sista augisti

Tja. Har inte bloggat på ett tag nu tror jag? Men va typ hemma hos Henke i fredas och i lördas åkte jag till landet. Igår var det bara vanlig skola och hade träning sen på kvällen.
Idag har jag inte gjort så mycket alls. Skulle egentligen haft träning idag också men fick ont i ryggen från träningen igår så skippar den idag. Har laddat in lite ny musik i iPoden också men jag har keffaste nerladningsprogrammet så jag tar vad jag har :p
Btw, det var 5 grader imorse när jag gick upp.. pussar & bananer / alice

my lips like sugar

cha chaa.
Väntar på maaaaat. Har inte ätit sen frukost, är jätte hungrig :(
sen ska vi åka till huddinge, ska köpa vantar.Ni anar inte hur mycket man fryser om händerna på morgonen när man kör moppen. Fast idag körde jag bakom en buss, det va skönt. fick värme på mig då :)
JUste, har läxor också. Har tappat bort min hk bok också så den läxan är ju lite rökt för tillfället.
Ne ska leta efter en tidning nu, viktigt till so:n!!!
kraaaaaaaaam michaela

suuunday

idag äre söndag, världens keffaste dag. Skola imorgon yeeeey. Inte
har nyss kommit ut ur en skön och välförjänt dusch. Har både sprungit, cyklat och gjort styrka idag, känner mig på topp :)
Måste verkligen spara mina pengar nu, hade ju mina 5000 men dom försvann med moppen :(
Men har räknat ut att jag kommer ha 2800 till usa vilket är 400 dollar. fan vad jag kan shoppa då :d
Men idag ska jag va med Emma. Ovanligt va?.......
Hejdå :)


jag och mina beztisar i fredags


torsdag

Jag är så glad att jag funnit min bästavän, Mjölk <3

let's runaway and don't ever look back

Yo. Vakna, duscha och pallra mig iväg till skolan. Oh wait! Frulle där emellan också ;) Vi hade "utflykt" och gick först till långsjön, sen runt hela skiten. Men det va inte så jobbigt för jag och Louise gick och prata hela vägen om massa grejer. Käka korv och bröd där sen fick vi gå hem. I regnet. Kul. Men en sak som faktiskt är kul och som typ gjort hela min dag är att Mathilda för börja på gymnastik igen! Herregud vad glad jag är för flickebarnet.
Efter skolan så åkte jag med moppen genom regn och.. regn till Mathilda. Var där med Mathilda herself (men nä menaru?) Julia, Louise och Jt. Vi kollade på en rätt bra film faktiskt som dom hade hyrt. The Stepfather. Sen så låg vi och myste i hennes soffa i mörkret med filtar och kuddar och lyssna på musik och garva.
Vid 4 åkte jag hem för Mathilda skulle på träning(!). U go guuurl!
Hemma har jag fixat lite olika grejer och ätit... ska vell snart sova antar jag. Imorgon börjar helvetet på riktigt med riktiga lektioner och vi börjar 20 över 8 -.- Kul.
Pussar & bananer / alice


love you, gullunge


michaeellllla has left the bulding

Jag tror jag är kär. På riktigt

Bruce Springsteen - Devils & Dust

Länge sen jag körde dagens låt. Listen & Enjoy / alice


230810

Tja. Dog typ imorse när alarmet ringde. Fast det kändes typ redan som att jag var det för att jag var så djävulskt trött. Men men. Bara att palla sig upp för det var ju skola och det får man jun inte missa! 1 fucking timme var vi där. Seriöst. Hade nästan kunnat missa de. Två nya barn var det också.
Slutade då 11, då drog jag, Julia och Louise hem till Mathilda. Vi hyrde en film som jag tyckte var så där, Distrikt 9. Dom var så taskiga mot de stackars ailiensen (ailiensarna? vad heter det?) och det tyckte jag inte om. Men de blev bra till slut. Så den var godkänd.
Mamma hämtade mig halv 3 för Mathilda mådde inte så bra, stackarn, och jag behövde tanka moppen. Hemma har jag ätit och kollat One Tree Hill. Ska snart på träning så måste dra........... /älice

sugar

Heij. Idag har varit en jävligt seg dag. Vaknade vid 12. Tog en skål yoghurt och la mig och kollade på The Hills. Sen så gick jag och spelade Sims. Tönt. Sen åkte jag med mamma till Willys och handlade lite. Köpte B&J som jag åt upp direkt när vi kom hem. Fatta, jag åt H E L A. Herregud.. Läste lite skvaller sen så vare mat. Jag hade bestämt och det blev inbakade fläskfilé med stekta kantareller och beasås och rödvinsås med potatisgratäng. Mamma vad det avr gott. Nu sitter jag vid datan och tråkar. Jäklar vilken seg dag. Och imoron börjar skolan också. Gud vad jag ahr längtat! Inte. Har värsta ångesten. Usch. Pussar & bananer / alice

Hahahaha! En av anledningarna till varför jag älskar dig x')


sista "riktiga" dan på sommarlovet.. :(

Tja! :) Igår sov ju Sofie här och vi hade de myspys. Vi baka kladdkaka och kolla Sagan om Ringen. Älskar Viggo.
Var tvugna att gå upp rätt "tidigt" idag för vi hade match och det var samling halv 11.. Det blev 1-1 mot Skå och jag spelade så jefla dåligt idag :( Men men. Efter drog jag hem och duschade och vid 3 kom Mathilda hit. Vi gjorde inte så jätte mkt. Låg mest och prata och ringde folk. Sen vid typ 6 så kom Lojjsan, Julia, Henke, Geron, Zäta, Marcus och Felix hit. Vi bada i poolen och kollade på Mean Girls där. Klassiker. Sen så beställde vi lite pizza. Sen drog Julia, Mathilda och Louise tråkmånsarna vid halv 11. Vi andra kollade Sagan om de två Tornen. Älskar Viggo. Nu har alla dragit och nu sitter jag själv... kollar lite CSI. Me like. Pussar & bananer / alice

shewolf

Chacha, guuuud så fult det lät
kom hem för en liten stund sedan, varför ska jag alltid vara så rädd att någon ska hoppa ur en buske eller nåt när jag kör hem??? die
idag åkte vi till skärholmen, köpte mig en tröja och en halsduk och tre örhängen. Köpte nästan en klocka men jag får köpa en jetset klocka i usa istället :)
drog till Emma sen, gjorde lite små hemliga saker sen kolla vi på Grown ups, fett skön!
Har väldans tråkigt just nu, finns inge bra på tv heller. Eller jo tropic thunder kommer snart tror jag :)
Idag kom Sara och My hem från portugal föressten, dom stackarnas bagage har försvunni :(
visar lite bilder på mina "outfits" (asfult ord) jag haft den här veckan


tjocktröja - bikbok
linne - vero moda
jeans - gina

tröja-gina
jeans-gina


nät tröja- gina
linne -vero moda
jeans -gina

JAG VET att jag använder mina svarta gina jeans välidgt mycket nu för tillfället men alla mina andra jeans och leggins är på landet!! :)



permanent december

fan vad stokholms väder suger, sol på förmiddagen grått resten av dan. yey
vaknade 6.43 idag? vafan, kan bero på att pappas telefon börjar spela We no speak Americano när mamma ringde, har fjorre låten som ringsignal...Pinsamt haha
Väntar på att mor min ska komma hem så vi kan åka till donken och köpa chickenwrap till frulle :) ska även köpa lite andra saker i centrum!
ska trääna igen idag, palla. Sen ska jag va med Emma :)
Hejdååååååååå

hahaha. Från kryssningen i våras...

.

är såååå trött i benen. Va ute och sprang för nån timme sen. Ungefär 3 km tror jag att de e. dör.
imorse vakna jag tidigt, satte larm för jag skulle ut och springa då men jag va för trött så jag somna om :)
åkte till mormor och morfar, dom är så sköna! käka lite där. Hade på mig mina nya boots idag föressten!
kom hem, sprang, körde styrka, duscha och nu sitter jag här och smsar med Emma! Hon landade nyss ;)
Åh nu blev min soppa klar hahahah.
Hej då :)
bjussar på en outfit från i onsdags!


volang linne - new yorker
jeans - gina
jacka - gina


19 augusti

gaaaah. Har tråkigt, va tvungen att komma hem tidigt för pappa ville träffa mig innan han gick och la sig...
iaf, idag har jag köpt sjukt snygga boots. DÖR. Tack mamma :)
sen tog jag moppen till tilda. Vi drog till centrum och gjorde lite saker sen köpte jag även en bikini överdel, kände att jag ville ha en och vad gör man då? Man langar fram chasen.
Hemma hos tilda så gjorde vi pannkakor med anna och hulda. Eller hulda gjorde dom..
Satt ute och mös sen gick vi upppp.
Imorgon ska vi äntligen till mormor och morfar och käka lunch. Dom gör seriöst världens godaste mat. Morfar gör den underbaraste flädersaften, top of the line.
Emma kommer ju även hem imorgon, jag är jätte glad :)
har vart typ lycklig i två veckor nu för jag har vart med min kära varje dag. Jag vet inte, jag är glad nu bara :)
åter till emma, ska va med henna dåååå. Vi ska busa :)
Ska kolla tv nu
Hääääj då

dom är snyggare i verkligheten, lovar!!

.

Sitter och väntar på att klockan ska bli 19.40 så att jag kan åka iväg till träningen. Har inget att göra så ni får lite hiss och diss. /alice

+

Sommervärme.
Jag bara totalälskar när det är galet varmt ute. Som i lördags. När jag och Michaela var påväg hem från voice så var klockan runt 11 och vi kunde fortfarande gå i shorts och linne utan att frysa. Älskart!

Mjölk. Typ guds gåva till jorden.

Spotify. Vad ska jag skriva? Gillar musik :)

-

Skolan.
Hatar att sommarn typ är över nu och det ska börja pluggas och stressas igen. Den här sommaren har gått way to fort.

Kläder som blivit för små. Alla har ju sin favorit tröja osv. Och sen helt plötsligt passar den inte längre och dom slutades att göras för typ 3 år sen, då blir man ledsen..


don't hate the game, hate the player

hellu. long time no see. haha som vanligt dårå ;) men tar en snabbspolning sen sist. har varit med michaela rätt mycket, vi drog in på voice i lördags och det var sjukt varmt. i tisdags så var jag på allsång med mathilda, julia och louise. jag tyckte det var så sådär, fick inte alls den där sommarkänslan jag brukar få när jag har vart där tidigare. kanske berodde på vädret, vene, men det var kul att träffa tjejerna igen. efteråt fick vi autografer av måns och julia typ älskar honom så var glad för henne :) fast jag gav min till vicki sen när jag kom hem (som egentligen var mathildas från början).
igår var jag och michaela och såg vampires sucks. trodde den skulle va skit rolig men den floppa rätt totalt. visst den var helt okej men inte biovärd. efteråt drog vi hem till mig. båda var skit hungriga för vi hade inte ätit direkt någon mat på hela dan så vi började göra pannkakor vid halv 10. najs! typ 10 procent blev hela dock men dom var goda endå. vid typ kvart över 12 skjutsa jag hem henne.
idag har jag bara slappat framför mtv. just nu ligger jag i sängen och käkar vindruvor. mums! har träning vid 8. efter det bir det nog bara slapp tror jag. imoron ska jag träffa sofie iaf. får se vad vi ska göra.. pussar & bananer / alice

the city keeps on going

tja! bloggar imoron istället för jag pallar inte nu men slänger in en lista. pussar & bananer / alice

Du heter? alice victoria stahre
Smeknamn:
alle, balle, ballie...
Låt som du sörjer till när du är ledsen? you found me - the fray.
Beroende av? mjölk.
Vad tror folk om dig?
haha fråga dom?
Vad får du oftast komplimanger för? mitt hår och mitt smile.
Brukar du skratta för dig själv?
haha ja.
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?
”"Ah :) det va sjukt fullt :.p <3"
Var bor du? tuvsta
Trivs du där? ah.
Hur svarar du i mobilen? ”hej det är alice" eller "hej/tja :)"
Vem ringde du senast?
mamma
Vad sa den du senast pratade med i telefonen:
alltså mamma och hon frågade så det gick bra.
Brukar du komma i tid:
oftast men ibland kan det bli preciis till skolan.
Hur känner du dig nu:
kissnödig, sleepy och lite ledsen.
Vanligaste färg på dina kläder:
har rätt många olika.
Vad tycker du om fötter:
inget alls faktiskt.
Vad saknar du: början av sommar lovet och freddie.
Hade du en bra kväll igår:
ah.. eller den var ingen speciell.
Favoritdryck på morgonen: o'boy.
När brukar du oftast gå och lägga dig: när det är skola så runt 22, 23. nu på sommarn så allt från 23-05.
Är du blyg?:
ah.. fast inte när jag lärt känna personen.
Sysslar du med någon idrott:
fotboll.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: yes
Har du spytt offentligt?: nej.
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: vara med polare, alltså killar, och ta reda på vad fan dom sysslar med när dom är själva, stå upp och kissa och äta konstigt mycke.
Är du nöjd med ditt liv: just nu så ja.
Är du bortskämd: nej, inte ett dugg. (det där menade jag på ett bra sätt)
Vad gör du i morgon: ska på bio :)
Vad är det värsta du vet? svek och allmänt otrevliga människor.
Har du bra vänner och äkta vänskap? ja, dom bästa.
Vad är det finaste du fått? kärlek.
En speciell dag du minns: dan vi var påväg upp till fjällen i år.
Du samlar på: nada.
Vem ringer du när du är arg/ledsen: bono. men han svarar aldrig..
När grät du senast: igår.
Vad skulle du göra om du vann en miljon: lägga undan 900 000 tills jag blir 18 och resten skulle jag shoppa och göra onödiga saker för. och ge typ lite till barnen i afrika eller nått sånt.
Vill du gifta dig?
om jag blir riktigt kär så.
Vill du ha barn?
ja, men inte nu på länge.
Är du musikalisk?
vene, tror inte speciellt men gillar musik iaf.
Vad dricker du helst när du är törstig: mjölk <3
Bor dina föräldrar tillsammans:
ja.
Har du någon gång gråtit dej till sömns:
ja.
Biter du på naglarna:
aldrig :)


mail

long time no see.
Kände att det va dags att rensa upp min hotmail. I två års tid har jag haft över 1000 mail och nu när jag gick in hade jag 3310. Och jag menar då olästa mail, finns typ 20 lästa mail haha...Skyller de mesta på facebook dock! och nelly, dom jävlarna skickar hela tiden -.-
äsch, back to work. Har 1200 mail kvar att radera.
känner också att det är dags att byta mitt lösenord till allting. Allt för många kan mitt men jag får inte veta någons? Varför ska folk vara så hemlighetsfulla? Nu menar jag typ min bästavänner. Inget illa ment men :)
Herrå michaela

hey boy

tjaaaaba sitter i bilen. Är påväg till stockholm igen :)
Idag har vi shoppat massoooor!! så jag är rätt glad nu!
just nu så åker vi på motorvägen, vi är snart där vi krachsa. Så vi ska se hur det ser ut nu haha. Juste vi fick ett nytt däck också så de bra!
Vi ska stanna och käka glass i söderköping och köpa glass på smultronstället! Har ni varit där? Skit stora glassar med tex rök ur och blått och massa. Har inga bilder tyvär på den här datan därifrån menmen :)
Tjaråå

en t-shirt jag köpte här i kalmar :D


Fight till forever

Sitter på hotellt, nu duschad och fräsh!
Ikväll va vi på bio här i baronen! Såg Predetors, sämst film. Snälla se den inte, ni går inte miste om nåt!
Imorgon ska vi åka hem. Men innan ska vi till Mercedes och få ett nytt däck! sen ska vi till baronen och shoppa igen. Har hittat lite smaskiga kläder redan :)
Men ska sova nu, puss&kram


crash

tjaba nu sitter jag här lååångt nere i landet.
Sitter och snackar med Sara och My, saknar dom grymt mycke. Dom är i portugal just nu :( KOM HEM!!!
iaf är här nu och fan vad jag har fyndat på New Yorker idag! Awesome kläder :)
Sen käka vi Italiano, goooott.
Bilresan hit va ju lite skuttig. Vi krocka. Men pallante berätta om det, synd bara att min favvobil är sönder :( gamla bettan!
Imorgon ska jag shoppa i Borgholm!
CIaaaaaao

like the way it hurts, love the way you lie

Ahmen tja! Drog till landet i måndags och kom hem idag. Om några timmar ska jag dra på kryssing, Wiking ;) Haha... får vell se vad som händer den här gången. Förra gången så var vi uppe och dansa på "discot" och då kom det en typ 30-årig blatte och började åma sig mot mig. Man ba men hallå? Haha stod där och dansade med min mormor och kusin.. Jaja whatevah..... Kommer hem imorgon eftermiddag och då drar jag till långsjön tror jag med lite folk. Pussar & bananer / alice


-

Mamma är ett .... som läser denna blogg. Hejdå ha ett trevligt liv mamma :)
Orkar inte berätta vad jag gjort, i veckan men har vart med tilda och emma. Ikväll ska vi på bio sen imorogn ska jag till Öland. Ciaaaao

we no speak americano

Tja. Long time, no see. Men hade det grymt på festen iaf och jag, Michaela och Vicki var så grymma bartenders och servetriser att vi lyckades få ihop 400 spänn var i dricks. Inte illa.
Men drog hem på måndan efter. Var bara hemma och gjorde ingenting till onsda. Drog till Gotland då med laget på cup. Gick vell sådär i cupen, kom två i b-slutspelen men de va kul endå.
Just nu sitter jag och kollar på en film på trean, Poseidon. Är galet trött och fattar inte att jag inte sover än men har legat och halv sovit i soffan hela dan. Sov nämligen bara 4 timmar inatt och gick upp halv 5. Snark -.- Färjan hem gick 7 och vem hamnar man inte brevid på färjan om inte självaste Sandberg. Så mkt sova blev det ju inte är heller.
Men ska fortsätta kolla på filmen nu, kommer säkert somna. Pussar & bananer / alice

dont you worry baby

Det är illa när man har 60 filmer på landet men inte kan välja vilken man ska se

-

I'm gonna live where the green grass grows. Watch my corn pop up in rows. Every night be tucked in close to you. Raise our kids where the good Lord's blessed. Point our rocking chairs towards the west and plan our dreams where the peaceful river flows. Where the green grass growsssss.

sun kissed skin

ÅH. blir så trött på dryga personer! här försöker man vara positiv men får bara skit tillbaka
Funderar på att dra till Jersey nästa sommar faktiskt. Har råd med det satt. 21 dagar, fan vad jag vill!
Idag har jag vart hemma och kollat på en film med sebbe och hans kompisar sen drog jag tillbaka till landet. Körde vattenskoter. Rånice när man är själv för då kör man bara och det är mycket enklare.
Längtar till Crippa, sebbe och hans kompisar från landskrona kommer till landet så man har lite att göra!
På måndag kommer emma hem. Äntligen. så är upptagen tills på torsdag då jag åker vidare runt i sverige.
Herrååååå


Frida

Just nu är jag hemma i stuvsta, har nyss käkat middag. En smarrig hamburgare :) hade bara ätit frukost idag så jag va jätte hungrig!!
Iaf, bad mamma och pappa köpa FRIDA när dom handlade för min min ena brorsa e med..
Så jag och Crippa har suttit och garvat som fan åt han. Guuuuud vad vi ska reta han när han kommer hem :)
men dom tog inte med att han tyckte att tjejer ska ha välvårdade naglar, fan vad synd! Det va ju det som va så jävla gay. Det är Sebastian föresten som är min brorsa, den snyggaste av dem 3 :) den andra, Kristoffer är min granne och den 3dje Joachim eller nåt är hans kompis. Iaf ni undrade liksom :)
Juste, Crippa kom hem idag från lumpen :) han har fått världens snyggaste necesär. ååååh dör för den. Militären har ju fett snygga saker.
Är sur på Crippa föressten. Han och pappa ska ha den nya Samsung Galaxy...Pappa har ju beställt två och dom kommer imorn och då ska crippa ha en???? Djävul. Äsch pappa ska ändå beställa två till mig och mamma så :)
men hade gärna velat ha en eftersom min dör varje gång man lägger ner den på bordet eller golvet, ah nåt hårt helt enkelt :(
Men nu ska jag busa med Crippa lite.
Puss/ michaela


all the good girls are home with broken hearts

I wanna glid over Mullholland
Wanna write his name in the sky
I wanna free fall out into nothin
Oh I'm gonna leave this world for a while

follow you in to the dark

tjaaaba. blir mycke inlägg nu för jag är på landet och eftersom det inte är asbra väder så blir det lite tråkigt ibland ju! Antar att ni know the feeling liksom.
Iaf, va ju på resturang ikväll! Vi tog 10's eftersom den italienska va full längst ut på uteserverningen och vi hade ju kyros med oss! men det var mysigt, vi satt på uteserveringen och hade mysigt. Vi fick maten och då hade pappa beställt nåt som låg på en stekpanna och stekpannan stod på ett träfat. Jag som alltiiiiiid ska se och lyfta på saker lyfter ju självklart i handtaget och bränner hela min högra hand! Stekpannan va ungefär 100 grader varmt, det hade stott i en ugn eller nåt. Så satt med handen runt ett kallt isglas hela middan :) så jävla synd om mig..har skadat mig så otroligt mycke i sommar. Herrejisses, har fotat allt och hahahhaha. Kan visa er någon gång lite skador ;)
Party in the U.S.A spelas just nu på min spotify och ni vill veta...
och som den n00b jag är så gick jag in på audrina patridge blogg idag och såg att hon ville bli röstad på i TCA!
Så ni som vart inne där vet ju att alla nomeneringar visas och sådära. I alla katogrier som Miley va med i röstade jag på henne. Och Liam Hemsworth, dom han nu va med i och sen 1 på Audrina, eftersom hon bara va med i en. Fyfan ni tänker säkert vafan röstar hon bara på Miley? Jo för att jag vill se henne och Liam stå och ta emot priser och prata på scenen. För jag gillar miley cyrus :) hon är skön. Men sen att hon leker mosart i last song är ju en helt annan sak. Inte ens hon som spelar? What's up with that???
Äsch, inte ska vi vara såna. Det är iaf ingen sköldpadda som dör varje gång miley sjunger.
VILL HA MÖRKBLÅA LÅGA CONVERSE NU!!!!!!!!!!
hejdå

rainy day

gomoron världen säg vad som står på.
här på landet regnar det men det börjar sluta faktiskt!
Today so far så har jag ätit frukost och kollat på en film jag laddade ner igår!
Dudesons the movie. Har haft den halv färdig hela tiden för jag har inte haft tid att ladda klart den men gjorde det iaf och jag verkligen älskar the dudesons. The dudesons in america har ju premiär på söndag i sverige men hela första sesången har liksom redan varit i usa, palla att vi ska vara så efter. Har sett de två första avsnitten på det och dom är awesome! :) iaf. Satt alla vet så är Jukka min man :)
Ikväll ska vi till waxholm(vet att det inte stavas med dubbelv längre men det är mycke finare så!) för att käka fin middag. Mamma och Pappa firar att dom vart gifta i 20 år!!! oh lord... Så vi ska käka på min favorit resturang dära! Italiano pleeeease :)
sen ikväll ska vi kolla på Wolfman!
Håller förövrigt på att ladda ner sex and the city 2, men eftersom vi har 3 internet här på landet så går det ganska seeegt.
Imorgon får Christopher permis så han är hemma på torsdag morgon :d men han åker tillbaka på söndag :(
TJArååå

Grattis kära föräldrar :)

Free fallin

hej, länge sedan nu.
kan dra lite snabbt vad jag gjort förra veckan.
söndag, sysslingarna kom upp. blev misshandlad av sebbe på natten i sängen, kunde inte röra ryggen och kan fortfarande inte rivsår på armen och blåmärken överallt.
onsdag, sysslingarna åkte hem. jag packade lite
torsdag, pappa stjusade mig med båten till alices land. As mysigt
fredag, gjorde massa grejor
lördag, Time for FIESTA! så jävla bäst fest. ALice jag och vicki är så grymt bra på att blanda drinkar:)
söndag, sleten dag. vi bada i karet och blev dränkta av matte :( mor och far hämtade mig med båten.
Igår, daddy mor och jag åkte till Nacka Forum. Ganska trist ställe faktiskt, va liksom inget specillet. Köpte iaf ett par jeans. Äntligen, mina har ju försvunnit :( sen till gustavsberg och såådära. Köpte även två filmer igår. Terminator - Salvation och Wolfman
Såg på Terminator igårkväll och vilken awesome film! RÅ diggar den
idag, pappa och jag åkte en sväng med skotern men den gick inte på alla cylindrar så vi körde inte mer än 5 minuter, ville inte köra mer för det förstör ju motorn lite. Tog upp den och fixade tändstiften, vi har beställt nya men dom har inte kommit än. Så ingen skoter på två dar! :(
sen har jag typ inte gjort något. förutom att myst sönder med kyros :d It's coming to a end..
mmmm.
nästa vecka ska vi till göteborg och öland. Äntligen!
ska kolla på tv nu
herrå

du är världens bästa. Jag Älskar Dig


RSS 2.0