Go' Jul!

Guud vad dåliga ci är påatt uppdatera men jag pallar verkligen inte och Michaela, ja jag vet inte varför hon inte skriver men misstänker att det är något sånt också.
Men igår så var jag med familjen och träffa alla deras vänner på nån resturang, eller korg eller vafan det var som hette Falken nere i Huddinge c. Men när vi hade ätit och så, så blev det lite tråkigt så jag tog Vicki, min lillasyster och Madde, m&p's kompisars barn och Vickis kompis, till rulltrpporna som låg precis brevid och lärde dom "åka ulltrappor". Haha asså vi åkte baa inte upp och ner i dom utan det var två stycken som satt ihop och då åkte vi på handtagen emellan eller hurf*an man ska förklara men det är sjukt kul! Haha tror det var Iza och Tessan som visade mig de för länge sen.
Aja iaf. Vi kom hem typ12. Då tog jag en julmacka med julskinka på och de va såå gott. sen så gick jag till min kära kudde runt halv 1 (?).
Sen så väckte pappa mig halv 10 *snark* och sa att tomten hade kommit och lämnat julklappar i julstrumpan. Haha visst, du får säga att vi är töntiga men jag jag kommer aaldrig att släppa det här med tomten för utan honom är de ingen jul, så that's it! Haha. Jag och syster fick nån pilbåga som vi ska ha på landet. Sen så fick jag lyxiga duntofflor och ett presentkort på en ny affär som heter NewYorker.
Sen så åt vi frulle. Sen så gick vi typ runt och fixade lite och så för Min Farmor och hennes Man och Mormor & Morfar, min morbror, Min faster och hennes man och lilla kusin skulle komma. Dom kom runt 2. Sen kollade vi på Kalle Anka kl.3 men de va inte så många som kolla, haha. Sen vare julbord och de va jättehott, speciellt prinskorvarna! Haha jag gillar verkligen de x]. Sen kom tomten och delade ut julklappar. Lilla kusin som aldrighade träffat honom förut va inte aaalls rädd som små barn kan vara och gick fram och krama honom direkt. Haha hon är riktigt gullig faktiskt. Sen när han gick öppnade vi alla grejjer och jag kan ju rabbla up lite av de gerjerna som jag fick;
1000 kr
presentkort på massa olika affärer
GH worldtour
Ipod
kläder
smycken
smink

och andra grejer också. TACK för alla julklappar my family!

Japp. Sen så gick jag och syster upp och spelade lite GH. Haha gick vell sådärr :P
Men just nu äre bara mormor & morfar & morbror som är kvar, resten har gått hem. Dom är där nere och spelar spel. Ska gå ner och göra dom sällskap nu. Langar lite bilder imoron om jag orkar.
Ha en jätte bra julafton, eller haha ser på klockan att den redan är förbi :( men aja, haha. xoxo balle

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0