god nattisch

Varför är det bara jag som tycker om snön?


Har spelat lite väl mycket Farmville den senaste tiden...


....ska kanske sattsa på FishVille istället?



Såhär tråkigt har jag just nu. Eh... känner att det kanske är dags att gå och lägga sig nu... pussar & bananer / alice


23.56

emma här då, igen! vart är bloggen på väg?

mickis försöker iallafall sova, men jag är pigg som en lärka! fast ah, antagligen inte imorgon, ska gå uppsju men jag klagar inte. håller på att ladda ner en film, det är bara sisådär 12 timmar kvar, men sånt gillar vi, eller iallafall jag. nu tror jag mickis sover, det busfröet. hon käkade en ostmacka förra fredagen för den som undrade. men nu är det tomt i hennes skattkista, nej nu vet jag inte vad jag gafflar om alltså. men heter man emma så gör man... man kanske ska fundera på att sova själv också? det återstår att se. appropå trysil så drar vi från huddinge sweden klockan nio. så mickis kommer inte blogga tyvärr.
adios så länge, mickis kanske slänger in ett blogginlägg imorgon om ni har tur vill säga






varför så seriös säg?

emma hära

hello this is emma calling

just nu sitter lilla michalele här och låssas att hon kan sjunga typ. själv är man cool och gästbloggar på denna coooola blogg. michaela ska hämta toblerone, so that's nice. micha ska sova här, för imorgon drar vi till norway, trysil :D jag häslar till alleballe btw, jag hoppas det går bra för dig i livet, men u måste jag säga over and out för annars kommer mickis se ut som en nerkissad kamel, så det är tumme ner. men nu ska jag faktiskt säga hejdå på riktigt. så peeace

här är min stenseriösa bild på mig, mickis är taskig och garvar som en åsna åt mig :(
 


it could be better

Ah tjafan . Började dagen i skolan. Gratta Josefin som fyllde byxmyndig och enligt tradition fick hon såklart kondomer. Fast av Mathilda dåra. Efter skolan var det egentligen tänkt att jag skulle vara med Mathilda, Julia och Lojjs och hyra film och mysa och så. Men Julia blev sjuk och Louise mådde illa så de blev bara jag och Thilda igen. Vi åkte hem till henne. Filmen var helt okej men lite för inveklad för mig.... Hah! Sen låste vi in oss på hennes rum och lyssna på musik och snacka skit.
Nu sitter jag, Alice Get A Life Stahre, för mig själv på en fredagskväll igen. Nog för att jag har världens finaste vänner but my life S U C K. R så jävla uttråkad händer det inget snart!? P&B / alice

scary

sitter hemma helt själv i källarn..är skit rädd och vet inte vart jag ska ta vägen. haha nej men det lät nyss som ett tåg åkte över vårt hus. Hm?
Jag kollade även på ett avsnitt av favvoserien eftersom jag äntligen har fått ner episode 11 och det hjälpte ju inte eftersom serien är läskig.  Nu låter det sådära konstigt i huset igen :o som ett tåg

Iaf familjen är på bio men jag orkade inte följa med eftersom jag är sjuk. Klockan 8 ska jag se på Vampire dirays :)
sen lite andra program.
Idag gick jag till skolan, gjorde provet va på idrotten och åkte hem. SKööönt att bara kollat på film idag. Kollade klart på Transformers, revenge of the fallen. Älskar den filmen, men som vanligt så ska jag börja böla vid exakt samma scen haha.
Imorgon ska jag inte heller till skolan, behöver bli lite friskare eftersom jag åker till norge på lördag med Emma!!! :D
så ska vara hemma och packa och sådär.

Nu ska jag gååååå. Kanske göra nån god efterrätt? Vem vet.

Och nu tycker jag att sara ska komma hem, saknar henne superdupermega mycket!

/m

count to 10, take it in, this is life before you know who you're gonna be

Yo. Efter skolan åkte jag, Julia och Mathilda till Huddinge c och leta prao. 1 sa ja, 1 sa kanske och resten sa nej... awsome! Träffa Jt och Amanda på Subway så vi satte oss dä ett tag och käka lite också. Sen tog vi bussen hem vid 6.
Nu sitter jag och lyssnar på musik och ska börja plugga, har svenska prov på fredag. En stor fet -.- på de.
P&B / alice

D A G E N S


Vilken über cool modellpose jag fick till....

Mysig tröja - H&M divided
Skin tights - Gina Tricot

nanannaaa

har inte bloggat för har vart busy..
måndags - tråkig skola, vänta på tåget i huddinge i en timma sen när det väl kom fick jag inte plats. började böla för jag blev så sur, ingen känsel i tårna benen eller fingrarna, vänta en halvtimme till sen kom mamma och pappa och räddade mig! Packade och sen hem till my där jag spenderade natten med my och emma :)

tisdags - drog till kungsburget med skolan, roligt faktikst. På eftermiddan bestämde jag julia emma och my för att göra filmer och klippa ihop allt sen hahahha varför är man så skön? ni lär inte få se resultet. privat bruk
bussresan hem va mysig, min pälskling moonade hahhaha sen ah va man bara social.

Idag - mådde piss men gick till skolan ändå men pappa kom och hämtade mig efter lunch så det e najs. Sen jag kom hem så har jag bara pluggat svenska eftersom vi har svenska prov imorgon om statsdelarna, kill me.

Får se hur jag gör med skolan imorgon, måste gå på första lektionen eftersom då har vi provet men resten får vi se.
Måååååste plugga nu / m


vi saknar dig sara!!!!!!

u don't know what u're got 'til u're missing it a lot

Hiya! Bra dag idag. Jag och Julia åkte hem till Thilda efter skolan. Haha på vägen från bussen så busade vi lite...... i snön :) När vi kom in frös vi galet mycket. Så jag och Julia fick låna varma kläder och tekokaren kördes för fullt. Sen "pluggade vi". Fast asså vi gjorde faktiskt det. Men när vi pluggar så sitter vi och pratar skit mkt, sen pluggar, sen pratar, sen pluggar. Äter. Sen håller vi på så i några timmar. Men det är faktiskt ett skit bra sätt att plugga på! Om man har tid vill säga.
Eftersom jag är cool och har youtube konto så får ni några videos. P&B / alice




you pms like a bitch, i would know

Tjafan. Sitter i soffan och gör absolut ingenting. Eftersom min dag har varit galet tråkig så får ni en tönt lista istället :)) Pussar och bananer / alice

Berätta fyra sanningar om dig själv:
jag är överdrivet rädd för hajar
min favoritfärg är svart
jag var 11 månader första gången jag åkte skidor
jag har levefläckar i ögonen

Berätta 4 saker du gjort idag:
ätit, sovit, pluggat, kollat tv.

Berätta 4 saker du har på dej just nu :
jeans, linne, tjocktröja, strumpa.

Skriv ner 4 saker du ogillar:
hajar
killar som är 14 men beter sig som 10
mens
aik

Skriv ner 4 saker du tycker om:
U2
mina vänner
dalarö på sommaren
kiwi

söndag

Cha cha bloggeeeen *drar i mitt långa platta hår*. (no way, jag driver.)
Vaknade halv fucking 8 imorse av ett slemmigt charmtroll som låg och kramade mig och sa: Alice vakna nu! Hihi min kusin sov hos oss igår. Mådde mucho bättre men va fortfarande galet förkyld. Gick upp och la mig i soffan och kollade tv. Käka lite frulle. Sen vid tre så åkte jag till Mathilda. Vi bakade kanelbrownies (möms) och kollade på The Ugly Truth. Den va skit bra :) Ligger och kollar på blåsningen nu. En svenne verision av Punked. Är helt okej.
Och till Michaela. JÄTTW fin bild på mig, verkligen :D / alice


Thai va najs.. :/

no shit sherlock

herregud säger jag bara..hittade nyss mitt minneskort från min första kamera som alltså va i 4/5an..dom är inte vackra. Men jag bjuder på några ändå ;)

jag och alice i 5an tror jag haha


lovisa och jag på landet i 5an :)


mathilda och jag i åre i 5an ;)


alice lovisa och jag, bästa trion i 5 år <3


eeh..ah 5an dårA


va stolt över den bilden. vet dock inte värför nu..5an iaf


hahhaa.kan.inte.sluta.garva..Världens sötaste bästit i 5an :) söt alice (y)


tyvär ni får inte se fleeeeera. Fick mig ett gott skratt för kvällen iaf haha
Saknar iaf alla er, blir ledsen i ögat av att se detta för att det inte är som förut :(

Kram michaela

what do you say when you to fucked up

gissa vem det är? michaela..vem annars? alice skriver ju inte längre... :)
Snöstorm vad fan e detta? blir ledsen i ögat
Blev tvungen att skotta för hand idag för jag orkade inte ta fram snöslungan och jag säger bara en grej, tycker fan synd om er som inte har en snöslunga, jag lider med er för fyfan vad jobbigt det va..

Ikväll äre HOCKEEEEEEEEEEEYY!!!!!! sverige vs. finland whowhoooo. Blir sent ikväll men spillirill :)

Idag åker sara till thailand :( kommer bli jätte tråkigt och hon kommer va en neger när hon kommer hem. Kommer saknar dig jätte mycket iaf!!! Ha det bäst :) <3

Ska ut med hunden nu så chaoooo/ michaela


krya på dig pappiii


balle back in town

Hejsan folks. Har ju varit i Thai men nu r jag hemma igen :) Eller, kom egentligen hem i måndags natt men har inte pallat blogga. Försöökte faktiskt göra ett videoinlägg (HAHA) men youtube skulle såklart fucka så det blev inget. Kanske tur det :P
Jaja. Igår så var det träning. AWESOME. Har skit ont i halsen, skit förkyld och har ont i kroppen. Men ska inte klaga, det är ju underbart att springa runt i underställ och shorts i 7 minus med astma och frysa. Efter träninegn var det af spelarmöte. Det var inte så långt, snacka lite bara om kommande cupet och om man skulle fortsätta nästa sässong. Har bestämt mig för att göra det nu. Ett år till. Sen blir det nog hej då.
Var hemma igen vid halv 8. Hoppade in i duschen och sen käka. Sen somnade jag i soffan.
Idag skulle jag egentligen haft träning och slagga hos Mathilda men tack vare förkylningen och allt så blir det inget av det. Älskar't.
Ha ett bra liv och grattis till Michaelas storebror som fyller år idag. / alice

babom

Grattissssss sebbeiiiiiiii :D
idag fyller min käre broder 17 år!!
Imorse innan sebbe vaknade så drog och mamma ner till huddinge centrum där jag skulle köpa hans present.
Köpte en äkta silver halskedja och en stor marabou åt honom. Så nu är man 750 spenn fattigare. Varför ska jag vara världens bästa lillasyster?
Han blev ifall jätte glad för det och en bamsekram fick man också :)
Livet handlar om att ge, eller?

Ikväll..vad ska man göra ikväll? ingenaning. Skulle vilja träffa sara för hon åker till thailand imorgon och är borta två veckor :( men vi får se helt enkelt!

Puss michaela


min snygga brorsa


friday night lights

har inte haft tid till att blogga förns nu så aaaaaaaah..
Sitter i min ensamhet i vardagsrummet och dricker coca cola och kollade nyss på hockeyn. Whohoo vi vann med 4-2!! men domarna är ju äckligt dåliga, såg ett flertal slashing och tripping osv.. men blev de nån utvisning? nääää.

Satte nyss på brit adwards 2010, lady gaga är ju med där :) intressant......
IAf skolan i veckan har ju varit..som vanligt. Fått potatis varje lunch, muums.
Idag har vi firat sebbe som egentligen fyller 17 imorgon men eftersom han ska parta med sina kompisar imorgon så tog vi det nu, tårta är fan det äckligaste som finns spyr på det blä usch.
Köpte en present till sebbe idag, och en mössa till mig själv från seger. Inte så fin men det värmer huvudet iaf.

Just nu vill jag bara tillbaka till egypten, det är faktiskt ett favoritställe, även fall jag snackar skit om landet hela tiden och hur äckliga alla är men det är najs där. När vi där i december så hade jag ytterst trevligt. Käka frulle, ner till stranden, sola käka sola bada bada bada bada sola sola sola spela pingis va med chris amber paul och alla de andra, duscha fixa sig va med polare igen käka midda lalla runt kolla på tv gå till nattklubben vid 22.30 gå hem runt 2.30. Och samma visa varje dag ungefär, låter det inte najs?

Nu ska jag kolla på lady gaga's uppträdande hare bra / michaela


@ emmas place

sitter här hemma hos Emma coolingen Helsing. hon har prövat hmm..ska räkna....typ 520000788 kläningar av alla dess slag men hittar ändå ingenting, jag som trodde jag va kräsen.. Hon ser gul ut i genomskinligastrumpbyxor?

Vi ska iaf hem till sara där det är fiesta sen ska alla tjejer sova där. super mysigt :)




bilderna är för nåra veckor sen ;)


friday

kom hem för sisådär en halvtimme sedan från coola heron city som består ändast av utlänningar på kvällarna. Man blir fan rädd
Var där med Emma och såg på premiären av Valentines day, shit i bangbang vad bra den va.
Tog bussen diiiiit, lallla runt, väntade på Mona och Zeta, när dom kom stalka vi en transvestit hahah kul vare iaf. Försökte tvinga med dom på bion men dom hade inga pengar så ah.

Sitter förövrigt och kollar på lost, sket dåligt men det går ingenting på tv :(
imorgon bitti ska jag och pappa ut till landet igen yeeeey. nat

Nu ska jag chillivippla

ge mig soooooommar


do you know your enemy?

sitter och wainar för alice är i thailand och hon inte svarar när jag ringde idag. hon har stängt av telefonen!!! :((((
känner mig som ett vrak just nu, har knappt fått i mig någon mat idag förutom en halv pizza till middag som va äcklig så jag håller på at dööööö. Ska gå och dricka 3 iskalla glas vatten snart sen ska jag sova och aldirg mera vakna ha.

efter skolan drog jag my emma och tilda till centrum för att köpa saras present :) bra grejjer det där. Köpte även 2 trosor till mig själv, senare drog vi en 25 minutare på solariumet, alla tre höll på att somna, synd.

17 dagar kvar jippi :)


Väggen, sveriges brantaste backe. Dubbel svart. Ramlade aldrig, fan vad bra jag e

9 februari

kass uppdatering men palla.
Tänkte precis ringa till Alice men kom på att klockan är natte tid där så hon sover väl eller så sitter hon på altanen hos farfar och dricker bärs.

Idag så fyller vår plutt Sara 15 år!!! det firades med kladdkaka med hela bunten :) Grattis bebis <3
skolan var för övrigt tråkigt, men fett bra jag har blivit på engelska, fick tillochmed beröm idag för jag jobbar så bra på lektionerna (y)
Kom hem vid exakt 16.59, fy helvete vad sugit. Gick hem desutom.
Pluggat engelska har jag gjort, ska snart duscha (igen heheh) plugga mera engelska, sova.

Haj dååååå


yeah yeah let's go

Hej bitchar. Vad är uppe? Ber så heeeeemskt mycket om ursäkt för dålig uppdate men... har inte pallat.
Tänkte bara säga good bajs för om några timmar drar jag till Arlanda och sedan bär det av till Thailand! Har med datan men kommer nog inte orka blogga. Ni får checka fejsbok istället :))

SO LONG SUCKERS!! / AAAAalICE


here i am again

vilken tönt jag är. Sitter med ett svårt val framför mig. Ska jag börja kolla på How i met your mother sesång 1 eller monster vs aliens???
Jätte jobbigt. Hade hoppats på att crippa laddat ner supernatural sesång 5 och avsnittet från 10 och uppåt men nääää. bajs och jag orkar inte se om alla sesånger av supernatural nu, fast jag kan ju se alla sesånger av how i met you mother, eller så ser jag på blood dimond..
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH jag vet inte vad jag ska göra. hej då/ Mickis

sucks

suck......så tråkigt jag har. det är fredag, sitter hemma som vanligt. vilket hejdundrande kul liv jag har. skulle haft kul ikväll men som vanligt så blir det aldrig nåt.
Får vänta tills 22.10 då favvo filmen Terminator 3: Rise of the machines <333333333

michaelaaaaaaaaaaaaaaaaaA

 


varför har jag den här bilden på datan?????


blablablabla

det va ett tag sen..MEN jag har viktigare saker i livet att göra än att sitta vid datan hela dagarna som ni andra! har inte suttit här på 3 dar nu nästan.
Bajs på Alice att hon ska till Surin på söndag, utan mig!!!!!! desutom skulle hon va med mig på söndag men nehep. får kanske klämma in det innan söndag :) kan kanke hjälpa henne packa??? Vill du det alice? vill du låna en jätte söt bikini av mig? :)))

3 dar i skolan, sugit bajs. vart med emma i måndags och idag och haft mucho trevligt. i måndags gjorde vi våfflor till middag, åhhh så gott det är, hon har lärt mig äta sylt på dom. Heaven. Och jag idag kolla på vi Brüno hahaha klockren film!
Ska snart plugga engelska men tydligen måste jag gå ut med hunden, jippi. Bara han inte är seg för då blir jag arg

Chillivippen
michaela


världsbästa och popcorn sommar 08 <3333333

I'm like this *BIIIIIIIIIIIIIIG* happy right now!

Hejsan bloggjävel. Har varit en helt vanlig dag fram tills 5 minuter sen. Papi kom hem och och roppade att jag skulle komma ner. Han sa att jag skulle kolla på bordet. Det låg fyra papper där och direkt när jag kollade på det såg jag PHUKET. AMAGAD VAD JAG BLEV GLAD!! Så började jag leta efter ett datum och så hittade jag 7 februari. Och jag ba: men shit det är ju snart ju.... vänta nu, DET ÄR JU PÅ SÖNDAG!!!!!!!!!!! OM jag är glad just nu. Blir dock bara en vecka men endå!!! Hoppas jag får ledigt bara... men kommer dra dit iaf. Haha jag och Vicki har legat i sängen i några minuter också och skrikit i kudden.
/ alice



haaaaaaaaaaaaaaaha!

Haha när jag såg den här videon så tänkte jag dirket på Thilda! seriöst så är det skrämmande likt :P Pratar och rör sig på exakt samma sätt och samma sarkasm. Mamma.. x'D /alice


Hands up, they're playing my song and I know I'm gonna be okey

Tjuuu folks. Hade engelska prov idag som gick skit. Fan. Prutt och bajs. Jaja. En roligare sak är att Mathilda va i skolan idag! :))) Damn I've missed that girl. Skulle egentligen tränat idag men kunde inte sen så va med Thilda efter skolan. Vi kollade film och drack te, klassiker. Snacka lite bajs också. Bokstavligen. Nej skoja.

See ya later aligator / alice


musik bomb

Heeehee... okej. Eftersom jag har tråkigt och är såkallad bloggare så tänkte jag dela med mig av min musik smak. Den är rätt kul faktiskt för den är så himla blandad. Mest består den av U2 och 30 seconds to mars men lyssnar på massa annat också. Pop, Country, Bandit, R&B osv... :) Men ni ska få 5 olika låtar som jag tycker är sjukt bra, så listen and enjoy / balle


30 seconds to mars - Kings & Queens




Black eyed Peas - Meet me halfway




Bruce Springsteen - The River




Cobra Starship feat. Leighton Meester - Good girls go bad




Gwen Stefani - Cool
 

bild bomb

Hey fellas. Efter skuuul har jag pluggat massa. SO -.- Käka lite nyss och nu sitter jag och lyssnar på musik. Så jäkla ovaligt. Ska snart börja plugga lite engelska. Har prov imorgon.
Men bara eftersom jag är så otroligt overkligt snäll så ska ni få lite bilder från i lördags. Enjoy!
Pussar & Bananer / alice





11 år :O Shit...............


Jag och syster med kusinerna. Och ja jag vet att det ser ut som jag har världes största lår.. :/


Nina, Madde, Matilde och Moí


Haha! Jag och moster...... :P

Så nu blev det en hel drös med bilder på en liten del av släkten. Varse


RSS 2.0