-.-

skrev precis ett inlägg som raderades -.- blir så jävla lack men aja -.- iaf.
första skoldan idag. det gick vell bra. det var kul att se alla igen. och mickis hade skaffat löshår! asså jag hoppas alla förstår att när jag skriver mickis så är den en annan mickaela i min klass som stavas med ck. och inte "min" michaela. som stavas med ch. haha iaf.
sen så kom nickan upp till skolan också! :) det var skitkul att träffa henne för det var skitlänge sen jag såg henne. fast vi hann inte träffas så länge för jag hade lektion nästan direkt så ;/ men hon skulle typ ner till bussen eller va det va så.. ?
ah iaf. satt kvar ett tag med amanda mickis och agnes efter skolan och typ, eh ja nånting ;P mickis sjöng och dansa till gamla britney låter på min ipod och va skitgullig haha ;P
se så gick amanda och agnes åt ett hål och jag och mickis åt ett annat. följde med henne ner till stuvsta c för hon skull ta tåget. sen gick jag hem för jag skulle fixa lite grejer.
vet inte vad jag ska göra i helgen? imron kväll iaf så kommer razmus, gammal kompis, och camilla, hans mamma hit och äter middag. but sen i don't know.
aja ni får iaf lite konstiga bilder på mig. xoxo alice






Haha den här tycker jag är skitball x] Tycker jag ser ut som flickan i the grudge ;P


Haha jag leker linda rosing eller nån x]

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0