla
Förtjänar att dö? Slynan i mitt liv
Vill du sova bredvid inatt? inte en enda jävel

VAD:
Gör dig glad? Vännerna
Gör dig ledsen? Vänner som lämnar och sviker
Vad vill du helst göra nu? Sova
Önskar du att du slapp göra? Tala på engelska inför hela klassen på fredag
Vill du ha nu? Bra betyg
Önskar du dig i julklapp? Vet fan inte
Längtar du till? Åre
Tycker du om dina betyg? Nej
Ångrar du i ditt liv? Vissa saker
Hur mycket är klockan? 20.15


ja jag vet. det är tråkiigt med listor

Ta fram din mobil och skriv ned namnet på den i telefonboken som ligger som det numret som står här:
17. baracarro
40. cornelia
37. Charly
36. Charlie
48. diesel
35. Carro
24. blomman
66. Emmy
72. Flisan
54. Elin simons
21. bergander
Har du pussat nummer 72?
nej
Vilket är ditt bästa minne tillsammans med nummer 36?
Oj. finns så jävla många. Men typ orsa grönklitt vintern 2006
När ska du träffa nummer 48?
hoppas aldrig
Är nummer 54 söt?
Ja det är hon
Vad var ditt första intryck av nummer 35?
Ful
Hur träffade du nummer 17?
Har inte träffat henne
Gillar du nummer 21?
Nej
Har du träffat nummer 40 den senaste månaden

Ja
När såg du nummer 72 sist?
long time ago
Har du varit i nummer 66 hus?
nepp
När är nästa gång du ska träffa nummer 24
ingen aning
Är du nära vän med nummer 37?
ja! blodsyster
Har du gått på bio med nummer 40?
japp
Skulle du kunna gå ut med nummer 72?
Nej typ inte
Vad pratar du och nummer 54 oftast om?
ingenting
Känner du nummer 48?
ja
Skulle du kunna ge nummer 21 en kram?
jag skulle kunna men vill inte
Hur är vänskapen mellan nummer 36 och 54
dom känner inte varandra
Hur länge har du känt nummer 35? 
ingen aning
Har nummer 17 ett förhållande?
nej, inte vad jag vet
Har du velat slå 40 i ansiktet?
haha, alltid


go to hell

HAR DU PUSSAT NUMMER 2?
alexandra - ja

VAD HAR DU FÖR RELATION MED NUMMER 20?
bigbag- känner honom inte

NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 30?
Calle - typ aldrig

ÄR NUMMER 18 SÖT?
Aurora - guud ja

FÖRSTA INTRYCK PÅ NUMMER 33?
äcklig hora

HUR TRÄFFADE DU NUMMER 9?
amandans - genom skolan

GILLAR DU NUMMER 15?
Ariana - Nej

HAR DU TRÄFFAT NUMMER 3 DEN SENASTE MÅNADEN
accent - nej

NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 14 NÄSTA GÅNG?
Anna - Imorgon

NÄRA VÄN MED NUMMER 13?
Andreas - Nä

VAD PRATAR DU OCH NUMMER 8 OFTAST OM?
Amanda j - ingenting

SKULLE DU KUNNA GE NUMMER 6 EN KRAM?
Alicia - ja självklart

HAR DU GÅTT PÅ BIO MED NUMMER 17?
Baracarro - Nej

Skulle du kunna gå ut med nummer 10?
Ammi - Nej

ingenting är som det ska.

Ello Neeeeeeeeeew yooooork!

Seriöst hur fan ska man börja detta??
Jag har massor med funderingar kring allting men jag tar inte upp något här för jag ska inte dela med mig för mycket ha-ha.
Och föressten just nu är jag jävligt irreterad på mamma & pappa för att dom ska åka till Kina om näst nästa helg utan oss. Jo men tack verkligen. Ni har vart över allt i världen och nu ska ni till kina UTAN OSS???????? vad fan är det för sätt
?!?!??!?!?!?!?!?!?!!?
Fuck off asså, men huvudsaken är att dom kommer köpa saker åt oss tre filuringar, och den helgen har vi ff! Fyfan vad skönt det ska vara! Yeeey yey.

Och en grej, jag älskar dig det är ingenting jag säger för att få allting "bra" igen utan jag gör det verkligen, och jag orkar inte hålla på att tjafsa och att du ska tro på saker som en falsk person sagt. Jag skulle aldirg tjalla och säga att ni har sagt åt mig att göra det, är inte det lite fegt? Jag tog inseativitet och skrev det själv och det står jag för, jag skulle aldrig låta någon annan ta skiten för det

xo michaela

26 november

Hola amigos!

Min dag har vart ganska bra!
Gick upp vid 7 åt lite frukost och gick till tåget, väntade 10 minuter och då var klockan 8 tåget skulle egentligen gå 54 men ah sen så säger dom att att det är 20 miuter frösenat -.- och jag frös dom i i helvetet! Kändes som jag skulle svimma typ men mamma hämtade mig. Började med slöjd, gjorde ingenting förutom att vika upp en sak och nåla, men jag orkar seriöst inte. Sen vare No, vi ska typ inte jobba mera så vi får typ vika pappar oc bygga med det, och nästa gång ska vi göra vatten bomber :) Sen vare språk, hade michelle igen för inggut är fortfarande sjuk. Gick helt okej, Lunch, vet var ganska gått!
Sen musik, jag och pontus blev fett lack på pinot som vägrade funka så vi gickin i lilla rummet och spelade el-gittar piano & trummor, och sen sak JAG äger på det (a) Sen vare elevens val, satt uppe i klassrummet och ritade och spelade spel me pontus, åkte hem sen med lovisa och jag gick faktiskt hela vägen från rosendalsvägen hem!

Ikväll ska jag plugga på min matteläxa Hare bra / m


tha pictures

blir inte så många eftersom alice stahre vägrar att skicka alla

   det va dom hon skicka, hahah!

m to the ichaela

Seriöst är det inte lite patetiskt att anmäla malin för något hon inte gjort?
Det är för att ni har brist på uppmärksamhet som ni gör det och tror ni är så jävla balla att säga ; Hon hotade oss med kniv & tänker våldta & döda oss.
Men hej på er också småglin! Den som egentligen ska hamna i rättegång är väl ändå ni som går runt och ljuger för polisen, det är olagligt om ni inte vet det?
Säger bara att ni kan fan gå och dö, om malin verkligen kommer i ett ungdomsfängelse så kan jag säga hej då hare bra i hilmen! För ni är så döda

25 november

Hejehjhejhejhejhejhejhejhejhejehjehe.
Orkar inte berätta om dagen så mycket men hade sovmorgon till 9.05 mötte my på vägen hade tråkiga lektionen och fuck you jävla slyna du är så jävla patetisk! pallar inte berätta om äckelt som håller på sen gick jag hem efter matten för jag inte mådde något bra, gick till min gaml gamla skola, kungis där fick jag inte komma in på hemkunskapen för anita hade pms -.- men ah jag alice & lovisa gick hem till alice och åkte pulka! (bilder kommer) vi drack varm oboy & lussebulle ute i snön :) sen åkte hämtade mamma mig, har ätit och ska snart kolla lite på tv!

Hare / m

 efter alice slott mig med en bitchslap på ena kinden när vi var i dalarna, man kanske inte ser det så bra men ah. Inget smink heller för den delen haha

oh yeah

Kände att jag också vill göra en sån dära liten mini lista som alice!

Dagens vill ha: Jullov!
Dagens klädsel: Mjukisar t-shirt & cardigan
Dagens frisyr: En bulle
Dagens händelse: Pappa födelsedag & pulka med älsklingen
Dagens låt: Har inte lyssnat på nåt
Dagens planer: Sova
Dagens saknad: Tronat efter min kära säng
Dagens dummaste: Spela sur på min närmaste vänner typ
Dagens sjuka: Illa mående
Dagens drog: Typ ingenting
Dagens roligaste: Att pappa kom hem
Dagens favorit: Alice
Dagens köp: Inget
Dagens godis: Äter inte godis
Dagens humör: Ledsen och irreterad
Dagens mening: "Snön flyger uppåt istället för neråt" Sa leo på lektionen -.-

boring list

Haha såhär många inläg har jag nog aldrig skrivit på en dag (?) Det här blir mitt tredje för idag och jag lovar, jag ska inte skriva mer idag. Tänkte nog nästan gå & lägga mig sen för jag är sååå hiiiimmlla tröööööött. Och vi börjar inte förens 10 i 11 imorgon sköönt. Så här får ni en lista. Enjoy gott folk, enjoy. xoxo balle

Dagens vill ha:
Bättre jacka!
Dagens klädsel: Jeans, tjockiströja och uggs.
Dagens frisyr: Slarvig toffs.
Dagens händelse: Snökriget i skolan & pulkaåkningen
Dagens låt: Westlife - Green Day - Wake me up when september ends.
Dagens planer: Sova.
Dagens saknad: Vantar!
Dagens dummaste: När jag sprang och ramlade framstupa ner med ansiktet i snön -.-
Dagens sjuka: Kalla fingar.
Dagens drog: Chai latte
Dagens roligaste: När jag & Amanda skulle kasta snöbollar in i killarnas omklädingsrum men så ppnade Andreas (gympaläraren) och så råkade vi kasta allt på honom.
Dagens favorit: Michaela.
Dagens köp: Ingenting.
Dagens godis: Lussebullar.
Dagens humör: Trött & glad.
Dagens mening: "HAHAHAHAH" det blev mycke garv idag.

SNÖ! WE LOVE WE LOVE

Michaela kom hit runt 7. Då satte vi på oss pulka käder direkt och sprang ut. Fyfan vad kul det var! & pappa körde ju runt och plogade med fyrhjulingen. Så sen när han var klar så satte vi ett rep där bak på fyrhjulingen och så satte vi oss i pulkan och så fick jag hålla i och så åkte vi! Och det kan jag kalla kul. Haha vi lyckades filma en gång på de men just den gången gick det inte så bra för jag råkade släppa för tidigt så det gick inte så fort ;/ Men dom andra gångerna gick det fort! :) Sen gick vi in typ tio i 9 och nu har har hon nyss gått hem.
Langar lite bilder. Puss på er. xoxo balle


michow & balle ligger och diskuterar


balle & michow - guds under


sköningar på glid


24 november

Hejsan alla glada och pigga kort och långa sjuka och friska roliga och inte roliga. 

Jag är så jääävla gald! För det snöar, i love it!
Idag var jag i skolan. Först på morgonen så gick jag & mamma till vårdcentralen och tog blodprov sen gick vi hem i det stormiga vädret haha åt fruckost och sminkade mig! Mamma stjusade mig till skolan och vi hade egentligen idrott men jag gick aldirg ner till salen utan jag satt och prata med matilda och tilda sen kom sara och my också. So vare sen, fick tillbaka mitt prov, gick hmm.. sådära eftersom jag fick hjärnsläpp medans jag skrev det så jagsvarade inte på 6 st frågor.
Lunch efterm, ganska god!
Hade spanska med michelle för ingrid är fortfarande sjuk, ganska skönt! Matte vare sen, det gick bra som vanligt men det är fortfarande lite tråkigt dära men aja whatever som dom säger i withe chicks :D
Hade livskunskap sen, vi fick sluta 20 minuter senare, mamma hämtade mig och vi åkte till segeltorp för att hälsa på hennes kompis så dära var vi en pytte stund för vi hade bråttom.
Skulle egentligen på träning idag men jag ska någ sluta på måndagar, dels för att jag inte gillar att träna med den andra gruppen och sen för att jag slutar sent och det är jobbigt allting och ah.

Ska snart till Alice och åka pulka, man får ju fan passa på nu när det är snö ju :D
Och juste min pappa fyller år idag! Gratta honom!

See ya don't wannabe ya xo m


idag är de bara en månad kvar till julafton!

24/11 äre idag som sagt. Det är SNÖ ute and I love'it! Haha okej, det där kanske lät lite blondie för man fattar vell att det inte är snö inne men jaja x]
Igår på kvällen när jag hade stängt av datan och så, så kollade jag på en film som gick på trean med mormor. Det var Da-vinci koden eller hu man nu stavade det. Jag fattade ingenting för det hade redan gått en timme på filmen när jag började kolla. Sen när det var reklam i filmen, så kom jag på att det hade varit snö i 3 dagar och jag hade inte inte åkt pulka! Det var ju helt hemskt! (iaf i min värld). Så jag sprnag ut helt själv, klockan var typ 12, och åkte lite pulka. Haha fyfan va kul de va. Sen sprang jag in och kollade klart på filmen. Den slutade vid 12 så då gick jag och la mig.
Mamma & pappa kom hem från flygplatsen typ halv 1 men då hade jag redan hunnit somna, så jag kommer typ bara ihåg att mamma kom in och sa hej och då s satte jag mig, jag blundade fortf, och kramade henn och sen la jag mig ner och somna om.
My alarm ringde halv 7 men jag var skiiiiiiiiiiiiiiiittrött, as usual, så jag tryckte på snooze ett ex antal gånger. Så när jag kollade på klockan sissta gången var den kvart över 7 så då fick jag springa upp ur sängen!
Kom precis i tid som vanligt. Vi har ju gympa som första lektion på måndagar så de e ganska så skönt. Att man inte måste började plugga det första man gör efter helgen. Sen när gympan var slut så sprang jag & Amanda upp och rullade oss i snön. My goooood vad jag har längtat efter det!  Och sen så rullade vi varsin snöboll och knackade på killarnas dörr. Och när dom öppnade så kastade vi in om och sprang direkt men det var bara det att det var Andreas som öppnade (våran gympalärare) så när vi kom ner till vårat omklädningsrum igen så började vi asgarva och dom andra fattade inte varför.
Men sen när vi stod och bytte om så öppnade killarna dören och kastade in snö på oss. Alla hade hunnit klä på sif förutom Amanda som stod i bh & trorsor. Haha stackarn x]
Sen på lunchratsen så blev det lite snöbollskrig. Och jag tror att jag har halkat femtioelva gånger idag för mina skor är så jävla hala! Haha. Sen så gick jag, Amanda, Hilding, Mange & Erik hem till Erik och åkte pulka. Haha han hade värsta isbackan. Det va skitkul. Men sen så fick amadna in en spik i foten när hon åkte pulka så då gick vi tillbaka till skolan.
Sen slutade vi 2 & då gick jag hem och myste i soffan med nåra filtar och Chai latte & en lussebulle. :)
Nu sitter jag här och michaela ska komma hit lite senare för då ska vi åka pulka :D
Haha jag veeet, pulka, pulka, pulka. Men jag kan inte hjälpa det. Visst kalla mig barnslig om du vill, jagjag älskar snö och allt som har att göra med det. So go ahead and mobba mig så mycke du vill, I don't care!

Have a wonderful evening people, xoxo balle


A picture på mig & älskade kusin när vi va i malmö innan skolan började. I love you charmtroll <3

skämtoside

Tänkte nyss dra ett välkänt skämt från mig men jag tänkte att så kul ska ni fan inte få ha ellerhur?
Ingentligen finns det typ ingen som har samma humor som mig, några är liksom toppen under eliten och dom drar sina skämt och tror att jag ska skratta? Glöm det, jag garvar nästan bara åt mina egna skämt, för jag har svårt för andras skämt dom är verkligen inge kul, som dom tror. Så liksom dom som nu är toppen under eliten sluta dra era wb skämt och försök komma upp i humor eliten, inte för jag tror att det kommer funka för er men ge det ett försök!
Den som faktiskt jag verkligen vet förstår mina skämt och garvar och jag garvar åt hennes skämt är någ Alice, det är nästan bara henns jag skrattar åt, så back off polers, kommer aldirg tycka ni roliga!

Jävligt onödigt inlägg men sant sorligt någ. Önskar att det fanns mer rolia människor som Alice!

Hare/ M

söndag kväll

Hellou. Va på konfermations grej igår & de va ju kul (?) Haha inte. Men sn åkte jag till farmor direkt för jag skulle sova hos henne så jag han inte blogga något igår. Men hos farmor så bakade vi lussebullar & negerbollar. Det blev skitgott! Så på kvällen mös vi i soffan med varm O'boy och lussebullar. Fick riktiga jul känslor där med snön och allt. Haha.
Sen idag så tog vi bussen till NK för my little'sisstah ville se på deras juldekorationer i fönsterna. Dom va fina fast dom va finare förra året. Farmor handlade några sko och nån jacka där men jag handlade inget. Dom sakerna som jag hittade va waaay för dyra för min plånbok. Sen åkte vi tillbaks till lägenheten. Vi åt sen stjutsade farmor & Anders (farmors man) hem oss. Där väntade mormor på oss. Hon ska vara här tills mamma & pappa kommer hem och deras plan landar runt 11. Så dom är vell hamma 12, halv 1 (?) Dom har ju varit i Berlin.
Nu sitter jag här. Vet inte riktigt vad jag ska göra. Imoron hoppas jag på att Michaela kan vara me mig för jag vill åka pulka! Det har varit snö i 5 dagar och jag har inte gjort det en enda gång än. Ush.
Aja ni får ha det bra, xo alice


En bild på min nya snygging, Chace Crawford


design

design är påväg det är darför den är helt vanlig och ful just nu

natt är natt och dag är dag.. typ

Arhå hej igen.
Idag har jag vart på ikea och köpte lite saker till pappa sen åkte vi till sea någonting och köpte en sak till vattenskotern och 5000 kr på en båtaffär, det är vad han får i present :)
Vi var på city gross också och handlade mat och där köpte jag en film eller ingentligen var det fyra filmer i en, Meet the spartans, Epic movie, Sports movie och Date movie :) jag älskar dom filmerna, så jag och mamma satt nyss och kollade på Sports movie!
Imorgon ska jag till vårdcentralen och ta lite prover igen sen ska jag hem och äta frukost eftersom jag inte får göra det innan jag ska testa mig haha. Ser verkligen inte fram iemot att komma till skolan, det suger verkligen hatar det!

Simma lungt kram Mickis

 jag och min kära pappa i sommras, saknar mitt långa hår och jag var faktiskt ganska nöjd med färgen!


tomtegubbar slå i glasen

Söndag it is and söndag it will be.

Godmorgon våra kära läsare, whats up giiiiiirlfriends?
Jag är på ganska bra humör just nu faktiskt, eftersom mamma åkte upp till ica och köpta frukost åt mig, hon tycker jag förtjänar det bästa nu när jag ska göra en grej imorgon. Ifall kan berätta lite igår, jag var bara hemma och kollade på film & tv , kollade på step up så jävlans bra den är! Gick och la mig vid 1 och jag är uppe redan? Men huvudsaken är ju att jag inte är trött ellerhur? :)
Idag ska jag typ till ikea med mamma så jag kan köpa lite grejer till min pappa som fyler år imorgon, fast han är inte hemma just nu och han kommer inte hem förens på onsdag natt ;( Men då har jag längre tid på mig att fixa presenten!
Imorgon ska jag till vårdcentralen och ta ännu flera prover, lite synd så dära. Men nu i fredags började jag mitt nya hälsomsamma liv, inget godis inget läsk inte saft och havregrynsgröt på morgonen! Annars kommer jag dö ha-ha
T a c k  f ö r  m i g , Mickan


 här pratar man med alice i fredags hhaha

fuckfuckfuck

HEjsan igen, idag har jag & Alice vart på konfermation sak och det var ganska kul i slutet! :)
Mamma & Pappa hämtade mig och Alice så stjusade vi hem henne till hennes moster Sissi , sen blev mamma & pappa skit sura på mig för det har hänt en sak och fan också, nu kommer det bi helt cp. Aja måste öva på ett tal nu som jag ska säga till denna tjej & hennes mamma som kommer hem till mig 16.30 :(
/ Michaela

ingen är som du..

Du har sagt:
[x] Hora till någon?
[x] Bög till någon?
[x] Slyna till någon?
[x] Slampa till någon?
[x] Fitta till någon?
Totalt: 5

Du har:
[x] Fuskat på ett prov?
[x] Skrikit fula ord till en lärare?
[x] Dissat en kille/tjej för att du har spanat in en ny person?
[] Hånglat med fler än 4 personer på en kväll?
[x] Stått på ett bord och dansat inför folk?
[x] Spottat en person du hatar i ansiktet?
[x] Bitchslapat någon?
[x] Skrikit åt någon i telefon?
[] Knackat på en persons dörr du hatar och skällt på den?
[x) Sagt/Skrivit att du är snygg?
Totalt : 8

Den senaste veckan har du:
[] Vart full?
[x] Skrikit åt en ungdom?
[x] Skrikit åt en vuxen?
[x] Tagit bilder på dig själv?
[] Vart på fest?
[x] Dissat någon?
[] Skolkat?
[] Ljugit för en kompis?
[x] Ljugit för mamma?
[] Hånglat med 2 personer?
[x] Vart stolt över dig själv?
[] Haft samlag?
[x] Slagit någon?
[] Sökt uppmärksamhet?
[] Gjort något olagligt?
[] Skrivit via sms/nätsida/email/brev hur mycket du hatar någon?
[x] Sagt/skrivit "jag älskar dig" till någon men inte menat det?
[x] Struntat i vad någon vuxen sagt till dig?
[x] Vart förbannad?
Totalt: 10

När du var under 10 år så har du:
[x] Vart tillsammans med någon? - inget seriöst
[x] Slagit någon?
[x] Kunnat ord som Bög/Hora o.s.v?
[x] Visste du vad sex var?
[x] Pussat någon?
[] Krossat fönster i skolan?
[x] Lär dig "dumma" saker av något stora syskon?
[x] Gjort sönder något som är värt mer än 1000 kronor?
[] Sagt något fult ord till läraren?
[] Blivit utslängd från klassrummet p.g.a att du vart stökig?
Totalt: 7

Övrigt:
[x] Du är tjatig i skolan?
[] Du är stolt över dig själv?
[x] Du gillar att vara på fester?
[x] Du gillar att ha folk runt omkring dig?
[] Du ska dricka denna helg?
[] Du ska möta någon du hatar nästa vecka?
[] Du ska skolka denna veckan?
[] Du vill att folk ska kopiera dig?
[x] Du är sur på någon vuxen just nu?
Totalt: 4

allt totalt: 34

0-10 : Du är helt ok. Men lite för blyg.
10-25: Du kan allt säga emot men är lite mer schysst av dig.
25-40 Bitch! du är inte rädd att göra bort dig och du är nöjd med dig själv
40-55: EY bitch! galna/egoisstiska/kaxiga personen här alltså. Dig kallar man t.o.m Bitch

rooooooooooooooobin <3

asssåå my god jag tror jag dör. han är såå söt & sjunger så jävla bra! please rösta på honom åt mig! xo balle
blir så sur för de funkar inte att ladda upp bilder för tillfället men måste gå för nu börjat idol igen.

visste du att min pappa är cool?

Jaaaaaaaaaaa hur ska man börja sina blogg inlägg ingentligen? Börja med Hej hur är läget eller någon rolig replik? Eller börja skriva på en gång. Det är svårt att veta vad alla människor vill och inte vill, men man skriver och gör på sitt eget sätt och sen om någon klagar över det, då är det deras problem och inte ditt eget för var dig själv och stå upp för dig själv.
Människor som skriver om hur tragiskt deras liv är och att dom vill ta livet av sig varje dag och att dom skär sig och att det är skönt. Vad är det för sett? Vad är felet på människor ingentligen, va nöjd med livet som det är och var inte så patetisk. Gör livet till du vill att det ska vara.

Som sagt.
Ikväll blir det inte hem till mattis så jag kommer vara hemma och kolla på idol och köpa popcorn för det är det ända godis jag kommer få äta, eller jag tar tillbaka det är eftersom popcorn är inte godis utan det är majs, så om man tänker efter så är det nyttigt? Inte sant? Likadant som chips dom måste ju också vara nyttiga eftersom det är potatis.
Men nu ska jag fan dra mig till coop och bye good stuff xoxo Michaela



ladies & gentlemen, it's friday

Jahopp, nu har den här veckan och svichat förbi. Och Sydafrika närmar sig med stormsteg. Haha, de där lät lite kul tyckte jag. Men nu äre bara 12 dagar kvar sen drar jag :D
Men som sagt så åkte ju mami & papi till Berlin igår. Och min syster va typ lite ledsen så hon fick sova hos mig. Och haha, de va så jävla kul för när jag skulle gå och lägga mig så vaknade hon, eller hon gick i sömnen fast det brukar hon göra ibland. Men jag frågade henne om hon skulle på toa? Och hon bah;
- Ah..  Haha med skitsömnig röst man hörde knappt vadhon sa. Och så reser hon sig upp och kliver ur sängen och öppnar min garderob och går in där och tänkte gå på toa. Haha men då sa jag att de va min garderob och så visade jag henne till toaletten. Sen när hon kommer dit så börjar hon borsta tänderna. Och jag bah;
- Men ska du borsta tänderna nu?   Och så svarar hon skitsurt;
- Ja !?
- Jaha okej men du har ju redan gjort det?
- OCH !?
Och haha så börjar hon slå mig fast hon sov ju så hon hade inga krafter typ och haha de såg så kul ut så jag börja as garva och så slog hon mig ännu mer men då kom mormor och tog bort henne och la henne i sängen igen.

Sen så vaknade jag runt 7 imorse och åt frulle. My gad jag hatardom som inet äter frukost! Det är så jävla gott med frukost i love it. Brukar alltid äta min speciella yoghurt.
Men började iaf 8. Vi hade engelska som första lektion och vi kollade klart på filmen som vi såg. Den va helt okej. De va en film me Bruce Willis (I love him) & Matthew Perry (love him too) .
Sen hae vi liet lektioner pallar inte berätt om vilka ämnen vi hade och vad vi gjorde för det är så jävla boring att läsa om.
Slutade iaf 20 i 1. Men jag stannade kvar i skolan me nåra och typ prata (?) Eller lysnna på musik och hade lite kul. Men efter ett tag gick dom flesta så då vare bara jag, mickis, ralph & sergen kvar. Haha ralph visade oss någon konstig dans ? Haha de va så jäkla kul ;P Sen när klockan typ va halv 3 så gick vi också hem. Sergen & Ralph skulle på träning och mickis skulle träffa nån kompis. Jag gick hem och parkerade mig här. ´Fast har gjort lite annat också.
Och myyy gad vd jag är hungrig för jag åt vid 11 sisst och åt inte så jätte mkt då. Och mormor håller på att göra oxfilé just nu så jag känner hur det bara vattnas i munnen. Sen bliresoffan och idol.
Vet inte om jag kanske slänger in ett inlägg sen. Får se. Imorgon ska jag upp ganska tidigt för jag ska vara i huddinge kyrkan kl 10 på nån konfermationgrej som slutar 3 -.-
love you all / alice

    

.

Amen tjenare. Sitter här och spelar gh4, seriöst det är fan bäst! Men jag suger på trummor, sorligt någ och sjungandet är inge bra, men fan gitarren den slår jag skiten ur alla asså :D nejmen jävla tönt -.-
Vart i skolan idag kan berätta om det haha.
Gcik upp vid 7 och duschade och sen gick jag till tåget tog bussen till skolan, första lektionen var engelska och checpointet var ganska enkel faktiskt. Hade No sen kollade på mossan vilken som var vilken som vi plockade igår senh ade vi ett litet test typ så jag var med Linn och vi kom sist :( Aja sen vare So, dära hade vi ett prov typ också eller vad man säger, det var om danmark så det var ganska lätt men jag vet att jag kommer klara det! Vi slutade efter den eftersom våran svenska lärare är sjuk men vi gick och åt mat och sen letade vi vidare efter saras nyckel eftersom typ nån har tait den. Vid 12.15 gick Sara & Tilda hem och jag & My stannade kvar och hade kul, när klockan var typ halv två så hämtade pappa mig och så åkte vi hem.

Sebastian (min brorsa) sitter just nu och spelar gh4 på trummor :) han spelar bet it med Michael Jackson och den är fett bra så det är nästan så att jag ska upp och dansa i soffan och digga musiken, nej men haha.
ikväll kanske jag ska hem till mattis så ska vi och tjejerna kolla på film och mysa men simma lungt / Michaela

friiiiiiday

Tjolahopa i pippishus eller något..

Tänkte slänga in ett inlägg nu på morgonen innan jag går to tha p to the endeltåg ha-ha. Nejmen jag skriver mest det här för att ni ska önska min brorsa lycka till för han har en skriving idag om fysik, men han är fan bra på det tror jag, ah men nu ska vi inte eller skitsamma.
Idag kanske Alice kommer till min skola! För vi maby baby ska vara med varandra, men hare super bäst för nu ska jag klä på mig & sminka mig loveyaaaa all xoxo M


t-t-t-toorsdag

Men tjena alla monsterdiggare! Skolan va som vanligt. Slutade kvart i 2. Jag va kvar ett tag i skolan efter att vi hade slutat med amanda, mickis, geron, hilding, erik & magnus.  Eftersom Det är så kallt ute så hade det blivit is på fotbollsplanen så vi åkte där ett tag. Sen kom småbarnen och maximus. Haha och de va nån kille som slog oss med en pinne men då sa typ magnus till honom så då gick han och slog på buskarna istället. Kul man kan ha då ? :P Haha sen efter typ en halvtimme gick vi ner till stuvsta c och satte oss utanför smörgåsboden med filtar och hade veery mysigt. Fyfan vad kallt de va! Mickis hade 5 filtar på sig. Men jag & amanda tyckte de va taskigt att sitta där utan att köpa något så vi köpte varsin morotskaka. Som alla smakade på. Sen drog geron & hilding iväg så då vare bara jag, mickis, amanda och magnus kvar för erik hade stannat i skolan och väntat på nån. Så där satt vi kanske i en kvart till och frös. Sen gick vi in på vårdcentralen och värmde oss. Haha. Sen så skulle mickis ta halv 4 bussen så då satt vi och väntade där med henne. Sen när hennes buss hade kommit va jag tvungen att gå hem för mina föräldrar skulle till Berlin. Så jag gick hem och va me dom typ 10 minuter sen skulle dom iväg. Så mormor & morfar ska bo här me mig & systra mi till lördag. Sen ska vi till farmor i stanoch baka lussebullar och sova där. Sen kommer mama & pappa hempå söndag natt.
Men imoron ska jag till huddinge c och köpa lite grejjer. Har inte lyckats få me mig nån ännu men michaela kanske ska me. Har tagit lite bilder idag men jag hittar inte sladden till mobilen som man laddar in bilderna på datan så jag kan tyvärr inte ladda in dom :/
xoxo balle

rubrik

Hejsan i trosan eller någonting. Jag är verkligen trött på detta.
Idag har jag tränat fast det gick inte så bra för jag blev illa mående så jag vila typ hela tiden.
Det dära med att jag skulle göra matteläxan, glöm det. Men det kändes verkligen som jag ville göra den men när jag tar fram på den och kollar på den så nej där gick det snett, jag la ner pappret igen och drog mig till tven.

Juste nyss så sålde vi en bil? Helt plötsligt sådära haha , men nackdelen är den att det var min älsklings plutt bil haha nej okej jag tar tillbaka det där, det är min brors övningskörningsbil och det heter Laban, skåååååååda namnet folks :D det är väl skönt att den försvann så får vi mer plats på uppfarten! YEEEEY
Nejmen nu fan måste jag äta ett äpple, eller något hare super bäst / Mickanpickan

din mama mama mama på pizza med kebabsås & coca cola

Tjo alla mannar och gubbar & gummor och tjejer!
Kom nyss hem från skolan, och nästan dör av hunger? Men ifall så kan jag berätta om hela min skoldag eftersom jag vet att ni folks älskar att läsa vad jag gör på dagarna i kära skolan..
Gick upp 5.57 för att vara exakt , satt och halv sov framför tven hämtade frukost borstade tänderna och letade kläder, fick bli ett par fula baggiejenas hatar dom men ah, drog till tåget som gick 7.09 drog hem till aurora och gick "innervägen" som vi kallar den för vi vill inte gå källbrinkssvägen för där går alla noobs haha, men när vi var nästan vid my så går hon där coh blir skit gald att hon träffar oss ;) sen träffade vi tobias och gick med honom. Första lektionen var livskunskap, vi fick prata med våran bordkamrat om vem vi irretarade oss på och förklara varför och hur man sulle lösa det typ haha, Sen hade vi typ hm... Språk, vi hade prov och seriöst det gick verkligen sämst! Efter var det matte, alltid lika kul hos Urban asså! HA-ha. Hade lunch vid 11.10 , det var fisksoppa så det bev fyra mjuka mackor för mig isället! Hade bild sen och gud vad jag stör mig på agneta! Bläää för dig, blev klar med min nalle som jag ritat med färg och allt :) Hade engelska sen och henner hatar vi fan mest orkar inte berätta dära men ifall No sen och då gick vi ut och plockade mossa i typ 45 minter haha, efter det slutade vi och jag började gå mot vivo och där hämtade mamma mig.
Ikväll ska jag på träning men jag tror även att jag måste göra min matteläxa för den är så lätt :)
Men hare bra pusshej/ Michaela


big bad onsdag

Tjo bre zombreros.
Gick upp runt i don't know, 7 ? Började skolan 8.25. Hade jag vet inte tråkiga lektioner sen hade vi lunch 11. Sen hade vi slöjd mn hade "ide-torka" som Bengan sa så jag & marcus fick varsit sudd i hand och sen fick vi börja sudda allt klotter i koridoren. Och vi va såååå duktiga. Seriöst. På tvärtomspråket.
Sen hade vi SO. Sen vare äntligen dax för svenska och vi skulle kolla på film. Jag och Henke gick nån minut innan vi slutade från SO;n så att vi skulle hinna ta våra mysiga fåtöljer. Men dom va borta! Och sen så hittade Elias & Tony fåtöljerna dom bögarna :@ Men så sa Cecilia att vi inte fick ha dom i klassrummet något mer. Och gissa om det skärde i hjärtat :( Så vi fick sitta på bänken. Inte aaaalls samma sak :( Vi kollade på Holes eller Ett hål om dagen som den heter på svenska. Och i'm faling for it. Den är så himmla bra! Och Zero & Sam är så söta!
Sen så när vi slutade va Kajsa & Linnea i skolan så jag, jt, henke, erik, max, magnus och några fler (?) stannade kvar och va där me dom ett tag. Men sen typ halv fyra gick vi hem. Jag hade träning och lite andra grejjer att göra så jag kunde inte vara med nån nå mer. Men när jag kommer hem så får jag världens chock! Haha min lillasyster ser ut som Quasimodo i Ringaren i nottredam med en sån där jättepuckel på ögat! Haha fyfan vad hon såg rolig ut. Hon hade ramlat in i ett trappsteg så det kanske inte va så kul för henne..
Sen halv 6 tror jag hade jag fys -.- Inte så kul. Jag har varit sjuk & borta när dom andra har haft det så jag hade jätte dålig kondition. Och så hade jag ont i hela kroppen men man ska ju inte hitta på ursäkter så jag får vell skylla på att jag inte är så tränad :( Sen kom pappa och hämtade mig. Hoppade in i duschen och sen kollade ja på roomsurvice. Sen satte jag på datan och nu sitter jag här. Chattar med Geron & Kajsa på msn och JAG HAR AILIENS I MIN KÄLLARE :( sad, but true.
xoxo balle

 
såhär såg min syster ut. stackarn.


ännu en dag med tjofaderittan

Amen halloj alla våra kära bloggläsare älsklingar!
Jag känner mig jävligt film beroende seriöst, har kollat på She's the man, step up & just nu kollar jag på mean girls haha ojojoj.. Var i skolan också en snabbis och hämtade spanska böckerna efterosm vi har prov på torsdag.. kommer suga apskit, jaaa sånt är livet så mycke falskhet bor det det man förlårar vinner en annan så håll dig vännen som du har kär!
Men nu ska jag fårtsätta kolla eftersom jag har pausat filmen hare gött xoxo m






18november

Tjong i baljongen alla glada och smärta människor!
Idag är jag sjuk igen, imorse gick jag & mamma upp till vårdcentralen och pratade med en doktor och tog lite prover sen imorgon ska jag dit också men då får jag inte äta någonting på morgonen ;( aja idag blir det filmdag igen (a)
She's the man Scary movie Mean girls & Step up, dom är nu ner laddade och redo att kolla på :) haha men ha en bra dag xoxo M

 tänkte att ni kan få se en bild från sommarn 2005 när vi åkte öland & gotland runt med våra kompisar i våra båtar :)  seeeee vad smala ben jag hade då ;O

boring, boring monday

Monday it is, and here we are! Haha, nejmen hej alla bloggläsare. Såg att det är michaelas tur att vara sjuk nu. Haha och att hon härmar mig och laddar ner precis samma filmer som jag :P Haha men dom var faktiskt bra.
Eftersom jag va ganska trött igår så tänkte jag gå och lägga mig i tid för en gångs skull och sova ganska så tidigt. Så jag hoppa ner i sängen runt 10. Men jahopp, självklart så kunde jag inte sova så sista gången jag kollade på klockan innan jag somnade hade den hunnit bli halv 1 -.- Haha så jag försov mig lite men jag han till skolan iaf. Idrott är första ämnet som vi har för dagen och vi skulle ha gymnastik. Tilda var den enda som var glad (hon går nämligen på gympa).
Sen hade vi bio med Rolando och jag fattade typ ingenting men jag fick iaf tillbaka mitt prov och de gick bra :) Ficka alla rätt. Sen hade vi lunch. Det var äckel-päckel mat så det fick bli flingor. Sen hade Erik & Geron och Hilding och vilka det nu var gått ner till centrum ochh där hade dom träffat ett peddo. Amanda följde med några andra ner och kolla men jag stannde i skolan. Aldrig att jag går till ett peddo (?) Aja. Sen hade vi teknik och jag pallar inte förklara vad vi skulle göra för det är inet så intressant. Sen hade vi spanska och sen slutade vi.
Jag went home to my crib men klantig som jag är så hade jag glömt nycklarna men som tur varså va mamma påväg hem så jag behövde inte vänta så länge.
Har träning ikväll, längtar inte precis. Ush vad kallt det har blivit.
xoxo alice

dance i the rain even if you fail

Tjatja hur mår ni? Själv mår jag sådär.
Har ganska tråkigt och är as hungrig men har inte kunnat äta på hela dan.. Har klaat på the hottie&the nottie sen scary movie 2 ch håller just nu på att kolla på scary movie 3 laddar ner she's the man & step up :) hare bra / michaela

sjuk

Japp nu ere måndag igen och jag är sjuk. Ligger i soffan och kollar på film på datan just nu, The Hottie & the Nottie, den är ganska bra faktiskt fast har bara sett typ 10 minuter än så länge haha. Laddar ner scary movie filmerna också så det blir en filmdag idag (a) men hare bäst / Michaela

söndag

Jahopp, redan söndag. Har varit hemma sen i onsdags men det känns verkligen inte som det. Nu måste man tillbaka till skiten. Haha. Men jag får tänka posetivt, snart är jag i Sydafrka och där är det högsommar. Gud vad jag längtar!
Vaknade upp hos michaela av att min alarm gick på 20 över 9. Jag skulle egentligen åka fyrhjuling men mamma & pappa hade kollat på vädret så mamma ringde och sa att det skulle regna hela dan så vi bestämde att vi inet skulle åka. Då somnade jag om och vaknade halv 12. Jag och michaela gick upp och åt frulle sen så kom pappa och hämtade mig för vi skulle bort till Min gudmor för hon har köpt radhus och vi hade aldrig vart där så vi skulle dit. Var där ett tag och busade med Alex (kusin) som är 4 år tror jag. Vi kollade på Fåret Saun eller hur det stavas. Haha, det är lite små kul faktiskt. Sen fikade vi lite och sen kom vi hem runt 5.
Och klockan 6 började my favorite One Tree Hill. och my god vad jag blev glad för att Peyton och Lucas gifte sig! Haha ingen kanske fattar men om man kollar på One Tree Hill så gör man det. Jag älskar verkligen den serien. Hoppas att dom aldrig slutar spela in den.
Sen efter det kom Gossip Girl som jag också brukar kolla på. Men det slutade för en kvart sen och nu sitter jag här och skriver.
xoxo Balle

momoa mamorpa p g

Tjena, börjar seriöst känna mig sjuk. Inge kul menmen sitter här och laddar ner green street hooligans som mystiskt försvann från min data för typ en vecka sen, så jag blev tvungen att ladda ner den igen haha aja. Har hittat en canada goose som jag kanske ska köpa :) den är skit fin men ska dra nu.

See ya dont wannabe ya / Michaela

farsan står i duschen och morsan rakar sig under armarna..

Nu är det söndag och jag är fett trött.
Kan kanske berätta om igår. Igår åkte jag till värmdö/gustavsberg för myyy broootha hade match pappa är ledare för hans lag så då tog mamma & jag bilen till mammas best friend, dära så fikade vi och snackade massor! Vid sex åkte bi back till ishallen och kollade på matchen det gick sådära och jag höll på att frysa ihjäl i min kalla jacka -.- Vi åkte hem vid ungefär kvart i nio och då skulle vi stjusa hem två st i crippas lag så då fick jag sitta fram i mammas knä och det var ganska roligt hha orkar inte förklara varför menmen lämnade Calle i kvarnbergspladn sen lämna vi jocke i sörskogen sen hämtade vi Alice :) hon soov hos mig som ni kanaske förstör hehe.. Ifall vi gjorde inget speciellt igår kväll, kollade på film tills typ 1 och då gick vi och la oss vaknade vid halv tolv åt fruckost sen åkte hon hem och jag sitter och kollar på madagaskar , men jag ska försöka ladda ner en film nu så hare bra! / Michaela

-

TJENA ALLA TOSOR OCH ÅTTOSOR!!!
Sitter här och filosfirar med min underbara vän Alice. Vi har ätit Ben&Jerrys, mums fillibaba!
Denna unnderbara dag har vi inte spenderat tillsammans utan vi har gått skilda vägar en oerhört lång tid.
Nyligen (nyss) försökte vi göra en bilddagbok till Alice men vi råkade sorligt nog klanta till det. Men livet schteker när vi steker ägg på stenen.
Vi har tänkt på livet tillsammans, och hur lika vi är, vilka sammandragningar vi har med varandra ,varför just vi blev vänner? Varför tror vi på detta tvprogram vi kollar på just nu? Det är livets stora funderingar man alltid kommer dras med.
Men någon gång måste vi ju hitta våran inre styrka och leva livet som det är och köpa denna citroen bilen.
Jajaja nu räcker det michaela! ;P Haha så där gåre när michaela ska försöka vara poetisk. Hon har ingen aning om vad hon rabblar om x] Jag har bara  ett åt det ; HAHA! Men fortsätt att skriva, övning ger färdighet.

Always choose the simple part
xoxo m & a


bilden är sjuuukt ful men de bjuder vi på

lördag

Tjafan! Sitter och lyssnar på gamla låtar som jag hade på mobilen när jag gick i sexan haha måste erkänna att dom är ganska roliga , lyssnar på Hottentott just nu den är svensk och den handlar om en negergrabb haha.
Idag har jag vart på fotomässan med pappa, vi hittade en kamera jag kanske ska få och jag var så här nära *sträcker ut armarna* på att vinna en kamera men icke sa nicke. Ikväll ska jag typ till värmdö och kolla på min brorsas hockeymatch men jag kanske också ska vara med Alice så får höra vad hon vill göra och hur hon mår :)
Hare bäst / Michaela

 i love you alleballe <3

friday

jag skrev ett inlägg förut men det är mystiskt borta.. ? aja skit samma skriver ett lite kortare nu. är fortfarande sjuk. har myspys kväll me mamma & lillasyster. vi har ätit pizza & nån god efterrätt. nu myser vi i soffan framför fredag hela veckan. have a nice evening everyone! xo alice

14 noooooooovember

Ahmen tja!
Sitter och kollar på idol, det är ganska tråkigt faktiskt men jag väntar på v for vendetta (a)
jag & mamma gick upp och köpte b&j, super gott! Ikväll skulle jag egentligen vara med Alice men hon var fortfarande sjuk.
Men imorgon ifall så ska jag till fotomässan me mamma & pappa ska kolla fall våra objektiv funkar till den kamerna jag kanske ska få :) Men ha en najz kväll (a) / Michaela

design

oh juste! måste bara berätta att jag har fixat en design till bloggen men jag vet inet hur man gör så att kommer till sidan. måste träffa sofie snart så får hon hjälpa mig. / alice


Michaela

EYYYY mannen.
Orkar inte berätta om dagen för alla är så jävla fuckade och lek inte att ni inte har gjort något för det har ni! OM ni ska hålla på såhär dvs jag så kan jag inte längre va med er,thats it!
slänger in en bild på en av dom riktigt jävla få personer som jag någonsin litat på, och har aldrig tvivlat på att sluta! Namnet är Alice stahre, så jävla mer än guldvärd! <3


M to the ichaela

Tanken av att du ens skulle lämna mig vill jag inte tänka. Du är allting för mig även om jag visar det skit dåligt för det vet jag att jag gör, men du är verkligen nummer ett för mig! Och jag älskar dig som in i helvetet och utan dig skulle jag inte vara den jag är idag, det är tack vare dig som mina föräldrar litar på mig igen och så. Jag kan inte och tänker inte skriva en text till dig för det hjälper ingenting och bevisar inte hur mycke jag älskar dig. Du vet redan i ditt hjärta att du är den ända för mig. Eller man kanske inte ska säga ända och ända för det finns många andra men du är den som står mig närmst och den jag litar mest på! Du och jag är ju blodsystrar. Vi två är så jävla lika utan att vi tänker på det, du är den som jag verkligen ha med mig när jag gör saker för utan dig funkar ingenting. Men Alice, tack för att du är du och du är så jävla bäst! <3

sjuk, sjuk och mera sjuk -.-

Det är inget kul det hära :( Hatar att vara sjuk! Jag är bättre än igår iaf. Nu har jag inte så jätte hög feber, bara lite. Och halsen börjar bli bättre också men det gör fortfarande ont nät jag sväljer.
Har inte gjort så mycket idag. Vaknade halv 11. Sket i frukost för mamma skulle endå göra lunch strax. Det blev soppa och toast. Kolla lite på Ellen Degeneres Show. Haha hon är så jävla rolig! Love Ellen! Sen gick jag och la mig en stund. Sen satte jag mig vid datan. Nu lyssnar jag på min presslåt på pea; Green Day - Wake me up when september ends. Shit vad den är bra. Har börjat gilla Green Day skit mycke nu. Har alltid gillat dom iochförsig :P Har suttit här i en timme nu så ska nog stänga av datan och hitta på något annat. xoxo alice


Här är en bild på Ellen med Will Farrell. (Inte dagens program)

12 november

Tjo! Idag vare onsdag och det är bästa dagen på hela skolveckan!
Gick upp vid 7 gjorde det gamla vanliga fick stjus av min brorsa till tåget och när vi står på perrongen tillsammans så kommer det en gammal kärring fram till mig och ba; Men är inte han lite för stor för dig? Och då menar hon ålder, meeeeeeeeeeeeeeeeeeen precis det är min brorsa jävla kärring! Ush så händer det ofta när det bara är jag & min brorsa, lär er förfan, vissa har syskon???????
Aja went too tha buss när jag kom to huddinge haha, möte Sara & My dära uppe och pratade sen gick jag & Sara ner till syslöjden, idag faktiskt så dampade jag inte på min symaskin utan allt gick prima! :) Nu ska jag bara sy ihop byxorna sen äre inte långt kvar (a) Efter slöjden så var det No, hatar henne min lärare ush på henne men ifall där var det ifall kul för vi skrev bara. Sen var det spanska, jag & Emma hade ganska kul x] haha, kom på att jag måste plugga till mitt prov! Aja hade lunch sen, den var god! Sen var det Musik, jag spelade piano och lovisa lärde mig en typ vers eller vad man säger så jag höll på att fixa den hela lektionen och det gick ganska bra efter ett tag :) Hade elevens val sen och då tog vi bild. Sen åkte jag Sara Emma & My till huddinge och köpte varsin b&j, haha vi drog hem till My och satte på Omen :) den var ganska tråkig faktiskt! Men efter filmen så busade vi massor.
Mamma hämtade mig och sen dess har jag typ inte gjort någonting, men nuuu måste jag dra / Mickis

mera film!

Sen förra inlägget har jag hunnit kollat på ytterligare två filmer. Nämligen Scary Movie och Scary Movie 2. Ärligt talat är dom så jävla sjuka, men så jävla roliga! I love'em! Jag hade inte sett dom förut, bara 3:an och 4:an. Så då tänkte jag att jag kunde passa på att se dom :) Kan inte vänta tills femman kommer ut! Mamma håller på att laga soppa åt mig just nu men ärligt talat så är jag inte sugen på det alls. Får vell tvinga i mig några skedar iaf. Langar några bilder här nedanför.
Have a wonderful evening everybody! xoxo alice


Sjuklingen herself



Första Scary Movie...


...Scary Movie 2...


...Och så femman. Måste se den!

sjuk :(

Hejsan alla små bloggfisar.
Jag är sjuk idag :( Blev det igårkväll när jag kollade på desperate. Fick hög feber och jätte ont i halsen! Ush, jag hatar att vara sjuk. Inge kul alls. Liksom, vad är det för mening med det? Man får vara hemma från skolan vilket är skit skönt men man är alldeles för trött för att göra något. Just nu så värker det i hela kroppen och jag kan knappt svälja men jag har fått någon tablett av mamma som ska hjälpa. Min "kära" lillasyster är också sjuk så mamma är hemma för jag orkar knappast ta hand om henne när jag måste ta hand om mig själv. Gick upp ganska tidigt, runt 8 tror jag. Men jag gic direkt och la mig i soffan. Mamma gjorde chailatte åt mig till frukost. Det var jätte gott, speciellt för halsen. Sen kollade jag på film. Det blev Paris Hiltons nyaste; The hottie & the nottie. Bra? Nej. Men den var bättre än den förra. Och den var lite rolig då och då men det är inget måste att se. Kan vara kul att se den bara för att Paris är med i den. Kollade nyss klart på den. Skriver kanske igen lite senare.
/ Alice


tisdag

Hey.
Idag gick jag upp 8 för vi började 9.20. Sjönt! Fast jag skulle inte ha något emot att börja 10.10 som vi gjorde förra terminen.
När jag kom till skolan så hade vi håltimme. Fast en jävligt kort håltimme. Typ 20 minuter ;) Sen hade vi SO och engelska fram till lunch. På lunchen berättade Amanda för mig och Agnes om hennes lite sjuka dröm. Haha fyfan vad jag och Agnes garva! Haha men tyvärr så får jag inte säga vad hon drömde för då blir hon ng lite sur...
Haha aja iaf. Sen hade vi läsning och jag och Henke satt i våra fåtöljer för första gången på några dagar. Alla brukar alltid ta dom -.- Sen som sista lektion hade vi HK. Vi fick baka kakor, fast man kan ju knappast påstå att våra kakor blev.. kakor ? Haha dom såg ut som salami men dom smakade skit gott! Och det är vell huvudsaken, aight ?
Sen efter skolan gick jag direkt hem. Pallade inte vara med ågon för jag börjar få lite ont i halsen och är dessutom skit trött. Jag skulle gärna gå och lägga mig 8 men då missar jag mina fvvisar på tv och så hinner jag inte med lexorna.. ;/
Om 10 minuter börjar desperate. Ska se de och sen tror jag nog at jag kryper ner i sängen iaf.
xoxo alice


11 november

Din mama mama mama på pizza med kebabsås och coca cola. Erkänn lite cool va?
Men Hej ifall!
Dagen var okej, gick upp vid sex åt frukost fixade sminket på typ 4 minuter för jag bara hade pyttepytte lite puder och mascara, så känn på den! Gick till tåget 6.55, et var fortfarande fett mörkt när jag gich så det blev lite läskigt. Gick hem till My dit kom Aurora efter ett tag också och så gick vi too tha school tillsammans. Började med svenska, där fick vi en bok och sen drog hon till sjukhuset med sitt barn så vi satt och läste hela lektion istället. Efter så var det SO, vi fick redovisa våra grupparbeten, det gick väl okej antar jag. So är faktiskt något jag gillar haha. Hade gympa sen men jag var inte med för mamma hade skrivit en lapp som jag lämnade till idiot stefan! Aja sen vare lunch, den var rätt okej men åt inte så mycket. Hade matte sen, det är bara jag & sara där för lovisa & pontus är "sjuka" haha, jag & sara fick höra på Marias låt, seriöst hon sjunger så jävla fint! Hon kommer bli en av världens bästa sångerska, jag lovar!
Hade klassråd efter det och kan bara säga att Stefan är den största idioten jag någonsin träffat och jag hatar honom! Aja vi slutade 14 så då hämtade pappa mig med laban.. Det är min brorsas övningsköringsbil och den är skit ful menmen. Började med matte läxan som ska in på måndag men jag blev klar med den idag :) , har ätit midda också och nu sitter jag & kollar på stargate atlantis, det är bra faktiskt.
Imorgon skulle jag engntligen till tandläkarn men jag behöver inte för mamma pågrundav lite olika orsaker! Så imorgon ska jag hem till My och kolla på The Omen! Ska bli lite myspys haha.
Hare bäst / Michaela

härmapa

michaela älskar listor. asså ÄLSKAR listor har jag märkt. men jag skriver aldrig några så jag tänkte kopiera hennes förra för jag har lite tråkigt och ska snart krypa ner i sängen. enjoy..

Stora killtestet;
Gör detta eller få otur i ditt kärleksliv i 5 år framåt, vågar du chansa?

Jag gillar hår som är..
[x] Brunt
[x] Blont
[ ] Rött
[x] Svart
[ ] Färgat i en galen färg

Jag faller för ögon som är..
[x] Blå
[x] Gröna
[x] Bruna
[ ] Bakom glasögon
[x] Drogade
[ ] I linser som är onaturliga
[ ] Stora
[x] Normalstora
[ ] Små
[ ] Som blinkar flörtigt


Jag gillar killar som är..
[x] Långa
[ ] Lika långa som mig
[ ] Korta
[ ] Kortare än mig
[ ] Utåtriktade
[x] Blyga
[x] Vältränade
[ ] Smala
[ ] Väldigt flörtiga mot alla
[ ] Playiga
[ ] Beroende av sin dator
[x] Fotbollsspelare
[x] Ishockeyspelare
[ ] Orienterare
[x] Sportiga över huvud taget i lagom mängd
[ ] Ständigt är på gymmet
[ ] Nazister

Det är snyggt när killar..
[ ] Har tatueringar över hela kroppen
[x] En liten tatuering
[ ] Piercing i ögonbrynet
[ ] Använder speedos
[ ] Snaggar sig
[ ] Har längre hår än mig
[ ] Använder kajal
[ ] Alltid har keps på sig
[/] Har märkeskläder
[ ] Är modenörd
[x] Har häng- inte för mycket.

Detta säger allt om en kille..
[ ] Hans kläder
[ ] Hans moppe
[x] Hans leende
[ ] Hur ofta han är med kompisar

Det är gulligt när killar..
[x] Ringer ofta
[/] Smsar non stop
[x] Är svartsjuka
[ ] Försöker bli kompis med mina föräldrar
[/] Ger mig små presenter
[ ] Köper mina underkläder
[ ] Lyssnar på Britney Spears
[/] Gråter till filmer
[ ] Pratar om giftemål och barn
[ ] Totalt skiter i sina betyg
[x] Kan sjunga riktigt bra
[x] Skriver egna låtar
[ ] Är lite pluggis
[ ] Är mycket pluggis
[ ] Städar sitt rum kliniskt varje vecka
[x] Slåss för mig

Detta står jag INTE ut med..
[/] Kaxiga killar
[ ] Blyga killar
[x] Killar som slår ner folk
[x] Nasister
[/] Överbeskyddade killar
[ ] Sportnördar
[ ] Killar som har nära tjejkompisar
[ ] Killar som spelar Wow
[ ] Homofober
[ ] Killar som kör moppe
[x] Killar som är i stallet
[/] Killar som ALDRIG tänker på nått annat än mig
[x] Killar som trakasserar folk
[x]Killar som inte raggar eller snackar något annat än på msn
[x] Killar som super sig packade varje helg
[x] Killar som röker och snusar


lista all over again

Stora killtestet;
Gör detta eller få otur i ditt kärleksliv i 5 år framåt, vågar du chansa?

Jag gillar hår som är..
[x] Brunt
[x] Blont
[ ] Rött
[x] Svart
[ ] Färgat i en galen färg

Jag faller för ögon som är..
[x] Blå
[x] Gröna
[x] Bruna
[] Bakom glasögon
[ ] Drogade
[x] I linser som är onaturliga
[ ] Stora
[x] Normalstora
[ ] Små
[x] Som blinkar flörtigt


Jag gillar killar som är..
[x] Långa
[ ] Lika långa som mig
[ ] Korta
[ ] Kortare än mig
[] Utåtriktade
[] Blyga
[x] Vältränade
[/] Smala
[ ] Väldigt flörtiga mot alla
[ ] Playiga
[ ] Beroende av sin dator
[x] Fotbollsspelare
[x] Ishockeyspelare
[ ] Orienterare
[x] Sportiga över huvud taget i lagom mängd
[/] Ständigt är på gymmet
[ ] Nazister

Det är snyggt när killar..
[ ] Har tatueringar över hela kroppen
[x] En liten tatuering
[] Piercing i ögonbrynet
[ ] Använder speedos
[/] Snaggar sig
[ ] Har längre hår än mig
[ ] Använder kajal
[] Alltid har keps på sig
[x] Har märkeskläder
[ ] Är modenörd
[x] Har häng- inte för mycket.

Detta säger allt om en kille..
[x] Hans kläder
[ ] Hans moppe
[x] Hans leende
[x] Hur ofta han är med kompisar

Det är gulligt när killar..
[x] Ringer ofta
[/] Smsar non stop
[ ] Är svartsjuka
[x] Försöker bli kompis med mina föräldrar
[x] Ger mig små presenter
[/] Köper mina underkläder
[ ] Lyssnar på Britney Spears
[/] Gråter till filmer
[] Pratar om giftemål och barn
[ ] Totalt skiter i sina betyg
[x] Kan sjunga riktigt bra
[x] Skriver egna låtar
[ ] Är lite pluggis
[ ] Är mycket pluggis
[x] Städar sitt rum kliniskt varje vecka
[x] Slåss för mig

Detta står jag INTE ut med..
[/] Kaxiga killar
[x] Blyga killar
[x] Killar som slår ner folk
[x] Nasister
[x] Överbeskyddade killar
[/] Sportnördar
[ ] Killar som har nära tjejkompisar
[ ] Killar som spelar Wow
[ ] Homofober
[ ] Killar som kör moppe
[x] Killar som är i stallet
[x] Killar som ALDRIG tänker på nått annat än mig
[x] Killar som trakasserar folk
[x]Killar som inte raggar eller snackar något annat än på msn
[/] Killar som super sig packade varje helg
[x] Killar som röker och snusar


jag älskar



9 november

Nu ere söndag och jag vill verkligen inte ha måndag, så äckligt jobbigt! Aja
igår kväll kom Sara Emma & Matilda över, vi körde typ singstar och snacka i mitt rum, vid halv elva gick dom hem då gick jag och kollade på en as bra film me pappa den hette, Enemy of the stat , den var as bra! Gick och la mig vid halv två och vaknade ungefär 10.30, satte mig framför tv och började städa ur våra lådor vi hade uppe i allrummet förut, jag mamma & pappa hittade massor med grejer från farfar, hans testamente bilder från begravingen bilder och från allting annat och så. Började gråta när jag såg bilderna på farfar :( Han dåg den 21 december 1995. Året då jag föddes så jag minns bara en grej från honom..
Hmm idag ska jag typ inte göra något speccielt. Men ha en bra söndag / Michaela


äntligen alice

Jag är so sorry men min dator har varit pajj i typ 3 månader så det är därför jag inte har skrivit så mycket. Men nu är den ÄNTLIGEN lagad! Haha iallafall.
Igår fick jag reda på att jag ska till Sydafrika! Michaela har redan berättat hur det gick till men jag är så jävla glad! Jag fick det i konfermationspresent. Egentligen från början så ville jag inte konfermera mig men så tjatade michaela på mig och mormor och farmor tjatade ännu mer så jag bestämde mig att göra det iaf. Jag visste att det skulle vara bra att konfermera sig! Man får ju åka till Sydafrika då! (Jag iaf).
Men farmor har bott och arbetat där nere i 7 månader så nu ska hon ner dit och avsluta sitt jobb. Och jag ska typ också få jobba lite eller inte "jobba" direkt men jag ska hålla på med lite saker tillsammans med farmor. Och jag måste prata enegelska hela tiden för hon jobbar med afrikaner och svenskar. Aja, det var lite kort om det. Jag åker den 3 december och kommer hem ungefär den14 december.
Igår vaknade jag hos Michaela och hon har berättat allt vad vi har gjort så jag behöver inte upprepa det. Men sen på kvällen hade vi lite Farsdag firande för pappa och hans två kompisar så de va lite fest här. Gick och la mig runt 1, halv 2.
Jag vaknade runt 11 idag tror jag. Då gick jag upp ch åt lite frulle. Nu sitter jag här och nördar framför datan. Ska till mormor och morfar ikväll och äta middag.
Ha en bra Söndag / Alice

8 november

TjaTja Polers!
Vad händer?
Jag komm nyss ifall hem från båtmässan. Kan berätta lite om my day,
Vaknade upp med Alice, hon sov hos mig och igår så köpte vi cider :) och jag köpte också sex and the city thaaaaa movie! haha men ifall vi gick upp och kollade på den filmen och åt frukost samtidigt vi kollade. Efter så typ gick vi upp och la oss en liten stund sen så bytte vi om satt vid datan och lite sånt. Sen ringer Alices farmor och säger att hon måste hem snart för hon måste prata med henne och då ringer Alice hennes mamma och frågar varför hennes farmor vill prata med henne och jessica (alice mamma) ba ; men visste du inte om det? Och då blev Alice fett nyfiken men Jessica vägrade säga och så när dom lagt på säger Alice, tänk fall jag får åka med farmor till sydafrika (alice farmor bort dära) och så sa jag åt henne att ringa mig när dom berättat för henne och gissa vad? Hon får följa med till afrika :D fast det är fett synd om mig, för hon åker 2 december eller den 3 december och Amanda åker också bort den 3 december och då kommer jag vara själv på konfermationen den 3 december -.- asså fyfan vad tråkigt! Så jag försöker tjata på pappa att vi ska åka till Peking och köpa kläder men jag tror inte att vi kommer göra det :(
menmen. Pappa hämtade mig så åkte vi till båtmässan, och vi hittade vår läckersnäcka dära (a) pappa ska provköra den någon gång innan jul typ, det var en motorbåt men vi hittade också en segelbåt för pappa är välidgt inne på segelbåt eftersom vi har haft motorbåt hela livet så den är as snygg! Den är ungefär 15 meter och åhhh asså den vill jag bara ut i skärdgården med igen! Men i träffade många av pappas polare så vi stog och pratade med många ett tag. Hittde också en ramp sak till vattenskotern på landet.
Ikväll ska jag typ bowla med min familj eller hyra en film och kolla på film hemma. Men nu ska jag dra ses / michaela

   
1 på mig & pappa idag 2 fontänen vid mässan 3 det lös från fontänen upp i himlen


snart data igen

alice data är på g så snart börjar balle att skriva lite igen!

det här suger

det är som att bli misshandlad av ett monster när man är ensam hemma med dig

allting har sin början

Ni får en lista eftersom jag har tråkigt / Michaela

JAG HAR I MITT LIV;

(X) Rökt
() Snusat
() Drogat
() Druckit så mycket att jag spytt
( ) Stulit en bil
(x) Hånglat med samma kön
(X) Sovit i samma säng med samma kön
(X) Varit kär
(X) Blivit dumpad
(X) Dumpat någon
() Haft sex på offentlig plats
() Har du haft sex senaste månaden
(x) Snattat
( ) Blivit arresterad
( ) Gått på en BLIND DATE
(x) Ljugit för en vän.
(X) Skolkat
(x) Sett någon död
(X) Varit Utomlands
(X) Flygit flygplan
(X) Gått vilse
() Varit nära på att dö/skada dig riktigt illa
(X) Gråtit dig till sömns
(X) Lekt tjuv och polis
(x) Sjungit karaoke
(X) Gjort något som du lovat dig själv aldrig göra
(X) Busringt
(x) Skrattat så mycket att någon dryck kommit ut ur näsan
(X) Fångat en snöflinga på tungan
(X) Dansat i regn
(X) Skrivit till Jultomten
(X) Fått ett sugmärke
(x) Sett solen gå upp med någon du tyckt om
(X) Blåst såpbubblor
(X) Grillat på en strand
(X) Åkt inlines
(x) Åkt skidor
(X) Åkt skridskor
(x) Åkt snowboard
( ) Genomgått en operation
() Varit förälskad i en lärare
() Haft sex med min lärare
(x) Sett en del av mig själv brinna
(x) Ätit sushi
(X) Legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(X) Gjort en snöängel
(x) Haft ett te-party
(X) Byggt ett sandslott
(X) Hoppat i en vattenpöl
(X) Hoppat i en lövhög
(X) Somnat i skolan/på jobbet
( ) Använt ett falskt id
(X) Tittat på en solnedgång
() varit med i en jordbävning
(x) Rört en orm
(X) Sovit under stjärnorna
(X) Blivit kittlad
( x) Blivit bestulen
(X) Blivit missförstådd
(x) Vunnit i en tävling
(X) Gått mot rött
() Blivit avstängd från skolan
(x) Varit i en bilolycka
(x) Haft kramp
(X) Ätit ett helt glasspaket på en natt
(X) Hatat mitt utseende
( ) Varit vittne till ett brott
(X) Gått barfota i leran och pressat leran mellan tårna
(X) Skrivit ett kärleksbrev
(x) Tittat på solnedgången tillsammans med någon jag bryr mig om
(X) Fått en önskan inslagen
( ) Haft sex med ett djur
(x) Smakat torrfoder till ett djur
(x) Sagt till en främling att jag älskar honom/henne
(X) Kysst en spegel
(X) Sjungit i duschen
(X) Drömt att jag gift mig med någon
(X) Slickat på en lyktstolpe på vintern
(X) Suttit på ett tak
(X) Skrikit så att jag inte fått luft
(X) Pratat i telefon i mer än 4 timmar
(X) Stannat uppe hela natten
() Inte duschat på en vecka
(x) Plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(X) Klättrat i träd
(x) Haft en koja
(X) Blivit puttad i en pool med kläderna på
(x) Brutit någon kroppsdel
(X) Fångat en fjäril
(X) Fuskat på ett prov
(X) Glömt någons namn
(X) Sovit naken
() Tatuerat mig
() Piercat mig på annat ställe än öronen
() Dykt djupare än trettio meter.
( ) Hoppat fallskärm

7 november

Tjosan losan i trosan!
Har nyss kommit hem från en shoppingtur i kungens kurva med mamma haha..
Orkar inte berätta om dagen så ni får se vad jag köpt istället

      

1. Nike 699 :-
2. Nike träningsbyxor 349 :-
3. T-shirt från Warp 129 :-
4. NY mössa 149 :-
5. Racemarin 249 :-
6. Joggingskor 650 :-

Ha en bra dag allihoppa / Michaela

5 november

HEJSAN!
Idag mår jag fan inge bra ;o aja berättar om dagen.
Hade sovmorgon men icke det blev ingen eller en liten, gick upp 6.40 till mamma & pappa och berättade att obama vann! :D YEEEEEEEEEEEEEEEESS (a) haha ifall sa också att tågen var minst 25 minuter försenade. Gick ner satte på tven tog frukost fixade mig ringde my och sen vid 7.45 ungefär cyklade jag till My, gissa om det var jobbigt? Och så hade jag typ punka palla min cykel, seriöst.. Aja stjusade My till skolan och vi våran första lektion var slöjd, jag & sara har sy & my har trä, tråkigt någ. Men ifall där fick jag damp nästan för att min tråf på symaskinen gick av hela jävla tiden och det blev fel på tråden i byxorna och skit så jag pallade inte mer så jag plockade bort allt och hjälpte sara lite istället. Efter så vare No, vi fick våran nya lärare hon heter Marie men hon vill kallas Mimmi? Skumt ja. Men ah hon var tråkig inte alls lika rolig.. Aja satt breve linn och roa mig :) Efter det så var det språkval och fuck spanska. Hate it och hatar inggut! Aja sen vare lunch, måste säga till mina kära vänner att jag måste väll få sitta med andra ibland? Eller? Måste inte alltid vara med  min bästa vänner, eller har jag fel? Äh skit i det, hänt har hänt och kommer aldirg tillbaka eller vad man säger haha. Efter lunchen så vare några i vår skolas pappor som har gjort ett band som heter keps så dom spelade för oss haha, kanske inte det bästa menmen. EFter så vare elevens val, skulle egentligen åka till centrum men efter lunchen så ville jag inte eftersom det blev fel. Aja cyklade hem sen och då FICK jag punka på cyklen, så jag ställde cyklen vid mammas jobb och gick hem.
Har vart på konfermations sak, där alla träffades och vi fick massa information. Vid 18.30 så gick vi in i kyrkan för det var megamässa och då ser jag Tilda :) och där är också Anna Linnéa Henrik (fast han går i min grupp) Ludwig & Affe! Hahah ah när vi skulle sjunga så sjöng jag faktiskt ;P tror inte att någon hörde mig xd  sen när vi skulle göra "nattvarden" så gick min bänk fram och när jag fick ett bröd så sa hon; låt kristus vare med dig, HAHA så jävla kul sen när jag skulle doppa brödet i vinet så sa han; Låt dig samka av kristus blod. Men ja, det låter ju... Trevligt? haha åkte vi hem ah..
MMEN vi seeeeya / Michaela

4 november

Hej!
Berättar lite om dagen.
Gick upp vid halv sex (!) åt fruckost och sånt dära. Gick till tåget vid 6.55 träffade aurora vid träskolasse så hon hänkade också till My. Fick stjus frå My till skolan. Satt i korridoren och gjorde saker sen hade vi svenska, tråkigt (a) Sen vare so med florran eftersom göran är i azorerna, där kollade vi på film och sen fick vi uppgifter, jag jobbade helt själv och se så kom jag långt, det lönar sig att vara självständig. Engelska sen och där var så rörigt så då blev hon sur haha sen vare gympa pallar inte berätta. Hade lunch den va god faktiskt. Matte i oasen, sådära kul men nu var ju maria däre én liten stund :) efter det så vare vita timmen, fyfan vad jobbigt det var i klassrummet. Lider av något allvarligt fel i mitt huvud tror jag? Äh ah, vi slutade efter det men jag stannade kvar och prata med maria i korridoren men sen ville hon att jag skulle följa med in på hennes bild lektion så det gjorde jag, där var emma & aurora. Det var kul att sitta och rita med 7b haha!
Mamma hämtade mig vid 15.30 så åkte vi hem och jag har jobbatlite matte, as lätt den här läxan e.
Aja imorgon ska jag Alice & Amanda ha konfirmation sak i klockargården och sen nån jävla mega mässa i kyrkan? I en HEL timme -.- palla! Men vi höres / Michaela


nej asså..

Det var ett tag sen vi faktiskt skrev vad vi gjorde.. Eller ja Alice skriver ju inte längre nästan men det kanske beror på att inte hon har någon data längre, tyvär!
Hmm nu ska vi se... Vad har jag gjort sen i tisdags?
Jo, jag var på bio med matilda emma & alice i onsdags, mysigt! Sen så på torsdag gjorde jag ingenting för jag var så jävla trött så då blev det hemma men på kvällen bar det av mot alice's halloween fest, det var trevligt! Gick hem vid 10 för att jag inte orkar vara kvar hehe.. Sen på fredag så åkte jag till träskolasset eller nu mera kallat, Detalj eftersom inte träskolasset finns kvar. Men där ifall så mötte jag My Emma Sara & Tilda, vi köpte Matiladas present till kvällen. Jag lämnade flaskan till my så hon fick ta den! Vi gick till coop och köpte lite saker och gick runt i andra affärer. Det belv bara jag & My kvar i centrum så vi gick in på coop och gjorde lite stuff! Sen hämtade mamma mig för jag inte palla ta tåget.
Vid fyra åkte hela min familj till bond premiären, den filmen var seriöst den bästa film jag sett på länge! Efter så åkte vi och käkade på en fin resturang eftersom mamma fyllde år i torsdags. Och när jag kom hem så vare bara att börja fixa sig och sätta på lite kläder och sen bar det av till matildas fest! Där hade vi skit kul! Orkar inte berätta menmen, dagen efter var jag jävligt sliten så jag orkar nästan ingenting, och jag kommer knappt ihåg vad vi gjorde i lördags? haha ah på söndag var jag still trött så jag & mamma drog till ikea och kollade på soffa och sånt dära till mitt rum. Fick med oss lite saker också!
Och idag dåra, gick upp alldeles försten så hann inte med mitt tåg som gick 7.09 så fick ta 7.24 istället gick till My och där fick vi stjus av hennes pappa och dagen rullade på som vanligt förutom att jag var svimfärdig och nästan höll på att spy.. Ah så min kära mor fick hämta mig vid halv fyra så jaggick direkt till sägnen och börja kolla på film!
Missade min träning idag också, synd fast på måndagar är det så jävla jobbigt . . . . . Men vi hörs! / Michaela

    

först e på mig , 2 e på lovisa på alice fest , 3 e på  mattis fest & 4 är också på mattis fest. tyvär får ni inte mer än dom två för resten är ganska pinsama så..

jag får aldrig..

..någ med listor

Senaste impulsköp: Skor
Bästa fikat: Kladdkaka me grädde
Färg du hatar: Typ ingen
Nåt som gör dej förbannad: Personer som ljuger och inte kan stå för vad dom har gjort
Så får du motion:  Friidrotten
Om du var en blomma: Hmm... Vet faktiskt inte kanske en ros?..
Det dyraste du äger: Något dyrt behöver inte vara någonting som man har köpt så säger min mamma!
Tidigaste barndomsminnet: Det måste någ vara när jag fick min gummihäst som jag hoppade runt med hela tiden
Första frågan du ställer till ny bekantskap: "Vad heter du?" tror jag?
Samlar på : Sånt som jag inte behöver
En bil är en: Sak som rullar på fyra hjul? Nej men jag kan ingenting om bilar. Bara att vissa är fula och andra är snygga
Pryl du inte kan vara utan: Måste väl vara mobilen
Ditt livs aha-upplevelse: Har nog haft flera små aha-upplevelser. Varje gång man förstår något som man inte fattat innan, ni vet
Lyx är: När jag är utomlands och är på spa
Tidningar du prenumererar på: Ingen just nu. Men massor när jag var liten haha
Du gör med 100 upphittade kronor: Det jag känner för
Nån du saknar:  Mona
När grät du senast:  Inatt
När är du gammal: 40?
Svart eller vitt? Omöjligt att välja
Mjukt eller hårt? Beror på i vilket sammanhang. Men min säng ska vara mjuk!
Homo eller hetero? Hetro
Höger eller vänster? Är högerhänt men tycker det skulle vara coolt att vara vänster. Varför vet jag inte
Stor eller liten? JAdu
Loket eller Oldsberg? Vet inte ens vad det är
Göteborg eller Stockholm? Götet!
Landet eller storstan? Både och
Kram eller puss? Båda
Vagn eller buss? Buss
Hyrfilm eller bio? Vad jag känner för
Gräs eller grus? Gräs
Piggt eller opiggt? Piggt
Pasta eller potatis? Pasta
Is eller mjukglass? Isglass
Natt eller dag?  Beror helt på
Felix eller Heinz? Felix i mitt <3
Marsvin eller hamster?  Ingen
Biffig eller slank? Saksamma? Döm ingen efter storlek
Blåögd eller brunögd?  Brunögd
Popsnöre eller sportfåne? Popsnöre?
Naken eller pyjamas? Pyjamas
Peter Stormare eller Peter Jihde? Ingen
Kaffe eller te? Te
Champagne eller ramlösa? Ramlösa.
Se filmen Festival eller stirra in i en vägg 90 min? Vet inte vad det är för film. Men skulle nog hellre kolla på den
Bakispizza eller bakischirre?  ÖH haha
Förfest eller efterfest?  Gör desamma
Plastbestick eller plastbröst? Plastbestick
7-eleven eller Pressbyrån?  Båda
Plugga eller jobba?  Plugga
Yngre eller äldre?  Bryr mig inte så mycket
Lång eller kort?  Lång
Om någon sviker ditt förtroende; kan du förlåta sånt? Det tar tid
Tycker du om ord? OM jag gör
Nämn namnet på en tennisspelare? Björn borg
Finns det någon du ogillar starkt? Ja det gör det faktiskt.
Är du bra på att lösa konflikter el. är du konflikträdd? Jag är väl duktig?
Om någon trycker ner dig, vad gör du då? Jag låter dom fortsätta sitt race, det är inte jag som förlorar på det, utan dem själva. Det är inte jag som är avundsjuk, utan det är dom
Är du bra på att be om hjälp eller är du en sån som hellre reder dig själv?  Ber alltid om hjälp
Är du svartsjuk? Svartsjuk, tyvär
Vad gjorde du igår kväll? Hmm.. Kolla på sräckisar och var med mamma
Tycker du homosexuella ska få gifta sig i kyrkan?  Absolut
Använder du bokmärke eller gör du hundöron? 
Finns det någon bok du önskar att det gjordes film av? Inte vad jag kommer på
Har du fortfarande kontakt med någon från din klass? Ja
Tycker du det var bra att den 6 juni blev röd dag?  Ja, vad är det ens för dag?
Vilket jobb skulle du aldrig kunna tänka dig ta?  Läkare och sånt skit
Hur tror du att du skulle reagera om en mycket närstående "Kom ut ur garderoben"? Chockad typ
Om du hittar en femma på gatan, plockar du upp den? Om jag orkar
Tror du att vi är styrda av ödet eller har vi en fri vilja? Vi har en fri vilja
 Vad är ditt favoritpålägg? Ost
Vad är det första du tänker på när du vaknar? Vad är klockan
Är du troende? Nej
Tycker du om stearinljus? Ljus är ljus
Använder du hårbalsam? Varje gång jag tvättar håret
När blir man vuxen? Vissa blir aldirg vuxna
Vilken färg har din tandborste?  En blå
Har du lök i köttbullarna? Nej
Hav eller sjö? Havet är underbart
Har du någon skrivare?  Ja
Har du någon scanner? Ja
Vad har du för väckarklocka? Mobilen
Hur ofta klipper du tånaglarna? Typ varannavecka?
Har du betalat månadens räkningar?  Bor hos mina föräldrar
Använder du hudlotion?  Efter jag duschat
Har du åkt ambulans någon gång? Ja
Sötlakrits eller saltlakrits/salmiak? Hatar lakrits
Chips/ostbågar/jordnötsringar? Chips och ostbågar
Tycker du om Dr Pepper? Vad e det
Äpple eller Päron? Äpple
Äter du fiskbullar? Nej
Svettas du mycket? Om jag tränar ja
När klippte du dig senast? Typ tre veckor sen
Vad kollade du senast hos doktorn? Kommer inte ihåg
Har du fått riktig massage någon gång? Japp
Tycker du om rökt kött? Vet inte
Vilken är din favorit på Mc Donalds? Chicken Mc Nuggets
Mc Donalds/ Max / Burger King eller annat? McDonalds & Burger king
Platt eller vanlig dataskärm?  Platt
Vad har du för mobiltelefon? Sony Ericsson w..... kommer inte ihåg
Dammsög du bakom soffan sist du dammsög?  Nej, jag dammsög mitt rum
Är det ordning eller oreda i dina byrålådor?  Oreda
Hur stor hårddisk har du?  VEnne
Har du överkast på sängen? Nej
Har du brutit något någon gång? Armen 2 gånger på tre månader hah
Vad är den värsta sjukdom du haft? Oj.. Blev inlagd på sjukhus när jag var tre så men kommer inte ihåg för vad
Har du blivit sövd någon gång? Ja
Lever din mormor? Jadå
Har du varit med på TV? Japp
Vad BORDE du göra istället för att sitta och svara på frågor just nu? Ringa my
Använder du tofflor? Ibland på vintern
Använder du morgonrock? Nej
Är du en Besserwisser? HAha säkery
Kan du dricka mjölk som "gått ut" för 3 dagar sen? USh fyfan

om alice

Hur väl känner du din kompis ?

Namn: Alice
ögonfärg: gröna
födelsedag: 3/4
Klädstil: hennes egen
Hårfärg: blond men just nu brunett

Favoritfärg: blå var det förut
Favoritmat: kött & potatis, tror jag
Har hon färgat håret nån gång?: ja
Har hon klippt sig någon gång?: japp
Har hon piercat sig? : Öronen
Röker hon? : nej
Vad heter gatan hon bor på? : stuvstavägen  
Vad har hon för mobil? : walkman

Vad vill hon bli när hon blir stor? : ingenaning. honhar inga framtidsplaner än
Vad har hon för färg i sitt rum? : vitt & lila
Har hon någon/några systrar? : japp. victoria
Har hon någon/några bröder? : nej
Vilken mat hatar hon? : oj, mycket
Vad tror du att hon skulle göra om hon vann 1 miljon ? : bjuda mig på en resa till nya zeeland
Vad brukar hon göra efter skolan/jobbet? : kompisar
Har hon bråkat med nån någon gång? : ja

På helgerna? : kompisar
Vad har hon för musiksmak? : samma som mig
Var träffades ni för första gången? : sexårs
Vad påminner dig om henne? : vadå påminner?
Vad var det första hon sa till dig? : venne
Vad var det första du sa till henne? : vet inte
Vad brukar ni oftast skicka sms om? : olika
Är hon beroende av något? : av mig

Vad kallar du henne? : alice
Vad kallar hon dig? : mickan, mickis
Vad har ni gemensamt? : allting
Om du skulle ge henne en present då hon fyller år, vilken blomma skulle det vara?: alla
Om du skulle beskriva henne med 3 ord, vilka skulle det vara? : finns inga ord som kan beskriva henne

Gillar du henne? : OM jag gör


RSS 2.0