fredag

Äntligen fredag, hur skönt är inte det?
Ifall morgonen började med att jag gick upp 7.15 gick ner och åt frukost , fixade mig och gick till tåget sen när jag kom till huddinge gick jag till mossvägen och mötte Emma & Aurora :) vi cyklade alla tre på Emmas cykel till skolan haha (a)
Började med engelska , hatar våran engelskalärare Chatarina typ. Sen vare Fysik våran sista fysik lektion sorligt någ :'( för sen byter vi till No , men fyisken var kul för jag älskar det he-he. Sen hade vi So, blääääääääää på Göran (våran lärare) och nu ska vi göra ett grupparbete och jag hamnade med Danne,Carl & Viktor , danne är okej men intne dom andra -.-' menmen vi ska skriva om Kvinnan i egypten haha. Sen vare lunch, det blev kebab i lööööve it (a) ah så det var lite kul , vi gick till cafet för det öppnade idag, men kladdkakorna var slut så ingen fick något, sen dåra så gick vi runt och drev lite med Danniella & Ronja och dom dära haha, sen kom jossan me sitt ÜBER coola hår som hon har färgat blont nu så henne drev vi också med! Och sist hade vi sv det var väl okej. Slutate 13.30 skönt! Gick till vänhemsvägen där mamma hämtade så åkte vi hem.
Har pluggat lite svenska också för jag behöver verkligen det menmen sitter och trackar min brorsa nu för att han inte kan äta hah. Föressten nu är Alice i malmö , miss you :((((( / Michaela

Kommentarer
Postat av: emma

hihi , du gillar so xD

töönt (a)

2008-10-10 @ 18:16:05
URL: http://ehmas.blogg.se/
Postat av: Alina

Hej hopp! Kikar in:) Ha en trevlig Fredag!

2008-10-10 @ 18:19:03
URL: http://emmiealina.blogg.se/
Postat av: mickis

2008-10-10 @ 22:12:52
URL: http://balleomichow.blogg.se/
Postat av: mickis

haha ja vadårå? :) <333

2008-10-10 @ 22:13:16
URL: http://ballemichow.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0