fagfagfag

Tjenare!
Har typ inte bloggat på helgen för aa inte orkat!
Iaf i lördags så åkte jag och mamma till kungens kurva och köpte ett par stövlar åt mig! Jag gillar dem, men jag ska köpa ett par till snart för mamma tycker dom va så billiga så jag förtjänade ett par till tyckte hon :)
sen hemma så gjorde jag inte så mycket. Vid fyra tog jag och mamma ännu en tripp till kungens kurva men denna gång till heron city för vi ville ha harry potter filmerna så media markt gick vi in till och där hittade vi 1,2,4 & 5an. Vi har redan 3 hemma.
Men kan ni gissa vem jag såg? AMY DIAMOND!!! döda mig långsamt. Jag hatar henne!!! hon sjöng två låtar medans jag stod inne i kön på media markt och sen när vi kom ut så signerade hon skivor, palla henne.
Men när vi gick ut till bilen så kommer en helikopter och landar på parkeringen och gissa vilka som kliver ut? Jo, The poodels!! Jag har sett dem i real life, hur coolt är inte det på sen skala 1-10?
Aja hemma så satte jag och mamma på den vises sten(1 harry filmen. och ja, jag är ett harry potter fan!)
men sen ringer emma och säger att jag ska hem till henne så mamma stjusar mig och sen går vi till träskolasse och träffar my, vi gick till videoaffärn och hyrde are you scared? och zack och miri making a porno. Sen mötte vi sara och matilda och vandrade hem till tilda. Där vare mysigt, åkte hem vid elva.

Nu idag så har jag varit i huddinge centrum med emma och köpt kläder osv. Till lunch blev det subway :DDDD im i love! Var hemma hos henne en stund också sen har jag inte gjrot så mycket mer!

Imorgon äre coopertest på idrotten som är första lektion.. Juste, imorgon får min klass en ny flicka :) jag och emma har onda planeringar...hahahahah

Men nu får ni lite bilder på mig och emma idag, kram /michaela






hahahah fan vad vi garva åt den här bilden..och alla andra..hmm


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0