ashmed <3 mashmed

HOLA NACHOS! Take it short.

Åkte ju som sagt tilbaks till landet i fredags. Där hände det inte så mycket. Kom några båtar redan då.  7 stycken tror jag.
Sen på lördan kom alla andra. 13 stycken var det. Farfar hade ju som sagt fest och alla han känner har jäkligt stora båtar så det såg ut som lilla San Fucking Tropéz. Två tjejer som jag träffade i Thailand när jag var där var där. Dom var 12 och 16. Michaela och Jennifer hette dom. Dom var skit snälla. Vi åkte ring för första gången i år (!), badade i karet (och i havet), åkte fyrhjuling och fiskade och grejer.
Sen på söndan så åkte jag, pappa och Vicki hem med Peppe och Sussi, Farfars kompisar, med deras jättebåt. Satan i gatan var schtek det var. Nej men ärligt talat så var det så himla mysigt! Satt på deras flybridge och solade hela resan och så fläktade det så skönt och så stannade vi och badade lite snabbt också mitt ute i havet. Fett mys! Som en viss person skulle sagt.
Sen när vi var framme i Huddinge så åkte vi direkt till Källbrink. Vicki hade någon avslutning med fotbollen där.
Efter det åkte vi till Godismonstret, jag och Vicki hyrde en film, Inne till varje pris fick det bli. Köpte varsin glass också.
Åkte hm och kollade på filmen. Sen ritade jag en teckning till mamma. Haha vad töntigt det där lät men jag gjorde faktiskt det. Kan ta kort på den sen och lägga ut.
Sen idag så gick jag upp vid 8. Gav teckningen till mamma för hon fyller 39 år idag! Grattis mamma!
Sen fick jag skjuts till konfermationen av henne.
Ush, idag var Ottsjö där. Gillar inte dom. Men som tur var så var vi bara med dom ett litet tag på morgonen.
Vi fick ta kort också idag. Vet icke hur dom blev men hope dom blev bra.
Efter konfan skjutsade Michaelas pappa hem mig. Eftersom jag hade varit ute ganska mycket och jag nästan var död av värmeslag så gick jag in och la mig och kollae på One Tree Hill.
Sen vid 5 trampade jag över till Michaela. Vi kollade på Twilight. När vi sett klart den så trampade vi hit hem till mig och just nu gör vi inte sådär jätte mycket. Eller jo jag sitter här och bloggar och.. HAHAHAHHAHAHA!!! Michaela kom just ut hit till mig. Hon har klätt ut sig! Sketa snyggt :P Langar bild. Pussar och kramar från alice (och michaela) <3333


Spex bild från idag. Hittar ni mig och Michaela?


HAhaha rätt som det var kom Michaela ut som Lillbabs till mig :P

 
Sen blev det Elvis :P Rätt lika va? :)


Här är teckningen som jag ritade. Ritade av ett gammalt foto på mig och mamma. Fast det blev inte så jätte bra.




rip king of pop

Tjenare :) Take it short för jag åker till landet strax.

Tisdag; Först var vi på Flottsbro med Konfan och körde "Mision Impossible" som har rätt kul och badade och hade det kul i värmen. Fick faktiskt lite bikinilinjer! :) Sen så hade jag träning. Gick sådär för mig för jag hade inte tränat på 2 veckor och så var det vindstilla och 30 grader -.- Dog nästan men jag överlevde :) Sen åkte jag hem och duscha, sen tramoade jag över med cykeln till Michaela. Vi åkte moppe typ hela kvällen. Shit pommes vad kul det är! Sen så kollade vi lite på tv. Sov där.

Onsdag; Vi gick upp, käkade lite frulle och gjorde oss i ordning. Sen när vi var redo att åka (till konfan) så kom vi på att vi hade råkat gå upp en timme förtidigt. Så för att fördriva tiden åkte vi lite moppe. Igen :)
På konfermationen så kommer jag inte riktigt ihåg vad vi gjorde. Det vanliga tror jag.
Efter det så skulle vi kanske åkt till Långsjön men vi fick inte ta moppen dit så då orkade vi inte :P Haha så istället åkte vi lite moppe. Igen :) Sen gick vi in lite för vi hade varit ute hela dagen. Vi kollade på våran favvoserie. Som vi inte tänker nämna här i bloggen så att alla andra kommer att härma oss. Sen vid 6 tog vi moppen till ip och kollade på Henriks match. Dom torskade mot dif med 2-0. På ip träffade vi Amanda och Kajsa också :) Men när matchen var slut så åkte vi hem och käkade lite. Sen åkte vi tillbaka och var med Kajsa och Amanda. Haha vi turkskjutsa och körde 4 pers på moppen :P Sen å satt vi typ vid nån gräsplätt och prata lite. Sen så drog jag och Michaela hem vid halv 11. Skulle sova hos henne denna dag med. Vi kollade lite på Jackass. Sen så var vi så trötta så vi gick och la oss.

Torsdag; Fick skjuts till konfan av Michaelas pappa. Hade morgonbön och sen lektion tror jag. Till lunch blev det pannkakor, och det roliga var att jag hade sagt at det skulle bli det innan, utan att veta vad det skulle bli! I'm the värsta oraklet ju! :O
Efter lunchen så gjorde vi lite stafetter. Gick sådär för vårat lag.
Efter konfermationen så gick jag direkt hem. Pakade. Sedan åkte jag ut till landet. Gjorde inte så mycket där. Var bara skit tråkigt. Usch vill inte vara där!

Idag; Skulle egentligen inte gått på konfan idag men jag åkte med pappa för han skulle jobba. Han släppte av mig vid Gullmarsplan. Tog tvärbanan därifrån till Årstaberg och där bytte jag till tåget til Stuvsta. Känner mig jätteduktig! Haha nej men seriöst så suger jag på att åka komunalt så det här var stort för mig :P
Hade morgonbön där. Sen lite lektioner. Sedan vare lunch. Vi fick Mexikanskt. Gissa vad? DA DA DAAA. Tacos.
Efetr det gjorde vi lite lekar. Sen vare lektion och sedan slutade vi. Trampade hemmåt då. Och nu sitter jag här. Väntar på att min faster ska komma och hämta mig. Får skjuts ut av dom till landet.
Farfar kommer att ha bigga festen där imorgon så det kommer att se ut som Saint Tropez Junior. Du förstår, han känner ganska många rika gubbar med väääldigt stora båtar. Ska ta kort och lägga ut i bloggen sen när jag kommer hem. Kommer hem på söndag så att ni vet. Men kanske inte bloggar då för det ska ju vara skeeeta varmt då, det är det ju i och för ig redan, men varmare typ och det måste man ju passa på att njuta av.

Puss och skram, skumbanan / alice

some might say

Hola bögjävlar. What's up? :)
Gick upp vid 8 imorse och duschade. Ingen sovmorgon här inte. Var hos Michaela 20 över 9. Skulle skjutsa henne till konfermationen och vi skulle vara där halv. Stod och ringde på skit länge och efter 5 minuter öppnar hon dörren helt nyvaken i pyjamas. Gues what? Hon ahde försovit sig. Så jag åkte till konfermationen själv och kom in i kyrkan 3 minuter försent. Prick! Nej jag skoja bara men något sånt var det. När jag var i kyrkan fick jag ett sms av Michaela och hon hade tydligen ont i halsen så hon skulle inte komma alls.
Vi sjöng lite och sen gick vi och gjorde någon tavla. Sen så gick vi runt lite i kyrkan och kolla. Sen käkade vi lunch.
Efter det lekte vi lite. Sen gjorde vi något som jag inte komemr ihåg och efter det provade vi konfermationskåporna. Ni vet dom där vita grejerna man har på sig när man konfermeras. Sen vare the end for the day. Jag promenerade faktiskt hem! Gick med Bea nesås och Hultis förbi Rådsparken. Stannade till där lite och kollade på djuren :P
Sen så skulle jag egentligen vart med dom men så blev det ändrade planer.
Mamma hade fixat piknik så jag, mamma och Vicki trampade ner till Långsjön och hade lite piknik där. Jag badade dock inte för jag pallade inte men jag solade faktiskt lite.

Ja that's i stort sett my day. Simma lugnt / alice

äre gött eller?

Tjena mellan bena. Har ju inte bloggat något denna vecka för jag och Michaela har varit första delen av veckan i iii-landet och andra delen i Falis. Take it short.

Måndag; Får skjuts av Michaela till klockar-gården där vi skule samlas 10 (?). Kommer einte ihåg. Åkte tåg & buss till Lidingö. När vi var där fick vi nycklarna och så till rummen. Jag & Michaela ville bo själva i ett eget rum men så blev det icke. Hon hamnade själv med en annan Mikaela och jag hamnade med Rebecca.H, Rebecca.S, Sofia, Linnea och Erica. Hihi, kände ingen alls av dom så det var ju lite B. Men som tur var så fick Michaela byta med Erica. Och sicken tur det var att vi hamnade med Hultis (Rebecca.H) och Bea (Rebecca.S), vi bli bästisar for life direkt! Haha skoja men det kändes som att vi hade känt varandra hela livet. Så bra kompisar blev vi med dom. Hihi gulligt va? Haha skoja.
Men vi lekte typ massa lekar och hade nån lektion kommer inte riktigt ihåg.
Sen på kvällen baxade jag och Michaela skit många kuddar från ett kuddrum och så fanns det massa kuddar i garderåben i rummet också så det slutade med att vi hade 13 kuddar i sängen. (vi sov i en dubbelsäng).
Sen så var vi typ med killarna i deras rum också.
Tyvärr var vi tvugna att ha släckt och tyst 11.

Tisdag;  Blev väckta kvart i -.- Mysigt. Fixade oss sen gick vi ner och käkade frulle.
Sen så hade vi lektion eller något och kanske lekte, jag kommer inte ihåg. Sen var det iaf lunch. Efter det så gick alla till en sjö och badade. Eller alla badade inte men alla följde med. Hade lovat Hultis att jag skulle bada med henne men sen så orkade jag verkligen inte det. SORRY!! Men Mikaela bada med henne isället. Sen så gick vi tillbaka och käkade midda tror jag. Sen på kvällen så gjorde vi en brasa och hade kvällsbön runt den. Sen så spelade jag och Bea lite fotboll med killarna. Sen så var vi med killarna ett tag tror jag. Sen var natti natti klockan 11 igen.

Onsdag; Väckta kvart i 8. Gjorde oss i ordning sen käkade vi frulle. Sen hade vi lektion? Sen hade dom hyrt två killar som skulle göra samarbetsövningar med oss. Dom delade upp gruppen i två grupper. Höll på med det till 4.
Då stack jag, Hultis, Jakob och fredrik och badade snabbt. För eftersom jag ahde lovat Hultis dan innan så badade jag med henne nu. Det avr sketa kallt. Sen så gick vi tillbaka och käkade.
Efter det gick vi till brasan och ahde kvällsbön och sjöng. Sen så gick vi in till rummet där vi hade lektioner och gjorde några skitroliga lekar. Asså gud vad jag garvade. Filmade Bea en gång under en lek och fyfan vad det var kul. Hoppas det funkar att lägga upp påyoutube så vi kan lägga in det här i bloggen. Fast det är Michaela som har alla bilder och filmer.
Sen så satte dom på någon film vid 11. Vi fick vara uppe längre eftersom det var sista dan. Men alla kolla inte på den. Jag, Michaela, Hultis, Bea nesås, Jakob, Calle, August och Fredrik spelade kort istället.
Sen så släckte vi vid 2. Fast jag kunde inte sova så somnade typ halv 5.

Torsdag; Blev väckta som vanligt. Gick ner och käka. Sen så lekte vi lite tror jag. Sen hade vi letion där vi fick göra en liten pjäs eller vad man ska säga. Sen vare lunch. Sen så kom Michaelas brorsa och hämtade oss.

Var faktiskt ganska kul på lägret. Trodde det skulle bli skit trist men det var faktiskt helt okej. Träffade massa nytt folk och Framförallt Bea nesås och Hultis <3

Torsdag; Kom hem, packade om väskan, hoppade snabbt in i duschen. Sen så hämtade vi upp Michaela igen. Sen bar det av mot Falköping. Kom fram efter 6 timmar tror jag. Vi slog upp tältet och fixade lite. Sen var vi inne med Jeppe lite och alla andra barnen och kollade på tv.
Sen gick vi och la oss i tältet. Asså jag har släktingar i Falköping som vi bodde hos men det var flera som skulle bo där så vi tältade. Jag frös som in i helvete så vaknader typ varannan timme. Men men.

Midsommarafton; Vakna vid 8 redan och käkade frulle. Sen så åkte vi iväg med en traktor och hämtade björris. Sen så käkade vi midsommarlunch. Sen så låg typ jag och Michaela i tältet och snacka. Fanns inte så mycket att göra där. Sen så kommer vi till det enda som faktiskt var kul där.
Dom hade ordnat en traktor med en vagn till som om skjutsade alla med till ett ställe där det skulle vara någon fam-kamp. Och vi trodde att alla skulle vara med. Men tydligen var det bara vi Stockholmare mot några från Falköping. Hela byn var där och kolla och tidningen och grejer var där. Haha och så hade vi tryckt upp t-shirtar där det stod; "Team Stockholm Midsommar 2009". Lite ballt va? Först mötte Stockholmstjejerna Falköpingstjejerna och där vann vi. Sen så mötte stockholmskillarna kalköpingskillarn och där vann tyvärr dom i dragkampen. Men det var inte så konstigt. Förra året var vi i Falköping också och då hade vi från stockholm vunnit dragkampen. Så sen dess hade dom tydligen ringt runt och samlat in alla muskelknuttar i Falköpning. Så what to do. Men det var knappt så att dom vann.
Sen när det var lut så åkte vi vidare till ett ställe där vi skulle käka middag. Det var dukat i en lada. Sen senare till fikat så spelade Johan gitarr som han alltid brukar göra på Midsommar men. mysigt värre. nej men efter ett tag så blev jag och Michaela skit uttråkade och frös som in i helvete så vi fick skjuts hem där vi bodde. vi kollad elite på tv. Sen fick vi och la oss vid 1.

Lördag; Gick upp och käkade vid halv 11. Sen sågjorde vi inte så mycket. Kollade på tv. Hade lite krig med Jeppe med handdukar. Asså ni vet när man snärtar sådär? Käkade lunch/middag vid halv 5. Srn så låg jag och Michaela lite i tältet och snacka. Sen gick vi in och kolla på film med Matte. Lara Craft. Sen gick vi och la oss vid 12.

Today; Gick upp vid 10 och käkade. Sen så spelade jag och Michaela lite fotboll med Jeppe, Vicki, Madde och Alex. Sen så drog vi vid typ 12. Jag, michaela och vikci somnade nästan direkt. Sen sov vi ända till gränna. Där stannade vi och käkade. Sen så somnade jag igen och sov i en och en halv timme. Sen så var vi hemma igen vid kvart över 6. Lämnade Michaela sen så åkte vi hem. Fixade lite sen så kollade jag på Privileged som började 7. Käkade lite samtidigt. Nu sitter ja här och ska strax gå och lägga mig. Ska vara i kyrkan imorgon halv 10.

Helgen var sådär. Fannas inte så mycket att göra. Utan Michaela hade det varit skittråkigt. Men det kändes inte som Midsommar. Det kändes bara som vilken helg som helst. Jag har firat midsommar på landet så länge jag kan minnas, alltid med samma goa personer och tillsammans med Sofie och Linn. Vi har alltid dansat runt stången och gräsmattan har alltid varit full av tält. Har alltid badat och bastat eftersom landet ligger i skärgården och vi har sjötomt. Johan & Anders har alltid spelat gitarr.
Den hät helgen gjorde vi inget av det, förutom att Johan spelade lite gitarr. Och jag kände nästan ingen. Förlåt att jag säger det men det här var den sämsta Midsommarn någonsin. Det enda bra med den var att jag Firade den tillsammans med Michaela.

Tyvärr så har Michaela alla bilderna så vi får hoppas att hon laddar in dom snart. Bye & bajs / Alice

the time will change

Hej. Jag fryser. Vill ni veta varför? Mm trodde väl det också. Jag har kört moppe hela dagen. I regnet. Jag har fått en egen moppe även fall jag inte får det än. In Y0 face's!

Idag var det konfemration, tråkigt som fan. Glädjedödande..Imorgon åker vi till Lidingö, där ska vi träffa alla brats (dockorna, hallå?? visste ni inte bättre. ohh my guush..) Vi ska vara där i 4 dagar. Sova i 3 dagar. Get the picture?
På trosdag kommer vi hem. Då åker jag och alice till falköping. Där ska vi tälta på hennes mosters tomt. Där ska vi fira midsommar. Vi kommer hem på lördag. Eller söndag.

Nuuuuu ska jag läsa. Sen ska jag och mamma till coop sen till emma lämna lite kläder till henne sen hem till matilda och hämta mina kläder sen hem och packa sen duscha. Herrå hörs om några veckor för jag pallar ej blogga så mycket.

Juste medans man ändå är igång. Jag och min familj ska åka till usa i 2 veckor nästa år. Fast vi har inte bokat det ännu :[ men snart så

PÖ Michaela



trodde jag va cool som kunde göra så men tydligen kan alla det..


U2 - Sunday Bloody Sunday

Sjukt bra. Listen and enjoy / alice



jag är jesus född på nytt!

Haha nja inte riktigt (inte alls). Men hade iaf konfa-träff idag med gruppen. Åker på lägret i Lidingö imorgon. Och alla vet ju att där säger fåglarna piip :) Ska vara där tills torsdag. Och direkt när vi kommer hem från det så åker Michaela med mig till falköping. Vi ska fira midsommar där. Vet inte om vi kommer hem på lördag eller söndag så det kommer nog inte bli någon blogg för oss den kommande veckan.
Men konfa-grejen slutade halv 12. Då åkte me and la familia till kungens kurva och beställde, DA DA DAAA!, The Sims 3! Det var slut så det var därför vi fick beställa. Men jag har kollat lite olika bloggar och alla, verkligen alla har köpt det! Men kom inte och säg att jag är wb och följer efter strömmen för det gör jag inte! Jag har spelat The Sims sen jag avr 6 år så kom inte och säg någat annat! Ville baar klargöra det.
Sen så stannade vi och käkade lite på McDonken. Och nu sitter jag här. Don't know what to do.
Ikväll börjar iaf Privileged. Någon mer som ska kolla?
Ni får ha det så bra. xoooooooooo alice


My Heroes

all in one

Buenos Noches! Sorry för att jag inte skrivit på femtioelva år men jag har inte orkat vara inne på datan.
Jag kommer inte ihåg alla dagar vad jag har gjort sen sist jag skrev och om jag hade gjort det hade jag inte pallat skriva allt så jag skriver lite kort om veckan istället.

Måndag; Lådbilsrally i skolan. Tävlade med PooPooJET! Min, Amandas, Hildings och Dogges bil. Gick sådär. Kom typ tredje sist eller någonting men vi var happy endå :) Tilda körde för oss. Vi slutade12.
Jag och Amanda åkte hem till Tilda. Vi kollade på The Misst. Sämsta filmen ever. Se den inte, man blir bara så jävla förbanand på den.
Tränade sen på kvällen.

Tisdag; Samlades 9.40 vid pressbyrån. Sedan åkte skolan in till skansen. Var där i 1 och en halv timme, sen slutade vi. Men då vare några, eller flera, som drog till Grönan istället. Få se om jag kommer ihåg alla; Moi, Tilda, Julia, Louise, Amanda, Lovisa, Emma, Erik, Dogge, Macke, Marcus, Geron, Hilding och Sergen. Bli inte sur om jag glömt någon! Det var några andra från klassen där också men de här va dom som jag va me.
Hann inte vara där så länge för Amanda var tvungen att åka hem 7 och hon skulle få skjuts hem av Mathilda, likaså jag.

Onsdag; Fixade mig och sen gick jag till skolan. Vi skulle samlas 9.15. Alla var jätte fina! D.v.s tjejerna. Killarna var boring och kom i det sunkigaste dom kunde hitta. Nej jag drev bara men dom hade bara vanliga kläder. Coola dom var liksom.
Städade efetr niornas bal lite och sen samlades vi i klassrummet och fick varsin piggelin. Mumsigt med det kvart i 10 på morgonen. Pratade lite där. Sen gick vi till kyrkan (stuvsta). Själva skolavslutningen eller vad man ska säga, asså det i kyrkan, började kvart över 10. Tilda hade lite sad moments, eller det hade jag också men inte lika mycket som hon. Haha tror bara det var du Tilda som fattade det där :P
Det var klart vid 11. Sa Bye Bye till alla. Sen åkte jag och käkade lunch med farmor, mamma, Vicki och kusin. Sen efter det skjutsade mamma mig till Tilda. Där var Tilda, Julia, Amanda, Louise, Lovisa och Emma. Vi kollade på Barnhemmet. Den var sketa läskig när man kollade på den men sen så var det ett skit lyckligt slut och "monstret" blev snällt så den var inge läskig efteråt. Sen gick alla hem vid 4. Men jag stannade. Vid sex åkte Tilda och jag + Julia som vi hämtade upp hem till Louise. Amanda var där också. Vi hade en av våra berömda tjejmiddagar. Gud vad kul vi hade tjejer! Som alltid.
Det började lite känslosamt, började prata massa minnen och massa sad stuff så Mathilda började storböla och jag och Julia satt och grät. Amanda var känslokall som en sten och satt och garva åt oss. Louise gjorde inte så mycket :P
Men sen efter det så kollade vi på en film iaf. Sen dansade vi järnet! Sen fick jag skjuts av Amanda hem vid 10. Gick och la mig nästan direkt. Kändes hätte konstigt att sova hemma för jag har alltid sovit borta på skolavslutningar.

Torsdag; Gjorde inte så mycket på dagen. Kollade på några filmer. Sen vare träning. Efter det var jag nere på ip med Vicki ett tag och kollade på Amandas träning. Den slutade hlav 9. Hon drog hem och duschade. Sen mötte jag henne igen på Godismonstret. i hyrde Pineapple Express och The House Bunny. Dom var skit roliga!

Igår; Var med Amanda ett litet tag. Sen åkte jag till Landet. ghorde inte ett piss där.

Idag; Åkte hem från landet vid 12. Sen vid två åkte jag och Michaela till Skärholmen. Hon köpte ett par svarta Converse och jag käkade lite. Sen åkte vi hem vid 4. Vi drog hem till mig. Sen så hämtade hennes pappa henne vid 6. Sen gick jag, mamma, Vicki, Madde och Nicke till stuvstakällan och käkade. Det var mumsfillibaba!
Sen har jag inte gjrot så mycket mer. Hyrde en film nyss. Wild Child. Har bara sett halva. Ska upp tidigt imorgon för ska vara i kyrkan kvart i 10 imorgon med konfermationen.

xoooooooooooooo alice

Lite bilder;


Amanda, Julia, Louise, Tilda, Frippe, Geron och jag på skolavslutningen


Vicki jag och Matilde. Love you kusin vitamin :)


Amanda, lite morgon trött? :P



 


you can make it

Igår räknade jag ut att jag och Alice kommer vara med varandra från den 14 juni till den 5 juli. Varje dag. Slå den ni!
Fast det kanske blir 1 dag utan varandra och det e ju lite synd :(
 jag <3 alice

Herrå nu ska jag klä på mig och keka frulle. Det är "idrottsdag" i skolan idag, antigen brännboll eller fotboll med hela skolan.. Vilket väljer jag? Nej precis. Inget


jag vet inte värför, men jag tycker bilden e skön på mig :]


var ligger landet där man böjer bananerna...?

........Den stora frågan. Nej. Jag skojja. Det är en låt. Min mattis och emmas låt. In Y0 face!
Hur känns det nu va? vavaVAvAAA. Ni fick en bitchslap över kinden bara så där liksom. Inte tåla, sätt dig ner!
:) jag är rolig.

Förlåt för att jag inte skrivit på typ.. Hela veckan. Eller nej egentligen inte, det är ju våran blogg så vi close the shots liksom :) ännu mer In Y0 face! (y)
Jag har varit bisssyy hela veckan lång you knoww. Skämtosido så har jag haft all världens tid till att skriva. Men naaaaaaaaej, jag la undan bloggen för den här veckan, likså Alice. YEE fett tuffa vi e.
Nej men nu till the real shit
I veckan har det då bara vart skola lite plugg samt kemiprov som gick strålande! På onsdagen åkte även jag mattis och emma in till skhlm(vad fan e det för namn egentligen? vad leker vi, äkta stora varuhuset i usa eller. Nej skulle inte tro det. Skippa namnet jävla p12or) såkallad skärholmen och aaa shoppade ni vet, vad annars gör man? går på mc´donalnds.. Hmm nä så tuffa är inte vi. Utan jag och emma käkar kebab på izi istället och blir bjudna på color av dom i kassan.

Torsdag hade vi fågelskådning, dock inte så jobbigt men fyfan vad kallt! Lata som vi är så åkte vi buss till ottan. Humor. Jag tänker inte kalla det fågelskådning för ingen kollade på fåglar utan precis varenda människa som var med var inne i hästhagen och var med hästarna och retade dom osv. Inklusive lärarna. Ännu mer humor :]

Jag och mattis gick hem till henne och kollade på bond. Dom två första filmerna! Daddy hämtade mig mm.

Fredag hela klassen åkte till liljeholmen var i fruktparken åkte hem slutade för dagen. Jag åkte hem och balblabla. Mattis och emma kom till mig, vi grillade och hade mysigt sen åkte vi till huddinge och gick till stenmo där vi åkte rutschkana sen gick vi hem till mattis där mina föräldrar hämtade mig. Juste jag ramlade in i en nyponbuske så hela min vänstra tumme är full med små taggar plus lite andra ställen på händerna. Duktigt dära!

Igår åkte vi ut till landet, jag mamma och pappa. Jag var död hela dagen så aa.
Åkte hem tidigt idag för pappa skulle jobba. Tog 9 färjan hem, sen har jag bara kollat på film på youtube. Ni vet sån där med part 1 part 2 osvosv. Den hette Zathura. Ganska bra faktiskt, kirsten stewart var med i den. Hon är den bästa skådespelarena jag vet!

Men snart ska jag hem till Alice och hämta min Aloevera kräm :]
btw så ska jag och alice fira midsommar tillsammans i falköping!
Känns som jag och alice kommer vara med varandra hela sommarn, och det älskar jag :]
Jag älskar alice för hon är världens underbaraste vän och den som känner mig innan och utan. Finns ingen bättre än min blodsyrra!
PÖ M


jag och min äldsta broder i Azorerna 08


HAPPY BIRTHDAY, SACHA!

Hola bananas! What's up?
Igår som sagt så gick jag upp 02.00. Mysigt? Naej. Segt? Ja. Gjorde lite varm O'boy i termos och bredde 2 mackor, sen trampade jag iväg till skoan, SPRITT SPRÅNGANDE NAKEN! i fejset. No make-up. Såg verkligen het ut i min übercoola hjälm. Fast det är itne ens min. Har ju ingen så fick ta någon gammal. I skolan började alla killar stirra. Va fan? tänkte jag. Men så slog det mig, no make-up. Jag ser jätte jätte annorlunda ut utan smink för jag har så ljusa ögonfransar. Men jag var för trött för att bry mig. Jag funkar inte så well efter 4 (!) timmars sömn. men vi trampade iväg till Ågesta-sjön. Kollade lite på fåglarna, men satt mest och drack O'boy och käka mackor. Var jätte seg. Och som grädde på moset så hade jag låst ihop min cykle med JT's och så måste hon såklart tappa nyckeln. Men vi hittad den, efter en liten vandring i skogen. Cyklade runt lite i Ågesta, sen fick vi cykla hemmåt, då var klockan 7 ungefär.
Jag, Mathilda och Amada cyklade hem till mig. Vi grod ut varsitt täcke på studsmattan och la oss ner för att sova. Men.. Amada var ju med, så gissa hur mycket sova det blev? Nada. Zero. Noll. Inget alls över huvud taget. Ungen kan fanimig inte vara tyst i 10 sekunder! Men vi lade oss och solade istället och hoppade runt med täckena på studsmattan.
Sen käkade vi lite frulle. Och sen solade lite till. Sen vid 11 kom Axel och Henke. Vi cykla till trehöringen men de var ju fan ingen strand eller någonting alls där (har aldrig varit där) så vi cyklade till långsjön istället. Där badade vi, körde vollyboll, solade och schtekte. Schtek.. Sen så cykla vi hem igen vid 2. När jag kom hem åkte jag, systra mi och moder jord in till staden. Vi handla lite grejer. Sen när jag kom hem var jag helt slut. Jag menar det. Helt, slut. Jag var så trött så att jag till och med somnade på tåget hem. Men nä jag kom hem så kan ni ju gissa vad jag gjorde. Tror dom flesta gissar rätt.

Idag har det inte hänt mycket alls. Det gick från Juli till November iof men inte mycket mer. Gick skit på träningen. Har så jäkla ont i knät men vill inte säga till tränarna att jag är skadad igen för jag går fan och skadar mig hela tiden. Så jag körde på och bet ihop men så skulle vi börja köra skott. Wiho! Min favorit. Nej men ärligt så suger jag på att skjuta och har alltid gjort. Och det gjorde för jävligt ont så jag skjöt som en fem-åring som nyss börjat på fotboll. Sen som grädde på moset så fick jag skjuta inläggen på en övning som vi gjorde. Och gissa hur ont och bra det gick?
Jaja, nu sitter jag iaf och käkar jordgubbar och ska alldeles strax gå och nana. Pussar & bananer / alice






Och juste! Min älskade och vaärldens absolut bästa hund fyller 9 år idag!! Älskar dig Sachi, du betyder enormt <3

hey there delaila

Har vart på landet hela helgen därför jag inte skrivit någonting!
Kan börja med att jag har äcklig ont i huvudet och kallsvettas, konstigt ja, men tror jag börjar bli sjuk..
Aaaaaaa idag vare skola, missade bussen på morgonen så fick vänta på nästa..hade lektoner och hela fadderittan. Efter skolan gick jag sara my och pontus hem till sara och kollade på Wallander - Hämden! Den var grymt bra vi åt lite osv sen kolla vi på Mirrors.. Usch hatar den filmen!
Mamma hämtade mig vi åt middag och nu ska jag snart plugga kemi.
PÖ M

RSS 2.0