gud vad jag älskar yoghurt med..

..bananer eller hallon eller blåbär eller whatever! Bara det är bär eller frukt. God, det är så gott! Käkade nyss lite yohurt med hallon. Mmm..
Va ju som sagt med Tilda och Julia efter skolan. Vi gick hem to me and åt some mellis. Sen så spelade i in en till bond-film. De ni ;) Haha.
Men sen vid halv fem hade jag träning. Jäklar vad dåligt det gick idag! Eller alltså det gick dåligt för alla. Eller kanske för att det var 2 vissa personer som sabbade ganska mycket hela tiden. Jaja whatever. Bra gick det inte iaf. + att p94 hade varit på inne på våran planhalva när det var våran tid i ca 20 min så tå tänkte våran tränare som så att vi fick vara inne några miuter inne på deras tid, men icke. J*vla medelålderskrisgubbetränarefeajkn33kn%333´+35´9s*piiiiiiiiiiiiiiiiiiip*. Haha nej jag drev bara men lite sur blev man allt för iatsället fick vi gå och köra stegen & styrka i en halvtimme istället -.- Wiho, my favourite!
Hemma har jag inte gjort så mycket förutom att städat rummet och laddat in lite bilder på datan från mobilen. Peace and love alla monsterdiggare! / alice



Haha så jäkla rolig bild på Amanda och Mirre från förra veckan tror jag! Smygfotade lite när dom stod och kollade på någonting i papperskorgen.. (?)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0