saturday night

Hejhej! Sitter i min soffa och nös nyss, fyfan känner mig sjuk!
Idag gick jag upp 7 (!!!) för jag och josefin skulle vara funktionerer på sista chansen (friidrotts tävling) skulle gärna vart med men har ju somsagt fortfarande bandage på foten hehe..Vi gick till kebabtorget och köpte med oss kebab som vi sedan åt på bussen påväg till frunkan, där har jag inte varit sen typ skolavslutningen i 6an då jag gick i ks. vi solade där i 20 minuter, fick lite färg iallafall! Ska kankse sola imorgon också men jag börjar tpy få ett munsår så kanske inte gör det. Sen åkte vi iallafall till huddinge och gick in på hm hitta slingfärg men vi hade inga pengar så vi åkte hem till mig och hämtade mitt bankomatkort och vi köpte slingfärg till jossan som jag ska färga imorgon vill också men vågar inte haha.
Sen köpte jag två skit fina tunikor på hm också! Sen åkte hon hem till älvsjö och jag hem! Pluggade lite matte fixade naglarna åt middag var med mamma och pappa jag och crippa gick upp till centrum och köpte coca cola (igen hehe...)
Och nu sitter jag och dricker cola och äter popcron framför 2 and a half men! Älskar det programet!

Det här med Earth hour tycker jag är överskattat släck lamporna i en timme så räddar vi jorden balbalbal. Jorden är redan körd så what to do what to do.. Aja HARE / miiiiickis

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0