30 september

Hejhej . Sitter och kollar på Ugly betty fast jag kollar inte för ja orkar inte haha.. Idag ifall så var jag med Alice i huddinge, hon köpte en hårfärg, i brunt jag lovar det kommer bli skit fint!
Vart på träning idag också , nej ush jag försökte springa 600 meter, snabbt . Men icke det funkar inte, jag får ont överallt och mitt hjärta gör ont... Och påååå lördag är det tävling i dt och lite mera grejer, kul säger jag KUL!
Aja får klaga på....min älskling istället..
Imoooorgon dåra så ska jag till stan med tjejerna och göra lite stuff , ska bli kul (a)
Men ha en bra kväll / Mickis

 eskilstuna med laget , hahha

tisdag

tjena brorsor and you all mah sistahs ! okej jag driver jag vet inte ens vad jag nyss skrev men aja iaf. idag va vi på svamppolckning med skolan. fast när vi kom fram skulle vi inte ens plocka svamp. vi skulle leta efter insekter så de va ju kul (?) tony hittade en MEGA STOR bålgeting. seriöst , den va GRYMT stor. jag va me amanda och madde. vi hittade några tusenfotingar och andra äckliga kryp. sen när vi va klara åt vi typ. vi va i brantbrink så jag och amanda och mickaela och agnes och sergen satt på fotbollsplanen och åt. sen spela vi typ lite fotboll. sen när vi hade tagit tåget hem till stuvsta så va jag där en stund me amanda mickaela ralph isak mange och douglas.  men sen gick jag hem.
nu skajag springa upp till tåget och åka till huddinge och möta mihaela där. xo / alice

29 september

HEjhejhejhejhejhejhej idag ere måndag och dagen gick faktiskt ganska snabbt! Skolan var normal men jag blev "sur" på några och dom tycker jag är söt när jag blir sur haha ah efter så hämtade pappa mig och jag väntade på att mamma skulle komma hem så vi kunde åka till huddinge! Köpte två par skor & en väska , blev nöjd faktiskt (a) jag pluggade nyss lite svenska som ska vara klart på fredag .
Ikväll ska jag kanske ut men jag tror inte det vet inte om jag orkar?
Imorgon ifall då har jag utveckligssamtal , kul verkligen kul! Nej uuussh och jag fick ingrid som mentor så det blir ju jätte kul.. höhö Aja ha en bra dag allihoppa / Michaela

söndag

Söndag är veckans tråkigaste dag , man vet att det är skola imorgon och då blir man bara så trött så man inte pallar göra nåt , ifall inte jag.. Men tog lite bilder fast kameran doooooog så han inte ta så många bilder :( / Mickis

   Ni får nöja er med dom här så länge för det tar så lång tid att ladda upp

lördagsdriv , vi bjuder på det

    

lördag

Hellu. Sitter hära me Alice och kollar på american pie :D fast det ahr börjat bli lite lång tråkigt så vi sitter lite vid datan (a)
idag var jag med mamma & handlade lite sen var jag med josefin och sen drog jag hem & senare så mötte jag alice vid ip och sen åkte vi hem till mig! Ni får ha en bra lördakväll allihopa / Michaela

lölö-lördag

tjen mellan bena. jag gick upp halv 11 för jag hade match. den brjade halv 1 men de va samling 11.45. de va en as viktig match för om vi vann eller spela oavgjort så gick vi till slutspel. de stog 1-1 när de bara va några minuter kvar så vi trodde att de skulle gå bra men när matchen igentligen skulle vara slut och det hade gått två minuter övertid så gjorde dom mål och då blåste domarn av så de blev 2-1 till dom andra. så nu är vi ute :/
mamma hämtademig ungefär kvart i 2 på källbrink och då åkte jag hem och duschade. sen så hade mamma beställt pizza så de blev pizza till lunch. sen när jag hade ätit klart sminkade jag mig och sen hjälpte jag min syster att dreja lite. men de va fett boring så nu ska jag nog ringa michaela. hon sov alrig här igår för jag blv skittrött redan vid 9 och då skulle de nog inte va så kul för henne om jag bara satt och nästan somna och jag skulle endå upp tidigt så ah. men vi bestämde iaf att vi skulle vara med varandra idag :)
puss på er bejbs / alice

biilllder

      dom hära bilderna är as gammla! har massor men orkar inte lägga upp alla / Michaela

26 september

HEEEJSAN!
Verkligen ingen bra upptadering men jag har inte lust till att skriva och ingen ork , det är slut på ideer.
Menmen just nu sitter jag och lyssnar på Stevie Wonder - I just called to say i love you , den är verkligen fin hehehe..
Idag var det en helt vanlig fredag med tråkiga lektioner men jag står ut , det är ju trots allt fredag (a) ikväll ska jag ut med tjejerna i centrum fast jag ska hem tidigt för jag ska hem till Alice och rädda henne från hennes gäster som hon har så hon får lite roligt! så hemma hos henne kommer jag sova över hos , nej men nu måste jag äta middag seeeya bebisar / Michaela

fredag

sho bre. sitter i skolan nu me jt och geron. vet inte vad vi gör här ? men jag pallar inte gå hem och jag har inga pengar på mobilen så jag kan inte ringa michaela, och hon har inga pengar heller så hon kan inte ringa mig. / alice

22 september

Tjoo bloggisccch! Har inte orkat skriva menmen.
I söndags ifall så gjorde jag inget speciellt tror jag? Just nu kommer jag inte ens ihåg vad jag gjorde :s eller jo jag minns att jag pluggade i typ tre timmar matte! Sen klippte jag mig också , ush fyfan vad fult de blev (a) that's life
Idag dåra så var jag i skolan och den var helt normal och rolig faktiskt den har börjat vara det den sista tiden! Hände inget speccielt men efter så kom mamma och hämtade mig och vi åkte toys'r'us haha vi skulle köpa en peruk och sebastian för han har spex imorgon och han ska vara slash ;D så det ska bli kul och se hur han ska se ut (a)
Jag och Aurora sitter och pratar om daniella och ronja om hur dom ser ut och varför daniella går runt som hon gör och tror hon är bäst och ah pallar inte berätta hur ful hon är! hon är en patetisk liten männsika ifall. Sen ronja dåra , hon som är daniellas svans och dom har funnit varandra sen sista veckan och är bästa bästisar , men det är väl kul för dom eller? Men ronja märker man inte ens för jag vet knappt vem om är om man pratar om henne haha. Nejmen taskig ska man icke vara!
På onsdag är det källbrinks os och jag orkar verkligen inte med det! hellre har jag en vanlig skoldag än det! Och jag är ju såklart anmäld till 80 m men jag tänker springa och gömma mig när det är så då slipper jag springa ifall!
Men ska kila nu ses / Michaela

måndag + lite helg

chao amigos! (de stavas så på spanska)
jag börjar vell berätta lit emer om i lördas. efter matchen satt jag vid datan ett tag. men de började ju bli lite boring etfer att tag på en lördag. så jag va me nåra. sen på kvällen , eller ah typ vid 4 halv 5 åkte jag till mammas och pappas kompisar och hjälpte till och målade och laga mat och så. och jag var jätteduktig! så jag hoppas på den där jackan snart för jag har varit fett duktig och hjälpt till. tänkte kanske till och med städa rummet sen.
igår, söndagsmoron åkte jag pappa och syster och åkte lite med fyrhjulingen. de va kul eftersom vi inte har kört den, eller jo men bara på tomten, sen vi köpte den. sen när vi kom hem kolla jag och syster å high school musical 1. hihi jag hade inte sett den och jag hade endå inget bättre för mig. sen på kvällen åkte familjen in till heron och kolla på arn. och jag måste bara säga, fyfan vad bra den va! för egentligen gillar jag inte sånna filmer men den här va riktigt bra. och han va ju en riktigt läckersnäcka. haha! nej skoja bara, min morfar brukar såga så. men han va grymt snygg. sen kom vi hem typ kvart över nio och då blev det lite mer film.
idag började vi med idrott som alltid på måndagar. men idag va vi inomhus! jippie, äntligen! :)
på lunchen gick jag och amanda till pizzerian, för de va fiskbullar och de tycker jag smakar som spya. vi unnade oss lite pizza för de tyckte vi att vi va värda. de blev en ost & skinka. sen när vi satt och vänta kom geron & hilding. dom skulle ha kebab. och sen efter ett tag kom erik och mange och tilda & co.
sen hände de inte så mkt mer. ikväll har jag träning. jag tränade inte förra veckan för jag va typ förkyld så de ska bli skönt med lite träning ikväll.
pussar / alice


landet

Idag var ju jag som sagt på landet , det var mysigt att vara en sista tur ute med båten! Men inte när vi skulle ta upp den.. Den var halvvägs uppe och det är ju då den är tyngst och jag sitter typ 2 meter ovanför marken för att själva båttrailen inte ska åka över eller vad man säger och då så när jag sitter där och crippa står bakom mig också två  meter över marken och pappa står på en stål och dom vevar på den där grejen så båten ska åka upp och då så går bandet av och tralien åker ner så jag crippa och pappa flyger ner två meter och alla gör illa sig! Så jag har typ fått en ryggskada och höftskada och mina händer är sönderskrapade , INTE KUL!!! Och crippa stukade andra foten också igen så nu kan han knappt gå och det kan inte jag heller för den delen! men sånt händer ikväll ska jag någ bara vara hemma och tycka synd om mig själv det blir en sån där ta-hand-om-dig-själv stund!
Nejmen nu ska jag äta , tjiiing / Michaela


lördag + lite fredag

tjena tjosan i trosan! jag ringde aldrig michaela igår för jag skulle ha hemmakväll me tha familia. hon va ändå me andra så ja! som sagt så hjälpte jag pappa att röja på tomten. han klippte typ av ala grenar på ett träd så de blev fett konstigt. sen efter typ timmar skulle my littlesistah spela match så jag jag följde me och kollade. dom mötte tyresö och förlorade med 5-2. better luck next time. sen när vi kom hem tappa alla hakorna. pappa alicehade klippt ner alla, alltså ALLA grenar på HELA tomten och ALLA buskar så våran tomt är fett ful nu. men hansäger att det kommer bli fint till våran. bäst för honom det. aja till middag blev de revbensspjäll. mumsfillebaba. sen så körde vi buzz. haha och jag van stooort. sen käka vi lite glass och så. sen gick jag å la mig för jag va tvungen att gå upp tidigt.
så nu äre lördag asså. mamma väckte mig 9 för jag skulle spela match. de va hemma på källbrink så de va ganska så skönt. vi spela mot haninge tror ja (?) vi vann med 2-0. men vi hade världens läskigaste domare. skrek typ åt alla men jag orkar inte gå in på detaljer.. ;p när matchen var slut kom lena (mammas kompis) och hämtade mig. för mamma och pappa är hos några kompisar och hjälper dom att måla om deras nya hus. och jag ska dit ikväll och grilla :)
ringer vell nån kompis nu på dan.
ha en übermysig lördag / kram alice

lista hah

Vem ringde dig senast? mamma
Vad har du för bh på dig just nu? rosa spets
Vad har du för trosor på dig just nu? blåa
Vad står det i ditt sjätte sms och vem är det i från? japp är du där ? från paula
Vad brukar folk få för intryck av dig? ingenaning , cpstörd kanske ?
Har folk kallat dig slampa? vet inte
Har du kallat någon för slampa? mh
Har du slått någon riktigt hårt? ja haha
Använder du parfym? oftast
Vilken kroppsdel brukar du få mest komplimanger för? vet inte
Vilka slags killar faller du för? dom som vågar var asig själv typ
Vad kollar du på först hos en kille? personligheten
Vill du ut och festa nu? nej
Vad är klockan? 22.55
Vilken färg har din mobil? röd & guld
Vad ska du göra nu? kolla på tv
Har du svårt att släppa andra dig tätt inpå? yes
Är du social? ja
Känner du att du orkar med en fråga till? mh
Vad tänker du när du vaknar? vad är klockan?
Kan du gå ut utan smink? japp

huddinge

Kom nyss hem har vart i huddinge med My Emma Sara Mathilda & Elliot . Mina föräldrar åkte och hämtade mig sen åkte vi till Andres sjöö för att hämt lite saker till helgen haha så nu kom jag hem.. Men det var väl kul i huddinge (a)
Imorgon ska jag till landet och ta upp båten , verkligen skit kul och självklart måste vi åka till lidingö med båten för att vi ska tvätta den under och sen hela vägen till landet igen jippi! Se imorgon kommer det inte bli blogg kanske på morgonen men vi får se om jag orkar för det är nämligen välditg tidigt vi ska upp , bläää jag dör!
Men nu ska jag titta vidare på tv! / Michaela

 jag alice & lovisa , åtta år nu mina bebisar . (visst är bilden ful men palla bry sig?)

f to the redag

Hej , äntligen fredag! Precis som alice får jag verkligen släpa mig fram till dörren på morgonen och självklart har man ju den eckliga alarm signalen på mobilen som jag får damp på! hatar skolan , men den har varit lite bättre på sista tiden.
Föressten idag när jag my & sara satt nere i korridoren och läste så kommer stefan våran lärare och ba ; Michaela , är det här ett helvete . Han säger det utan att ens kolla på mig och sen typ ligger det massa papper på skåpen som är svenska och då säger han ; Vad fan är det här för pappren ? Är det sånt här skit ni gör på svenskan? haha fyfan kolla på det här och så visar han oss . Och ah det va massa mer men vi tror att han va påverkad så det va lite kul (a)
Idag ska jag typ ut vet inte menmen nu ska jag dra vidare till köket för att göra o'boy :D / Petshum (michaela)

fredag

hejsan folket
äntligen fredag! som jag har längtat, heela veckan faktsikt. jag har börjat bli så jävla trött. så jag har gått och lagt mig senast tio alla kvällar. har tillochmed gått och lagt mig halv nio en kväll men jag är ändå så jävla trött på morgonen! ;( menmen. aha , just nu känner jag mig väldigt osocial som går hem och sätter mig vid datan helt själv på en fredag. men jag har lovat pappa att hjälpa till på tomten för då kanske jag får lite pengar till en jacka som jag vill ha men inte har riktigt råd me ;p . men jag kanske ringer michela lite senare. har inte träffat henne sen i onsdas. de va vell okej i plugget. som vanligt. hände inget speciellt. de va nån konstig mat så de blev flingor.
skriver vell kanske lite senare. ha en bra freda / balla balle

pallar inte

Hejsan , seriöst jag pallar inte mina dagar dom är skit dåliga och pallar inte med dom som håller på just nu. Ni kan gå och dö ni är så jävla patetiska som går runt och tror att dom äger hela sverige och slänger sina problem och skit på andra och slänger ut ord ur sina käftar som dom inte knappt vet va det betyder. Vet ni vad ? kör upp dom i era arslen och försvinn ut mitt liv era eckliga jävla ungar!

amen tjarå ?

Tjaaaaaaaaaaaaaa losres . Det har inte blivit så mycket blogg men kan berätta man jaghar gjort dom senaste dagarna ,

Fredag ; Åkte ut till Alice land kom dit ganska sent så vi gjorde inte mer än att kolla på tv och sen typ lägga oss, vi sov i båtrummet (som ligger i båthuset)

Lördag; Vi vaknade gick upp och åt fruckost kollade på tv gick ner och la oss i sängarna sen blev vi tvungna att gå upp och sätta på oss kläder och sen byta om! Vi gick in i skogen och började dra kvistar till brasan , vi hade sågat ner träd och som vi skulle elda upp blablalblala , efter typ en halvtimme tog vi en saftpaus haha sen blev det att jobba igen och jag fick problem med ögat för det komm in sånna dära grejer från brasan och det va inte skönt! Men det va kul att vara "skogsarbetare" för jag och alice är riktiga män som klarar av vad som helst! sug på den! Men sen blev det lunch och vi vila lite sen kollade vi på tv och sen jobbade vi ännu mer och sen efter typ 2 timmar så åker Alice pappa fyrhjuligen och han har satt fast ett snöre runt en roddbåt och sen så åker roger i den och richard (alice pappa) kör runt i skogen och det ser skit kul ut så då ville jag & alice åka , vi körde in i ett träd så hela båten välte och båda gjorde illa sig ;( men ifall så var det skitkul! Men sen på kvällen gjorde vi lite saker pallar inte berätta.

Söndag; Vi typ slappar hela dan sen vid halv två åker vid till svindörren och tar bilen till tungelsta där Alice skulle ha match , när vi lämnat henne så går jag & alice familj vidare till ett resturang och äter där! supergott (a) sen går vi och kollar på matchen , det gick sådära för dom hade lånat in massa med 96.or så.. Men ifall så stjusade dom hem mig efter och sen låg jag och sov länge haha.

Måndag; Vanlig skola inge märkvärdigt men efter skolan så va jag med mimmi mirre & my sen drog jag hem vid typ halv sex , åt satt vid datan sätda rummet och pluggade på kvällen!

Idag; Skola som vanligt , mötte mirre vid snäckan för vi skulle åka bussen tillsammans , sen efter skolan så åkte jag hem sen fråga jag alice fall hon ville komma över så det gjorde hon sen så lagade jag mat för jag skulle på träning och sen drog hon hem , efter träningen så åkte jag & mamma till coop och gissa vilka vi möter där? Jo min lilla älsklings plutt Amanda :D hon sa att man hörde mig hela vägen till ingången hehe... Ah sen så snackade våra mammor lite och skit sen drog vi hem och jag har nyss duschat ,
men nu ska jag gå seeeya / Michaela

hah

Hejsan , sitter och kollar på las vegas inge vidare kul menmen.. Idag så var jag i skolan sen så när vi slutade så kom Mirjam & Mimmi , dom skulle jag & My vara med och vi gick till cetnrum med Danne också och ah pallar inte berätta men , Helgen var uber kul! / Mickis

..

Helgen har vart rolig resten pallar jag inte berätta just nu / Michaela


ahhhhhhhhhhh..

Nämen tjenare , har nyss ätit lite tidigt men det är för att jag måste hinna med massor med saker innan Alice kommer och hämtar mig vid halv åtta ungefär ska nämligen med till hennes land och det ska bli super mysigt , för jag älskar hennes land haha men vi ska göra en brasa med massa grejer och förra året så skulle vi elda upp deras gamla tv i brasan men då sköt vi sönder den först med ett gevär och det va skitkul!
Idag ifall så var det skola och det flöt på som vanligt men efter så gick jag , julia ellen & pontus till huddinge centrum och var dära en liten stund sen skulle dom gå hem och jag skulle vänta på amanda men då kommer hanna och så går vi i väg och kollar i affärer köpte ett par örhängen! Sen vid tre kom amanda och så gick vi in i massor med affärare igen haha ah och sen gick hanna och & jag amanda va kvart typ 45 minuter sen gick jag till tåget och hem. Men nej nu kallar dushen på mig cya ha en bra helg för det ska jag ha! / Michaela

fredag

hejsan alla blogers
idag så har det inte hänt så mkt.. konstigt va ? har verkligen haft en lam vecka. har typ inte pallat göra någonting med någon. men de har varit ganska skönt också att bara få gå hem och dyka ner i soffan och bara slappa. men igår så va jaf med amanda en liten stund. typ en timme eller sådär för sen skulle jag vara med michaela men hon kunde tydligen inte så då var jag själv igen :P
idag så började skolan 8 (!) så jag fick gå upp vid halv 7 (!) . ush vad jag hatar vardags mornar ! iaf när det är skola. till lunch blev det hamburgare :) så det var ganska god lunch. efter lunch hade vi bara biologi med rolando. våran konstiga no lärare. asså ibland förstår jag mig inte på honom.. ? :P jaja nog om det. vi slutatde kvart i 1. så de va ganska sjönt. då gick jag hem. och som tur va så va det ingen här på studsmattan den här  fredan :) men pappa va hemma. men han åkte till landet fr typ 10 minuter sen. ska dit ikväll. så det kommer inte bli någon blogg för mig i helgen.
/ balle

 bild på mig och michaela från fyran ! ful , men de bjuder jag på

...

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej (jag får damp)
Idag har vart en helt okej dag skolan är helt... ja vad ska man säga en skola är en skola. Men idag skulle jag egentligen vart me alice men så blev det inte för jag va tvungen att plugga och sen träning , dels fick jag inte bara för att jag har vart hemma & jag fortfarande har ont i halsen -.-
ifall imorgon så ska jag till centrum me lovisa sjöblom :) och kanske julia ellen & ponuts men jag vet inte vi får prata sen (a) Nej men nu kallar duschen på mig cya / mickis


jaa..

(ingen hälsningsfras)
Sitter och kollar på scrubs med crippa och det känns som jag ska gå och lägga mig snart men icke! Mamma ska kanske klippa mig idag , det blir lugg kanske fast jag vet inte men vi får se , jag pallar inte berätta om dagen så vi ses ! / Mickis


alla som trodde på de där är dumma i huvet

hej. vill bara säga att om man trodde på att jorden skulle gå under idag är man seriöst helt störd i huvet. alltså, om jorden skulle kunna ha gått under idag så skulle dom kanske ha varnat för det för flera veckor sen, inte en dag innan ? och så skulle de vara på nyheterna överallt och hela tiden ! när jag vakna visste jag inte ens om att "jorden kunde gå under". de va först är jag fick ett kedje sms om att "idag går jorden under, skicka vidare till alla som betyder något för dig" som jag fick reda på det ? det är bara för att alla skriver det på pea och skickar massa kedje mess som folk tror det. det är liskom nästan ingen vuxen som har ens höört om det ? aja , iaf.
idag var de en liiiten sovmorgon så jag kunde sova till 10 i 8. vi skulle gå sörmansleden med skolan. tråkigt -.-
fick gick typ över 1 mil. på vägen mötte vi eiliens (vet inte hur det stavas) . eller vi såg dom aldrig men dom va där, enligt geron.
vi kom hem typ halv 3. då dick jag hem och nu sitter jag här. sjukt tråkig vecka hitills. förutom igår när jag var med sofie. hehe det gick faktiskt bra. sofie tyckte jag var en naturbegåving :P
bye bye / alice

...

Vi dog inte , men det är för att själva grejen som "sprängas" har inte gjort det än . Det vet jag för jag kollar på det just nu  det är faktiskt ganska intressant haha . Men det är på engelska så jag fattar inte allt -.-' , men vi kommer inte dö för då skulle dom varnat lång innan och skit.

Ja idag är det ännu en dag hemma med feber & ont i halsen , det är inte super kul men slipper skolan ifall fast jag saknar den lite och få veta allting som händer och så.. Men imorgon blir det skola och då får jag träffa alla potatisar igen haha, nejmen nu är jag trött ska kolla på en film eller plugga lite matte. Vi har tydligen fått några läxor som inte jag känner till? och det känns inte kul för då får jag säkert mindre tid på mig att göra dom *daaaaaaam*
Men hare super bra på eran sista dag på jordan HAHA! / mickis

 en ful gammal bild på mig

död

Vi dör om två minuter , klockan nio sätter dom på maskinen :o

Imorgon går jorden under & vi dör

Imorgon smäller det - då ska forskare i Schweiz försöka återskapa Big bang i en jättemaskin.
Men 5000 andra forskare varnar för att projektet kommer att leda till jordens undergång.

Världens största maskin, The Large Hadron Collider, som den kallas - har tagit 14 år att bygga. I morgon slås den på för första gången. Tanken är att försöka skapa ett "mini-Big Bang" genom att låta protoner kollidera med varandra. Forskarna hoppas kunna lösa gåtan bakom Big Bang och kanske få svar på hur universum uppstått.

Svart hål

Samtidigt varnar andra forskare för att projektet kommer att leda till jorden undergång när hela planeten sugs in i det svarta hål som maskinen tros kunna orsaka. En grupp av 5000 forskare har anmält projektet till Europadomstolen och till en domstol i USA eftersom de fruktar att nya partiklar, strangelets, och svarta hål som tros kunna skapas i acceleratorn kommer att förinta jorden.

"Struntprat"

Flera forskare bakom projektet, bland andra nobelprisvinnaren i fysik, Frank Wilczek, har till och med fått ta emot dödshot. Enligt tidningen Telegraph har han och hans kollegor dagligen får ta emot telefonsamtal, fax och e-post från människor som varit "både oroliga och aggressiva".
- Det som gör mig arg är att människor tror på det där struntpratet. Vi gör det här för att gynna mänskligheten, inte för att förgöra den, säger James Gillies, PR-ansvarig för projektet.
En säkerhetsrapport har dock givit grönt ljus för projektet och hävdar att det jättemaskinen simulerar är något som hänt hundratusentals gånger tidigare i naturen.

Öh?


ridning på g

hejsan bloggisar ! tjohoo, gissa vad jag ska göra idag !? RIDA. HA-HA säger jag bara. tänk er mig på en häst.. fyfan, jag undrar hur det här kommer gå ? aja , men det var nämligen sofie som frågade mig när hon var här i lördags om jag ville följa med henne till stallet och rida och då sa jag ja. jag ska typ möta henne i huddinege c sen när hon har slutat och så tar vi bussen. men de blir nog jätteroligt.
idag då ? vad har hänt, inte så mkt idag heller. gick till skolan. plugga. åt lunch. spela fotboll med småbarnen på luchrasten. hihi dom va jättegulliga! småbarn, ATAAACK ! skrek dom :P plugga. gick hem. nu sitter jag här. myser med min  hund och äter yoghurt. pussisar / baalllee :)


eftersom michaela la upp en  bild på sin hund, så lägger jag upp en bild på min vackra hund också <3


degdag

Hejhejhejhej

Ännu en dag hemma , tråkigt men endå skönt. Pappa är har ju vart borta sen lördags natt och kommer hem vid typ åtta ikväll så jag är helt ensam med alla djur. Haha igår när jag log i min säng och kollade på tv så tar mamma upp alla djuren till mitt rum ;o så där inne hade jag en hund en kanin & en fågel och alla vi fyra låg i min säng höhö..

Sara är också hemma fick jag veta nyss. krya på dig gumman! Nej men nu måste jag äta fruckost
Hare! / mickis

 det här är min über söta hund

michaela

Amen tjenare , vill bara säga att jag älskar att lyssna på musik , det gör jag varje dag. Okej nu kanske det här låter helt sjukt men det är så att jag har alltid på radion när jag somnar och sen på morgonen så vaknar jag upp till det och det är så skönt att bara ligga där och lyssna , jag har nämligen gjort det sen jag va 4 år jag tycker det är så jävla tyst och läskigt när jag inte har på radion hehe.. Ah  men just nu lyssnar jag på Celine Dion - I'm your lady . Den är verkligen fin och i love it! haha ah men hare gött

helg + måndag

tjena mellan bena <3
har inte skrivit så mkt så tänkte berätta lite kort om vad som hände i helgen.
i fredgs var jag me nåra kompisar men de har jag redan berättat om. sen på kvällen va jag barnis åt min syster för mamma va på bio me nåra kompisar och pappa va borta över helgen å motorcykel semseter. så de va jag och vicki . men sen typ vid nio tiden kom michaela. hon hade bestämt att hon skulle sova här så de va ju trevligt. vi kolla på film , och sen somna vi. vi fick gå upp typ vid 10 på lördag morgonen för jag hade match på källbrink och michaela skulle hem. de blev en smarrig frulle med yoghurt och start och sen mars pankaka till matchen. det gick bra, eller inte för min del dåra, men vi vann med 2-0 mot tyresö. men jag har börjat få andningsproblem när jag springer + att vi inte hade några avbytare så jag kunde vila så jag spelade uruselt! aja , sen på kvällen kom sofie, linn (sofies syster), anna (sofies mamma), och sebbe (sofies brorsa) hit på middag. vi hade det jätte kul! och eftersom mamma och anna har känt varandra sen dom var 7 så satt dom och prata jättemkt. m¨åste bara säga att sofie har väääärldens gulligaste lillebror!
dom åkte hem typ kvart över 12. sen på söndan skulle jag igenligen spela match också men jag hade blivit lite sjuk och fått ont i halsen och va skithes, seriöst, mamma trodde jag hade kommit i målbrottet, så illa va det så de blev ingen match för mig. sen runt 1 kom min gammel farmor från dalarna hit och lunchade med oss. det var mysigt. sen på lvällen gick jag upp och hyrde tå filmer. det blev meet the spartans och arn.
idag har det inte hänt nånting, skittråkig dag. verkligen skittråig så pallar inte berätta nåt, men det har ju inte ens hänt något satt vad finns det att berätta ?
pussar från balle

hööhh.

asså.. jag är ledsen om der blir listor men det är min tid fördrivt nu så likom ah stå ut! (a)

1. Vem är du? Michaela
2. Ålder: 13
3. Personlighet: jag är världsbäst
4. E-post: [email protected]
5. Stjärntecken: Fisk
6. Jag kommer från: Stockholm
7. Jag bor: Stuvsta
8. Mentalitet: Ha inte för höga förväntnigar , du blir bara besviken
9. Civilstatus: Singel
10. Spel? CS & gh
11. Mac eller PC? PC
12. 1024*768 eller 800*600? what?
13. Internet Explorer eller Netscape? Explorer
14. Din bästa egenskap: Massor
5. Din sämsta egenskap: lika dant dära..
16. Husdjur: Hund , kanin & fågel
17. Familj: Mamma, pappa och två äldre brorsor
18. Kroppsdel du har mest nytta av: Mina aramar
19. Kroppsdel du tycker bäst om: Ingen aning
20. Jag sover: I min säng
21. Djur jag är lik: Chimpans
22. Tror du på något? På mig själv , ja
23. Frisyr: Mest knut
24. Hårfärg: Mörkbrunt
25. Ögonfärg: Bruna
26. Längd: 163 cm 
27. Vikt: 50000000000 kg
28. Skostorlek: 38
29. Gillar: Mina vänner
30. Ogillar: Mycket
31. Favoritmat: Entricote & färskpotatis me bearniessås
32. Favoritglass: Minns inte vad den heter just nu
33. Favoritdessert: Vaniljvisp med någon kaka till
34. Favoritpizza: Kalsong (bara min familj fattar)
35. Favoritdryck: Apelsin saft från BOB! :D
36. Gillar du godis? ibland
37. Isåfall vilken sort? Fizzy bubbels
38. Min favoritdrink: Någon vi hade på nyår med alkohol i sig
39. Min favoritfilm: Step up
40. Min favoritdag: Fredag
41. Min favoritklädesplagg: Jeans
42. Min favoritbok: Alla Varbröder bökerna
43. Min favoritmusik: Allt möjligt
44. Min favoritlukt: Jordgubb
45. Min favoritblomma/planta? Palm
46. Öl eller vin? Öl
47. Liknar du en kändis? Alla liknar vi nån ..
48. Senast köpta skiva: Kommer inte ihåg
49. Senast film på bio: Minns inte
50. Bästa låten i världen: Robbie williams - angels
51. Senast lästa bok: Vargbröder , den 4 boken
52. Favoritförfattare: Hon som skriver vargbröder
53. Skriver du dagbok? Nej
54. Bästa årstiden: Sommar men jag hatarhatarhatar alla bin & flugor och sånt skit!
55. Älsklingsfärg: Gillar alla färger
56. Skulle aldrig ta på mig: Vet inte
57. Vad ville du bli när du var liten? Flygvärdinna , bara för att pappa är pilot xD
58. Blev du det? Vet inte än, men vill inte ens det längre
59. Brinner för: Allt
60. Sportbil eller familjebil? Både och . älskar att åka sportbil (a)
61. Katt eller hund? Hund, katter kan gå och dö
62. Har du nån nojja? och det betyder?
63. Fobier? Jag vet inte
64. Deppig eller glad? Sådär
65. Politiskt insatt? HÖHÖ?
66. Värdesätter du ärlighet? Jo, funkar bäst så
67. Brukar du dra "vita lögner"? Ja
68. Är det ok med vita lögner? Ja
69. Känner du en mytoman? Va?
70. Har du pojkvän/flickvän? Nej
71. Är du kär? Nepp
72. Hur tidigt stiger du upp? Beror på när jag börjar
73. Är det bra eller dåligt? Nej det suger
74. Vem/vilka vet mest om dig? Alice
75. Gillar du att slåss eller? Ah fast på skoj
76. Vad har du på dig just nu? En sov tröja
77. Vad ska du göra ikväll? Ingenting , är ju sjuk -.-
78. När var du senast riktigt full? I februrari
79. Är du seriös? Inte så jätte ofta
80. Hur många väskor äger du? Några , är inte så mycket för att köpa väskor
81. Hur många bilar har du/ din familj: 3
82. Hur många biologiska syskon har du? Två
83. Isåfall, vad heter de? Christopher & Sebastian
84. Hur många timmar sover du per natt? Ingenaning
85. Vem är snyggast i världen? Brad Pitt
86. Vad är du allergisk mot? Ingenting
87. Ska du duscha idag? Ikväll
88. Vad är det för veckodag? Måndag
89. Vad är det för datum idag?  8 augusti
90. Vad gör du nästa år? Ingen aning, går i skolan
91. Är du likgiltig? Nej
92. Hårdrock eller synth? Inget utav dom
93. Är du uppväxt i stan eller på landet? Bodde i tyskland 0-2 år så det är både och
94. Har du utländska föräldrar? Nej, dom är blanding mellan lite saker
95. Gillar du att laga mat? Nej
96. Märkeskläder eller secondhand? Saksamma
97. Hur många par skor har du? 5 st som jag använder
98. Är du sexuellt frustrerad?  Nej
99. Vem är snällast just nu? Casandra Schedin , just nu
100. Var har du ont? Halsen ;s

sjukling

HEjsan hoppasan , idag är jag hemma för jag har ont i halsen syyyynd om mig *snyyyyyyyfft* . Jag var nere på ip i mosre och satt där och med alice och kollade när hennes klass hade gympa det är dessutom min gamla klass (a) ihih ..
Idag blir det väl antagligen massor med filmer på rummet! Nej men nu ska jag fortsätta kolla på mtv / mickis


tjena

Heeeeeeeeeeeeeeej ! Sitter hära och kollar på mitt i nyllet och det är väldigt bra haha nyss var det en en tant som sa till folk som cyklade förbi ; Du tappade nåt där , cyklisten ; vadå? , tanten ; Farten.
Haha nej asså jag tycket det var jävligt kul haha! Idag var jag med Mimmi i centrum en liten stund sen åkte jag hem och kollade på en film , No country for old men's. Den är verkligen super bra! Det är ett måste se faktikst (a)
Jag är typ sjuk eller någonting för jag har skit ont i halsen , så jag hoppas på en hemma dag i imorgon med film på rummetr :) får fjäska lite för mammsen . Men vi får hoppas att lilla skit alice skriver snart för jag saknar henne! Pysssssss Mickis


det är ingen lista

Vad heter du ? Michaela
vad heter du i andranamn ? Maria
vad heter du i efternamn ? Petersson
vilken färg har du på ögonen ? Bruna
vilken färg har du i håret ? Mörk brunt
har du färgat håret någongång, isånnafall , vilken färg är din orginal ? Typ rött , blont , brunt & mörktbrunt
hur lång är du ? 163 cm
vilken skostorlek har du ? 38
går du på någon sport ? Friidrott
är du morgontrött ? Japp
är du datanörd ? Ah haha
hur mycket är klockan precis nu ? 23.41
vad har du ätit idag ? Macka  , kött och efterrätt
hur många gånger borstar du tänderna om dagen ? Två
vem pratade du i telefon sist med ? Typ alice
har du rapat idag ? typ inte
har du hostat idag ? Nej
har du nyst idag? Nepp
vad har du för kläder på dig nu ? Mjukis & tjocktröja
vad har du för frisyr ? Toffs
vem badade du sist med ? Ingen aning
vem sa du nått till sist ? Pappa
vad sa du till hon/han ? Nej
när gick du på toa sist? Typ några timmar sen
när slog nu nån sist ? Idag
varför gör du dethär testet ? För jag har tråkigt
vad heter din rubrik ? Det är ingen lista
senaste film ? Pirates of the carabien
bästa låten ? Många
saknar du någon ? Ja
senaste smset du skickade ? Typ en timma sen
vem skickade du det till ? Amanda
vilka är hemma hos dig just nu ? Crippa , Sebban , Fredde , mamma & pappa
vilka 'fönster' har du uppe på datorn just nu ? Msn, youtube , pea , & min kompis blogg
när sa du senast till någon att du älskar den ? Igår
vilken färg har din mobil ? Vit & brun
cola eller pepsi ? Cola
sjunger du i dushen ? Händer väl
är du tsm med någon ? Nej
om inte, någon på G ? Nej
senaste kramen ? Idag
har du någon piercing ? Öronen
tittar du på tv just nu ? Nepp
msn ? [email protected]
pa ? michalea
mobilnummer ? hemligt

bananer

Hej , kvällen blev bra det va kul och ah palla förklara jag gich hem ganska tidigt för alla "barn" gick hem så då gick jag också hem (a) jag vet inte vad jag ska göra nu men just nu är mamma jävligt orolig för min brorsas kompis som är här , fredde han har ett sår på sin fot och det är något jätte farligt som har hänt och han kan få amputera bort sitt ben om han inte sköter det rätt och han själv sätter på plåstret och så och ah mamma är ifall sjukt rädd att något ska hända haha. Jag kollar på kingkong just nu föressten men den är typ dålig så jag kollar inte så mycket haha ah , juste en sak. Min brorsa var ju på grönan/stan igår och sen typ vid elva så var det typ en ring där man sprang och hoppa på varandra och så gick min brorsa in där och så hoppade en på honom och så slog crippa (min brorsa) ner honom.. Så han ligger typ på akuten nu fast det är inget farligt men asså ush hur kan man slå ner folk? Aja hare bra / mickis


morgon

Hej alla söta! Hur mår ni?

Kom hem för inte så länge sen , Alice skulle på match och jag orkade inte kolla på den. Idag dåra ska jag inte göra så mycket men på kvällen ska jag & min familj till en fest hos våra kompisar som bor typ 5 minuter bort från oss men ah så det blir någ skit kul fast för så ska vi och dom som vi ska på fest till äta midda hos oss sen så ska vi hem till dom och fixa klart allt tills alla dom andra kommer! / Michaela


.

Hejsan!

Amanda åkte nyss hem och jag sitter här i soffan med mamma pappa & Anders Sjöö. Anders är pappas bästavän och dom har känt varandra sen dom var 10 och dom har typ inte träffat varandra på någrå månader och så träffade jag honom när jag va ute och gick med hunden och så följde han med mig hem och så sitter han är fortfarande , halv full pappa också för den delan.. Pappa dricker alltid när han kommer över men det är som en vana man vet att när Anders kommer så blir det alltid fram med vinet och så håller det på i flera timmar. Jag lovar dom har druckit sen klockan va typ sex eller något (a)
Nej nu känner jag att det blev lite mycket om dom? Ah haha ikväll dåra så ska jag till Alice och sova hos , så jag åker om typ en timme (a) Ingen kan typ stjusa mig för min ena brorsa är på grönan min andra brorsa är någonstans och föräldrarna är fulla så ja man ska man göra?
måste bara säga en grej som Anders nyss sa ; Thoooooomas!!! Kom hit! *skriker högt på pappa*
Pappa ; Nä men fyfan sitter ni och fjollar er? *HÖGT*
Anders ; Nejnej sätt dig ner och stoppa upp en chokladbanan i röven...

Asså haha det är jävligt kul och sitta att höra vad dom pratar om (a) aja men nu ska jag kolla vidare på bloggar och så pussar / Michaela

 aurora sara emma & jag <3

lista

VEM
Vem är i rummet med dig? amanda
Vem fick du senast sms av? alice
Vem tänker du på nu? ingen
Vem pratade du senast i telefon med? isabelle
Vems hus var du senast i? mitt
Vem sa du senast jag älskar dig till? amanda
Vem sa senast till dig; jag älskar dig? amanda
Vem önskar du var med dig nu? ingen bara amanda
Vem är din favoritsläkting? emma såklart
Vem i din skola går dig mest på nerverna? daniella!!

VAR
Var går du i skolan?
huddinge
Var är din telefon? brevid mej
Var är din mamma? vet inte
Var sover du? min säng
Var handlar du mest? olika
Var fick du tag i tröjan du har på dig? jag har tre st tröjor på mig alla är från hm
Vart åkte du bil senast? hem från träningen
Var i ditt rum är du? är inte i mitt rum

VAD

Vad åt du senast? hamburgare
Vad drack du senast? bubbelvatten
Vad har du för färg på dina byxor? blåa
Vad är den närmaste saken som är blå? en karta
Vad gillar du mest i skolan? mina vänner
Vad har du på fötterna? barfota
Vad är din favoritfärg? alla
Vilken film såg du senast? kommer inte ihåg
Vad hör du just nu? amanda PRUTTA :O:O:O

HAR DU NÅGONSIN
Hånglat i mer än 3 minuter? ja
Sovit i en annan säng? ja
Hånglat på en bio? nej
Hånglat i skogen? ah
Tyckt att din kusin är het? jag är inte lebb ..
Sovit naken? som liten
Kört över hastighetsgränsen? haha ja :D
Målat om ditt rum? japp
Dansat framför en spegel? det har väl alla ?
Fått hicka? självklart
Dumpat någon? ja
Stulit pengar från en kompis? nej
Hoppat i en bil med folk du just träffat? inte vad jag kommer ihåg
Varit i slagsmål? mmh -.-
Smugit ur ditt hus? ja
Haft känslor för någon som inte känt detsamma? händer alltid
Hånglat med en främling? mayby baby
Älskar eller saknar någon nu? ah tror det

fredag <3

nejmen hellu :) dagen började som vanligt , eller förutom att jag försov mig men de va bara skönt att sova ut. i skolan blev det ovanligt god lunch , wook faktiskt :) så för en gångs skull så kunde man äta sig mätt. efter skolan följde amanda erik och mange me hem. och, inte direkt för att jag blir förvånad, men när vi kommer till min tomt är hilding och geron där och hoppar studsmatta. och jag bah ; men.. aha ? -.- ah , så vi va ute och hoppade ett tag. sen gick vi in. inne hoppa typ alla i min säng och hade kuddkrig. visst, de va kul, men fyfan vad dom stökar ner ! haha aja, sen efter ett tag ville erik leka kurragömma , så då gjorde vi det. och hilding räknade. alla andra sprang ner i källaren. och, alla som har vart hemma hos mig vet, att den är sketaläskig! och så släkte vi lyset också. och så hade vi walkitalkis (vetefan hur det stavas) . och där satt vi, i min källare, och vänta typ i 10 minuter. men han kom aldrig! så vi blev lite otåliga. så vi börjar skrämma  varandra, och fyfan vad jag blev rädd! hahah men de va kul :P men nu till en lite läskigare sak.
när alla skulle hem så blev det typ lite äppelkrig, och plötsligt så börjar amanda bara att skrika. hon hade tydligen fått ett äpple i ögat. och helt plötsligt så blir hon som en "spagehtti" som erik sa, och bara sjunker ihop på marken och svimmar! fyfan vad läskigt det va! och jag springer fram fram till henna och säger ; amanda, amanda ? och hon svarar och då blev man lättad. det va sketa läskigt. men de gick bra sen. så nu är allt fine. men får se vad som händer ikväll.
puss och kramisar / A

hejhejehejehjeheje

Tjenare! Sitter hära med amanda!

Idag har jag vart i skolan och på lunchen gick jag sara emma och aurora till vivo och jag & emma köper rostbiff och potatissallad och det tycker sara & aurora är skit kul vet inte värför men ah hahah :D
Vet inte rikgit vad jag och amanda ska göra men :O

Hejdå ! /michaela

solen skiner

Hejsan alla små sommarprickar!

Kom hem för inte så jätte länge sen , skulle egentligen komma hem tidigare men jag tog bussen med Mirjam & Elliot så ah.. Skolan flöt väl på som vanligt och ikväll ska jag på tränigen *snaaaaaaaaaaaaark* börjar bli tråkigt med alla dessa jävla mygg som är överallt och biter igenom kläderna , jag lovar er på dom två senaste tränigarna har jag fått minst 15 st myggbett!! mest på benen men fuck dom blää..
Skulle egentligen vart me alice idag men det blev inte så för jag kom så sen toch då skulle vi inte kunna va med varandra så länge så så blev det icke! / Michaela

 en jätte ful bild på mig (a)

aooooooooooooooooooobooo

Tjosan losan i trosan! Kom nyligen hem från farsta där jag va me amanda och köpte till grejer till skolfotot och sånt hittade en tröja som jag ska köpa på typ fredag? för jag orkade inte idag (a) Och jag måste bara säga att alice har ju klippt lugg och hon skickade en bild på dig igår och hon är huuuuuuur gullig som helst! Hon ser ut som en sån där liten sexåring eller något haha men skit söt faktiskit. Som alice redan har sagt så börjar HEROS IDAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D fan vad glad jag blir , det är min favorit serie..hehe... förlåt men seriöst jag och alice är som fast klistrade i heros serien (a) men nu ska jag plugga spanska cyya babeysyyyyysss (vet inte vad jag nyss skrev)) / michaela


onsdag

tjena tjusan ! vill bara säga att jag har klippt lugg ! äntligen liksom. de blev vell.. okej ? men amanda och julia säger att det blev fint så får vell tro dom. michaela har inte sett mig än :( men jag klippte mig igår och har inte vart me henne sen i söndags.
ajah , iallafall. idag var de en helt vanlig dag i skolan, alltså ganska trist att berätta om den för de hände inget speciellt. och nu händer det inget speciellt heller. så.. ehm.. fan va boring dag! :( aja , träning ikväll iaf. och juste , HEROES BÖRJAR IKVÄLL <333333333333333 , de fåååår jag bara inte missa. hehe , lite heroes reak här men seriöst , den serien är sjukt bra.
pussar (bara till er söta) nej driver :P / alice

skolan

Hejhopp! Idag vare en okej skoldag våran längsta dessutom, jag fick två läxor idag också.. En i spanska & en i jag va var det nu? Nej jag kommer faktiskt inte ihåg menmen på onsdag eller torsdag ska våran musikläxa vara inne & den har jag inte ens börjat me men den är inte så svår så det går snabbt! Ikväll ska jag antingen ut och springa eller så ska jag cykla runt långsjön med mamma :) amanda ska kanske också me men vi får se vad som händer (a) Men ska läsa engelska nu haha / M


RSS 2.0