some might say

Hola bögjävlar. What's up? :)
Gick upp vid 8 imorse och duschade. Ingen sovmorgon här inte. Var hos Michaela 20 över 9. Skulle skjutsa henne till konfermationen och vi skulle vara där halv. Stod och ringde på skit länge och efter 5 minuter öppnar hon dörren helt nyvaken i pyjamas. Gues what? Hon ahde försovit sig. Så jag åkte till konfermationen själv och kom in i kyrkan 3 minuter försent. Prick! Nej jag skoja bara men något sånt var det. När jag var i kyrkan fick jag ett sms av Michaela och hon hade tydligen ont i halsen så hon skulle inte komma alls.
Vi sjöng lite och sen gick vi och gjorde någon tavla. Sen så gick vi runt lite i kyrkan och kolla. Sen käkade vi lunch.
Efter det lekte vi lite. Sen gjorde vi något som jag inte komemr ihåg och efter det provade vi konfermationskåporna. Ni vet dom där vita grejerna man har på sig när man konfermeras. Sen vare the end for the day. Jag promenerade faktiskt hem! Gick med Bea nesås och Hultis förbi Rådsparken. Stannade till där lite och kollade på djuren :P
Sen så skulle jag egentligen vart med dom men så blev det ändrade planer.
Mamma hade fixat piknik så jag, mamma och Vicki trampade ner till Långsjön och hade lite piknik där. Jag badade dock inte för jag pallade inte men jag solade faktiskt lite.

Ja that's i stort sett my day. Simma lugnt / alice

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0