big bad wednesday

Ni alla som läser våran blogg vet ju att jag hatar onsdagar. Fast den här va inte så illa faktiskt. Började 9.25 istället för 8.25 för vi hade ingen spanska. Så fick lite sovmorgon. Tog en dusch, åt lite gröt och sen gick jag till skolan. Vi hade bara en 30 minuters läslektion och sen en timmes matte. Sen hade vi lunch. Juulbord! Fast det var inte så gott. Endå höjdpunkten var julmusten, som jag inte ens fick dricka -.- Haha jag vet att det är lite töntigt men jag har faktiskt läsklöfte. + godis och chips också. Men jg hade endå tänkt att sluta med det och värför inte käna lite pengar på det när man endå håller på? Haha. Sen städa vi bara och fick skäll. Sen så slutade vi halv 2.
Då gick jag hem. Mamma var hemma med Vicki (syster) för hon var sjuk. Så hon fixa en chai latte åt mig och så kurade vi ner oss i offan och kollade på Never Ending Story. Fyfan vad den är bra asså! Och den flygande hunden eller vad det är är så gullig.
Sen satt jag lite vid datan tills de var träning. Fys -.- Usch! Det var mest det som förstörde den här onsdan. Men jag blev förvånad, för det var inte alls lika jobbigt idag. Fast det var jobbigt men inte lika mkt som det brukar. Haha men jag har så jävla dålig kondis så :P
Sen kom jag hem vid kvart över sju. La mig i soffan för jag pallade inte duscha. Kollade lite på tv. Sen tvingade jag mig in i duschen.
Ni sitter jag här och ska gå och lägga mig alldeles strax. Är så, såå trött!
Imoron ska  vi in till gamla stan på julmarknad med skolan. Michaelas skola ska också dit så jag kanske träffar henne :D


Men ni får ha de så bra! xoxo balle



Haha en jääätte fin bild på trötta balle


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0