ny blogg

Jahopp. Eftersom michaela skaffat ny blogg så känns det lite konstigt att blogga kvar här, så har också skaffat ny. check it out. FRED UT alice

Drar till Heron nu


Guuuuuuuuuuuulleeeee

dagens


Sorry i know, skitkvalité. Men vem fan pallar ta kort med en riktigt kamera och sen ladda in... Och såg nu att jag står och posar fett mycket men pallar inte x)
Tröja från VILA
Jeans vanliga crocker från JC

Puss alice

The Boss


Jag hör alla steg i trappen, men inga går till min dörr

Heje! har precis tagit ett bad i poolen. Så himla skönt. Duschade efteråt så känner mig skit fräsch just nu. Sitter och smaskar på rocky road, har typ knarkat godis sen efter 12-slaget.
Men senare ikväll så blire bio, tror det är Easy A vi ska se. Haha och nu fan ska vi på bio, blir skit sur om det ställs in igen.

P&K alice


ett år kvar då..

sen dör vi alla. Not. Tror inte på 2012-teorin.... annars blire ju sorgligt. Haha aja iaf.
Igår var faktiskt helt okej. Nejmen som sagt så gör man ju det till vad man själv vill. Så hade en rätt bra nyår. Var vell hemma och i säng halv 5.
Idag så drog vi ett gäng och åkte pulka och hade med oss varm o'boy med grädde (och rom för vissa) haha. Nejmen det var mys.
Sitter just nu hos några kompisar till mina föräldrar. Vet ej när jag kommer hem men kommer troligtvis inte blogga mer idag, pallar inte är rätt seg såhär dan efter.
Men puss påre gullunge och så hörs vi imorgon / a to the lice

RSS 2.0