robbie williams - let me entertain you

Din & min låt, Michaela. Kommer du ihåg? =)
Listen and enjoy / balle

BRAVEHEART



SE DEN

/ alice

290709

Tjena alla monsterdiggare! Idag är det faktiskt riktigt soligt ute så jag har i stort sett mest legat och solat. Var ju faktiskt ganska brun förut men så blev det kallt och mulet i några veckor så now I have to start all over again :/ Men men, that's life.
Idag så åkte Razmus hem också.
Känns så himla tråkigt med massa inlägg utan bilder men jag har ju glömt sladden hemma så det finns inte så mkt att göra.
Jaja, ni får ha det så bra iaf / alice


.

I don't wanna be anything other than what i've been tryin to be lately.
All I have to do is think of me and have peace of mind.
I'm tired of looking 'round rooms wonder what I gotta do, or who I'm supposed to be.
I don't wanna be anything other than me.




/ alice

twitter..

suger. Fattar ingenting av det.Nästan.Skaffade för typ 1 månad sen men det är ju förjävla tråkigt? Visst kul för dem som vill veta vad kändisar tänker på men sen mer då? Är det ända att läsa om folks tankar och shit? Twitter e ovärt, skaffa det inte.
Jag är iallafall hemma på fastlandet nu, åket med pappa hem imorse för han skulle jobba så jag ville icke vara själv på landet. Har bara legat i poolen hela dan, skönt! Men ikväll åker vi ut till landet igen och på måndag åker jag till örebro och öland ;)

Nu ska jag gååååå puss Michaela


ALOHA MY FRIENDS

What's up, what's up, what's up!? Vet ni vad? It's my daddy's birthday today! 39 år är du nu gubbe. Hahah nej skoja bara men grattis till dig iaf.
Har inte orkat göra så mkt idag. Badade lite men det var svin kallt i vattnet så det blev inte så länge.
Sitter och kollar på Run's House nu på MTV. Det är marathon. Men börjar känna att man bara blir segare av det här så kanske ska gå och åka lite fyrhjuling eller nått.
Aja, ha de / alice


Jag, Vicki, Mikaela och Jennifer på farfars fest.

I LOVE NATTDOPP!

Tjena bloggen, allt bra? Idag så kom det ut lite mer folk hit. Bl.a min barndoms kompis Razmus. Vi har åkt lite fyrhjuling, åkt massor med ring och annat. Nu är bastun igång och ska vell snart gå och basta.. Älsar att basta och sedan springa i och bada på kvällen. Sååååååååååååååå mysigt!

im out - Alice

eminem - crack a bottle



pözz M

sleep tight bloggen

Hej hej, hemskt mkt hej. Ska gå och mumsa nu. Imorgon blir det iaf lite trevligare för då kommer min barndoms kompis Razmus hit ut. Kuligt.
Dröm sött! Puss alice


HOLA NACHOS!

What's up? Tog bustern (lilla båten) in till Dalarö idag och käkade lunch vid hamnen. Riktigt najs-bajs =) åt pannkakor. Är det bara jag som tycker det är sjuuuukt gott?
Jaja. Väl tillbaka här på ön så gick jag och Vicki och plockade blåbär. Har överflöd med det här. Sen grillade jag dom små rackarna i ugnen. I made pie =)
Sen nu på kvällen så om min morbror och hans tjej ut. & Nu ska vi käka pajen. Pussar & banener från alice!

LIKA SOM BÄR!

Och dagens lika som bär äääääääääääääär;

Kenza & Anna Sahlin

 



Förut tyckte jag att Kenza var sjukt lik Leona Lewis, och det tycker jag fortfarande. Men när jag har sett dom senaste bilderna på henne på hennes blogg så har jag börjat att tycka att hon är sjukt lik Anna Sahlin. Dom skulle nästan kunnat vart tvillingar! Om Anna var 15 år yngre bara..


xxxxx alice

they don't carw about us

Så jävla ballt! Och världens ballaste och bästa låt som någonsin gjorts!
Från mig till er alla Michael Jackson:They don't care about us



PÖ MICHAELA

JOHAN PALM - EMMA-LEE

Dagens låt blir inegn mindre än Emma-Lee. Förut fattade jag inte vad det var som var så jäkla speciellt med killen? Och jag fattade inte hur man kunde tycka att han var så jäkla snygg? Visst, han hade en okej röst, men sen kom han i målbrottet. Och visst, han var vell inte ful precis, men nothing to die for either.
Så tyckte jag, tills jag såg honom live på Allsång. My god! My heart melted! T.o.m Michaela som tyckte han var det värsta som fanns, blev kär i honom! Okej, det där var kanske liiite att ta i men seriöst, han var grymt bra! Och han hade kommit ur målbrottet. Hann har sjukt bra röst ju! Blev kanske inte riktigt kär i Johan då, men något som jag blev kär i är den här låten. Listen and Enjoy. xo balle

Today it's Saturday

Tjotjo! Som Michaela redan har skrivit så åkte hon hem idag. Eller ja, till sitt land.
Har inte gjort så mycket idag, vart barnvakt åt min kusin vitamin. Finns ju innte så mycket att göra här ute när man är själv.. eller min famlij är ju här men ja, you get it.
Men så kom jag på att jag kunde ladda in bilder till datan, men självklart så ska sladdan vara kvar hemma -.- Självklart..
så tyvärr kommer jag inte att kunna bjuda på så mycket nya bilder.
Funderar på om jag kanske ska ta en kvälls dopp, det blev en så himla fin solnedgång nu och det är helt vindstilla. Jo, det ska jag nog fan göra! =)
Seeya bananas! / Alice <3333333333333333333333333333

LIKA SOM BÄR!

Har kommit på en ny "kategori". Lika som bär! =) Tror dom flesta fattar vad det innebär men jag visar foton på två olika personer som är sjukt lika varandra = lika som bär. Kul va? Och det är jag som hittar dom själv, jag snor inte från någon tidning eller något bara så ni vet ;) Och dagens blåbär är;

Amanda Jensen & Taylor Momsen!



& sno nu inte detta från mig, hitta på något eget istället!

/ alice


pokerrun

hej bloggen. Det va ett tag sen!
Men jag va på my's land förra veckan och sen på söndag hade vi gäster på landet och på måndagen åkte jag till alices land och kom hem nu. Nyss faktiskt!
Alice pappa richard stjusade mig till sundet där pappa hämtade mig med båten. Richard åkte vidare till stan med hans vattenskoter för han ska kolla på pokerrun och åka med. Och nu ska jag och pappa iväg med vår vattenskoter och kolla på pokerrun, det är offshore båtar som åker i typ 90 knop det är ett race så vi ska åka nu så hare bra pusshej! / Michaela

see the world in green and blue. see china right in front of you

Är det någon som vet vad den texten kommer ifrån för låt? Den som gissar rätt får en kaka.
Iaf. Idag har det varit en ganska halv tråkig dag ute, så jag och Michaela har mest legat och frossat filmer. Men sen nu på kvällen så blev vi så himlans ring-sugna så vi tog en tur.
Just nu ligger vi och kollar på Independence Day som går på sexan. Fett bra film, jao.
Har inte orkat ladda in några nya foton så i får en bild från farfars fest när det såg ut som lilla Saint Tropez här.
Pussar oc bananer / Alice & Michaela


var ligger landet där man böjer banerna?

Aloha bajskorvar! Just nu sitter jag och Michaela på min "veranda" här på landet och kollar ut över havet. Fett mys. Sitter med filtar och gosar. Michaela håller på och busringer några också =)........... Det är synd att jag inte har någon webbkamera på min dator, annars så hade n kunnat fått en bild på oss ;/ Men ni får ha det / aliiiiiiiiiice& michaelaaaaaaaa

all in one

Så, nu tänkte jag berätta om tiden som jag har varit borta.

Bilen rullade hem ifrån 7.00 på torsdags morgonen. Åkte till skåne då. Var på släkttråff där tills söndag morgon. Var även i Båstad och såg lite kändisar eftersom det va tennisveckan. Fikade bl.a med Gerorge Scott. Fett cool jag e. Var inte 100 procent ärlig nu men 90. När vi var på ett fik där så sattt han precis brevid oss och vi pratde lite med honom.
Sen så lärde jag känna Rebecca och Alexandra där också =) Sjukt snälla tjejer. Kom fram till att jag och Vicki var deras syslingbarn.
Sen på söndagen åkte la familia + några vänner till något ställe där dom skulle campa. Var där med dom över dagen. Sen på kvällen skjutsade mamma och pappa mig till gbg. Mötte laget på skolan som vi skulle bo på. Blev lite strul först för vi fick inte något rum först men vi gick och käkade på en pizzeria under tiden och sen när vi kom tilllbaks så fick vi ett.
Måndag; Gick upp tidigt och vandrade iväg till frukosten. Sen spelade vi våran första match. Förlorade på ett skit mål med 1-0. Gick hem till skolan och duschade och var där. Sen på kvällen åkte vi till Ullevi och kollade på invigningen. Sjukt häftig. Efter det när vi var tillbaks i skolan igen och skulle borsta tänderna och så så träffar vi ett lag med afrikanare. Dom bodde också på våran skola. Dom var lika gamla som oss menn såg ut att vara 10 år. Men dom var roliga i början men sen blev dom sjukt läskiga och perversa.
Tisdag; Spelade våran andra match. Gick bättre. 2-1 till oss.
Gick hem och duschade och grejade. Sen åkte laget in till "stan" eller vad man ska säga. Asså själva gbg. Där fick vi göra vad vi ville fram tills halv 12. Jag gick på Liseberg med Emma, Frida och Fia. Asså det var sjuktvå Gothia tröjor där med :)t mycke kö så vi hann bara åka 5 saker på 6 timmar. Haha vi lurade bl.a upp några killar som bodde grannar med oss i skolan i flum ride. dom blev lite blöta..
Onsdag; Tredje matchen. Spelade mot canadensare. Låg under med 1-0 första halvlek. Sen kviterade vi i andra och gjode 1-1. Sen i slutet så fick dom in ett piss mål och vann med 2-1. Vi blev deprimerade för det var ganska viktigt att vi vann den matchen. Om vi hade vunnit hade vi gått vidare till A-slutspelen men eftersom vi förlorade gick vi bara vidare till B-slutspelen.
På kvällen så åkte vi in til Heden. Alltså centrumet av Gothia. Köpte två Gothia tröjor där. Sen på vägen hem mötte vi några Britter som vi stod och pratade med ett tag. Skit roliga faktiskt :P Haha "That's too bad" Hahahahaha bara vissa som fattar x]
Torsdag; Fick åka skit långt för våran 16-delsfial i B-spelet. Mötte tyskar och vann med 2-0. Den började ganska sent också så när vi kom tillbaka till skolan orade vi inte göra så mkt. Jag och Emma drog till hemköp och köpte lite mums. Sen var vi typ ute på skolgården och spelade basket med några dalmasar.
Fredag; Spelade 8-delsfinalen. Mötte amerikanare. Vi spelade skit bra hela matchen men i början så fick dom in 2 mål på typ 3 minuter. Men i andra havlek så gjorde vi 2-1 och om vi bara hade fåt spelat en minut längre så hade vi gjort ett mål till men tyvärr så fick inte det och vi åkte ut i 8-dels finalen.
När vi kom tillbaka så dushade & fixade vi oss sen åkte vi in till Lisseberg. Fast vi köpte bara varsin kupong och åkte en grej. Alla skulle egentligen åkt uppswinget tillsammans men Moa fick lite skakiga ben så jag åkte en annan med henne som jag inte kommer på vad den heter just nu.
Sen gick vi till Heden och kollade på semifinalen i f 95. Bajen-Bele. Bajen torskade på straffar. Det var lite synd faktiskt.
Sen på vägen tillbaks till skolan tog vi massa kort och sjöng Riding on a big black ponny och.. haha tror ingen av er fattade det där :P
Sen när vi var tillbaks på skolan så var vi ute på skolgården med dalmasarna och afrikanerna.
Lördag; Alla var skittrötta eftersom vi hadevarit uppe lite sent på kvällen. Men gick iaf iväg till fukosten sen var det bara att börja packa. Tog ett tag men tillslut var allt klart. Mamma kom och hämtade mig. Vi åkte till örebro och tog in på ett hotell där med Lena, jimmy, Madde och Vicki.
Söndag; Checkade ut från hotellet. Sen åkte vi till ett äventyrsbad där i örebro och badade där ett tag. Sen åkte vi hem.
När vi kom hem packade jag bara om sen åkte vi ut till landet.
Mådag; Matte och Sebastian & Martin (mina sysligar från falköpng) kom hit vid halv 11. Sen Kom Michaea ut vid 2. Sen kom det några fler hit vid 3. Vi åkte typ lite fyrhjuling och sånt. Sen på kvällen åkte jag, vicki och Michaela ringen. Efter det så badade vi i karet. Sen kollade vi på x-men wolverine filmen. Den var faktiskt bra. Men jag älskar, och kanske inte älskar men gillar väldigt mycket x-men filmerna innan så. Sen var vi inne på datan lite sen kollade jag och michaela på Bert med sebastian. Han  kunde allting utantill. det var duktigt..
Tisdag; Åkte typ fyrhjuling, ring och grillade mashmallows igår. Pallar inte berätta mer.
Idag åkte alla hem. Förutom Michaela. Vi har åkt ring och sitter just nu och kollar på gamla One Tree hill avsnitt. ME LOVE.

/ alice


Invigningen. Hyllningen till Michael Jackson.


När vi hejade på p98;orna.


Innan vi mötte canadensarna.


Efter vi mötte canadensarna.


Jag, Frida T, Moa, Wilma, Martina, Becca & Sofie.


Frida J, Wilma, Moa & Jag.


Frida J, Wilma, Fredrik, Moa och Jag.

Alla bilder tagna från Sofie.

nu e jag tillbaks!

Har ni saknat mig? Klart ni har =)
Har ju varit borta sen förr förra torsdan. Först i Skåne och Båstad på släktträff och förra veckan var jag och spelade Gothia.
Sjukt kul, var det. En once-in-a-life-time-upplevelse, fast jag hoppas att det blir en twice-in-a-life-time-upplevelse.
Orkar inte skriva om det nu men gör det sen i ett annat inlägg.
Är iaf på landet just nu. Ska snart hämta Michaela med vattenskotern. Hon ska nämligen vara här, jag vet inte hur länge, men några dagar =)
Pussar och bananer / alice


Gothia 09

oh susi we ran out of time

Hola Nachos! What's Up?
Blev inte så mycket inlägg från denmark men minisemester hallå?? Nu undrar ni säkert vafan åkte hon till malmö och danmark på 2 dar? Jo pappa hade interljuv i danmark och medans han var där i TVÅ timmar!!!! låg jag madre och broder på åkern och solade i en och en halvtimme..snaArk. Sen dog vi av värmeslag. Nää sen åkte vi till köpenhamn från jylland. 3 timmar i bilen.Jag har åkte väldigt mycket bil känner jag. Ifall i copenhagen så gick vi på Tivoli köpenhamn.Och där mina vänner kan jag säga var det kul! Eller inte först för då fick jag och crippa stå i kö i 1 OCH EN HALV TIMME!!!!! för en åksak. men den läskig och rolig. Det var ett flygplan som snurrade 360 grader och svängde samtidigt.Den va kul. Senåkte vi lite annat. Och juste innan tivolit åt vi på KCF = Kentucky fried chicken! Man kan på som stora popcorn skålar med friterade kycklingvingar i och massa annat också.5 av 5 toasters (y) pappa älskar den resturangen :]
Vid elva halv tolv började vi röra oss mot bilen fast först gick vi runt på ströglet och mmmmmmmmmmmm. Sen tolv på natten åkte vi hem till ljuva sverige bajs på det.
Sen igår badade jag bara i poolen här hemma hela dan typ :]

Idag ska jag och sara till mys land, sen på lördag åker jag till landet för Mona kommer på söndag med sin familj :D
sen är jag kanske kvar där men jag vet inte. Alice kommer ju hem på söndag, det gör hultis också men jag vet fan inte när bea kommer hem :o

Aja ska kila nu pusshej!!
PÖ mickis


Såhär såg jag ut förra sommarn.. Hade blont/gult hår med bajs mycke utväxt haha..

in the car

Guten morgen bloggen. Sitter i bilen nu. Är påväg till Malmö/danmark.Min brorsa övningskör.Det går väldigt bra.Pappa mamma och han har en rolig diskussion nu.Väldigt kul att lyssna på :] Min familj är väldigt sköna faktiskt. Vet ni vad som hände nyss? Jo min brorsa åt en banan :O holey shit, undra fall han dog? Nää bilen rullar fortfarande så. Nej men han äter ALDRIG grönsaker (tror att man dör av dom säkert) så detta är ett mirakel. Min pappa leker cool med min systemkamera och fotar allt. mamma har min kudde :'(. Min mamma sitter brevid mig min pappa sitter framför mig på höger sida och min bror sitter framför mig. min mamma tar just nu kort på mig med kameran för att jag sitter framför datan. Vilken fjolla hon e. Imorse åt jag en daim som jag fick av mormor :] den va god.
Snart ska jag kolla på en film vet faktiskt inte vilken. Kanske twilight men då kommer mamma vilja se den också och jag vill lyssna med mina kosshörlurar så det kanske blir Saving private ryan eller någon epic movie date movie eller meet the spartans. Det är mat om två timmar sa pappa nyss.

Nej det känns som det börjar bli lite tråkigt inlägg..
Bloggar säkert senare PÖ michaela

PS. du som ville ha twilight adresserna maila mig så får du dem : [email protected] DS.
PS2. Känns konsigt att min andra brorsa inte är med när vi åker iväg.. miss you sebban.DS2.
 så här snygg e jag..


..

Jag har sommarlov därför jag inte skriver.
Det är tråkigt ute.Det regnar och jag fryser.Blä.

Men nej nu ska jag sätta igång att skriva brev! För jag har ALLAS hem adresser i twilight!!!! Ojojoj synd att ni inte har dem.. tute på er.

Ska hitta nåra fina bilder som jag kan skicka med också.
Hare / Michaela


aj aj aj

Tjenixen. What's up? Själv håller jag på att packa. Åker till något ställe nära Båstad som heter nglehm (?) imorgon. Ska på någon släktträff där. Sen på söndag så skjutsar la familia mig till wb staden Göteborg. Ska vara där hela nästa vecka och spela Gothia. Så det kommer inte bli så mycket blogg på ett tag. För datorn stannar hemma.
Men iaf, vaknade tiiidigt idag av att jag hade en kusin med 20 cm brett smile 2 cm ifrån ansiktet. Vi skulle vara barnvakt åt henne nu på morgonen. Men inte så länge. Her parents kom och hämtade henne halv 10.
När hon hade åkt hem så drog jag, mamma och Vicki ner till Huddinge. Köpte en sport bh och nya benskydd till mig. Var verkligen på tiden. Mina förra har jag haft sen jag var 10 (?) och ligger just nu i soppkorgen och myser.
Sen när vi kom hem började jag att packa. Sedan åkte mamma och jag upp till Vårdcentralen här i Stuvsta och jag tog min andra Gardacil (stavning?) spruta. ch det gjorde förj*vligt ont. Jag är inte känslig alls mot sprutor och tycker oftast knappt att dom känns. Men den här sprutan fick jag verkligen bita ihop när jag tog den. Samma var det med den första. Men man måste tänka posetivt, nu kan jag ju strula hur mycket jag vill utan att oroa mig för att få cancer. (ironsik.)
Sen kom jag hem för nån halvtimme sen och har packat sen dess. Not fun.

Ha det bra bajskorva / aliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiice

"I just wanted to say I love him so much"

Här är klippet som jag menade i förra inlägget.


/alice

"today every heart is achig" rip king of pop

Såg precis klart minnesstunden. Och i slutet så kom alla artister och alla som hade hållit tal och så under kvällen in på scenen + the whole Jackson family, dvs alla hans bröder och systrar, hans föräldrar och hans barn, och sjöng "Heal the world". Sen när dom hade sjungit klart den så stannade famlijen kvar på scenen och en av hans bröder höll ett sjukt fint tal. Sen när han hade pratat klart så sa Michaels dotter någt till honom och så sa Marlon (brodern) i mikrofonen; "Paris vill bara säga någonting." Och så när hon skulle börja prata så darra hela rösten och så sa hon "I just wanted to say, ever since I was born, daddy has been the best fatheryou can ever imagine." *Och så börjar hon gråta* "And I just wanted to say I love him, so much!" Och så kastar hon sig i famnen på Janet (Michaels syster) som stod bakom och så gick dom av scenen. Och jag kan bara säga; Jag grät som en gris. Kunde inte hålla det inne. Fyfan vad det var sorgligt.

Vila i frid, Michael Joseph Jackson



/alice


var tvungen :P

Haha, till minne av hemma läger 09


xoooooooooooo alice

Still depressed

Howdi.  Är fortfarande deprimerad. Och vädret gör det inte bättre precis. Grått och kallt. Ush.. =(
Sov iaf ut imorse. Gick upp vid 11. Ush vad det kändes konstigt att inte åka till kyrkan och det var riktig sommar ute.
Ska inte tråka ut er med min deprision mer i det här inlägget.
Käkade frulle och sen kollade jag lite på mina presenter. Sen så skulle jag egentligen träffat Bea, Jakob, Kalle och Mange men de blev inte så.
så jag gick upp till datan och spelade The Sims 3. Första gången för mig för det har inte funkat att spela för att ett kort i datan var för gammalt men det blev utbytt igår så nu funkar det =)
Har i stort sett suttit och spelat det hela dagen. Fikade lite för en stund sen, blev över super duper god tårta från igår. Jordgubbs&vit choklad-fromage tårta, Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...
Det var allt från mig. Ni får bilder också på smyckena som jag fick igår. Puss och bajs, kramkalajs <3


Ett jätte fint silverhalsband som det står orden "styka" och "kärlek" på.


Ett guld halsband med ett kors med svarowski (stavning?) kristaller. I fell inlove with this. Fick det av Jimmy & Tobbe.
(Haha. Ni får ursäkta bilden på mig men jag hade halbandet på mig och orkade inte ta av det.)


Fick dom här fina lila örhängena av Vicki. Bara för hon vet att lila är min favorit färg.


Fick den här fina ringen av mamma. Jag älskar svarta kristaller. hade den på mig igår för fick den på morgonen.


Fick det här fina silverarmbandet från Pilgrim av farmor.


Söta örhängen från Pilgrim. Fick dom från gudmor =)


Fick det här jätte fina silver armbandet från min morbror Niklas.


Det här über fina halsbandet från SNÖ fick jag av mormor och morfar. Som jag sa, jag älskar svarta kristaller.


Det här halsbandet med avtagbara berlocker från Pilgrim fick jag också av min Gudmor.


Och så sist men inte minst; Det fina korset som vi fick av ungdomsledarna. Tycker faktiskt det var jätte fint.


Korsdrag.se

Förresten, länkar till korsdrag, där har dom skrivit samt lagt upp bilder från konfermationnen. Som en blogg. Pussar, alice

http://www.korsdrag.se/

och där går ni in på hemmaläger.


The Big Day

Hola Nachos. Idag, som rubriken lyder, så var det "Den stora dagen". Jag och Michaela konfirmerades. Visst, det var vell kul, men jag tyckte mest att det var sorgligt :/ Jag kommer aldrig att träffa dom här personerna på samma sätt som jag har träffat dom dom senaste tre veckorna. Och jag ska vara ärlig, innan vi åkte på lägret på Lidingö så trodde jag att det skulle bli skit tråkigt. Mamma sa till mig innan jag åkte; "Vem vet, det här kanske blir den roligaste tiden i ditt liv." Jag små garvade och svarade; "Tveksamt.." Att mammor alltid ska ha rätt. Har haft så jävla kul.

Men iaf. Gick upp prick tio. Gick ut på verandan och skulle kolla vädret, och då hörde jag kyrkklockorna. Då skulle ena halvan av gruppen konfirmeras så täkte på dom då. Käka och duschade lite. Sen kom Michaela hit vid 11. Vi fixade oss tsm. Sen så skjutsade pappa os till klockargården så att vi var där kvart över 12. Skulle samlas där. Vi samlades och satte ppå oss våra kåpor och så. Sen väntade vi.
När klockan var 1 så börjaade våran vandring. Haha nej drev bara men vi gick i ett led till kyrkan. Först gick Mange med korset. Sen gick jag och Michaela och var ljusbärare. Gick suveränt! Förutom att jag fick blodsmak i munnen för att jag bet mig så hårt i kinderna för att inte börja garva..
I kyrkan flöt allting på bra. Våran lilla pjäs gick toppen också. sen så fick vi jätte fina kors av ledarna som jag tror att dom hade gjort själva?
Sen när allt var klart i kyrkan så gick vi ut oh tog lite kort. Sen samlades vi konfirmander och ledare i klockargården en snabbis och sa hej då. Det var icke kul. Var hyfsat nära på att gråta fast icke icke. Lyckades bemästra min deprision.
sen fick jag skjuts hem av min gudmor. Hemma så öppnade jag presenter och jag fick hur mycket jätte fina smycken som helst, pengar och en alldeles egen laptop! (som jag skriver på nu). har föörsökt att spara till det i 2 år nu och så fick jag en av farfar! :) så nu ha jag tretusen spänn över :D
sen käka och fikade vi lite.
Nu sitter jag här på mitt rum och är sjukt deprimerad. För jag saknar alla så jäkla mycket. Ush, kommer nog ta ett tag att somna inatt. Pussar / alice



Hela halva gruppen efter allt i kyrkan


Jag och kusin vitamin


Love you, truely soulmate


Jag när jag öppnar paket tillsammans med Vicki


Är det här vad jag tror att det är..?


En egen dator!!!! :D

Saturday

Tjena. Har inte gjort mycket idag. Sov ut för första gången på länge. Det var najs najs. Men sen kändes det lite konstigt, för vi var ju lediga från Konfan idag. Men jag städade iaf rummet och fixade och lite så för imoron kommer det massa folk hit och firar mig efter Konfermationen. Sen åkte jag med mamma till Huddinge c en snabbis. Sen åkte vi och hämtade Vicki hos Linn. Fast var där ett litet tag innan vi åkte och träffa Sofie :) Vicki och Linn visade oss något spel på datorn.
Hemma så städade jag lite till. Sen så cykalde vi och käka på Kina Thai'n vid Huddinge biblioteket. Fett mumsigt.
Sen så cyklade jag hem hit lite innan dom andra.
Sitter just nu och målar naglarna. Fast byter inte färg, det blir svart igen, men det förra var så avskavt och man måste ju vara fin i kyrkan :) Haha.
Ska snart gå och lägga mig. Är ganska trött faktiskt och tomorrow is the big day.
Ha de / alice


Becca, Michaela, Bea och Jag från i onsdags när vi övade. Love you guys <3

I feel depressed =(

Tjena mors, gummigalors! Sorry x 1000 för sämst uppdatering folket, det är sommar och jag & Michaela har annat för oss all the time. Tar det kort om vekcan och så berättar jag om idag.

I Tisdags så var vi på Allsång På Skansen med Konfan. Var skit kul! Johan Palm och Marlena Erman var där. Innan så gillade jag inte Johan Palm så mycket, men efter Allsången så är jag kär i honom! Nej jag skojade bara, det var lite att ta i men jag stod mindre än 1 (!) meter ifrån honom och Michaela tog ett kort på honom där han kollar rakt in i kameran! Måste lägga ut den här sen.
Efter Allsången kom Michaelas pappa och hämtade oss med båten. Det var fett gos att åka båt. Vi åkte till hennes land och sov där.
Onsdags så gick vi upp tidigt och åkte iväg till konfan.
Efter konfermationen så åkte jag, Beacca, Michaela och Bea hem till Michaela och badade i hennes pool. sdet var skit kul! :) Vi sov där också och vi grillade och spelade hög musik och hade skit mysigt! Sen på kvällen så badede vi också, två timmar sprang vi runt och gjorde strömmen, "let me see your funky..." och sjöng med till radion på högsta. Fett mys det var. Sen så somnade vi vid 2 -.-
Torsdag så tog vi bussen to tha konfa. Övade typ bara tills på söndag, det är då vi konfermeras.
Efter så åket vi 4 + mange, jakob och kalle hem till Michaela och badade. Sen drog vi hem till Bea. Sov där och hade mys också.
Sen idag så var det sista dan med Konferationen ='(.  Därav rubriken. Seriöst har haft så himla mycket kul med alla, kmr inte bli kul alls att det tar slut. Men vi skulle iaf till Sigtunna och bada och grejer men när vi kom dit så vräkte det ner så vi åkte tillbaks till stan. Hade morgongudstjänst i St Maria kyrkan. Och självklart så ska solen komma fram och det ska bli stekhett. Men vi gick till en park efter det iaf och gjorde lite saker. Sen käka vi på Pizza Hut och sen gick vi och såg Ice Age 3. Den var faktiskt grymt rolig, men dom första två var bättre.
Sen efter det så åkte vi hem. Var med bea efter konfermationen. Michaela skulle ut till landet och Becca kunde inte. Vi kollade på film och käkade lite. Sen tog jag kavrt över 8 bussen hem. Fast det tog en timme för mig att komma hem för jag avr tvungen att byta buss och vänta och grejer.
Här hemma har jag suttit och försökt att lära mig Facebook. Jag har varit typ den enda i världen som inte har haft det men nu skaffade jag det. Haha går sådär för mig :P
Men ska sova nu faktiskt, är ganska trött. Ha det / alice

"släng dig i väggen, Michael Jacksson, för jag kan bättre!!" - michaela petersson

Tjena. Slaggr hos Bea tonight. Pallar inte skriva nu men gör det nån annan gång. Pussar och bananer / alice michaela bea & becca

RSS 2.0